Mamma Mia Here we go again!

 

 

 

 

Αύριο 19 Iουλίου,  στους κινηματογράφους το Mamma Mia Here We Go Again το δεύτερο μέρος του ρομαντικού musical με “γεύση” ελληνικού καλοκαιριού και μια μοναδική Cher!

 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα οι  Lily James, Amanda Seyfried Christine Baranski,  Julie Walters,  Pierce Brosnan,  Colin Firth, Stellan Skarsgård και φυσικά η Meryl Streep.

 

Η ιστορία εκτυλίσσετε στο Ελληνικό νησί με το όνομα “Kalokairi” σε παρόντα χρόνο  αλλά και παρελθόντα χρόνο με πολλά  flashbacks  τo 1979- όπου θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε πως η 20χρονη τότε  Donna γνώρισε τους 3 άντρες της ζωής της.

 

Σε μικρό ρόλο και ο Έλληνας τραγουδιστής και ηθοποιός, Πάνος Μουζουράκης.

 

 

Μια ταινία ωδή στο ελληνικό καλοκαίρι που αξίζει μόνο και μόνο για να δούμε τη Cher να τραγουδάει “Fernando”!

 

Πάρτε μια γεύση από το επίσημο trailer της ταινίας.

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Είχα δει το πρώτο σε θερινό σινεμά της γειτονιάς μου και μου είχε μείνει αξέχαστο.. Εννοείται ότι δε θα χάσω το δεύτερο, αν και πολύ θα ήθελα να είχε γυριστεί κ αυτό σε ένα από τα πανέμορφα νησιά μας όπως το πρώτο..

  2. Έχω κλείσει ήδη εισιτήρια για θερινό σινεμά παρέα με τις φίλες μου! 💖💛💚❤💙💜💟Πιστεύω ότι θα περάσουμε τέλεια!!! 💜💙💛💚❤💟💜💛❤💙💟❤💟💖

  3. Οτι το καλητερο για το θερινό σινεμα😁😁😁
    Αν και δεν κρύβω οτι απογοητευτικά λίγο που δεν γυρίστηκε σε Ελληνικό μέρος….

  4. Ελπίζω να το φέρουν στο θερινό μας σινεμά μία από τις επόμενες εβδομάδες…

  5. @SOFIAT άκουσα πως δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη με την γραφειοκρατία της χώρας μας γι αυτό το γύρισαν στο εξωτερικό… Και γω στεναχωρήθηκα γτ είναι πραγματικά λυπηρό να μην αρπάζουμε τέτοιες ευκαιρίες διαφήμισης της χώρας μας!!! Πάντως η ταινία είναι υπέροχη!!! 💛💚❤💙💜 θες να σηκωθείς και να χορέψεις όταν την βλέπεις!!! Άκρως καλοκαιρινή που σου φτιάχνει τη διάθεση!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.