Bobbi Brown Preview: Camo Luxe Collection Μακιγιάζ Fall 2018.

 

 

 

 

 

Για το φθινόπωρο 2018 η Bobbi Brown  εμπνεύστηκε  από την τάση του καμουφλάζ – το χαρακτηριστικό fashion print – και δημιούργησε μια σειρά από πλούσιες αποχρώσεις, μεταλλικά στοιχεία και έντονες λεπτομέρειες.

 

Μέσα στην παλέτα σε στυλ παραλλαγής θα βρείτε γήινες σκιές ματιών, ανάμεσα σε βελούδινες ματ και λαμπερές αποχρώσεις, μαζί με μια νέα εκδοχή της Highlighting Powder για  λάμψη στην επιδερμίδα.

 

Η σειρά ολοκληρώνεται με χρωματιστές σκιές, πρωτότυπα βερνίκια νυχιών και lip-colors σε πλούσιες αποχρώσεις. Το signature look της συλλογής: λαμπερό δέρμα με έντονες χρωματιστές πινελιές σε μάτια και νύχια.

 

Ιδού:

 

NEA CAMO LUXE EYE & CHEEK PALETTE

 

Μια παλέτα ματιών και λάμψης που περιλαμβάνει μια σειρά από σκιές ματιών και την Highlighting Powder. Οι φόρμουλες εφαρμόζονται απαλά και αναμειγνύονται εύκολα, διατηρώντας το χρώμα τους χάρη στην πλούσια υφής τους, ενώ παράλληλα,  δίνουν τη δυνατότητα να τις εφαρμόσετε σε περισσότερες στρώσεις για μεγαλύτερη ένταση.

 

 

 

 

 

ΝΕΑ LUXE EYE SHADOW MULTICHROME

Κορυφαίο 3D εφέ με πρωτοφανές οπτικό βάθος και πολυδιάστατο χαρακτήρα, διάρκεια 8 ωρών, χωρίς να «σπάει», να ξεθωριάζει ή να αλλοιώνεται η απόχρωση. Σε δυο αποχρώσεις  Incandescent και  Jungle.

 

 

 

 

 

 

Στη συλλογή θα βρείτε επίσης:

 

 

Long-Wear Gel Eyeliner στις αποχρώσεις Cypress & Forest Shimmer

 

 

 

 

 

 

Luxe Lip Color σε Pink Nude, Downtown Plum και  Neutral Rose

 

 

 

 

 

 

H Eye Opening Mascara

 

 

 

 

 

 

 

 

Tα βερνίκια νυχιών στις αποχρώσεις Camo & Khaki

 

 

 

 

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Καλημέρα!Είναι όλα εκπληκτικά!Τα αγαπημένα μου χρώματα!Η αλήθεια να λέγεται,οταν πας στο stand της bobbi και έχει και 40%,παθαίνεις μια βουλιμία!Το επισκέφθηκα πριν από λίγες ημέρες και δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω.Φανταστικές υφές και χρώματα που γράφουν εύκολα.

  2. Οτι ειναι σε στυλ,παραλλαγής μου αρέσει πολυ.

  3. Όλα μου αρέσουν(όπως ότι κυκλοφορεί κάθε φορά η Bobbi Brown)αλλά αυτή η παλέτα και το nude lip color είναι απλά φ-α-ν-τ-α-σ-τ-ι-κ-α!!!

  4. Υπέροχα!!! Η πρώτη παλέτα ματιών και λάμψης είναι έρωτας!!!
    χχ

  5. Τα θέλω Όλα!!!!! Υπέροχα!!! 💛💚❤💜💙💛💚❤💜💙💛💚❤💜💙💛💚❤💜💙💛💚❤💙

  6. Θέλω και τα τρία Luxe Lip Color… Για όλες τις εποχές.

  7. …οι αποχρώσεις των
    Luxe Lip Color ,φανταστικές!! In Bobbi we trust!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.