Kylie Jenner: Στη λίστα Forbes χάρη στα Kylie Cosmetics.

 

 

 

Ούτε καν 21 ετών ακόμα και η Kylie Jenner βρέθηκε στη λίστα αλλά και  το εξώφυλλο του  έγκριτου Forbes ως η πιο μικρή σε ηλικία αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος.

 

Φυσικά,  όλα τα παραπάνω χάρη στη σειρά μακιγιάζ Kylie Cosmetics και τα υπέρ επιτυχημένα Lip Kits που λάνσαρε μόλις πριν από δυο χρόνια και με μόνη βοήθεια τη δύναμη που έχει στα  social media και τα εκατομμύρια των followers της.

 

Mια εταιρεία που ξεκίνησε χωρίς προσωπικό χωρίς καν κάποιο ιδιαίτερο κεφάλαιο και που όπως παραδέχεται η ίδια, ο λόγος για να τη λανσάρει δεν ήταν άλλος από την ανασφάλεια που ένιωθε από πολύ μικρή για τα λεπτά της χείλη.

 

 

«Σαν έφηβη ξόδευα ώρες στα καταστήματα καλλυντικών ψάχνοντας το καλύτερο  κραγιόν με την καλύτερη φόρμουλα και το αντίστοιχο μολύβι που θα έδειχνε πιο σαρκώδη και πιο ζουμερά, τα πολύ λεπτά μου χείλη. Από μια δική μου προσωπική ανάγκη, αποφάσισα να λανσάρω τα lip kits και το μυστικό της επιτυχίας δεν είναι άλλο από το να  έχεις πάθος για τη δουλειά σου. Και το δικό μου πάθος είναι το μακιγιάζ.»

 

 

 

 

 

 

 

Μέσα  σε δυο χρόνια η εταιρεία Kylie Cosmetics έχει πουλήσει μακιγιάζ αξίας  $630 εκατομμυρίων, η εταιρεία ήδη αξίζει πάνω από $800 εκατομμύρια,  με την Kylie να διατηρεί το 100% των μετοχών στοιχεία που καθιστούν την επιχείρηση της 20χρονης γιγάντια και την ίδια μεγιστάνα και στη θέση 27 της λίστας.

 

Στη λίστα όμως βρίσκουμε και άλλες αυτοδημιούργητες εκατομμυριούχους του beauty industry όπως:

 

 

Anastasia Soare (στη θέση 21) η δημιουργός της εταιρείας Anastasia of Beverly Hills (η πρώτη που έβαλε τα φρύδια στην πρώτη γραμμή του μακιγιάζ) με αξία $1 δις

Huda Katan (στη θέση 37) η δημιουργός των Huda Beauty με αξία $550 εκατομμύρια

Anne Wojcicki (στη θέση 44) CEO  του  23andMe με αξία $440 εκατομμύρια

Kim Kardiashian (στη θέση 54) ιδρύτρια του KKW Beauty με αξία $350 εκατομμμύρια

 

 

 

Δείτε παρακάτω το ενδιαφέρον video της μικρής Kylie που ξεπέρασε σε εισόδημα όλο το Kardashian – Jenner clan.

 

 

 

 

 

6 Σχόλια
  1. Εντάξει….αυτή η οικογένεια κάρβουνο πιάνει,χρυσός γίνεται….μπράβο,πάντως…το κατέχουν μια χαρά το άθλημα της προώθησης….

  2. Φτωχούλα η κακομοιρουλα😊😊😊με τα καλλυντικά της έχει κόλλημα η μεγάλη μου κόρη.. Νομίζω και πολλές εφηβες…

  3. Έχουν πολύ καλό μάνατζερ,ό,τι κάνουν πιάνει!

  4. Εντυπωσιακά στοιχεία! Πόσο εύκολα φαίνονται όλα…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.