«Eίμαι Γυναίκες». “Women”, το νέο άρωμα του Calvin Klein.

 

 

“I am Women”. “Είμαι Γυναίκες” Αυτό είναι το tagline για το νέο άρωμα “Women”,  του οίκου Calvin Klein δια χειρός Raf Simmons,  που πρόσφατα βρέθηκε στο καλλιτεχνικό τιμόνι του οίκου.

 

Το άρωμα στο οποίο μούσες είναι  η Lupita Nyong’o  και η Saoirse Ronan  αγκαλιάζει το νέο κίνημα του «inclusive» πλουραλισμού.  Δηλαδή γυναικών  κάθε χρώματος, ηλικίας και μεγέθους και λέει όχι στα στερεότυπα των τελευταίων δεκαετιών, ιδιαίτερα όσο αφορά τις βιομηχανίες της μόδας και της ομορφιάς.

 

Σε υπέροχες αφίσες βλέπουμε έγχρωμα πορτραίτα με  τις δυο νέες πρωταγωνίστριες, δίπλα σε ασπρόμαυρα πορτρέτα τα οποία κοσμούν  εμβληματικές προσωπικότητες  από το χώρο του θεάματος όπως η Eartha Kitt,  η Katharine Hepburn, η Sissy Spacek  και η  Nina Simone.

 

 

 

 

 

 

«Με αυτό το άρωμα θέλαμε  να φέρουμε στο προσκήνιο τη φιλοσοφία του πλουραλισμού. Η καμπάνια εξερευνά την θηλυκότητα σε κάθε της μορφή. Η επιθυμία των γυναικών να δημιουργήσουν τη δική σους ταυτότητα και να ανοίξουν τον δρόμο για τις επόμενες γενιές. To άρωμα “Women” εμπνέεται από τη δύναμη που μεταβιβάζεται από τη μια γυναίκα στην άλλη. Τον πλουραλισμό αλλά και ατομικότητα. Την ελευθερία της έκφρασης. Και την πίστη ότι το συλλογικό είναι εξίσου σημαντικό με το ατομικό» δήλωσε ο Raf Simmons

 

 

Όσο για το ίδιο το άρωμα ο οίκος που στο παρελθόν μας έχει χαρίσει κάποια από τα πιο διάσημα και εμβληματικά αρώματα, αυτή τη φορά μας δίνει ένα λουλουδάτο-ξυλώδες άρωμα εξερευνώντας  νότες όπως ο ευκάλυπτος, τα πέταλα από τα λουλούδια πορτοκαλιού, κέδρο Αλάσκας,  τα οποία αναμιγνύονται με μαύρο πιπέρι, μανόλια grandiflora, γιασεμί absolute, αιθέριο έλαιο από λιβάνι και ambrox.

 

 

 

 

To άρωμα αναμένεται στην αμερικανική αγορά τον Αύγουστο και σύντομα και κοντά μας.

 

Παρακάτω το bonding μεταξύ Lupita Nyong’o  και  Saoirse Ronan.

 

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. @ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: Και εγώ ανυπομονώ!

  2. Από την περιγραφή μου αρέσει ήδη. Ωραίο λιτό μπουκάλι.
    Μουτςς

  3. @Litsa: Όχι ακόμα πολλές αλλά ήδη κάποιες εταιρείες αρχίζουν και αγκαλιάζουν το «inclusive”. Καιρός ήταν.

  4. Ωραία τα συστατικά που αποτελούν το άρωμα. Όταν βγει στην αγορά θα το δοκιμάσω ώστε να δω αν ταιριάζει στο δέρμα μου. Γενικά τα αρώματα του Calvin Clain είναι δροσερά & τα συμπαθώ ιδιαίτερα. Η καμπάνια του αρώματος έξυπνη & ιδιαίτερα εκφραστική.
    χχ

  5. Πολύ έξυπνη ονομασία, μου αρέσει πολύ η φιλοσοφία που εκφράζει, και νομίζω θα μου αρέσει πολύ και το άρωμα,.

  6. Το κρατάω και το αναμένω. Οι νότες είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

  7. Χμμμ καλουτσικο φαίνεται! Για να δούμε τι θα δούμε πάλι! ❤💙💜💛💚

  8. …για να δούμε…πορτοκάλι,κέδρος και λιβάνι είναι από τις νότες που αγαπώ!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.