Καλοκαιρινό Στυλ: I am a Bohemian!

 

 

 

Από τότε που κατάλαβα το νόημα των διακοπών, δηλαδή την αξία του less is more, αυτά που παίρνω μαζί μου, εκτός απ΄το μαγιό μου, είναι παρεό+παρεό+παρεό.

 

 

Παρεό καινούργια, παρέο από παλιές διακοπές, παρεό από ταξίδια…  Μαζί με τα παρεό κι ότι πιο boho σε στυλ.  Βέβαια εδώ που τα λέμε κι οι διακοπές μου πάντα boho ήταν, όταν το πάλαι ποτέ περιδιάβαινα τα σοκάκια των Κυκλάδων και δη της Ίου και έτσι τα έθνικ ρούχα κι αξεσουάρ επιλέγονταν με ζήλο, για εκείνες τις πιο ανέμελες κι απελευθερωτικές μέρες του χρόνου.

 

 

 

 

 

Πρώτα βγαίνει η ψυχή όμως λένε και μετά το χούι… κι έτσι ποτέ δεν έφυγε η αγάπη μου για το boho στυλ, κι εδώ που τα λέμε είναι συνώνυμο του ελληνικού καλοκαιριού! Φέτος κι ενώ οι διακοπές μου έχουν πάρει άλλο χαρακτήρα και μορφή, από εκείνες της παράτολμης εφηβείας και της πρώτης τρελής νεότητας… ένιωσα να ξυπνάει πάλι μέσα μου η επαναστάτρια δεκαεξάρα.

 

Ίος

 

 

 

 

Θα σας δείξω λοιπόν σήμερα, κάποια από τα favorites του φετινού καλοκαιριού:

 

 

ΚΑΦΤΑΝΙ KYTHIRA

 

Μαζί με τα παρεό μου, στη βαλίτσα μου θα βάλω και καφτάνια. Αλλά όχι οποιαδήποτε καφτάνια!  Τα ωραιότερα καφτάνια που έχω εντοπίσει το φετινό καλοκαίρι, σε υπέροχη ποιότητα, στυλ και value for money! Που τα ανακάλυψα; Στον παράδεισο του boho style! Στο δημιούργημα Let’s Boho  της αγαπημένης ηθοποιού Κατερίνας Δημητρόγλου. Την Κατερίνα την γνωρίσαμε πριν από λίγο καιρό στο beautyblog.gr & more, όταν μοιράστηκε μαζί μας τα μυστικά ομορφιάς της. Η Κατερίνα λατρεύει κι η ίδια το boho στυλ και δημιούργησε με πολύ αγάπη κι αισθητική ένα συναρπαστικό e-shop με κοσμήματα, χειροποίητα σανδάλια, τσάντες και άλλα υπέροχα κομμάτια σε πολύ καλή ποιότητα και απίστευτες τιμές, ενώ πολλά απ΄αυτά είναι δικές της δημιουργίες.  Με την εγγραφή μας στο site lets-boho.com κερδίζουμε έκπτωση 10% στην πρώτη παραγγελία.

 

Με την βοήθεια της Κατερίνας επέλεξα το καφτάνι KYTHIRAσε μαύρο χρώμα, το οποίο φοριέται από το πρωί ως το βράδυ, από την παραλία ως το μπαράκι κι από τον πρωινό καφέ ως το απογευματινό κοκτέιλ. Για του λόγου το αληθές, το φόρεσα την ίδια μέρα που το απέκτησα, πριν από μερικές μέρες στην επέτειο του γάμου μας με το bb boy. Ένα ρούχο πολλές εμφανίσεις, δεν το λες κι άσχημο… ειδικά για διακοπές.

 

 

 

 

 

 

 

 

KOURELOU BOHO BAG

 

Μαζί με το καφτάνι χρειαζόμουν και μία τσάντα παντός καιρού! Πήρα την Οver the Rainbow Kourelou Boho Bag.  Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Η τέλεια τσάντα για shopping, για την παραλία, για το beach bar, για την απογευματινή βόλτα στη χώρα του νησιού… Όταν γυρίσω θα την κρατώ και στην Αθήνα και θα νομίζω, ότι είμαι ακόμα διακοπές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOHEMIAN TURKISH COIN NECKLACE & ΑNKLE ΒRACELET

Χωρίς έστω ένα κόσμημα δεν γίνεται!  Έτσι συμπλήρωσα τα φετινά essentials και το style των διακοπών, με αυτό το φανταστικό σετ.  Bohemian Turkish Coin Necklace & Αnkle Βracelet (φοριέται στο χέρι και στο πόδι…)! Είναι τόσο εντυπωσιακό και statement που φοριέται από το βράδυ σε γάμο μ’ ένα μαύρο φόρεμα, έως το πρωί με ένα λευκό μακό t-shirt και τζιν. Το έχω ήδη χαρεί πολύ κι ανυπομονώ να φύγω διακοπές για να φορέσω το βραχιόλι και στο πόδι,  όπως το βλέπετε και στην  αρχική φωτό του post. (στη δουλειά το βλέπω λίγο… δύσκολο να εμφανίζομαι…).  Ναι, είναι κι αυτό από το Let’s Boho!

 

 

 

 

 

 

 

OVERSIZED HAT

Ακόμα βρίσκομαι στην αναζήτηση του πιο απαραίτητου και δημοφιλούς για το φετινό καλοκαίρι statement αξεσουάρ. Τα oversized summer hats επιστρέφουν από τα 70’s και ενίοτε αναπληρώνουν και την …  ομπρέλα θαλάσσης… αλλά είναι ό, τι πιο hot για το καλοκαίρι 2018. Τα βρίσκω πολύ εντυπωσιακά και μ΄ αρέσουν, αλλά ψάχνω να βρω εκείνο που δεν θα με κάνει να μοιάζω με «Μανταλένα» ή Αλίκη στο … «Δόλωμα»!

 

 

 

 

 

Η δική σας λίστα των summer fashion favorites,  τι περιλαμβάνει bb girls;

 

 

Stella

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Αγαπώ και εγώ πολυ το boho style το καλοκαίρι.Δεν φοράω καφτάνια ,μου αρέσει περισσότερο να φοράω σορτσάκια(βγάζω το άχτι μου μιας και δεν φοράω ποτε στην πόλη) με boho top και σκανδαλιά .Φετος θα αγοράσω ακριβώς το καπέλο που εχεις στην φωτο!
    Πάντως @Στελλα το κολιέ που μας έδειξες με ξετρελανε♥️♥️♥️♥️♥️

  2. @SOFIAT Εγω Σοφάκι το αγαπούσα ανέκαθεν το boho style και με τα διάφορα ταξίδια μου σε χώρες της Ανατολής, του Μαγκρέμπ και της Απω Ανατολής εμπλούτισα τη συλλογή μου με boho αποκτήματα, που τα φυλάω ακόμα μαζί με τις αναμνήσεις μου. Το συγκεκριμένο κολιέ το ερωτεύθηκα, όταν το είδα στις φωτο της Κατερίνας για τα Stella’s Recipy και της το είχα πει κι όλας, ότι είχα ξετρελλαθεί https://stellasrecipy.gr/greek-island-beauty/ . Όταν έφτιαξε το Let’s boho και το είδα εκεί μέσα, δεν υπήρχε περίπτωση να μην το κάνω δικό μου. Εχει εξαιρετικό value for money και μοιάζει να είναι ένα πολύ ακριβό κομμάτι κι όχι ψευτοαλπακάς όπως κάποια άλλα…

  3. Aγαπώ boho style παντού… ακόμα και στη διακόσμηση στο σπίτι…τα καφτάνια ,απλά τέλεια…κι η Στέλλα μας -όπως πάντα- κομψή!!

  4. @CELIA Ξέρεις πως λένε φίλοι το σπίτι μου; Το διεθνές…αεροδρόμιο!!!😜 ποιο boho δεν υπάρχει… Σ ευχαριστώ για το κομπλιμέντο! Το boho αν δεν είναι σωστό και ποιοτικό μπορεί να γίνει εύκολα κακόγουστο! Φιλιά 😘

  5. Οπωσδήποτε boho και η δική μου λίστα διακοπών γιατί το αγαπάω πολύ και νομίζω δεν πέφτει ποτέ από τη μόδα, χώρια που κολακευει όλους τους σωματοτυπους.!

  6. Κομψές με boho είναι το θέμα μας ε??
    Μουτςς

  7. Ορισμένα boho,όπως για παράδειγμα τα καφτάνια,μου αρέσουν.Οι τσάντες παλι δεν μου αρέσουν.Τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά είναι τα ‘ανετα ,δροσερά ρούχα,συνήθως μακριά φορέματα και φούστες με εφαρμοστα μεσάτα μπλουζάκια.

  8. Συμφωνώ με όλες κορίτσια! Και μένα μου αρέσει το boho στυλ ειδικά το καλοκαίρι!!!!!💜💙💚💚❤❤💛💛💙💜💜💜💛💚❤έχω λευκό καφτανι που το συνδυάσω με κοσμήματα… 💙💛💚❤💜💙💛💚❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.