6 τέλειες μάσκες μαλλιών για το Καλοκαίρι.

 

 

 

Αν τον χειμώνα κάποιες φορές βαριόμαστε και ξεχνάμε τις μάσκες μαλλιών, αυτό απλώς απαγορεύεται  να συμβεί το καλοκαίρι. Τα μαλλιά μας, χρειάζονται ό, τι καλύτερο για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν σε αλάτι, χλώριο, ανέμους και άμμο.

 

Ρίξτε μια ματιά σε αυτές που ακολουθούν και προσοχή: τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα, επιβάλλεται να χρησιμοποιείτε κάποια από τις παρακάτω:

 

 

Kérastase Soleil Masque UV Defense Active

 

H γνωστή “κόκκινη” σειρά, τo βαρύ πυροβολικό για καλοκαιρινή φροντίδα. Η μάσκα της σειράς Soleil, δυναμώνει την τρίχα, την προστατεύει και πριν την έκθεση και μετά την έκθεση στον ήλιο και μειώνει κατά πολύ το ξεθώριασμα των βαμμένων μαλλιών.

 

 

 

Aveda Sun Care After-Sun Hair Masque

Εξειδικευμένη μάσκα μαλιών για το καλοκαίρι η οποία λειτουργεί για τα μαλλιά όπως μια ενυδατική μάσκα για το πρόσωπο. Τα «ξεδιψά», τα ενυδατώνει βαθιά, τα προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες αφήνοντάς τα απαλά και ευκολοχτένιστα.

 

 

 

 

Lorvenn Keratin Repair & Energy Mask

Στοχευμένη αναδόμηση με αυτή τη μάσκα μαλλιών που στη σύνθεσή της θα βρείτε κερατίνη. Είναι ιδανική για βαμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά που θα ταλαιπωρηθούν ακόμα περισσότερο από αλάτι και χλώριο. Δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ και αυξάνει την ελαστικότητα και την αντοχή της τρίχας.

 

 

 

 

 

The Body Shop Banana Truly Nourishing Hair Mask

Εμπλουτισμένη  με ένα συνδυασμό συστατικών φυσικής προέλευσης, προσφέρει εντατική θρέψη από τη ρίζα ως τις άκρες. Και όλα αυτά χωρίς να «βαραίνει» τα μαλλιά σας, ενώ καταπολεμά το φριζάρισμα και τα αφήνει άμεσα πιο λαμπερά.

 

 

 

Garnier Botanic Therapy, Μάσκα απαλότητας πολλαπλών χρήσεων.

Μια μάσκα με 3 χρήσεις ποτέ δεν έβλαψε καμιά μας. Η συγκεκριμένη χρησιμοποιείται και σαν βαθιά μάσκα 2-3 φορές την εβδομάδα για έντονη θρέψη και σε βρεγμένα μαλλιά χωρίς ξέβγαλμα και σε στεγνά μαλλιά για πειθαρχία στο χτένισμα. Στα plus και η υπέροχη μυρωδιά από κρέμα καρύδας και μακαντάμια.

 

 

 

L’Oreal Elvive Extraordinary Oil

Ιδανική για μαλλιά με μπούκλες, πρόκειται για μια μάσκα έντονης θρέψης ιδανική για ξηρά μαλλιά χωρίς όμως να τα βαραίνει, ενώ παράλληλα βοηθάει στις καλοσχηματισμένες μπούκλες οι οποίες ξαναβρίσκουν την ελαστικότητά τους. Εμπλουτισμένη με 6 πολύτιμα  έλαια λουλουδιών.

 

 

 

 

 

 

Beauty Tip: Αν πρόκειται να πάτε στη θάλασσα ή σε κάποια πισίνα και να βρέξετε τα μαλλιά σας και δεν έχετε μαζί σας κάποιο ειδικό αντηλιακό για μαλλιά, κάντε το εξής:  απλώστε στα μαλλιά σας μια μικρή ποσότητα μάσκας επιμένοντας περισσότερο στις άκρες. Η μάσκα θα λειτουργήσει σαν προστατευτικό φιλμ για τα μαλλιά σας.

 

 

Ποιά είναι η δική σας αγαπημένη μάσκα μαλλιών;

 

 

11 Σχόλια
  1. Καλημέρα! Πολύ καλές προτάσεις! Έχω δοκιμάσει διάφορες της Kerastase και έχω μείνει ευχαριστημένη από όλες, καθεμιά ιδιαίτερα βοηθητική για τα μαλλιά μου. Αγαπημένη μου η Elixire Ultime της Kerastase. Επίσης μια πολύ καλή, είναι από τα κομμωτήρια Nicolas με έλαιο αργκάν.
    χχ

  2. @Sofia Marga: Και η μάσκα και το λάδι της σειράς Elixir Ultime είναι καλό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αυτό σαν μάσκα σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά.

  3. Καλημέρα!!! Τι να πούμε για την kerastase πιο top δεν υπάρχει (και σε ποιότητα και στη τιμη😄).. Την garnier και την loreal επίσης τις έχω δοκιμάσει και είναι φοβερές και οι δύο (value for money)… Julia αν θυμάσαι κάποτε Σεπτεμβριατικα (ωραία λέξη) μας είχες προτείνει την sarina key. Και σαν πίστη bb την δοκίμασα και κολλησα.. Τσιμπημένη αρκετά η τιμη της αλλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ άρωμα, υφή και αποτέλεσμα!!!!

  4. Μάσκες χρησιμοποιώ από Σεπτέμβριο και μετά,τώρα μόνο έλαια και αντηλιακά σπρέι.
    Μουτςς

  5. Τώρα τελευταία χρησιμοποιώ την σειρα hair food της Garner συγκεκριμένα πέρνω την μπανάνα και εχει παρά πολυ καλα αποτελέσματα ,
    ειναι 3 σε1 κάτι που με βολεύει πολυ και ειναι και 98% φυσικά συστατικά.Γενικα οταν κανω μάσκες μαλλιων βασικό συστατικό που χρησιμοποιώ ειναι η μπανάνα ,ειναι πολυ ενυδατική και δίνει όγκο στα μαλλια.

  6. Χαχαχα, την πρώτη ξεκίνησα να τη χρησιμοποιώ την περασμένη εβδομάδα και λέω ότι μου φάνηκε οικεία η συσκευασία! Θα τη συνιστούσα σίγουρα σε όσες έχουν βαμμένα μαλλιά. Συνήθως ταλαντεύομαι ανάμεσα σε Kerastase ή την Gliss από Schwarzkopf.

  7. Μιας και πρόσφατα τέλειωσε η μάσκα μου, θα οδηγηθώ στο απόλυτα καλοκαιρινό πολυπροϊόν καρύδας της Garnier.

  8. Μια της Orflame η Eleo που τη χρησιμοποιώ μια με δύο φορές την εβδομάδα και μία της Loreal για βαμμένα μαλλιά

  9. Η αγαπημένη μου είναι η oblephika από natura siberica.Eνδιαφέρουσες όλες βέβαια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.