Preview: Συνεργασία Lancome X Proenza Schouler.

 

 

 

O οίκος Proenza Schouler των σχεδιαστών Jack McCollough και Lazaro Hernandez συνεργάζεται με τον γαλλικό οίκο ομορφιάς Lancome σε μια νέα limited edition συλλογή μακιγιάζ.

 

Eίναι γνωστή η αγάπη των σχεδιαστών στα έντονα χρώματα πράγμα που φαίνεται και από το packaging αλλά και από τις αποχρώσεις των προϊόντων της συλλογή που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο αρχές του Φθινοπώρου (αν και ήδη βρίσκεται αποκλειστικά στο John Lewis από την 1η Αυγούστου)

 

 

 

«Δημιουργήσαμε μια συλλογή που να επιτρέπει στις γυναίκες να παίξουν με τα χρώματα. Έντονα χρώματα στα μάτια, φωτεινά χείλη σε πορτοκαλί αποχρώσεις, έντονες βλεφαρίδες. Αγαπημένο μας προϊόν είναι η παλέτα και η επιλογή των χρωμάτων που περιλαμβάνει – ένα fashion αξεσουάρ σε μια πραγματικά μοναδική συσκευασία. Αγαπημένα μας είναι  και τα Chroma Lip Kajal Duo σε πλούσιες ματ αποχρώσεις» δήλωσαν οι σχεδιαστές.

 

 

 

 

“Η συλλογή γεννήθηκε από την επαναστατική προσέγγιση της μόδας και υμνεί τη δυναμική, ελεύθερη θηλυκότητα. Η γυναικεία δυναμικότητα αντιπροσωπεύει εξίσου και τον οίκο , Proenza Schouler αλλά και τη συνολική φιλοσοφία της Lancome” δήλωσε η Françoise Lehmann international general manager της Lancome.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 Σχόλια
  1. Τι όμορφα, έντονα χρώματα! Η παλέτα, είναι όνειρο! Για αμέτρητους συνδυασμούς!
    xx

  2. Aγαπημένη LANCOME…πόσο μάλλον με αυτή την pop διάθεση στα χρώματα!!

  3. Πόσο εντυπωσιακότατα χρώματα και χαρούμενα!! Και μόνο βλέποντας τα φτιάχνει η διάθεση..

  4. Το μωβ είναι βερνίκι νυχιών?Τέλειο χρώμα.
    Μουτςς

  5. Πολυ ιδιαίτερο το αποτέλεσμα αλλά μ’αρέσει!!! Υπέροχα φωτεινά χρώματα!!!💙💙💜💚❤💙💜💛💚❤💙💜💜💚💚❤❤❤💛💛💛💛💚💚❤❤💙💜💜❤❤💚💚💚💛💛💛💚💚💚❤❤💙💙💙💙

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.