Aveda: Δωρεάν ιεροτελεστίες ομορφιάς!

 

“Έλα να σου δείξω τις ιεροτελεστίες ομορφιάς που από εδώ και στο εξής θα μπορείς να κάνεις στην Aveda, για να διαλέξεις ποια θα κάνεις σήμερα” μου είπε η αγαπημένη Joy χθες, μόλις έφτασα στα επίσημα εγκαίνια του νέου shop in a shop Aveda στο Attica Golden Hall.

 

 

Beautiful Joy and me.

 

 

 

 

 

«Λοιπόν, έχουμε και λέμε» συνέχισε η Joy.

 

Styling Touch Up

«Ένα γρήγορο φρεσκάρισμα στο χτένισμά σου – γιατί μπορεί μετά το shopping να πρέπει να πας κάπου- και ταυτόχρονα να μάθεις και εύκολα tips για τέλειο styling στο σπίτι. (10 λεπτά)»

 

 

 

 

 

 

Sculp to Soul Consultation

«H ομορφιά στην Aveda είναι ολιστική. Εδώ μπορείς να μάθεις  από εξειδικευμένους επαγγελματίες τι ακριβώς ανάγκες έχουν τα μαλλιά σου, το δέρμα σου αλλά και εσύ η ίδια σε κάποια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής σου» (10 λεπτά)

 

 

 

 

 

Facial

Να κάνεις μια χαλαρωτική περιποίηση προσώπου. Μάλιστα σύντομα θα μπορείς να κάνεις και φρεσκάρισμα στο μακιγιάζ σου με προιόντα της Bobbi Brown.” (10 έως 20 λεπτά)

 

 

 

 

Stress Relieving Experience

“Nα απολαύσεις ένα απόλυτα χαλαρωτικό μασάζ αυχένα, ώμων ή χεριών” (5 λεπτά)

 

 

 

 

 

Aroma Sensory Journey

«Να βρεις την ισορροπία σου παίζοντας μέσα από ένα ταξίδι αιθέριων ελαίων και αρωμάτων.» (5 λεπτά)

 

 

 

 

 

“Και δεν σου είπα το καλύτερο”, συνέχισε η Joy. Όλα τα παραπάνω μπορείς να τα κάνεις δωρεάν σήμερα αλλά και για πάντα,  όποια στιγμή θέλεις και εσύ και οποιαδήποτε γυναίκα ή άντρας, επισκεφθεί το stand μας. (!)

 

 

Δε σας κρύβω ότι ήταν από τα καλύτερα beauty νέα που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό γιατί ποια από μας μπορεί να πει όχι σε ένα ή και σε όλα τα παραπάνω,  ειδικά όταν είναι δωρεάν;

 

 

Εγώ λοιπόν χθες επέλεξα το μασάζ χεριών με “Hand Relief” από τα «μαγικά» χέρια της Χριστίνας  και το απόλαυσα όσο δεν φαντάζεστε, όπως βλέπετε:

 

 

 

 

 

 

Αλλά επειδή είναι γνωστό ότι μου αρέσουν και τα παιγνίδια αποφάσισα να κάνω και   Aroma Sensory Journey. Το παιγνίδι παίζεται ως εξής: Διαλέγεις 3 από 6 κάρτες, ανάλογα με το τι γράφουν ή τα σχήματα που έχουν. Εγώ επέλεξα τις «Σοφία», «Έκφραση» και «Διαίσθηση».

 

 

 

 

Μετά μύρισα τα αιθέρια έλαια που αντιστοιχούν στις λέξεις που διάλεξα και επέλεξα το άρωμα που μου άρεσε πιο πολύ. Το αποτέλεσμα είναι ότι το chakra μου που αυτή την περίοδο θέλει λίγο παραπάνω προσοχή είναι το Νο 5 Βισούντα.

 

 

 

 

(περίεργο, εγώ που γενικά επικοινωνώ  καλά, αλλά όσο το σκέφτομαι, τόσο καταλαβαίνω ότι ειδικά γι αυτή την περίοδο, μπορεί να μην έχει άδικο ο Mr Charka, της Aveda…)

 

 

Τελειώνοντας απόλαυσα και ένα υπέροχο  τσάι – το ίδιο θα ισχύει και για σας σε κάθε σας επίσκεψη) και έκανα και λίγο inside scoop και έμαθα ότι κάποια στιγμή,  θα διατίθεται και προς πώληση.

 

 

 

 

 

Ποια beauty ιεροτελεστία της Aveda, θα θέλατε να δοκιμάσετε bb girls;

 

 

17 Σχόλια
  1. Καταπληκτικά νεα!!! Δεν ξέρεις πιο να πρωτοδιαλέξεις!
    Αλλα εάν έπρεπε να διαλέξω ένα αυτο θα ήταν η Facial περιποίηση!!!😀

  2. Υπέροχα όλα!!! Είμαι ανάμεσα στο μασάζ αυχένα και στην χαλαρωτική περιποίηση προσώπου! Δυστυχώς είμαι λίγο μακριά…θα οργανώσω έτσι το χρόνο μου την επόμενη φορά που θα έρθω Αθηνα, ώστε να δοκιμασω μία από τις ξεχωριστές εμπειρίες Aveda σ’ αυτόν τον υπέροχο χώρο!!!
    Καλημέρα
    χχ

  3. Mπράβο στην Aveda εξαιρετική πρωτοβουλία! Να κάνω μια ερώτηση, πρέπει να κλείσεις κάπου ραντεβού;

  4. @SofiaT: Και εγώ θα κάνω σίγουρα ένα facial την επόμενη φορά.

  5. @Sofia Marga: Είσαι πολύ κοντά. Έρχεσαι για τη μέρα, ψώνια, καφεδάκι και περιποίηση Aveda!

  6. @Tina: Καλή ερωτηση. Τα ραντεβού κλείνονται βάσει διαθεσιμότητας. Με απλά λόγια, εξαρτάται από τη μέρα και την ώρα. Δηλαδή αν πας μια Δευτέρα ή Τρίτη πρωί ή μεσημεράκι, δε νομίζω να έχεις θέμα. Αλλά αν αποφασίσεις ας πούμε να πας Παρασκευή απόγευμα ή Σάββατο πρωί, καλό είναι να έχεις κλείσει πρώτα.

  7. Kαλημερα Θα προτιμουσα να κανω την Facial περιποίηση! Παντως και στις υπολοιπες σιγουρα δεν λεω οχι

  8. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να κάνω το chakra test και εγώ, γιατί σίγουρα κάποιο τσάκρα μου έχει θέμα τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν είμαι σίγουρη ποιο…

  9. Ναι, ευτυχώς είμαι πολύ κοντά @Julia! 😉

  10. Ακούγεται τέλεια ιδέα!Με τόσες δωρεάν υπηρεσίες, κάτι θα βρεις να αγοράσεις.Μονο στο Golden Hall προσφέρονται οι υπηρεσίες,τι κρίμα!

  11. Το χαλαρωτικό μασάζ νομίζω είναι αυτό που έχω ανάγκη περισσότερο αλλά δεν θα έλεγα όχι και στο αρωματικό τεστ .
    Μουτςς

  12. Μασάζ μασάζ και πάλι μασάζ!!! Πόσο ανάγκη το έχουν τα καταπονημενα από το καθημερινό πολυωρο πληκτρολόγιμα χεράκια μου..Βέβαια όλη η εμπειρία θα είναι σίγουρα απίθανη!!!

  13. Ζήλεψα το μασάζ χεριών αλλά και για Sculp to Soul Consultation δεν θα έλεγα όχι. Μπράβο τους που προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες δωρεάν. Νομίζω δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση.

  14. Τι ωραία! Νομίζω ότι το Hand relief θα επέλεγα και εγώ, γιατί, όπως και η Maryl, το να δουλεύεις καθημερινά άπειρες ώρες μπροστά σε έναν υπολογιστή, ε, χρειάζονται και τα χεράκια μας ένα pampering!

  15. ….μασάζ χεριών και αυχένα,παρακαλώ…τυχερούλα,Τζέννιφερ!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.