Έκανα τα φρύδια μου, στο Brow Bar της Benefit!

 

 

 

Ξεκινάω τα καλοκαιρινά μποτέ. Ξέρετε τώρα. Ρεφλέ στις ρίζες, ανανέωση στις ανταύγειες, φρέσκο και ημιμόνιμο mani και pedi (για  να μην παίρνω μαζί μου και βερνίκια νυχιών εκεί που θα είμαι) και φυσικά ένα eyebrow make over-  που αλλού; Στο Benefit Brow Bar από τα χέρια του αγαπημένου μου Θανάση.

 

 

Όπως σας έχω ξαναγράψει το «δικό» μου Brow Bar βρίσκεται στον 3ο όροφο του The Mall Athens μέσα στο κατάστημα Sephora και είναι αυτό που με βολεύει περισσότερο αφού με αυτοκίνητο είμαι 10 λεπτά απόσταση από σπίτι και γραφείο.

 

 

Πιο παλιά τα φρύδια μου τα περιποιόταν η αγαπημένη Κατερίνα η οποία όμως δεν βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα, αλλά την αντικατέστησε επάξια ο  γλυκύτατος και πολύ καλός και αποτελεσματικός  Θανάσης,   με τον οποίο κάνουμε και διάφορες beauty κουβεντούλες κάθε φορά που βρίσκομαι εκεί, ανταλλάσσοντας πληροφορίες για νέα προϊόντα που μας άρεσαν.

 

Ο Θανάσης ετοιμάζεται για μένα…

 

 

 

 

 

Δεν θυμάμαι αν σας το είχα γράψει, αλλά πριν περίπου 2 μήνες την έκανα τη βλακεία μου, γιατί είδα μια τριχούλα στο αριστερό μου φρύδι που πετούσε και πήγα να την τραβήξω με τσιμπιδάκι, αλλά κατά λάθος τράβηξα άλλη, μετά πήγα να την ξανατραβήξω και πάλι τράβηξα άλλη,  ok για να μη τα πολυλογώ τράβηξα 4-5 μέχρι να τα καταφέρω και τελικά έκανα ένα ωραιότατο μάδημα περίπου το μέσον του φρυδιού. Φυσικά πήγα τρέχοντας στο Brow Bar και τον  Θανάση για να σώσω κάπως την κατάσταση και ευτυχώς κάπως το διόρθωσε το φρύδι μου   και ο ίδιος μου είπε να είμαι κάπως υπομονετική, να αφήσω τα φρύδια μου να μεγαλώσουν λίγο και μετά να πάω για το make over μου.

 

 

Έτσι λοιπόν πήγα χθες το απόγευμα  στον Θανάση στο Brow Bar και αυτή είναι η φωτογραφία των φρυδιών μου,  before.

 

 

 

 

Η διαδικασία που ακολούθησε ο Θανάσης ήταν πρώτα να περάσει  μια απαλή βαφή στα φρύδια μου σε καστανή απόχρωση και μετά με τον Benefit τρόπο – δηλαδή με κερί – να γίνει ο τελικός σχηματισμός στα φρύδια μου και να ολοκληρωθεί με τσιμπιδάκι – μόνο για κάποιες τριχούλες που πέταγαν έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι τέλειο.

 

 

Τα φρύδια μου μετά. Φωτογραφία after.

 

 

 

 

Ορίστε  και full face. Να ξέρετε, ότι όταν τα φρύδια είναι τέλεια, είναι σχεδόν σα να έχεις κάνει botox. Απίστευτη η διαφορά στο πρόσωπο.

 

 

 

 

 

Όσο γίνονταν όλα αυτά, πιάσαμε συζήτηση για τις  νέες mascara φρυδιών της Benefit 3D- Brow Tones σε επτά αποχρώσεις,  που δημιουργούν διακριτικές ανταύγειες και αναδεικνύουν τα πιο άτονα φρύδια.

 

 

 

 

 

 

Ουσιαστικά είναι ένα highlighter φρυδιών μακράς διάρκειας το οποίο μπορείτε είτε να το εφαρμόσετε μόνο του (απλά χτενίζετε τα φρύδια σας) είτε πάνω από το προϊόν φρυδιών (μολύβι/ σκιά/ μάσκαρα) που ήδη χρησιμοποιείτε.  Οι αποχρώσεις τονίζουν και το χρώμα των ματιών σας και η Benefit προτείνει για καστανά μάτια την απόχρωση Teal  (πράσινο) για μπλε μάτια την απόχρωση Copper (θερμό μπρονζέ) και για πράσινα μάτια την απόχρωση Purple.

 

 

 

 

 

 

Πάντως εγώ παρόλο που έχω καστανά μάτια προτιμώ την Copper – δίνει μια λάμψη και ένα ελαφρά ιριδίζον αποτέλεσμα στα φρύδια. Το λες και χαριτωμένο.

 

 

 

Σε άλλα νέα κάπως άσχετα, αλλά κάπου πρέπει να πω τον πόνο μου, δείτε με προσοχή την φωτογραφία παρακάτω και θα σας πω την ιστορία: την Κυριακή μου ήρθε να κάνω μια ισπανική ομελέτα με τυριά, λαχανικά και χαμόν-  και το χαμόν κατέληξε σε χαμό- γιατί δεν μου έφτανε αυτό, ήθελα να κάνω και τον chef και να την κάνω flip αναποδογυρίζοντας το τηγάνι και τα έκανα μαντάρα και πετάχτηκε το λάδι και κάηκα και έχω κάνει κάτι ωραιότατα σημάδια στη μούρη κοντά στο πηγούνι.

 

 

 

 

Έχει έρθει η ώρα για διακοπές μου φαίνεται.

 

 

22 Σχόλια
  1. @Τζουλια εχεις απόλυτο δίκιο! Εχει μεγαλη διαφορά οταν τα φρύδια ειναι καλοσχηματισμένα!!!
    Κάποια στιγμή πρεπει να φτιαξω και τα δικά μου!! Ποσο κοστίζει η όλη διαδικασία?
    Δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω η να αναφωνήσω !! Οταν διάβασα για το «ατύχημα» Μάλλον @Τζουλια μου την επόμενη φορα καλητερα τα flip flop να αφήσεις να τα φοράς στην παραλια 🤪

  2. @Julia μου! Τα φρύδια είναι τέλεια, μετά τη παρέμβαση του Θανάση! Έχω κάνει ακριβώς το ίδιο λάθος με σένα, βγάζοντας τη λάθος τριχουλα..και δυστυχώς συνέχισα! Μετά, πράγματι, με υπομονή, περίμενα, και τώρα έχουν διορθωθεί. Επειδή έχουμε Sephora στη Χαλκίδα, και είμαι πιστή και εκεί, μου είχε έρθει μνμ στα γενέθλιά μου, ως δώρο η περιποίηση από τη Benefit . Πήγα, αλλά η κοπέλα είχε πάρει άδεια εγκυμοσύνης τη προηγούμενη μέρα! (φοβερή τύχη!) & έτσι δεν έζησα τη συγκεκριμένη εμπειρία. Ίσως, μελλοντικά! Το ατυχές συμβάν στη κουζίνα, έχει σ’ολες μας συμβεί… πίστεψέ με..! Ένα δοκιμασμένο τρυκ που κάνω σε παρόμοια δικά μου ατυχήματα με το τηγάνι, είναι η εφαρμογή -εκεινη την ώρα- αλευριού στο σημείο που μου έχει πέσει καυτο λάδι, και δεν μένει ούτε το παραμικρό σημάδακι! Αλλά θέλει να το κάνεις μεσα στα πρώτα λεπτά.
    χχ

    Καλές διακοπές & γρήγορα! 😉

  3. Χρείαζεται rendez vous στο brow bar? Το κόστος ποιο είναι; Η δουλειά που σου έκαναν εκπληκτική!!
    Καλές διακοπές!!

  4. @SofiaT: Εξαρτάται τι θα κάνεις Σοφία μου. Αν κάνεις μόνο σχηματισμό, ή μόνο βαφή γύρω στα 15Ε. Αν κάνεις και τα δυο η τιμή είναι γύρω στα 30Ε αλλά πραγματικά αξίζει γιατί το αποτέλεσμα κρατάει αρκετά και μετά εσύ με προσοχή μπορείς να βγάζεις μόνη κάποιες τριχούλες που κάνουν την εμφάνισή τους (αυτό κάνω και εγώ – με προσοχή όμως έτσι;;)

  5. @SofiaT No 2: Ε δεν έχεις και άδικο!! Παραλία!! Μόνο παραλία από εδώ και μπρος!! χαχχαχαχαχαχ!!

  6. @Sofia Marga: Να κλείσεις πάλι!! Αξίζει να το κάνεις και εφόσον σε είχαν καλέσει κιόλας, ένας λόγος παραπάνω! Μην το αφήσεις. Θα σου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα! (αλήθεια? κάνει δουλειά το αλεύρι? Θα το θυμάμαι σίγουρα αυτό το tip για επόμενη φορά αν και με βλέπω να ξαναβάζω τηγάνι σε καμμιά πενταετία… χαχαχαχχαχαχα!!)

  7. @ΜΑΡΙΑ: Ναι Μαρία μου, χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού γιατί είναι πολύ πιθανό όταν πας να μην υπάρχει χρόνος. Το έχω παθει και εγώ και από τότε κλείνω πάντα ραντεβού- τουλάχιστον μια μέρα πριν.Το κόστος όπως έγραψα παραπάνω είναι ανάλογιο με το τι θα κάνεις και ξεκινά από 15 έως περίπου 30 ευρώ.

  8. Οποία σύμπτωσις! Μιας και άρχισαν οι εκπτώσεις είπα να κάνω ένα pampering στον εαυτό μου και είδα τη συγκεκριμένη mascara της Benefit και σκεφτόμουν να την παραγγείλω. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, έχω μεγάλο πρόβλημα με τα φρύδια μου λόγω θυρεοειδούς, καθώς δεν φυτρώνουν. Είναι απίστευτα σπαστικό και τα τελευταία χρόνια που είναι must το φρύδι – τέντα, ε, πώς να το πω, είμαι out of fashion. Ευτυχώς, η Benefit με έχει σώσει.
    @Julia: Έχει κάνει καταπληκτική δουλειά στα φρύδια ο Θανάσης και το αποτέλεσμα φαίνεται πολύ φυσικό! Well done, όντως αλλάζει εντελώς το πρόσωπο!
    Επίσης, για τα καψίματα βάλε Bio oil, κάνει θαύματα! Είχα καεί από καυτό λάδι στο χέρι και το σημάδι το είχα χρόνια, μέχρι που άρχισα να χρησιμοποιώ το bio oil (το είχα γράψει και στο review τότε, αν θυμάσαι) και εξαφανίστηκε εντελώς!

  9. Δοκίμασε τις αποχρωσεις πριν επιλέξεις, γιατί επειδή έχεις πολύ λευκό δέρμα οι σκούρες αποχρώσεις (deep blue κλπ) μπορεί να σε “αγριέψουν”. Shade 2 ή Shade 4 καλύτερα για σένα.

    (ναι την Κυριακή που δεν είχα καμία όρεξη να τρέχω σε φαρμακείο Bio Oil έβαλα. Αλλά Δευτέρα, πρωί πρωί αγόρασα ειδική κρεμούλα, γιατί είναι πρόσωπο όπως και να το κάνεις..)

  10. @Julia: Α, ωραία, ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή, δεν το σκέφτηκα! Και η αλήθεια είναι ότι αυτές οι δυο μου φαίνονταν πιο φυσικές!
    Και λοσιόν aloe vera επίσης βοηθάει πολύ! Περαστικά!

  11. Γεια σας κορίτσια κι εσύ αγαπημένη με τα υπέροχα φρύδια! Θα έχετε πάντα στο σπίτι σας αιθέριο έλαιο λεβάντας. Στο παραμικρό κάψιμο βάζουμε αμέσως επάνω και δεν θα μείνει ούτε σημάδι, ούτε θα κάνει φουσκάλα, ούτε κοκκίνισμα. Το αιθ. έλαιο λεβάντας είναι το μόνο που μπαίνει αδιάλυτο στο δέρμα, χωρίς πρόβλημα.

  12. Φανταστικό αποτέλεσμα! Θα το απισκεφτώ οπωσδήποτε μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Προσοχή Τζούλια!! Δεν είμαστε για τέτοια! Ελπίζω τουλάχιστον η ομελέτα, να είχε επιτυχία!

  13. @Stella: Aν σου πω ότι έψαχνα παλιά posts σου στο bb γιατί ήμουν σίγουρη ότι κάτι θα είχες γράψει και γι αυτό; Αλλά είχα τα νεύρα μου και δεν μπορούσα να βρω τίποτα!! (we missed you darling…)

  14. @Eleytheria: Οι άλλοι μια χαρά την ευχαριστήθηκαν Ελευθερία μου, εμένα πάλι μου βγήκε ξινή.. (άσε που έτσουζα κιόλας…)

  15. ….sorry αλλά γέλασα με το accident μετά από την μαγειρική απόπειρα της Jennifer!!
    Δεν έχω επισκεφθεί ποτέ το brow bar της benefit….το ομολογώ….όμως αυτές τις νέες μάσκαρα θα πρέπει να τις δοκιμάσω…λες να δοκιμάσω την magenta;;;Koκκινομάλλα,γαρ….απορία κοκκινομάλλας(όπως λέμε ξανθιάς) …οι μπλε και μοβ αποχρώσεις είναι πολύ έντονες;;;Δλδ, κυκλοφορείς τύπου με ελεκτρίκ και μοβ φρύδι;;;

  16. @Celia: Εμ καλά έκανες και γέλασες, για γέλια είμαι για να μη πω για κλάματα.. ξερω γω τι με έπιασε.. anyway, στα άλλα: Καμία απόχρωση δεν είναι πολύ έντονη- με την έννοια ότι το χρώμα δεν μπορεί να “γράψει” ‘εντονα πάνω σε καστανά φρύδια (που είναι και τα περισσότερα). Μια λάμψη με ιριδισμούς δίνει αλλα ναι, πρόσεξα ότι με κάποιες αποχρώσεις (μπλε- μοβ) σκουραίνει πολύ το φρύδι, όπως έγραψα παραπάνω και στην @Sheena. Δοκίμασε το Magenda- δε χάνεις κάτι. Ο Θανάσης στο Brow Bar μου είπε ότι σας περιμένει όλα τα bb girls για να δοκιμάσετε αυτές τις mascara.

  17. Benefit brow bar=εγγύηση.Ειδικα για τα νέα κορίτσια που θέλουν να βγάλουν σωστά τα φρύδια τους και όχι να τα μαδησουν .@juliaπολυ ωραία φρύδια.Ευτυχως,δεν τα μαδησες όταν ήταν μόδα τα λεπτά φρύδια.Περαστικα για τις φουσκάλες.Αν με δεις να τηγανίζω καλαμάρια,θα νομίζεις ότι παίζω μπάσκετ, φοβάμαι πολύ το λάδι!!😄😄

  18. @Julia, σίγουρα θα κλείσω ύστερα από την παρότρυνση σου make up over φρυδιών Benefit!
    Γιατί, δεν πρέπει να ξεχνάμε τα φρύδια μας, είναι η κορνίζα του προσώπου μας! ( κάπου το έχω ακούσει αυτό, δεν είναι δικό μου!)

  19. Όντως τα καλοφτιαγμενα φρύδια μπορούν να αλλάξουν το πρόσωπο και να σου κρύψουν πενταετία και βάλε και το έχω δει και η ίδια κάθε φορά που μου τα φτιάχνει το ταλέντο του σπιτιού μου η μεγάλη μου κόρη 💝 Τέλεια τα φρύδια σου Τζούλια μου, μπράβο στο Θανάση!! Όσο για τα άτιμα τα καψιματακια εν ώρα μαγειρικής ή σίδερο υ, όσον αφορά εμένα, εκείνη τη στιγμή βάζω κέτσαπ ή οδοντοκρεμα.. Προσωρινή ανακούφιση βέβαια αλλά θα προμηθευτώ το έλαιο λεβαντας που ανέφερε η Στέλλα μας πιο πανω

  20. Ωραία φρύδι σου έκανε! Έχω φίλη που δεν τα έχει βγάλει ΠΟΤΕ και έχει υπέροχο σχήμα… πολύ τυχερή!!! Εγώ τα αφήνω να γεμίσουν και να μεγαλώσουν γι αυτό βάζω κάθε βράδυ καστορελαιο και μετά θα πάω να μου τα περιποιηθουν όπως τα δικά σου!!! 💚💛💙💜💛💜💙💛💚

  21. Δεν έχω κάνει ποτέ μεγάλη αλλαγή στσ φρύδια μου εκτός από τις περιφερειακές τριχούλες και νε φοβίζει η παρέμβαση ειδικού. Όμως στη Benefit θα πήγαινα. Νομίζω ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά, χωρίς υπερβολές. Κι εγώ έχασα το δωρο των γενεθλίων μου από τα Sephora, καθώς αφορούσε ατο κατάατημα της Πάτρας και δεν έτυχε να πάω.
    Τζούλια μου, εύχομαι να μην έχει μείνει το παραμικρό σημάδι. Τώρα τρέχουμε για λεβάντα…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.