Flower Realness και ο Partick Starr για τη Mac (πάλι.)

 

 

 

 

Βρε τον γλυκούλη Patrick!   Αφού σε μια από τις προηγούμενες limited edition συλλογές που έκανε σε συνεργασία με τη MAC  «μεταμορφώθηκε» και  σε queen of glamour,  λέγε με και Mariah,  τώρα μας παρουσιάζεται,  ως άλλη Carmen Miranda.

 

 

 

 

 

Eξ άλλου είναι γνωστή η αγάπη του Patrick στα τυρμπάν, αλλά ο ίδιος το άλλαξε λιγουλάκι το σχέδιο και αντί για καπέλο με μπανάνες, mango, kiwi και άλλα εξωτικά φρούτα,  προτίμησε flower hat.

 

H Carmen Miranda η Βραζιλιάνα ηθοποιός, χορεύτρια και τραγουδίστρια samba έγινε διάσημη σε ταινίες  του 40 και του 50. Την ονόμαζαν και «Η Βραζιλιάνα Σεξοβόμβα» και  σήμα κατατεθέν της ήταν τα ψηλά καπέλα με εξωτικά φρούτα που φορούσε στα Αμερικάνικα musicals. Εξ άλλου ο σχεδιασμός καπέλων ήταν η δουλειά της πριν την «ανακαλύψει» ο συνθέτης Josué de Barros. Η Carmen ήταν αυτή που έκανε διάσημη τη Samba  παγκοσμίως.

 

 

Kαι με έμπνευση το fruit hat της Carmen, βρέθηκε και ο Partick με τον κήπο πάνω στο κεφαλάκι του ενώ η limited edition συλλογή, Flower Realness  της Mac, σε flower packaging και αυτή αποτελείται από τα:

 

 

 

Eye Shadow Quad οι τετραπλές παλέτες σκιών

 

 

 

 

 

 

Τα Lipglass

Mama Starr και Queen P

 

 

 

 

 

 

Lipstick

Hey Boy Hey και Sweet Mama Starr

 

 

 

 

 

 

 

Powder Blush Duo

Take me Home και I’m not blushing

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολλά τραγούδια φυσικά από την Carmen, αλλά νομίζω αυτό που μένει αξέχαστο είναι το Chica Chica Boom Chic. Από το musical του 1941 “Τhat night in Rio”.  Είπαμε, διανύουμε το Καλοκαίρι των ταξιδιών ανά την υφήλιο. South Cal,   Africa,  NY και Detroit,  ε, καιρός να κάνουμε και μια στάση σε Μπραζίου και Rio. Και βλέπουμε.

 

Chica Chica Boom Chic!!

 

 

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Πολύ όμορφα χρώματα, πολύ Καλοκαιρινά και το Queen P lipglass το θέλω!!! Και μπήκαμε και σε βραζιλιάνικο καλοκαιρινό mood με το τραγούδι!! Φιλιά!

  2. Πολύ ωραία και χαρούμενη συλλογή, από τις πολύχρωμες παλέτες μέχρι τα lipstick, ειδικά το Sweet Mama Starr!! Την επιλογή όμως του γλυκούλη Patrick, μόνο χιουμοριστικα μπορώ να τη δω και να την εκλαβω γιατί αν είναι διαφορετικά τότε ουδεν σχόλιο..

  3. @Maryl: Με αυτό το χαμό και τις χιλιάδες μάρκες μακιγιάζ που κυκλοφορούν, δεν ξέρουν πλέον τι να κάνουν για να τραβήξουν την προσοχή και αυτές οι εταιρείες…

  4. Φέτος θα μείνω από απουσίες… Τέλος πάντων, θα το παλέψω…
    Δεν είμαι κι εγώ σίγουρη για την επιλογή, σίγουρα, όμως, ένιωσα τη χαρά της χρωματικής έκρηξης.

  5. Μου άρεσε η παλέττα με τις μωβ αποχρώσεις και το Queen P. Μετά από κάποια φάση όμως (προσωπικά μιλώντας) με τόση υπερπληθώρα προϊόντων και λανσαρίσματος νέων σειρών, χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.

  6. Τα λιπγκλος και τα λιπστικ ,τα ερωτεύτηκα …

  7. Τι υπέροχα καλοκαιρινά χρώματα!!! Τι όμορφες συσκευασίες!!! Τέλεια!!! Ενθουσιάστηκα!!!
    χχ

  8. Χαρούμενα καλοκαιρινά χρώματα αλλά η επιλογή του Patrick δεν μπορ’ω να πω ότι με ξετρελαίνει.
    @julia,σαφώς προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή!

  9. @Julia:πόσο απόλυτα δίκιο έχεις αγαπημένη μου Τζούλια!!! Είμαι τόσο πολύ περίεργη να δω τι άλλο θα σκεφτούν..

  10. Πολύ χαρούμενα χρώματα και οι συσκευασίες και ο Patrick καλούλης.Από χθες και εντελώς τυχαία ανακάλυψα πως η coca cola σε συνεργασία με μια κορεάτικη εταιρεία λάνσαρε σειρά μακιγιάζ.Άραγε τι έχει σειρά?Πάντως κάτι σε Gin&Tonic ομολογώ πως δεν θα με χαλούσε καθόλου 😉
    Μουτςς

  11. Ιδέες να υπάρχουν και θα δούμε πολλα!Εγω πάντως καταευχαρστηθηκα το τραγούδι με την Carmen ,γενικά μου αρέσουν πολυ τα μιούζικαλ εκείνης τη εποχής και μετα.

  12. Υπεροχες συσκευασίες!!!! Ωραία χαρούμενα χρώματα!!! 💙💜💛💚❤ σου φτιάχνουν την διάθεση και κάνουν το μακιγιάζ πιο παιχνιδιάρικο και όχι ανιαρό!!!! Μου αρέσουν!!! 💙💜💛💚❤💙💜💛💚❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.