“Aura”: Μια αρωματική «ιστορία» δια χειρός Mugler.

 

Έχω καταλήξει ότι όλα, από τα πιο σημαδιακά στη ζωή μας, μέχρι τα πιο μηδαμινά και άνευ ιδιαίτερης σημασίας γίνονται για κάποιο λόγο.

 

Ήταν να έχω στα χέρια μου το νέο άρωμα Mugler Aura, πριν περίπου ένα μήνα. Τα πράγματα ήρθαν έτσι που τελικά το απέκτησα πριν περίπου μια εβδομάδα.

 

Σε μια μέρα μουντή, βροχερή, με κεραυνούς, με αρκετή ψύχρα και πολύ υγρασία κάτι εντελώς σπάνιο αν όχι πρωτόγνωρο για μέσα Ιουνίου και για  την «καυτή» πόλη της Αθήνας.

 

Και όμως. Τελικά το έλαβα στις πιο τέλειες καιρικές συνθήκες που θα μπορούσα να ζητήσω. Διότι όπως ήταν και ο καιρός κάπως τροπικός, έτσι ένιωσα και την αύρα (aura) του αρώματος μόλις το ψέκασα πάνω μου.

 

Τροπικό, έντονα «πράσινο», «υγρό» σαν οργιώδη βλάστηση μέσα στη ζούγκλα μετά από τροπική βροχή. Μυστηριώδες αλλά και πολύ αισθησιακό. Σαν η ζούγκλα να κρύβει  στα σπλάχνα της μακριά από αδιάκριτα βλέμματα έναν κήπο της Εδέμ, μια Shangri La. Ένα μυστικιστικό μέρος, έναν επίγειο Παράδεισο  όπου όλα τα ζωντανά πλάσματα ζουν σε απόλυτη αρμονία με τη φύση.

 

 

 

 

Έχω μια παραξενιά με τα αρώματα σχεδόν ποτέ δεν διαβάζω για τις νότες τους αν πρώτα δεν τα ψεκάσω πάνω μου. Θέλω να δω τι συναίσθημα θα νιώσω κλείνοντας τα μάτια μου, χωρίς να έχω ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις νότες αυτές καθαυτές.

 

Παρόλα αυτά, κρατήστε δυο βασικές νότες:

Tiger Liana εκχύλισμα από τη ρίζα ενός Κινέζικου φυτού γνωστού από τα αρχαία χρόνια για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Οσμή έντονη, ζωώδης, άκρως αισθησιακή, έντονα «καπνιστή»

Rhubarb Leaves. Στον αντίποδα του Tiger Liana βρίσκουμε φύλα από ραβέντι. Πράσινα, φρέσκα, βοτανικά, παιγνιδιάρικα και δροσερά.

 

Στην καρδιά πολύτιμα ξύλα και bourbon vanilla.

 

To μπουκάλι ένα κρυστάλινο πράσινο δάκρυ.

 

 

 

 

Αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία. Είναι ένα ιδιότροπο άρωμα για ιδιότροπες γυναίκες και εγώ είμαι μια από αυτές.

 

Σαν σήμερα ακριβώς πριν από 11 χρόνια, το 2007 ήταν και πάλι Παρασκευή και στις 8:50πμ έγινα μαμά.

 

Καλό σαββατοκύριακο bb girls.

 

 

 

 

18 Σχόλια
  1. Πρώτα απο ολα να χαίρεσαι το καμάρι σου!!!Πολυχρονος με υγεία!!!!
    Παρασκευή γέννησα και εγώ!!😀
    Όσο για το άρωμα σίγουρα θα το δοκιμάσω ,εμένα το όλο το πακέτο μου κάνει και λίγο Avatar…😜

  2. ΟΥΑΟΥΥΥΥ! Εχουμε γενέθλια!!!! Να σου ζήσει το παιδάκι σου, να είναι πάντα γερό και γελαστό και να ζησεις κι εσυ μανούλα να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις!
    Το Aura, όπως και όλα τα αρωματα του Mugler είναι Statement! Απίστευτη Love or hate μυρωδιά! Σίγουρα δεν θ΄αρεσει σε όσες αγαπούν τα γλυκά, σοροπιαστά, gourmand τύπου Si ή La vie et belle. Υπάρχουν reviews που λένε, ότι τους μυρίζει μούχλα και reviews που λένε, ότι τους μυρίζει θεικά, πράσινο δάσος το χειμώνα, μετά τη βροχή. Είναι πολύ ξεχωριστό και επαναφέρει τα βρύα δρυός ως νότα αλλά εντελώς διαφορετικά δουλεμένη από τα 80’s. Θελω να το ξαναδοκιμάσω από ένα δείγμα που έχω, γιατι η διάρκεια του σε μένα, μου φάνηκε πολύ πολύ φτωχή, αλλά μπορεί να μην είναι ενδεικτική εκείνη η μια φορά. Θέλω να του ξαναδώσω μια ευκαιρία, γιατί αν μη τι άλλο το μπουκάλι είναι συγκλονιστικό! Το ωραιότερο μπουκάλι της τελευταίας δεκαετίας σε άρωμα!

  3. Τώρα που το θυμηθηκα… είναι το ραβεντι που είναι έτσι κι αλλιως βαλσαμικό και πολύ ξεχωριστό ως ευωδιά, σε συνδιασμό με το Tiger Liana όπως γραφεις που δίνει αυτη τη διαφορετικότητα. Είναι μια εντονη καμφορούχα μυρωδιά, που άλλοι λατρευουν κι άλλοι παρομοιάζουν με το tiger balm την κινέζικη φαρμακευτική αλοιφη δια πασαν νόσο….

  4. Καλημερα. Να τα εκατοστησει με υγεια και πολυ αγαπη. Να εισαι καλα να τον καμαρωνεις και εσυ ομορφη μανουλα.
    Οσο για το νεο αρωμα με εντυπωσιασε το μπουκαλι εκπληκτικο και το σχεδιο αλλα και το χρωμα. Το αρωμα μενει να το μυρισω για να εχω αποψη. Καλο Σαββατοκυριακο να εχετε ολες

  5. Κατ αρχήν να χαίρεσαι το αγοράκι σου, να το βλέπεις πάντα γερό, χαρούμενο & ευτυχισμένο!!! Είναι υπέροχο να είσαι μανούλα και να “γεμίζεις” με όλα αυτά τα μοναδικά συναισθήματα!!!
    Το άρωμα, από τη περιγραφή σου, το μπουκάλι, το χρώμα του, με ενθουσίασε!!! Ανυπομονω να βγει στην αγορά να το δοκιμάσω!!! Καλό Σαββατοκύριακο bbgirls!!!
    xx

  6. Χρόνια πολλά πολλά και ευτυχισμένα στον κ.Ρωμανο, να τον χαίρεσαι Τζούλια μου και να είναι πάντα γερός και τυχερός.. Και σε αυτό μοιάζουμε?? Καρκινακια είναι και εμένα τα κορίτσια μου. Όσο για το άρωμα, τι να πω,ερωτεύτηκσ,αυτό το σμαραγδι τέλειο μπουκάλι…

  7. Και κάτι που έχω διαβάσει: η Παρασκευή θεωρείται ημέρα της Αφροδίτης γιαυτό όσοι έχουν γεννηθεί αυτή την ημέρα έχουν τα χαρισματα της θεάς: είναι όμορφοι και ερωτευσιμοι!

  8. Χρόνια σας Πολλά!!! Εμείς είχαμε τα γενέθλιά μας εχθές και το bbboy γιόρτασε σε ηλιόλουστο Λονδίνο ! Το Aura είναι όντως ιδιότροπο αλλά πλήρως εναρμονισμένο με το πνεύμα του Mugler. Να γιορτάσετε όλο το ΣΚ και να χαρείτε!!!
    Φιλιά πολλά!!

  9. Το μπουκάλι εκπληκτικό .Κ. Ρωμανέ μου να σε χαιρόμαστε!
    Μουτςς

  10. Πολλές ευχές στον Ρωμανό και από εδώ!
    Η συσκευασία του αρώματος και η περιγραφή είναι αν μη τι άλλο προκλητικές…

  11. Να το χαίρεσαι Julia μου το παιδάκι σου πάντα καλότυχο να είναι!!! Το μπουκάλι και μόνο είναι έργο τέχνης γενικά με τα αρώματα του mugler εκτός το ότι είναι ιδιαίτερα σε μυρωδιές αξίζει να κρατήσεις και το μπουκάλι όταν τελειώσει γιατί είναι κρύσταλλο!!1

  12. @ΜΑΡΙΑΑ να τον χαίρεσαι ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

  13. Πολύ χρόνο το μικρά κι σου. Γερό και καλοτυχο!!! Όντως τα Mugler ή που τ αγαπάς ή που τα μισείς…

  14. Οποία σύμπτωσις! Το δοκίμασα την περασμένη εβδομάδα και ξετρελάθηκα! Μάλιστα, είχα ψεκάσει και το χαρτάκι και το είχα πετάξει στην τσάντα μου και τώρα την ανοίγω και μυρίζει! Πάντως, ισχύει το love it or hate it για τα Mugler αρώματα, το συζητούσαμε με την κοπέλα στο stand του, οφείλω όμως να πω ότι το “Angel” το φορούσε η κολλητή μου πριν πολλά χρόνια και το αγαπώ πολύ, γιατί μου τη θυμίζει. Επίσης, ωραίο το spot, θυμίζει όντως “Avatar”.
    Y.Γ. Χρόνια πολλά και από εδώ για το μικρό σου αστεράκι! <3

  15. @JULIA, κι από δω πολλές ευχές για τον κύριο Ρωμανό.
    @ΥΠΟΥΡΓΕ, να χαίρεσαι το bb boy σου.
    Το μπουκάλι απλά τέλειο …όπως κι όλων των αρωμάτων Μugler!!!

  16. Να χαίρεσαι το bb boy σου αγαπημένη μου @JULIA!!!!! 💙💜💛💚❤💙💜💛💚❤ μου τράβηξε το ενδιαφέρον το συγκεκριμένο μπουκάλι! Ίσως το δοκιμάσω

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.