5 αγαπημένα Beatific προϊόντα.

 

 

 

Τεχνολογία αιχμής αλλά και καλλυντική απόλαυση. Αυτή είναι η φιλοσοφία της Ελληνικής   μάρκας Beatific με tagline “Doctor’s way to beauty miracles”

 

Το όνομα Beatific προέρχεται από την ένωση δυο λέξεων: BEAuty (ομορφιά) αλλά και  επιστημονική scienΤΙFIC κατάρτιση με προϊόντα που πρωτίστως στοχεύουν στην υγεία και την λαμπερή όψη της επιδερμίδας. Διότι λαμπερή επιδερμίδα σημαίνει υγιής επιδερμίδα.

 

Όλα τα προϊόντα Beatific στοχεύουν στα εξής:

 

*Στην επιδιόρθωση επιδερμικών βλαβών

*Στην διατήρηση αλλά και την παράταση της νεανικής όψης

* Στην καταπολέμηση και την πρόληψη της γήρανσης της επιδερμίδας

 

Οι δερματολόγοι και χημικοί πίσω από τον σχεδιασμό των προϊόντων δημιούργησαν φόρμουλες που προσφέρουν παρόμοια αποτελέσματα με τις αισθητικές επεμβάσεις που γίνονται στις δερματολογικές κλινικές.  H Beatific είναι επίσης η μάρκα που μας σύστησε το Youthgene Pro C, ένα επαναστατικό και καινοτόμο   σύμπλεγμα που  περιλαμβάνετε  σε όλα τα αντιγηραντικά προιόντα της μάρκας.

 

Τέλος η Beatific  έχει  τιμηθεί και με διεθνή βραβεία σχεδιασμού για τις όμορφες και πρακτικές συσκευασίες των προϊόντων.

 

 

‘Ήμουν από τις πρώτες που δοκίμασαν προϊόντα της μάρκας πριν από περίπου μια τετραετία και τώρα μπορώ να σας γράψω ποια είναι τα δικά μου αγαπημένα:

 

Beatific Sun Guard Face Cream SPF 30 UVA UNB VIS IR

 

 

 

 

Ένα από τα πρώτα προϊόντα που δοκίμασα και αγάπησα η αντηλιακή κρέμα Sun Guard δεν λείπει ποτέ από την beauty ιεροτελεστία αφού όπως έχω γράψει πολλές φορές φυσικά χρησιμοποιώ αντηλιακό χειμώνα καλοκαίρι. Ελαφριά φόρμουλα που δεν αφήνει την αντιαισθητική ασπρίλα που αφήνουν άλλες αντηλιακές κρέμες, απορροφάται αμέσως από το δέρμα και δεν χρειάζεται να περιμένω καθόλου για να απλώσω το foundation. Φόρμουλα που παρέχει προστασία ενάντια και στη φωτογήρανση και στη χρονογήρανση με το φωτοπροστατευτικό σύμπλεγμα Cell Guard UV-IR.  Στο site της Beatific θα την βρείτε με 30% έκπτωση,  στα 28Ε

 

 

Hydra Exfoliator Face Mask

 

 

 

Αν είναι καθημερινή και είμαι ήδη κουρασμένη από όλη την εργασιακή και μαμαδίστικη μέρα, αλλά το βράδυ πρόκειται να βγω (σπάνιο αλλά συμβαίνει και αυτό) αυτό το προϊόν είναι ο «σωτήρας» μου.  Απαλή μάσκα χημικής απαλής  απολέπισης για άμεση λάμψη και αναζωογόνηση. Ναι, είναι κλισέ η προηγούμενη ατάκα αλλά τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση δουλεύει γιατί πραγματικά και με αναζωογονεί άμεσα και μόλις την ξεβγάλω το δέρμα μου είναι πιο λαμπερό. Πρώτα την απλώνω, μετά κάνω ένα ντους και μετά από 10 με 15 λεπτά την ξεπλένω  και είμαι έτοιμη να κάνω το μακιγιάζ μου γιατί αφήνει τόσο ενυδατωμένο το δέρμα μου, που λειτουργεί και ως primer. Με δραστικό σύμπλεγμα Multi AHA με αζελαϊκό και γαλακτικό οξύ. Στο site της Beatific θα την βρείτε με 30% έκπτωση στα 63Ε

 

Slim Sculptor Κρέμα αδυνατίσματος κατά της κυτταρίτιδας

 

 

 

Δεν χρειάζεται να γράψω πολλά, την χρησιμοποιώ από τον Μάρτιο και έχω δει τα εξαιρετικά της αποτελέσματα. Στην κοιλιά και στους γλουτούς  νιώθω το δέρμα μου πιο «τσιτωμένο», πιο απαλό, πιο λείο, πιο σφριγηλό.  Το post μπορείτε να το δείτε εδώ και εγώ απλά να σας ενημερώσω ότι στο site της Beatific θα την βρείτε με 40% έκπτωση στα28Ε.

 

 

Beatific City Protect d-tox Face Cream

 

 

 

 

Το πιο πρόσφατο προϊόν που δοκίμασα από τη μάρκα είναι η ασπίδα μου κατά της κατάχρησης που κάνω (ουμε) καθημερινά μπροστά από υπολογιστές και όλα τα mobile devices που πλέον έχουν (δυστυχώς) γίνει προέκταση του χεριού μας. Ένα νέο καινοτόμο προιόν από τη μάρκα που σκοπό έχει να προστατεύσει την επιδερμίδα από την ατμοσφαιρική αλλά και την digital μόλυνση και το καταφέρνει χάρη στη φόρμουλα του με σύμπλεγμα Urban SP+ και CellD-Tox για βαθιά αποτοξίνωση της επιδερμίδας. Καθαρισμός/ City Protect d-tox/ αντηλιακό το δικό μου τρίπτυχο καθημερινής φροντίδας τους τρεις τελευταίους μήνες. Στο site της Beatific  θα την βρείτε με 30% έκπτωση στα 49Ε

 

 

 

Beatific Body Mist Blissfully Fresh

 

 

 

Το τελευταίο που περιμένεις  από μια τόσο εξειδικευμένη δερμοκαλλυντική μάρκα είναι να έχει όμορφη μυρωδιά. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι άοσμα ενώ υπάρχουν και κάποια που πραγματικά μυρίζουν «χημείο».  Είναι σχεδόν απίστευτο ότι η Beatific έχει τόσο όμορφη μυρωδιά.  Προϊόντα που χαίρεσαι να τα χρησιμοποιείς και να τα απλώνεις και η οσμή τους σε αναζωογονεί και σου φτιάχνει τη διάθεση.  Φρουτώδες και λουδάτο με νότες από  ζουμερό βερίκοκο, φρέσκα πέταλα γιασεμιού, γλυκό περγαμόντο και  μιγκέ.  Τόσο πολύ αγαπήθηκε από τις καταναλώτριες αυτή η μυρωδιά,  που η Beatific αποφάσισε να την κλείσει σε ένα μπουκάλι με τη μορφή Body Mist. Στο site της Beatific θα το βρείτε με 20% έκπτωση στα 16Ε .

 

 

Τα προϊόντα Beatific θα τα βρείτε  σε επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center (Γλυφάδα, Κηφισιά, Ομόνοια), στα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ (Υγεία, Μητέρα) και online στην ιστοσελίδα www.beatific.gr

 

 

10 Σχόλια
  1. Εξαιρετική τιμή το Body Mist! Θα το παραγγείλω άμεσα!!

  2. Περηφάνια για ελληνικές μάρκες που κάνουν τόσο καλές προσπάθειες.. Έβαλα στο μάτι το Hydra Exfoliator. Πόσο συχνή πρέπει να είναι η χρήση του;

  3. @ΤZENI 123: Αγαπημένη το προτείνουν για 1 με 2 φορές την εβδομάδα, αλλά εγώ αν χρειαστεί- μπορεί να το κάνω και τρεις!

  4. Γεια σας Εχω χρησιμοποιησει πολλα προιοντα της εταιρειας και δεν με απογοητευσε κανενα…καλο απογευμα

  5. Εκτός ότι τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας είναι super, μου άρεσε πολύ και το πώς προέκυψε το όνομά της! Πολύ έξυπνο!
    χχ

  6. Όλα τα προϊόντα είναι ένα και ένα!! Μπράβο σε μια ελληνική εταιρεία που έχει τέτοιας ποιότητας καλλυντικά!! Η Hydra Exfoliator mask νομίζω θα είναι ιδανική και για το δικό μου δέρμα..

  7. Το Body Mist το έχω πάρει είναι πολύ ωραίο κι ελαφρύ.
    Μουτςς

  8. Tην Hydra Exfoliator Face Mask αν δεν την έχετε δοκιμάσει, να το κάνετε!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.