Essie: Tα βερνίκια νυχιών Summer 2018 limited edition.

 

 

«Η συλλογή της essie για το καλοκαίρι 2018 αποδεικνύει ότι η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη και το φούξια πιο φωτεινό από ποτέ. Είναι η εποχή του πυρετού της μουσικής, της ατέλειωτης λιακάδας και των αμέτρητων αγκαλιών.

 

Η εποχή των ονειρεμένων πρωινών και των ζωηρών βραδιών. Η essie σας κρατά σε φεστιβαλικό κλίμα, με δυνατά χρώματα που σίγουρα θα σας παρασύρουν στον ακαταμάχητο ρυθμό τους. Αυτή η συλλογή είναι η επιτομή του καλοκαιριού 2018 και περιμένει να την κάνετε δική σας. Τώρα έχετε απόλυτη ελευθερία να είστε νέα και αντισυμβατική, να είστε ο εαυτός σας.»

 

Όλα τα παραπάνω δια στόματος Rebecca Minkoff Global Color Designer της Essie και ας πάμε τώρα στο δια ταύτα να δούμε τις αποχρώσεις, γιατί πρέπει να ετοιμαστούμε σιγά σιγά για τα καλοκαιρινά mani και pedi και καλό είναι να γνωρίζουμε τι υπάρχει εκεί έξω από αποχρώσεις.

 

Από αριστερά προς τα δεξιά:

 

all daisy long,  (λευκό) young, wild & me  (απαλό ροζ) the fuchsia is bright (έντονο φούξια) empowermint (τυρκουάζ πράσινο) making harmony (δαμασκηνί –μοβ) και sunny daze (κεχριμπαρί-nude)

 

 

 

 

 

 

 

Tι χρώμα είναι τα νύχια σας σήμερα; Τα δικά μου πάντως είναι βαμμένα σε ένα έντονο καλοκαιρινό κόκκινο καρπουζί.

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Πολύ όμορφα χρώματα ολα!!! Δεν βαφω ποτέ τα νύχια των χεριών μου λογω κάκιστης συνήθειας,αλλά ξεσπάω στο πεντικιούρ..αλλάζω χρωματα και σχεδια συνέχεια..αυτή τη στιγμή τα έχω άσπρα

  2. Έχει καμία βδομαδα που τα έκανα μανικιούρ και πεντικιούρ… στα πάνω έχω πολύ απαλό γαλάζιο και στα κάτω κλασσικό λευκό! ❤💙💜💛💚💛💜💙❤💙💜💛💚💛💜💙❤Το καλό με το πεντικιούρ είναι ότι κρατάει πολύ καιρό οπότε συνήθως κάνω ένα ουδέτερο χρώμα για να ταιριάζει με Όλα!❤💙💜💛💚💛💜💙❤💙💜💛💚💛💜💙❤ Από τα παραπάνω χρώματα μου αρέσουν όλα εκτός από το τελευταίο,το sunny daze…Δεν θα το έκανα με τίποτα!

  3. Παντα το καλοκαιρι τα βαφω λευκα💖💖💖💖💖

  4. Πολύ όμορφα χρώματα! Ειδικά το τυρκουάζ-πρασινο είναι όνειρο & πολύ καλοκαιρινό! Αυτό θα το κάνω σίγουρα! Θα αντικαταστήσει το σημερινό μου πορτοκοραλι!
    χχ

  5. Σούπερ χρώματα.Τα δικά μου αυτή τη στιγμή είναι έντονο τυρκουάζ.
    Μουτςς

  6. Πολύ ωραία αλλά από τότε που μου έμαθε η ΤΖΟΎΛΙΑ τα sally hansen,δεν τα αλλάζω με τίποτα.Είκοσι μέρες στα πόδια με το top coat κρατάνε!

  7. Φέτος μετά από πολλά χρόνια φάσης με τα πράσινα, κίτρινα, γαλάζια και δεν συμμαζεύεται, επέστρεψα στο κλασσικό κόκκινο με όλες τις καλοκαιρινές αποχρώσεις του!

  8. @Marianna: Καταπληκτικά βερνίκια και top coats. Σα να κάνεις ημιμόνιμο στο σπίτι σου. Φοβερή μάρκα η Sally Hansen πράγματι.

  9. Oι τεσσερις πρωτες αποχρωσεις ειναι υπεροχες !! Τα δικα μου ειναι ενα εντονο φουξια !!!

  10. Αχ αυτές οι σειρές που δεν μπορώ να αποκτήσω… Ούτε της Erre Due ήρθαν στο νησί, ούτε και αυτά θα βρω μάλλον… Το young, wild & me μου φαίνεται πολύ ωραίο για αντικατάσταση του κόκκινου στα πόδια μετά από κάποια μικρά ατυχήματα νυχιών που είχα.

  11. Ψηφίζω φούξια,τυρκουάζ και δαμασκηνί!!! Παρεμπιπτόντως, έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη με orly και ΟΡΙ….επαγγελματικό αποτέλεσμα και διάρκεια και στο σπιτικό mani-pedi!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.