The Ordinary: νέα σειρά καθαρισμού.

 

 

O κύριος «Deciem Ordinary», aka Brandon Truaxe,  παρουσιάζετε ο ίδιος σε video της σελίδας Deciem  στο Instagram και μας συστήνει  τη νέα σειρά cleansers by “Τhe Ordinary”.

 

 

Είναι η πρώτη φορά που η The Ordinary λανσάρει σειρά καθαρισμού και φυσικά ανήκει και αυτή στη γνωστή φιλοσοφία για προϊόντα αποτελεσματικά σε πολύ προσιτές τιμές. Ίσως θυμάστε και το foundation σε τιμή 5,90Ε και με λίστα αναμονής 25.000 άτομα, για το οποίο είχαμε γράψει και εδώ.

 

 

Η σειρά θα περιλαμβάνει όχι μόνο ένα – αλλά αρκετά cleansers με φόρμουλες που δεν έχουμε ξαναδεί.

 

Όπως είπε και ο ίδιος « Ένα από αυτά θα έχει σαλικυλικό οξύ 2% και ενεργό άνθρακα. Θα έχουμε και άλλο ένα με 10% σαλικυλικό οξύ  και ένα άλλο με 10% αζελαϊκό οξύ που θα εξουδερώνει τις κοκκινίλες. Επίσης θα έχουμε και ένα φανταστικό gel με έλαιο σκουαλένιου και κάποια ακόμα gel cleansers με ενεργά έλαια.»  

 

 

Και φυσικά έκανε ο ίδιος online την πρώτη δοκιμή όπως θα δείτε παρακάτω,  αλλά το μόνο που δεν είπε είναι πότε ακριβώς πρέπει να τα περιμένουμε στην αγορά- αλλά πάντως σύντομα.

 

(είναι και νόστιμος ο άτιμος…)

 

 

 

Πολύ ενδιαφέρον επίσης  ότι  εκτός από τα προϊόντα καθαρισμού  η μάρκα εισχωρεί και στα προϊόντα μαλλιών και πριν λίγο καιρό, λάνσαρε  ένα  νέο serum για πυκνότητα , το Multi-Peptide Serum For Hair Density στην τιμή περίπου των 15Ε

 

 

15 Σχόλια
  1. Πιστευω κάποια στιγμή να έρθουν και στην χώρα μας να τα χαρούμε απο κοντα!!😀

  2. Πραγματικά ενθουσιάστικα με το νέο!!! Είχα διαβάσει για αυτή την εταιρία και έτσι το Σεπτέμβριο μπήκα στο site και έκανα μια δοκιμαστική παραγγελία. Πιστεύω ότι είναι από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα που έχω χρησιμοποιήσει και σε απίστευτες τιμές. Δεν έχει γίνει τυχαία τόσος ντόρος γύρω από το όνομά τους!!! Ανυπομονώ να βγάλουν και τα καθαριστικά τους στην αγορά , δεν υπάρχει περίπτωση να μη τα δοκιμάσω!

  3. Πάντως με τις τιμές που έχουν αν πράγματι θέλετε να δοκιμάσετε κάτι, υπάρχει και η λύση του online shopping. Για παράδειγμα το Multi Peptide Hair Density, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.

  4. @ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ: Εύγε Μαργαρίτα! Ποιο προιόν διάλεξες;

  5. Εχω αγορασει 7 διαφορετικα προιοντα
    Πραγματικά ειδα διαφορά
    Συνυομα εύχομαι και στην Ελλάδα

  6. Εφοσον περιεχουν σαλικυλικο οξυ πιστευω θα ειναι οτι πρεπει για το λιπαρο μου δερμα…και με τετοιες τιμες δεν υπαρχει περιπτωση να μην αγορασω..θα μπω στο site τους για λεπτομερειες….Υ.Γ. οχι απλα νοστιμουλη αλλα πεντανοστιμουλη βρισκω τον Μr Deciem

  7. Ενδιαφέρον.Σε αυτό αναφερόταν ένα σχόλιό σου τις προάλλες?Χμμμμ..ύποπτο
    Μουτςς

  8. @Litsa: Πονηρούλα… καλή μαντεψιά αλλά θα είναι 2 νέες μάρκες μακιγιάζ, όχι περιποίησης..

  9. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί δεν έχω πειστεί ακόμα για αυτήν την εταιρεία… Τα σχόλια είναι εξαιρετικά, εγώ γιατί είμαι δύσπιστη; Και απαντώ μόνη μου: μια δοκιμή θα με πείσει…

  10. Τ α έχω υπόψη και θα ήθελα να τα δοκιμάσω.Επίσης,θα ήθελα να τα δω και από κοντά,μακάρι να έρθουν εδώ.Τη μία μάρκα μακιγιάζ @JULIA νομίζω ότι την ξέρω.

  11. Έχω δοκιμάσει αρκετά προ’ι’όντα του brand.Μου τα πρωτοσύστησε μια φίλη από Καναδά…αυτή μου τα στέλνει κιόλας κατά καιρούς….κι ο Brandon καλό ”κομμάτι”!!!Συμφωνείτε, bb girls???

  12. Καλό “κομματι” δεν λες τίποτα @CELIA!!!! ❤💙💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙💜💛💚❤Ωραία φαίνονται τα προϊόντα!!! Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω και γω και ειδικά με τέτοια τιμη θα το ευχαριστηθώ περισσότερο αν με βολέψουν!!!! 💙💜💛💚❤💙💜💛💚❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.