Stella’s Recipy Hair & Body Elixir: Καλοκαιρινό, Εθιστικό και Μεθυστικό.

 

 

Δεν υπάρχει περίπτωση  να φύγω για λίγες μέρες σε κάποιο νησί, σε κάποιον καλοκαιρινό προορισμό και να μην πάρω μαζί μου κάποιο προϊόν από την υπέροχη σειρά Greek Island Beauty των Stella’s Recipy.

 

 

Το ίδιο φυσικά έγινε και στο πρόσφατο ταξίδι μου στη Μύκονο. Αυτή τη φορά,  δεν ήθελα να πάρω πολλά πράγματα μαζί μου, ούτε να παραφορτώσω το νεσεσέρ μου. Κακά τα ψέματα όμως. Μύκονος είναι αυτή και μπορεί να πάρεις λίγα, αλλά θα πάρεις τα καλύτερα. Kαι ένα από αυτά είναι φυσικά και το Stella’s Recipy Summer Seduction Elixir Hair & Body Oil.

 

 

Όπως έγραψα και στον τίτλο παραπάνω,  είμαι εθισμένη σε αυτό το 100% φυσικό έλαιο από βιολογικά αιθέρια έλαια με τη μεθυστική μυρωδιά και την εθιστική φόρμουλα.

 

 

Και το είχα μαζί μου από το πρωί βάζοντας λίγες σταγόνες είτε στα χέρια και τα πόδια μου, είτε στα μαλλιά μου και φυσικά κάθε φορά που έκανα ντους, άπλωνα από αυτό γενναιόδωρες ποσότητες σε σώμα και μαλλιά.

 

 

 

 

 

Στο σώμα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και επανόρθωση μετά την ηλιοθεραπεία, αλλά και κάθε στιγμή του καυτού καλοκαιριού που όσο να’ναι μας ταλαιπωρεί. Έχει εξαιρετική δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα και τις ραγάδες. Προσφέρει αντιγηραντική και συσφικτική δράση σε σώμα και στήθος. Κάνει το δέρμα ελαστικό, απαλό, ευωδιαστό, χωρίς σημεία ξηρότητας.

 

 

Στα μαλλιά, τα αναδομεί και τα θρέφει, σα να μην ταλαιπωρήθηκαν ούτε μια μέρα από την ήλιο, τον αέρα και τη θάλασσα. Τα κάνει δυνατά, ευκολοχτένιστα, λαμπερά, υγιή, ενυδατωμένα  και φυσικά το καλύτερο: ευωδιάζουν ανεπανάληπτα.

 

 

Η Pina (all the way from New York) έχει ενθουσιαστεί και είναι και η πρώτη που μου ζήτησε να της το παραγγείλω.

 

 

 

 

 

Οι φίλοι και συνεργάτες που ήμασταν μαζί σε αυτό το ταξίδι, κάποια στιγμή πρόσεξαν αυτή την ιεροτελεστία μου στο πρωινό και φυσικά με ρώτησαν τι ήταν αυτό που χρησιμοποιούσα. Όταν τους απάντησα- όπως θα καταλάβατε ήδη-  ήθελαν να το δοκιμάσουν και εκείνοι.

 

 

Η Katie το δοκιμάζει στο πρωινό.

 

 

 

 

Το αποτέλεσμα; Εθίστηκαν και εκείνοι και επειδή ζουν στη Γιούσα με παρακάλεσαν να τους το παραγγείλω από εδώ και να το στείλω άμεσα στην Αμερική. Απλώς ξετρελάθηκαν. Ο William ένας από τους άντρες της παρέας, σας πληροφορώ ότι το άπλωσε στο μούσι του και το βράδυ μου είπε ότι δεν ήθελε να πλύνει το πρόσωπό του,  γιατί δεν ήθελε να αποχωριστεί τη φυσική του, άκρως καλοκαιρινή και ελληνική μυρωδιά.

 

 

Ο William το παρατηρεί πριν το απλώσει στα γένια του

 

 

 

 

 

Και κάπως έτσι το Stella’s Recipy Greek Island Beauty  της «δικής» μας Stella, άνοιξε τα φτερά του και κάποιοι πλέον θα το χρησιμοποιούν σε Νέα Υόρκη και Ohio γιατί όπως μου είπαν:

 

«θέλουμε φεύγοντας,  να «πάρουμε μαζί μας», αυτή την πανέμορφη χώρα, αυτό το μοναδικό  ελληνικό καλοκαίρι, αυτό το υπέροχο ελληνικό νησί και ο μόνος τρόπος για να το κάνουμε είναι με αυτό το έλαιο. Tο Stella’s Recipy ελιξίριο που θα μας θυμίζει την Ελλάδα και τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε εδώ, μέχρι να ξαναγυρίσουμε.»

 

 

 

 

 

 

Kαι εγώ, ένιωσα τόσο περήφανη.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες  θα βρείτε στο site Stella’s Recipy  καθώς και στο [email protected]

 

 

 

 

 

 

Αν και δεν έχουν περάσει ούτε 15 μέρες από την επιστροφή μου από αυτό το κατά τα άλλα όμορφο ταξίδι νιώθω σα να πέρασαν χρόνια. Το σοκ των ασύλληπτων γεγονότων έχει δώσει τη θέση του σε μια βαθιά λύπη, σε μια βαθιά θλίψη.  Εύχομαι σε όλες μας καλό μήνα, καλή δύναμη και εύχομαι να επουλωθούν σιγά – σιγά οι πληγές. Αλλά να μην ξεχαστούν.

 

 

10 Σχόλια
  1. Θα το συστήσω οπωσδήποτε και στο δικό μου ξαδερφακι George που μένει κ αυτός Ohio και είναι πολύ προσεκτικός σε ότι καλλυντικο χρησιμοποιεί.. Όσο για τα απίστευτα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών δεν έχω λόγια,
    παρά τα συλλυπητήρια μου από καρδιάς στους συνανθρωπους μου, να προσφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας μας για μια ελάχιστη παρηγοριά στο δράμα τους και μια γεμάτη θλίψη και σεβασμό σιωπή..

  2. Μόλις επιστρέψω στην Ελλάδα το Νοέμβρη θα φροντίσω να εφοδιαστώ ένα μπουκαλάκι για να πάρω μαζί μου στην επιστροφή στη Γαλλία!
    Από καρδιάς συλλυπητήρια στους συγγενείς και φίλους των θυμάτων, για 2 ημέρες ήταν αδύνατον να ηρεμήσω και να κοιμηθώ, έβλεπα διαρκώς τις ελληνικές ειδήσεις online…
    Ας μην ξαναζήσουμε τέτοια τραγωδία, στο μέτρο που οι συνέπειες μπορούν να αποφευχθούν.

  3. “Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ. Καληνύχτα…” Το χειρότερο όλων είναι αυτή η πικρή συνειδητοποίηση…

  4. @Maryl: Εκτός όλων των άλλων είναι ένα υπέροχο unisex προιόν ιδανικό για γυναίκες και άντρες. Kαι ο William στο Ohio ζει!! Για φαντάσου σύμπτωση!

    (έχεις δίκιο αγαπημένη…)

  5. @ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΕΝΕΤΗ: Θα το αγαπήσεις αυτό το έλαιο….

    (εγώ ακόμα πετάγομαι στον ύπνο μου…)

  6. Καλοτάξιδο το λαδακι της Στέλλας μας στην Αμερική!!!
    Όσο για τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν προ ημερών …δεν εχω λόγια για να περιγράψω τον πόνο την θλίψη,αλλα και την οργή που νιώθω…..Τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων.

  7. Μπράβο Στελλίτσα μου.Όσο για τα γεγονότα από σεβασμό στον πόνο των συνανθρώπων μας προτιμώ να σιωπώ .
    Μουτςς

  8. Είμαστε όλοι σε κατάσταση σοκ. Ομαδική κατάθλιψη… Κι όμως, ευτυχώς, δεν υπάρχει επιλογή. Η ζωή συνεχίζεται. Αρκεί, όταν έρθει η ώρα που όλοι οι άλλοι θα προχωρήσουμε, οι ήρωες να μείνουν εκεί για τους ανθρώπους αυτούς που οι ανάγκες τους θα αυξάνονται διαρκώς.
    Πάντα χαρούμενη και περήφανη για τη Στέλλα μας… Ένα μπουκάλι φως…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.