Tα 10 καλύτερα αντηλιακά για το Καλοκαίρι 2018.

 

 

Βάζουμε στο μικροσκόπιο τα 10 καλύτερα αντηλιακά του 2018 το καθένα στον δικό του τομέα,  γιατί η κάθε μια από μας έχει άλλες ανάγκες και άλλες προτιμήσεις. Ακολουθούν, αυτά που έχουμε δοκιμάσει και προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

 

 

 

Tα καλύτερα σε μορφή compact

Shiseido UV Protective Compact Foundation SPF 30

 

 

 

 

 

 

Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσα ακόμα  compacts και αν κυκλοφορήσουν,  αυτό πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, γιατί το αξίζει. Και αντηλιακή προστασία και ανθεκτικό στο νερό και βελούδινη αίσθηση και προστατεύει αλλά και αφήνει ένα υπέροχο ματ τελείωμα στην επιδερμίδα καλύπτοντας κάθε ατέλεια. Simply adorable. Στην ίδια κατηγορία και το Avène Eau Thermale  High Protection Tinted Compact SPF 50 αλλά και η Photo Ageing Protection Compact Powder SPF 30 της Radiant Professional.

 

 

 

-Το καλύτερο για λιπαρά ή με τάση ακμής δέρματα

 La Roche Posay Anthelios Clear Skin SPF 60

 

 

 

 

Φυσικά με oil free φόρμουλα, δεν φράσει τους πόρους, απορροφά τη λιπαρότητα ακόμα και σε μεγάλη ζέστη ή υγρασία, είναι ανάλαφρο και νιώθεις σα να μη φοράς τίποτα . Δέκα στα δέκα αν έχετε λιπαρό δέρμα.

 

 

 

-Το καλύτερο στικ για χείλη, μύτη, λοβούς αυτιών

Clinique Targeted Protection Stick SPF 35

 

 

 

 

 

 

Για χρόνια δε λείπει ποτέ από τη δική μου τσάντα θαλάσσης γιατί λάβετε υπ’ όψιν σας ότι τα χείλη δεν έχουν μελανίνη και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σκάσουν καλοκαιριάτικα από έλλειψη προσοχής. Αφήστε που αφήνει και μια όμορφη φυσική γυαλάδα στα χείλη. Like.

 

 

-Το καλύτερο  νερό προστασίας από τον ήλιο

Vichy Ideal Soleil SPF 30

 

 

 

 

 

Μου αρέσουν σχεδόν όλα τα αντηλιακά της Vichy και το συγκεκριμένο τo πήρα πριν από ένα μήνα και κοντεύω να το φτάσω στη μέση γιατί είναι εθιστικό. Ούτε «λαδίλες», ούτε κρέμες να απλώνεις με τις ώρες,  4- 5 ψεκάσματα και τελείωσες. Με αντιοξειδωτική φόρμουλα και πολυφαινόλες μύρτιλου (έχει και όμορφη μυρωδιά συν όλα τα άλλα) αλλά μην ξεχάσετε να το ανακινήσετε καλά πριν ψεκαστείτε. (τσαντίζομαι, γιατί μου το κλέβει ο κύριος Ρωμανός, του αρέσει που είναι νερό και όχι κάποια κρέμα γιατί  βαριέται να απλώνει  και έτσι τελειώνει γρήγορα η  διαδικασία του «βάλε –ΤΩΡΑ- αντηλιακό- Ρωμανέ!»)

 

 

-Το καλύτερο αντηλιακό πόλης.

Beatific Sun Guard SPF 30

 

 

 

 

Από τότε που το πρώτο αγόρασα δεν το αλλάζω, διότι είναι το αντηλιακό που φοράω όλο το χρόνο χειμώνα- καλοκαίρι.  Eίναι λεπτόρευστο, απλώνεται πανεύκολα, λειτουργεί και ως ενυδατική και ως αντηλιακή κρέμα, είναι άψογο σαν βάση για το make up, έχει φίλτρα υψηλής φωτοπροστασίας, εν ολίγοις έχει όλα αυτά που θέλω από μια αντηλιακή κρέμα παντός καιρού.

 

 

-Το αντηλιακό προσώπου με την καλύτερη μυρωδιά

Βiotherm Ultra Fresh Face Mist SPF 50

 

 

 

Αγαπώ όπως ίσως έχετε καταλάβει τα διάφανα αντηλιακά και αυτό είναι χωρίς αμφιβολία, ένα από τα καλύτερα  της αγοράς. Προστατεύει, ενυδατώνει, αναζωογονεί και η μυρωδιά του από φρέσκα εσπεριδοειδή κάνει απόλυτα ολιστική την όλη εμπειρία της αντηλιακής προστασίας. Το μόνο μείον είναι,  ότι μου αρέσει τόσο πολύ και το ψεκάζω τόσο συχνά που θα το ήθελα σε 100ml γιατί τα 75ml δε μου φτάνουν.

 

 

To καλύτερο αντηλιακό λάδι υψηλής προστασίας για πρόσωπο και σώμα.

Νuxe High Protection Tanning Oil SPF 30

 

 

 

 

 

 

Αυτή η φίλη μου η Lydia, αν δεν απλώσει λάδι πάνω της, δεν καταλαβαίνει Καλοκαίρι. Ούτε mist τη συγκινούν, ούτε κρέμες τη συγκινούν, ούτε αντηλιακά νερά θέλει,  ούτε τίποτα.  Μόνο λάδι  και τίποτα άλλο. Και από τότε που της πρότεινα το Nuxe Tanning Oil δεν το αλλάζει γιατί συν όλα τα άλλα, έχει λατρέψει και τη φουλ καλοαιρινή του μυρωδιά.  To καλύτερο στην κατηγορία του.

 

 

 

To καλύτερο αντηλιακό προσώπου με χρώμα.

Αpivita Sun Care Oil Balance Immortele & 3D Pro-Algae SPF 30 Tinted

 

 

 

 

 

 

 

Μου αρέσουν τα tinted αντηλιακά, έχω χρησιμοποιήσει πολλά κατά καιρούς (τα προτιμώ από τις BB cream) και το συγκεκριμένο  έχει γίνει το φετινό μου αγαπημένο. Απλώνεται πολύ εύκολα, έχει πολύ φυσική απόχρωση, μέτρια κάλυψη, υψηλή προστασία, το βάζεις και έξω από την πόρτα.

 

 

Sun Glamour, you know?

Estée Lauder Bronze Goddess, Lancôme  Soleil Bronzer.

 

 

 

 

 

 

Κοιτάξτε τώρα. Είναι αυτό που κάποιες φορές δεν θέλεις μόνο προστασία να, θέλεις και ένα glamour την ώρα που ανοίγει η τσάντα της θάλασσας και αρχίζεις και βάζεις το ένα δίπλα στο άλλο τα αντηλιακά σου. Σε αυτή την περίπτωση έχω δυο να σας προτείνω γιατί δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω και τα δυο μου αρέσουν πολύ.  Lancôme Soleil Bronzer και Estée  Lauder Bronze Goddess.

 

 

To καλύτερο παιδικό αντηλιακό

Nivea Sun Moisturizing Sun Spray SPF 50 Very High

 

 

 

 

 

 

Καλά, σχεδόν όλα τα έχουμε χρησιμοποιήσει, αλλά επειδή δεν μπορώ να τα γράψω και όλα ως μαμά θα σας πω ότι έχω ευχαριστηθεί πολύ το Nivea Sun Kids για τους εξής λόγους: προσφέρει υψηλή προστασία με SPF 50, είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό (για τα μικρά που μπαινοβγαίνουν στη θάλασσα) είναι 300ml δηλαδή δύσκολο να σου τελειώσει ξαφνικά εκεί που βρίσκεσαι και να τρέχεις να αγοράσεις άλλο και…. προστατεύει από τους κίτρινους  λεκέδες που αφήνουν τα αντηλιακά πάνω στα λευκά t-shirts της παραλίας και μετά ο λεκές δεν φεύγει με τίποτα και καταλήγεις να πετάς αγαπημένα μπλουζάκια.

 

 

καλύτερα all time favorite και all time classic

Lancaster.

H μάρκα που έβαλε τα αντηλιακά στον beauty χάρτη, η μάρκα με τις πρώτες και περισσότερες έρευνες και  καινοτομίες στην προστασία κατά της βλαβερής ηλιακής ακτινοβολίας, η μάρκα που αντιγράφηκε στην πορεία όσο καμία άλλη, η μάρκα που είναι συνώνυμη με το Kαλοκαίρι,  η μάρκα που συνδυάζει και την υψηλή προστασία με το glamour, αλλά και τα ασυναγώνιστα προϊόντα  δεν μπορεί να είναι άλλη από τη Lancaster. Εν λευκώ.

 

 

Έχετε να προσθέσετε κάτι στην παραπάνω λίστα bb girls? Η σειρά σας.

 

 

 

22 Σχόλια
  1. Τι να προσθέσω σ’ αυτή την υπέροχη λίστα; Μας καλυψες, αγαπημένο bbgirl!!! Τέλειο ρεπορτάζ!!
    χχ

  2. Το Sun Screen Color Velvet Face Cream, SPF50, της Frezyderm. Με βελούδινη και πολύ λεπτή υφή που αφήνει αποτέλεσμα πούδρας στο πρόσωπο.
    Το χρησιμοποιώ ακόμη και αφού πέσει ο ήλιος, σαν ελαφρύ foundation!

  3. Υπέροχο αφιέρωμα! Το Shiseido έχει γράψει ιστορία το ξέρουμε πλέον όλες πολύ καλά, αφού οι περισσότερες το έχουμε φορέσει! Μια κατηγορία από μόνο του. Πολλοί το μιμήθηκαν αλλά κανείς δεν το ξεπέρασε. Το αντικατέστησα μόνο όταν βρήκα το καταπληκτικό για μένα Jane Iridale PurePressed Base Mineral Foundation που κι αυτό το φοράω όλο το χρόνο και είναι 4 σε 1 κι όχι μόνο make up και αντηλιακή, αλλά και πούδρα φινιρίσματος και κονσήλερ. Επίσης όπως σας έγραψα σε προηγούμενο ποστ, αγαπώ πολύ σε αντηλιακή προσώπου την Olive aloe spf30, αλλά και τη Lierac.
    Οσο για την Lancaster τι να πω… H Rolce Royce των αντηλιακών και το πιο υπέροχο άρωμα ever!

  4. Για μένα το καλύτερο που έχω φορέσει ποτέ στη ζωή μου ( χωρίς υπερβολη) είναι το sun guard της beatific. Υπέροχη υφή, καθόλου λιπαρό, χωρίς άσπρα σημάδια. Αυτό όμως που με ξετρελαινει είναι το πόσο φωτεινό , λειο και λαμπερό αφήνει μετά το δέρμα μου.Λες και εχω φορέσει κάποια ακριβή αντιγηραντικη κρέμα προσώπου και όχι αντιηλιακο.Και νομίζω ότι είναι από τα λίγα που εκτός από προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB έχει και προστασία από τη θερμική γηρανση που προκαλει η ακτινοβολία IR (διόρθωσε με Τζούλια αν κάνω λάθος).

  5. @Stella μου, για το προϊόν 4σε 1 που χρησιμοποιείς θέλω να ρωτήσω: Ποιας εταιρείας είναι κι αν το βρίσκουμε εδώ ;
    χχ

  6. Φοβερή λίστα! Θα πρόσθετα το Shiseido Urban Environment UV Protection Cream Spf30. Έχω κολλήσει τα τελευταία καλοκαίρια, γιατί μου επιτρέπει να μη χρησιμοποιώ ενυδατική, μιας και δεν ανέχομαι διπλή εφαρμογή το πρωί.

  7. @VICKYP: Όσο πάει και παίρνει και καλύτερα reviews το αντηλιακό της Frezyderm. Μάλλον το Καλοκαίρι 2019 το βλέπω στη λίστα.

  8. @Stella: Αυτό το «4 σε 1», με απογείωσε!! Πως το κάνεις καλέ αυτό;;; 😂

    Ακριβώς… η Rollls Royce των αντηλιακών…

  9. Δεν αλλάζω με τίποτα τη Sun Screen Velvet Face της Frezyderm.Κατά τ’άλλα με κάλυψες απόλυτα με τη λίστα σου αγαπημένη μου.
    Μουτςς

  10. @ΜΑΡΙΑΖ: Μαράκι μου φαίνεται τις ίδιες κινήσεις κάνουμε κάθε πρωί, αφού και εγώ αυτό φοράω στην καθημερινότητα μου και δεν το αλλάζω!
    Τα έγραψες τέλεια – καλύτερα από μένα- που άφησα και κάποια στοιχεία απ έξω γιατί τα έχω ξαναγράψει και δεν θέλω να σας κουράζω. 😊

  11. @Amalia: Πόσο δίκιο έχεις όμως.. πόσο δίκιο.. Εγώ που φτάνω την τετραπλή εφαρμογή κάποια πρωινά ( καθαρισμός – κρέμα αποτοξίνωσης- αντηλιακό – foundation) μου έρχεται τρέλα κάποιες φορές!!😩

  12. Εχω παντα την Shiseido compact powder spf 30,πιο πριν βαζω την shiseido urban environment spf30,οπως βλεπεις @Τζουλια αν πανε συνδιαστηκα εχω φτασει να φοραω δεικτη 60😄😄
    Στο σωμα παντα βαζω Vichy η La Roche posay με καλυπτουν γιατι δεν εχουν παραμπενς τουλαχιστον αυτα που διαλεγω και χρησιμοποιουν λιγοτερα χημικα φιλτρα😄😄

  13. @SofiaT: Όπως είδες Σοφακι και οι 3 επιλογές σου είναι στη λίστα με τα best of!!😘😘

  14. @Litsa: Νομίζω στα σίγουρα θα είναι στη λίστα του 2019 η Frezy!

  15. Τη Shiseidο την έχω και είναι καταπληκτική! Για σώμα χρησιμοποιώ συνήθως Vichy (πάντα με δείκτη προστασίας 50, γιατί αλλιώς κινδυνεύω να γίνω κάρβουνο). Της Lancaster είναι το αντιηλιακό μαλλιών που χρησιμοποιώ και σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!

  16. Συμφωνω πως ολα τα αντιηλιακα που παρουσιαστηκαν στο ποστ ειναι εξαιρετικα αλλα τρεφω ιδιαιτερη αδυναμια στα αντιηλιακα προιοντα frezyderm!!!

  17. Εγώ πάλι έχω εμμονή με το αντηλιακό προσώπου της La Roche Posay Anthelios Xl fluide ultra legere spf 50+! Είναι ελαφρύ, δεν βγάζει λιπαρότητα και σπυράκια και σε προστατεύει απίστευτα! Έχω δοκιμάσει και άλλα, ακόμα και της ίδιας εταιρείας, αλλά δεν συγκρίνονται με αυτό! Είναι τέλειο ακόμα και ως βάση μακιγιάζ!!

  18. Δικό μου αγαπημένο το dry touch laroche posay.Θ’ελω πολύ το νερό της vichy,πρέπει να είναι super!

  19. Και τω κορίτσια μου έχω το καταπληκτικό Sun Screen Velvet Face της Frezyderm! ❤💜💛💚💙 Μου αρέσει γτ έχει πολυυυυ απαλή ματ υφή και δεν το απλώνω στο πρόσωπο μου με βαρεμάρα. Κάθε φορά που κάνω λέιζερ αποτρίχωση στο πρόσωπο ο δερματολόγος μου βάζει αντηλιακό της avene! Είναι το κλασσικό λευκό αντηλιακό που δύσκολα το αλειφεις αλλά έχεις απόλυτο κάλυψη! 💛💚💜❤💙 όπως και να χεις δεν αλλάζω με τίποτα την frezyderm την οποία περίμενα σίγουρα να βρω στη Λίστα!

  20. Το Shiseido έιναι διαχρονικ Αλλα προτιμω Sun Screen Velvet Face της Frezyderm εναλλαξ με το sun guard της beatific

  21. Το dry touch με χρωμα της la roche posay ειναι εξαιρετικο για τα μικτά ή λιπαρα δερματα . Ειναι καλυπτικο και “αντικαθιστα” το foundation τους καλοκαιρινούς μηνες… Οσο για την αντιηλιακη πούδρα της shisheido ειναι ιδανικη για χρήση όλο το χρόνο 😃 Σε συνδυασμο τα παραπανω δυο προϊόντα δινουν ενα ματ αποτελεσμα και προσφερουν μεγαλη καλυψη με ύψιστη προστασια!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.