Θαυματουργό Αβοκάντο στα φυσικά προϊόντα Stella’s Recipy

 

 

 

 

 

Aβοκάντο! Το δώρο της φύσης για τις γυναίκες της Μεσογείου που προστατεύει το δέρμα Καλοκαίρι και επανορθώνει τις φθορές που έχει υποστεί, το Φθινόπωρο. Το αβοκάντο, είτε με τη μορφή ελαίου, είτε βουτύρου, είναι για την ομορφιά μας ένα ανεκτίμητο καλλυντικό.

 

Το καλοκαίρι θρέφει, προστατεύει, ενυδατώνει στις σκληρές κλιματολογικές συνθήκες της Μεσογείου, ενώ το φθινόπωρο επανορθώνει, αναπλάθει, επουλώνει φθορές και ρυτίδες και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα.

 

Στα κορυφαία σαλόνια ομορφιάς και spa του κόσμου, το αβοκάντο χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων, την καταπολέμηση των «ελεύθερων ριζών» και τις μοναδικές ενυδατικές, μαλακτικές και αντηλιακές- επανορθωτικές του ιδιότητες.

 

 

 

 

Απορροφάται εύκολα και είναι γεμάτο από ωφέλιμα λιπαρά οξέα και βιταμίνες και αν πιστεύετε, ότι θα αφήσει το δέρμα σας λιπαρό, καιρός να αναθεωρήσετε.  Πολύ πλούσιο σε λεκιθίνη, βιταμίνες Α, Β, C, D, Ε, Η, Κ, ΡΡ, ελαϊκό οξύ και ωμέγα 3-6 επαναφέρει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα στο δέρμα, δρα ενάντια στις βαθιές ρυτίδες και τις επουλώνει.

 

Είναι τόσο πλούσιο σε στερόλες, ώστε βοηθά στη μείωση των καφέ κηλίδων και στην απάλυνση των σημαδιών και δυσχρωμιών που δημιουργήθηκαν από τον ήλιο ή από τον χρόνο.  Εξαιρετικό συστατικό για την περιοχή των ματιών, τους μαύρους κύκλους και το «πόδι της χήνας». Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου που χωρίς αυτό, το δέρμα εμφανίζει ρυτίδες, δείχνει χαλαρό και πεσμένο και προάγει ένα απαλό, νεανικό δέρμα καθυστερώντας την γήρανση.  Το αβοκάντο είναι ένα ευεργετικό απόλυτα φυσικό συστατικό, τόσο για την ξηρή, αφυδατωμένη, κουρασμένη, θαμπή, επιδερμίδα σε όποια ηλικία κι αν την συναντάμε, αλλά και σύμμαχος ομορφιάς και νεότητας για τις πιο ώριμες.  Είναι η τέλεια, ολοκληρωμένη αντιγηραντική θεραπεία!

 

Στα Stella’s Recipy, το αβοκάντο το αγαπάμε πολύ και το αξιοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο.  Ειδικά  γι΄αυτή την εποχή, αλλά και το φθινόπωρο που έρχεται αποτυπώνοντας στο δέρμα μας, όσα κάναμε ή παραλείψαμε, δύο υπέροχες 24ωρες κρέμες για να διαλέξουμε την κατάλληλη αλλά κι ένα σερουμ νύχτας, δίνουν όλα όσα έχουμε ανάγκη.

 

 

 

 

Στη σειρά Greek Island Beauty, η Mature Face & Eye Cream και στη σειρά All time Classic, η Mature Beauty Summer Face & Eye Cream.  Μαζί και συνδυαστικά, το απαραίτητο βραδινό Summer Complete Face & Eye Night Serum. Προϊόντα βασισμένα στις ανεκτίμητες ιδιότητες του αβοκάντο.

 

 

Mature Face & Eye Cream της σειράς Greek Island Beauty

 

 

 

 

Eίναι η κρέμα που λατρεύουν τα «χρυσά κορίτσια», αλλά και νεότερες με ξηρό, αφυδατωμένο και κουρασμένο δέρμα.  Περιέχει το αβοκάντο σε συνδυασμό με μαστίχα, βασιλικό και δίκταμο.  Αυτά τα θαυμάσια αιθέρια και φυτικά έλαια είναι, ότι χρειάζεται το δέρμα για αντιγήρανση, ανάπλαση, ελαστικότητα, σύσφιξη, επανόρθωση.

 

Βοηθά να επουλωθεί το κατεστραμμένο από τον ήλιο δέρμα, οι ουλές, οι ρυτίδες, οι πανάδες και οι δυσχρωμίες που δημιουργούνται με το χρόνο και την έκθεση στον ήλιο. Τα φυτικά και αιθέρια έλαια που περιέχει, αντιμετωπίζουν την ανάγκη της επιπλέον ενυδάτωσης και αντιγήρανσης και στοχεύουν στην ανάπλαση και την επανόρθωση, από την πολύωρη έκθεση στην ακτινοβολία και τις συνθήκες του καυτού ελληνικού καλοκαιριού.  Με φυσικό δείκτη προστασίας SpF4 είναι επίσης απίστευτα ευεργετική για την περιοχή γύρω από τα μάτια.  Η  ύφη και η συνταγή της είναι βασισμένη τόσο στις καλοκαιρινές ανάγκες του δέρματος,  όσο και για μετά την επιστροφή από τις διακοπές, όταν χρειαζόμαστε ένα αποτελεσματικό re-boost.

 

Mature Beauty Summer Face & Eye Cream της σειράς All time Classic

 

 

 

 

Μια θρεπτική 24ωρη κρέμα για τις πιο ώριμες, ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Με τον συνδυασμό του αβοκάντο με το σησαμέλαιο και την καλέντουλα  πετυχαίνουμε τη μέγιστη αντιρυτιδική και καταπραϋντική δράση για την εποχή.

 

Το σησαμέλαιο διεισδύει βαθιά, θρέφει το δέρμα και με τα αντιοξειδωτικά του δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες, ενώ η καλέντουλα ανακουφίζει από τις φθορές της ηλιακής ακτινοβολίας και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα.  Με την προσθήκη των κατάλληλων συστατικών για την κάθε περίπτωση, όπως λιβάνι και καρότο προσφέρεται και η απαραίτητη σύσφιξη, λάμψη, θρέψη, ενυδάτωση και χρωματική ομοιογένεια.  Περιέχει επίσης ένα μικρό φυσικό δείκτη προστασίας SpF 4 και είναι ευεργετική για την περιοχή γύρω από τα μάτια.

 

 

Summer Complete Face & Eye Night Serum της σειράς All time Classic

 

 

 

 

 

Το βράδυ είναι η ώρα της ανάπλασης και επανόρθωσης για το δέρμα μας. Όλες όσες διεργασίες δεν μπορούν να γίνουν στη διάρκεια της μέρας κι όσα συστατικά δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν με το φως και τον ήλιο, έχουν το βράδυ τη δική τους ώρα.  Γι΄αυτό πρέπει πάντα να χρησιμοποιούμε ανελλιπώς, ένα βραδινό προϊόν φροντίδας και περιποίησης.

 

 

Το Summer Complete Face & Eye Night Serum, είναι ένα δραστικό καλλυντικό για όσες χρειάζονται εντατική φροντίδα αντιγήρανσης και ανάπλασης, χωρίς να βαραίνουν το δέρμα τους. Ιδανικό για να καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας μας σε μια εποχή που πρέπει να αποφεύγουμε τις δραστικές αντιρυτιδικές και συσφικτικές κρέμες και θεραπείες νύχτας, αφήνοντας το δέρμα να ξεκουραστεί, αλλά προσφέροντας του την φροντίδα και προστασία που έχει ανάγκη.  Ο συνδυασμός αβοκάντο και μύρο είναι, ότι χρειαζόμαστε το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, για την αφυδάτωση που αντιμετωπίζουμε.  Εξαιρετικό και για την περιοχή των ματιών, απάλυνση των ρυτίδων, θρέψη και σύσφιξη.   Ιδανικό για τις ώριμες, αφυδατωμένες, ξηρές ή κουρασμένες και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες, αλλά και τις νεότερες που χρειάζονται έναν δυναμικό σύμμαχο στην αντιγήρανση, λόγω προδιάθεσης. Συνδυάζεται και με τις δυο παραπάνω 24ωρες κρέμες.

 

 

 

 

 

Stella

 

 

 

11 Σχόλια
  1. @Stella μου!!! Πάντα, σε καθε post που ανεβάζεις, μένω έκπληκτη με τις γνώσεις σου, και το πως προσεγγίζεις σφαιρικά κάθε θέμα σου!!! Ομολογώ ότι τις τόσες πολλές -ευεργετικές- χρήσεις του αβοκάντο, δε τις γνώριζα!
    xx

  2. @SOFIA MARGA Σ΄ευχαριστώ πολύ Σοφία μου! Κατά καιρούς έχουμε γράψει αρκετά για το αβοκαντο στο BB.

  3. Αχχχχ Στέλλα σου έχω πει ότι με έχεις σώσει;;; το δέρμα μου δηλαδή! Η Greek Island beauty ειναι ο χρυσός μου! Δεν την αποχωρίζομαι ποτέ χειμώνα – καλοκαίρι! Την λατρεύω!!

  4. Αλλο ενα ποστ που πρεπει να κρατησω στα αγαπημενα….γεια σου Stella ο χειμωνας ειναι μπροστα μας και περιμενουμε πολλα αρθρα σου

  5. Πάλι ένα εκπληκτικό άρθρο Στέλλα μου που μας μεταδίδεις τις τόσο πολλές σου γνώσεις όσον αφορά την ομορφιά και την ευεξία μας..έχω κρατήσει το παλιότερο άρθρο που έγραφες για το αβοκαντο,γιατί ήταν από τα αγαπημένα μου υλικά που χρησιμοποιούσα παλιότερα συνεχώς μαζί με γιαούρτι για μάσκα προσωπου- τέλεια μάσκα ομολογιυμενως…

  6. Σας ευχαριστώ όλες σας πολύ! Πάντα χαίρομαι, όταν βρίσκεται ενδιαφέροντα και αξιοποιήσιμα όσα γράφω και μου δίνετε την ώθηση για ακόμα περισσότερα. Να περάσετε πολύ όμορφα αύριο με τους αγαπημένους σας!

  7. Τα θαυματάκια της Στέλλας μας!
    Μουτςς

  8. ….το αβοκάντο είναι αλήθεια πως ποτέ δεν το έχω δοκιμάσει σε οποιαδήποτε μορφή του για την ομορφιά….λατρεύω όμως το avocado toast….δοκιμάστε το κι εσείς και θα εκπλαγείτε!!!

  9. Παντα η Στελλα μας χρησιμοποιει τα καλητερα υλικα!
    Οπως εχουμε συζητησει και παλαιοτερα το λαδι αβοκαντο ειναι απο τα αγαπημενα μου☺

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.