Διακοπές 2018: beauty essentials

 

 

 

 

Δεν ξέρω σε ποια φάση βρίσκεστε εσείς, αλλά εγώ πλέον θέλω να κουβαλάω στις διακοπές, όσο το δυνατόν λιγότερα και μόνο όσα πρόκειται να χρησιμοποιήσω.

 

Βέβαια, έχουν παρέλθει οι χρόνοι  που διακοπές για μένα σήμαιναν ξέφρενα ξενύχτια ή όπως συνήθιζα να λέω τότε «οι διακοπές μετριούνται σε νύχτες…». Μάλλον μετριούνται σε ώρες ύπνου και ξεκούρασης.

 

Ωστόσο, η λίστα όσων θα πάρω μαζί μου περιλαμβάνει πλέον τα απαραίτητα, αλλά και όλα όσα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, είτε πρόκειται για ρούχα ή αξεσουάρ, είτε για προϊόντα ομορφιάς. Αγαπώ τα πολυπροιόντα κι αυτό φαίνεται και στα Stella’s Recipy!

 

Voila, λοιπόν η λίστα μου των Summer Essentials 2018:

 

 

BEAUTY UNDER THE SUN

  1. SUMMER SEDUCTION ELIXIR Hair & Body Oil by Stella’s Recipy. Το πιο αγαπημένο μου φετινό προϊόν που φαίνεται, ότι γίνεται όλο και περισσότερο και δικό σας αγαπημένο. Το ολοκαίνουργιο Hair & Body Oil SUMMER SEDUCTION ELIXIR από τη σειρά Greek Island Βeauty των Stella’s Recipy.  Έχω αυτό το λάδι και δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο. Το βάζω στην παραλία, στα μαλλιά μου για αντηλιακή προστασία. Το χρησιμοποιώ μετά το ντους για after sun, βαθιά ενυδάτωση, αλλά και κυτταρίτιδα, ραγάδες, σύσφιξη. Το βάζω στα λουσμένα και νωπά μαλλιά μου, για προστασία και επανόρθωση από τον ήλιο. Το πλούσιο, φρέσκο, φυσικό άρωμα του από δέκα μυρωδάτα αιθέρια έλαια όπως μαστίχα, βασιλικό, γαρδένια, σανταλόξυλο, διαρκεί και σαγηνεύει, οπότε δεν χρειάζεται να πάρω μαζί μου, ούτε άλλο άρωμα αλλά ούτε και άλλο προϊόν μαλλιών ή σώματος.

 

 

 

  1. GREEK ISLAND BEAUTY 24h FACE & EYE CREAM + FACE & EYE NIGHT SERUM

Με δυο προϊόντα έχω όλη την απαραίτητη φροντίδα προσώπου. Το καλοκαίρι δεν αποχωρίζομαι την σειρά Greek Island Βeauty γιατί είναι αναπλαστική και καταπραΰνει το δέρμα μου από την φθορά της έκθεσης στον ήλιο και ειδικά στην περιοχή των ματιών. Όλα τα προϊόντα SR κάνουν και για τα μάτια, το πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ, οπότε δεν χρειάζομαι ξεχωριστές κρέμες. Η σειρά G.I.B προσφέρει σύσφιξη,  αντιγήρανση, ενυδάτωση, αναγεννά και επουλώνει το δέρμα και μειώνει τις επιπτώσεις της φωτογήρανσης.

 

 

 

 

  1. OLIVEALOE FACE SUNSCREEN + PIZ BUIN INSTANT GLOW SKIN ILLUMINATING SUN SPRAY

Είναι χρόνια τώρα που έχω καταλήξει στην πιο αποτελεσματική και φυσική αντηλιακή κρέμα, με βιολογικό ελαιόλαδο και αλόη, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και βιταμίνη Ε, που είναι και ιδιαίτερα ταιριαστή με το λιπαρό μου δέρμα. Όσες έχετε λιπαρό δέρμα, ξέρετε τι θα πει ταλαιπωρία το καλοκαίρι, με τα βαριά αντηλιακά… Είναι η Olive Aloe Face Sunscreen SPF 30. Τα τελευταία χρόνια προτιμώ, αντί να φοράω υψηλό δείκτη προστασίας, να φοράω maximum spf30 και να ανανεώνω συχνά. Το ίδιο κάνω και στο αντηλιακό σώματος, παρότι δεν κατεβαίνω ποτέ στην παραλία το καταμεσήμερο, αλλά προς το απόγευμα.  Φέτος είπα να αλλάξω το Sun Protection Body Milk SPF30 της Olive Aloe και να χρησιμοποιήσω το Piz Buin Instant Glow SPF30 Skin illuminating sun spray. Με βολεύει το σπρέι, αλλά για να σας εξομολογηθώ την αλήθεια…. Δεν φταίω εγώ…. Το shimmering effet με παρέσυρε κορίτσια…

 

 

 

 

 

 

  1. SHAMPOO + CONDITIONER MASTIC & HERBS by ANEMOS Με ρωτάτε πολλά χρόνια τώρα τι χρησιμοποιώ για τα μαλλιά μου, ποια προϊόντα θεωρώ αγνά και φυσικά χωρίς επιβαρυντικά parabens, παραφινέλαια, σιλικόνες και δραστικά χημικά. Η αλήθεια είναι, ότι δυσκολεύθηκα να βρω τα κατάλληλα, γιατί όλες όσες έχουμε μαλλιά βαμμένα ή που έχουν υποστεί διάφορες χημικές επεξεργασίες δηλ. η πλειοψηφία μας, δεν καλυπτόμαστε από τα φυσικά brands. Τα τελευταία χρόνια όμως, χρησιμοποιώ και δεν αλλάζω το σαμπουάν και την μαλακτική κρέμα της Anemos, της εταιρείας των μαστιχοπαραγωγών Χίου με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης. Τα αγαπώ πολύ γιατί κάνουν τα μαλλιά μου πλούσια, ζωντανά και δυνατά και δεν τα βαραίνουν ποτέ.

 

 

 

 

  1. ALOE GEL/JUICE + ΡΟΔΟΝΕΡΟ + ΕΛΑΙΟ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ + ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑ / TEA TREE  Τα aromatherapy essentials του καλοκαιριού. Δεν κάνω βήμα χωρίς αυτά! Χυμός ή ζελέ αλόης μόνα τους ή με προσθήκη ελαίου καλέντουλας και με προσθήκη αιθέριων ελαίων tea tree ή λεβάντας, είναι το γιατρικό άμεσης δράσης για τσιμπήματα εντόμων, τσούχτρες, εγκαύματα, μώλωπες χτυπήματα, κοψίματα.  Τα αιθέρια έλαια λεβάντα και tea tree είναι τα μόνα που χρησιμοποιούνται χωρίς διάλυση, απ΄ευθείας πάνω στο δέρμα (εκτός από ανοιχτή πληγή) και δρουν άμεσα και αποτελεσματικά. Ο χυμός αλόης και το ροδόνερο, είτε μόνα είτε ανακατεμένα σε ένα μπουκάλι,  με την προσθήκη μερικών σταγόνων αιθέριου ελαίου λεβάντας, γίνονται το ιδανικό face & body mist κάτω απ΄ τον καυτό ήλιο, αλλά και η τέλεια face lotion μετά το ντεμακιγιάζ και πριν την κρέμα.  Κάθε ώρα και κάθε στιγμή δροσιά και φρεσκάδα. Θα τα βρείτε όλα, γνήσια και βιολογικά πιστοποιημενα συστατικά σε συσκευασίες ταξιδιού στο Homecosmetics.gr.

 

 

                                    ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

 

  1. BENEFIT + ESTEE LAUDER BRONZER

Τώρα για να είμαι ειλικρινής, εντελώς διακοπές από το μακιγιάζ δεν πρόκειται να κάνω. Όχι, δεν εννοώ, ότι θα κατεβαίνω παραλία βαμμένη, αλλά ένα κατιτίς για να βοηθήσουμε τις selfie, όταν θα ξεμυτάμε προς το χωριό για ποτάκι και ταβερνούλα θα το βάζω… Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε… Οπότε, less is more, θα έχω μαζί μου το α-π-α-ρ-α-ι-τ-η-τ-ο των τελευταίων χρόνων bronzer της θείας, το Estée Lauder Bronze Goddess Shimmering Nudes Illuminating Multi Stick. Έχω bronzer, illuminator, σκιά ακόμα και κραγιόν σε ένα υπέροχο προϊόν για τις διακοπές και όχι μόνο. Αν πάλι θελήσω έξτρα ρουζ ή κραγιόν σε φυσικό, ροδαλό χρώμα, τότε έχω μαζί μου το BENEFIT Βenetint cheek & lip stain. Ανεξίτηλο στη ζέστη του καλοκαιριού κι αναντικατάστατο στην πρακτικότητα και το αποτέλεσμα, νομίζω, ότι σε συνδυασμό με την ξεκούραση των διακοπών, μου αφαιρεί και μερικά χρονάκια!

 

 

 

 

(να’τα τα αγαπημένα μου…)

 

 

 

 

  1. ERRE DUE MΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ SAVANNA QUEEN 1001 NIGHTS – No 101. Νομίζω πως αυτό το Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο μολύβι ματιών, με το οποίο η Erre Due χτύπησε φέτος κόκκινο, ήταν η αφορμή για να γράψω αυτό το ποστ. Μετά την παρότρυνση-ξελόγιασμα της αγαπημένης μας Τζούλιας δεν ήταν δυνατόν, να μην σπεύσω να το δοκιμάσω. Σας χρωστούσα ένα review  αλλά τελικά βγήκε κάτι παραπάνω! Λοιπόν, όπως λέει κι η Τζούλια με το μολύβι ματιών Savanna Queen 1000 Nights που δεν είναι ούτε ασημί, ούτε χρυσό, ούτε γκλιτεράτο, ούτε bronze, ούτε λευκό αλλά όλα αυτά μαζί, σας το υπόσχομαι έχετε ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ. Μπορείτε να προσθέσετε σκιά, αλλά πιστέψτε με, δεν την χρειάζεστε! Μια μολυβιά επάνω, μια μολυβιά κάτω, λίγη μάσκαρα και είστε όχι απλά μακιγιαρισμένη, αλλά απαστράπτουσα. Λαμπερή αλλά και διακριτική! Εντυπωσιακή, αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει πως, εκτός αν σας κοιτάξει στα μάτια αλλά και πάλι… Το χρησιμοποιώ για να κάνω το πιο αδιόρατο αλλά και statement smoky! Extra tip: δείχνει τα μάτια πιο ξεκούραστα από ποτέ! Προλάβετε γιατί είναι summer edition.

 

 

 

 

Αυτά τα ολίγα από μένα και λέω να ό,τι έγραψα παραπάνω να το τηρήσω φέτος και να μη βρεθώ ξαφνικά με άλλα 20 προϊόντα..(διότι ποτέ δεν ξέρεις..)

 

Το δικό σας beauty bag του καλοκαιριού, τι περιλαμβάνει bb girls;

 

 

 

Stella

 

 

19 Σχόλια
  1. Αγαπημένο Benetint που ειδικά το Καλοκαίρι, ούτε και εγώ το αποχωρίζομαι!

  2. το καλοκαίρι δεν φοράω κανένα προιόν μακιγιάζ στο προσωπό μου εκτός από κραγιόν…και από περιποίηση: το καθαριστικό, την ενυδατική μου, των ματιών μου και το mist μου!!! διακοπές από όλα!!!!

  3. Έχουμε και λέμε…αντηλιακη προσωπου shiseido spf 30 ( κατέβασα και εγώ τον δείκτη προστασίας)
    αντηλιακη σωματος Vichy spf30 αυτα ειναι τα πρώτα που μπαίνουν στο νεσεσέρ.Μετα ακολουθεί το
    Τζελ αλόης ,απο την Apivita το τζελ αρνίκας,καλεντουλας.Οποσδηποτε λαδι καρυδας αν και φέτος εχω βολευτεί παρά πολυ με τα γαλάκτωματα σωματος της Bioten ειναι σούπερ ενυδατικά και με 90% φυσικά συστατικά.Λαδι μαλλιων της mastic spa.Ενυδατικη προσωπου της Caudalie.Και απο καλλυντικα την πουδρα της shiseido,ενα ρουζ σε χρωμα κοράλι και ενα λιπ γκλος.😁😁😁😁

  4. @SofiaT: Θα κάνω και εγώ ένα post για το νεσεσέρ μου και θα κάνουμε τις κόντρες γιατί πολύ minimal τη βλέπω τη Stella φέτος!! χααχαχαχχα!

  5. @Julia Είμαι! Είμαι! Όταν δεν με βρίσκουν οι paparazzi!! xa xa xa!! 😉

  6. Καλημερα. Εγω παλι μινιμαλ ειμαι μονο στα ρουχα Στα καλυντικα το προσπαθω αλλα φοβαμαι μην μου τελειωσουν και ετσι παιρνω αρκετα. Ξεκινω λοιπον, κρεμα και μασκα νυχτας, σερουμ, αντηλιακη με 20 δεικτη προστασιας για προσωπο, για το σωμα προτιμω αντηλιακο λαδι που βαζω και στα μαλλια. Επισης παιρνω μαζι μου παντα baby oil , μασκα και scrub προσωπου φυσικα πουδρα αντηλιακη ,μολυβι καφε για τα ματια , 2 κραγιον και τελος σαμπουαν βαφη μαλλιων και ενυδατικη σωματος. Πιστευω αλλα και το βλεπω οτι ολα τα χρειαζομαι.

  7. Α ξεχασα …ελπιζω να μην το ξεχασω να το παρω μαζι μου το λαδι προσωπου που νομιζω μετα απο τοση ηλιοθεραπεια πρεπει να βαζω για να επαναφερω την υγρασια στο δερμα, και κρεμα για τις φτερνες μου που εχω προβλημα επειδη περπατω ξυπολητη συνεχως ολο το χρονο , χειμωνα καλοκαιρι

  8. Μην μου πειτε οτι ειναι πολλα πιστευω οτι ειναι αυτα που χρησιμοποιουμε ολες ολο το χρονο. Γιατι λοιπον οχι και στις διακοπες μας

  9. @RANIA: Έχεις δοκιμάσει το Baby Oil με Aloe Vera στο πράσινο μπουκάλι;

  10. Το πρώτο που βάζω στο νεσεσερμου είναι η αντηλιακη sun Velvet με δείκτη 30 της frezyderm, βασικά δύο δύο τις παίρνω γιατί είναι η μόνη που φοράω κάθε πρωί το καλοκαίρι.. Επίσης ένα body spray sandalwood η Vanillaτης Avon γιατί δεν μπορώ τα έντονα αρώματα καλοκαιριατικο, κραγιόν, μάσκαρα, πέρλες και μολύβια ματιών και φρύδιων glimmestic μόνο από Avon,το bio oil για το σώμα και το προσωπο και μια after sun body lotion από Avon πάλι που αφήνει μια ωραία ιριδιζουσα λάμψη. Σαμπουάν και αφροντους έχω βολευτεί της Oriflame τα Sweeden Spa..Μάσκες και πιλινγκ καθώς και serum προσώπου παίρνω μόνο σε δείγματα που μου δίνουν από τα φαρμακεία για να μην κουβαλάω 100 συσκευασίες μαζί.. Επί την ευκαιρία πρέπει να αρχίσω να οργανώνω το νεσεσερ γιατί 15/7 αρχίζουν οι διακοπουλες μου και δεν βλέπω την ώρα!!

  11. Tzουλια οχι Σου γραφω ξανα γιατι πριν δεν μπορουσα να γραψω με ελληνικους χαρακτηρες. Αυτο το λαδι που λες ειναι προσωπου η σωματος. Βεβαια προκειμενου να μην εχω ξηρο δερμα τα λαδια αν και λερωνουν τα προτιμω

  12. Ενυδατική,αντηλιακή,λάδι για τα μαλλιά και liposan κεράσι.Τίποτα άλλο,έβαλα μυαλό 😉
    Μουτςς

  13. Καλημέρα! Παίρνω κι γω πολλά μαζί μου, αλλά νομίζω ότι ή φίλη @Rania με περνάει!!! Δεν αποχωριζομαι αντηλιακο προσώπου και σώματος, στο πρόσωπό μου έχω δυο, ένα με χρώμα & ένα χωρίς, για επανάληψη όποτε χρειάζεται. Κρέμα ημέρας/νυχτας και serum… Αφρολουτρο & Body milk με άρωμα, και για μακιγιάζ πούδρα -bronzer- lip gloss και ρουζ. Επίσης δεν ξεχνώ ποτέ το στικ για τσιμπήματα!
    χχ

  14. Καλημέρα! Παλιότερα το παραέκανα και κουβαλούσα δύο τεράστια νεσεσέρ μαζί μου: ένα με όλα τα προϊόντα περιποίησης (αντιηλιακό, σαμπουάν κτλ) και ένα με καλλυντικά. Φυσικά, όταν σε παρασέρνει το mood των διακοπών ή -ακόμη χειρότερα- έχει ζέστη (εντάξει, καύσωνα), όλα αυτά ήταν περιττά. Πλέον και εγώ είμαι στη φάση “less is more”. Μόνο αρώματα θα κουβαλήσω 4-5, για να μυρίζουμε διαφορετικά, βρε αδερφέ (αυτό πάει στο bb boy που γκρινιάζει κάθε φορά)!

  15. Όταν ξεκινάω να φτιάχνω το Νεσεσέρ των διακοπών στην αρχή πάντα με πιάνει ένας πανικός.❤💙💜💛💚 Θέλω να τα πάρω λογικά γιατί “όλα θα τα χρειαστω”!! ❤💙💜💛💚❤💙💜💛💚Συνήθως Αφού το τελειώσω το πιάνω μια δυο φορές ακόμα για να βγάλω μερικά για να ελαφρύνει η βαλιτσα…❤💙💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙💜💛💚 Τα πιο βασικά είναι: η αντηλιακή της avene με δείκτη 50 για το προσωπο και 30 για το σώμα, carotene λάδι σώματος και after sun, πούδρα, 2 μάσκαρες (radiant/seventeen)μολύβι φρυδιών,ρουζακι radiant, την ενυδατική μου και ένα body lotion της seventeen με καταπληκτικό άρωμα και μικρά στρασακια που ταιριάζουν με το μαυρισμένο μου δέρμα!!! ❤💙💜💛💚💛💜💙❤💙💜💛💚Επίσης η μυρωδιά του είναι φοβερή και κρατάει για πολλές ώρες! Κάτι που θεωρώ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ και δεν πάω ποτέ χωρίς αυτό διακοπές είναι το αντικουνουπικο μου από korres με μυρωδιά μυρτιλο και φυσικά την bepantol για εγκαυματα γιατί μου έχει τύχει πολλές φορές να κοιμηθώ στην ηλιοθεραπεία! Χαχαχαχαχαχαχα 💙💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙💜💛💚

  16. Σορρυ κοριτσια μου για το τεράστιο σχόλιο μου!!! ❤💙💜💛💚💛💜💙❤

  17. Δεν έχω φτιάξει beauty bag αλλά αφού ενημερωθώ από το bb μου,θα αρχίσω να διαλέγω.Καταπληκτικό το μολύβι!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.