6 αγαπημένα αρώματα παραλίας (που θα σας κάνουν τις πρωταγωνίστριες του Καλοκαιριού!)

 

 

 

Κοντοζυγώνει η στιγμή που θα πάρω το βιβλίο μου παραμάσχαλα και το μόνο που θα κάνω, θα είναι κάθομαι σε μια ξαπλώστρα για 6 ώρες τη μέρα, κάνοντας βουτιές και αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο.

 

(καλά δεν είναι και απόλυτα σίγουρο αυτό, αλλά κάπως έτσι το έχω ονειρευτεί το σκηνικό για φέτος)

 

Όπως και να έχει,  όπως και αν έχετε ονειρευτεί το δικό σας καλοκαιρινό σκηνικό «Σαν βγείτε στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεστε να έχετε μαζί σας και ένα αγαπημένο summer perfume.»

 

Και κάπως έτσι μπορείτε να νιώσετε πρωταγωνίστριες της δικής σας ταινίας, του δικού σας σκηνικού.

 

Ακολουθούν κάποια που δεν θα σας απογοητεύσουν:

 

 

Caudalie Thé des Vignes Fresh Fragrance

 

Φρέσκο, αναζωογονητικό, ντελικάτο και λαμπερό με περγαμόντο, ίριδα και white musk. Σκεφτείτε αμπέλια, γαλλικό κρασί και πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία “A Good Year”.

 

 

 

 

Sol de Janeiro Brazilian Crush Body Mist

 

Η Βραζιλία στα χέρια και στο κορμί σας  με αυτό το δροσιστικό mist με άρωμα καρύδας και passion fruit.  Σκεφτείτε τι άλλο; Bahia, και Rio de Janeiro  και πρωταγωνιστικό ρόλο στην «Άγρια Ορχιδέα» (ουπς με προσοχή…)

 

 

 

 

 

 

 

 

Aqua di Parma Blue Mediterraneo

 

Μανταρίνι, γιασεμί, γεράνι και πατσουλί γιορτάζουν τα καλοκαίρια της Μεσογείου. Εδώ έχετε δυο πρωταγωνιστικούς ρόλους για να επιλέξετε. Διαλέξτε: την (σχεδόν) ομώνυμη ταινία «Μediterraneo» ή την ταινία “The talented Mr Ripley”.

 

 

 

 

 

 

Jo Malone Wood  Sage & Sea Salt

 

Γήινο, αισθησιακό τόσο όσο, αλλά και εκλεπτυσμένο με νότες από μέλι, φασκόμηλο και αλάτι. Ναι, ναι, για Αγγλική εξοχή με λίγο θαλασσινό αλάτι, για τσαχπίνικη νοστιμιά μιλάμε. Εννοείται ότι θα είστε η Elizabeth Bennett στο  “Pride & Prejudice” και ο Mr Darcy, περιμένει στη γωνία.

 

 

 

 

 

 

 

 

Guerlain Terracota

Ένα αισθησιακό φίλτρο από εκλεπτυσμένη γαρδένια σας τυλίγει στην αγκαλιά του. Μαζί του νότες από ζουμερό περγαμόντο και γλυκιά βανίλια- ακαταμάχητο.

Ευκολάκι. Είσαστε η πρωταγωνίστρια στο musical “Gigi” φυσικά. Μια ωδή στο Παριζιάνικο glamour των αρχών του περασμένου αιώνα.

 

 

 

 

 

 

 

Bobbi Brown “Beach”

 

To άρωμα που μυρίζει ακριβώς έτσι όπως το λέει και το όνομά του,-δηλαδή καλοκαίρι στην παραλία. Άμμος, θαλασσινό αλάτι μαζί με γιασεμί και μανταρίνι. Κλείστε τα μάτια. Είσαστε πράγματι πρωταγωνίστριες στο  exotic  “Beach”  παρέα με τον Leo (ένας είναι ο Leo).

 

 

 

 

 

 

Για του λόγου το αληθές (και το υπέροχο soundtrack by Moby)

 

 

 

 

 

 

Που θα πρωταγωνιστήσετε φέτος bb girls?

 

 

 

22 Σχόλια
  1. Ποιό να πρωτοδιαλέξεις!! Επειδή έχω μια αδυναμία στο white musk, λέω να δοκιμάσω της Caudalie… Θα σας πω εντυπώσεις, όταν το πάρω!!

  2. Αχ, αυτό το Terracotta! <3 Θα ήθελα και εγώ να δοκιμάσω το Caudalie λόγω αδυναμίας στο white musk! Επίσης, για το καλοκαίρι σχεδόν κάθε χρόνο την τελευταία δεκαετία στρέφομαι ευλαβικά στο Pure white linen της Estée Lauder, μου φαίνεται αρκετά δροσερό και καλοκαιρινό! Για εμάς που σκεφτόμαστε να πρωταγωνιστήσουμε σε ταινία με φόντο τη Σιβηρία καμιά πρόταση?
    Καλή εβδομάδα!

  3. @OLGA MEN: Θα περιμένουμε!! Και μου άρεσε και ο πρωταγωνιστικός ρόλος που διάλεξες!!

  4. @Sheena: Really now??? Siberia?? Μέχρι να μου πεις ότι δεν ετοιμάζεσαι για ταξίδι εκεί- γιατί όλα τα περιμένω από σένα- θα πάρω το σχόλιο ως μεταφορικό- ότι δηλαδή θέλεις να νιώσεις απολαυστικά chilled εν τω μέσω Καλοκαιριού. Δε θα σε απογοητεύσω. Σπεύσε για το Creed Himalaya. ¨Ενα από τα πιο” παγωμένα”, αρώματα της αγοράς.

    Και επειδή δε θελω να σε αφήσω και χωρίς πρωταγωνιστικό ρόλο θα σε κάνω cast στο “Lost Horizon” και θα σε στείλω στη Shangri – La κάπου στους πρόποδες των Himalayas. Bέβαια εκεί έχει το τέλειο ηλιόλουστο εύκρατο κλίμα αλλά τα χιόνια είναι μια ανάσα μακριά!

  5. Αυτά τα ταξίδια στον αρωματικό και κινηματογραφικό κόσμο είναι ονειρεμένα. Θα διάλεγα το Aqua di Parma Blue Mediterraneo για μια κρουαζιέρα στη Μεσόγειο, έστω και στη φαντασία μου…

  6. @Julia: Χαχαχαχα, μ’ έκανες και γέλασα! Προς το παρόν μόνο μεταφορικά λόγω καύσωνα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις… Ευχαριστώ για την πρόταση! Το ψάχνω και μου το βγάζει for men (και αγαπώ τόσο το ανδρικά αρώματα!). Φαντάζομαι πως ψάχνω σωστά, ε?
    Υ.Γ. Πάω και Αυστραλία (χειμώνα δεν έχουν τώρα εκεί?) και σε 2-3 μήνες επιστρέφω!

  7. @Sheena: Axaxxaxaxax!! Εχω και φίλη στη Μελβούρνη, να σε στείλω συστημένη!!

    Ααααα!! Δεν θέλω από Άριστα να σε “κατεβάσω” στο Πολύ Καλά! Τι λέγαμε πριν λίγους μήνες ότι καιρός είναι να ξεχάσουμε την old fashioned κατηγοριοποίηση “Γυναικεία”, “Αντρικά” αρώματα!

    (Ok δίκιο έχεις και πολύ σωστά το ψάχνεις-, για άντρες είναι το marketing- αλλά και για όλους και όλες εμάς που αγαπάμε cold winters! 🙂 Tο Άριστα το διατηρείς!

  8. Τζούλια μου θα έχεις καταλάβει σίγουρα ότι “κλείνω ” προς Άγρια Ορχιδεα 😊😊για μένα καλοκαίρι χωρίς άρωμα καρύδας δε λέει… Και παράδεχομαι ότι στις διακοπές ευτυχώς κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα, ξαπλώστρα,παραλία και 7 βιβλία αγαπημένα που τα τελειώνω σε δύο εβδομάδες

  9. @Maryl: Αυτό σημαίνει “γυναίκα Υδροχόος”. Σέξι “Αγρια Ορχιδέα” που ευωδιάζει με άρωμα καρύδας, αλλά και sophisticated lady με 7 βιβλία παραμάσχαλα. 🙂

  10. Παρότι αγαπώ τα δροσερά αρώματα τώρα το καλοκαίρι, δεν μπορώ ν’αντισταθω στη γοητεία του Leo εμ , του Beach του Bobbi Brown θέλω να πω!!! 😉
    χχ

  11. @Julia: A, τι ωραία! Θα την επισκεφτώΕνημέρωσε τη φίλη σου, σε παρακαλώ, πως θα την επισκεφτώ οσονοπούπω! Χαχαχαχα! Αν και με λυπήθηκε ο Θεός και ρίχνει καρεκλοπόδαρα εδώ!
    Επίσης, καλή μου δασκάλα, θυμάμαι το εν λόγω θέμα και πόσο υπέρ είμαι μαζί με τις υπόλοιπες συμμαθήτριες στην κατάργηση της κατηγοριοποίησης! Ανδρικά αρώματα ftw!

  12. @BB: αυτό το σχόλιο σου το έκανα copy paste αγαπημένη μου Τζούλια να το βλέπω και να ανεβαίνω ψυχολογικά όταν είμαι στα κάτω μου..Σευχαριστω πολύ 💝💝

  13. αν και χρόνια πιστή στο eau soleil της biotherm, θα δοκιμάσω σίγουρα το beach της BB (δικιά μας κι αυτή!!!)…Leo είναι αυτός……

  14. @ANASTASIA V: Αχαχαχχαχαχαχ!! Ι love, love, love you!!

    3 φορές το love, για 3 λόγους:

    1. Αγαπώ και εγώ πολύ το Eau Soleil της Biotherm, ευχαριστώ που μου το θύμισες!!
    2. Ε, βέβαια και BB σαν εμάς και άλλο ένα B για το άρωμα Beach, τρια στα τρία, τι να λέμε τώρα!!
    3. Yes, yes!! Leo (the one and only) είναι αυτός!!

    xxx (και 3 φιλιά)

  15. I love u 2 Ju!!!! καλό ευωδιαστό και μαγικό καλοκαίρι σε όλο το bb!!! πρώτα στο πνεύμα και στη διάθεση κ μετά στον καιρό…

  16. Brazilian Crush.Το δικό μου καλοκαίρι μυρίζει καρύδα.
    Μουτςς

  17. Και το δικό μου καλοκαίρι καρύδα μυρίζει τα τελευταία 2 Χρόνια(Ίσως να εχω επηρεαστεί και από το survivor χαχαχααχαχ) 💛💚❤💙💜💚❤💙💜 Αρα και για μένα Brazilian crush!!! Ίσως να ήθελα να δοκιμάσω και το Guerlain Terracota γιατί μου αρέσει πολύ η γαρδένια!!! 💛💚❤💙💜 Εγώ πάλι κορίτσια μου θα πρωταγωνίστησω στο δικό μου καλοκαίρι! Έχω κλείσει αεροπορικά και διαμονή στην Κρήτη και ανυπομονώ να ανακαλύψω κάθε γωνιά του νησιού! 💛💚❤❤💜💛💚❤❤💙💚💛💙💜

  18. Mου αρέσουν πολύ τα αρώματα παραλίας,θέλω το guerlain αλλά το αγαπημένο μου είναι το jomalone.

  19. Δεν ξερεις ποιο να πρωτοδιαλεξεις.Αλλα αν έπρεπε να απόφασησε ενα θα διάλεγα σίγουρα το Agua di Parma.

  20. Μπορεί σήμερα να καλωσορίζουμε τον Οκτώβρη (καλό μήνα!!), αλλά εγώ θα σας ταξιδέψω σε γαλλικούς αμπελώνες και ναι, όπως θα καταλάβατε το πήρα το Thé des Vignes.
    Το έχω πάνω από ένα μήνα και ομολογώ πως το έχω ευχαριστηθεί. Αν και αρχικά με απογοήτευσε λίγο το ότι το white musk δεν είναι όσο έντονο περίμενα και ήθελα, η φρεσκάδα του και το γήινό του άρωμα με κέρδισαν. Όταν το μυρίζω νιώθω πως βρίσκομαι σε αμπελώνα και όταν το φαράω.. ναι Julia, νιώθω σαν τη Marion Cotillard!! 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.