Mαλλιά: Πως θα επαναφέρετε τη χαμένη τους λάμψη τώρα!

 

Ξεκινήσαμε τις διακοπές με ζήλο και υποσχέσεις, ότι αυτή τη φορά θα κάνουμε όλα όσα χρειάζονται για να επιστρέψουμε από τις διακοπές με μαλλιά που δεν έχουν φθαρεί και ξεβάψει από τον ήλιο και τη θάλασσα, μαλλιά που παρέμειναν υγιή, λαμπερά, απαλά και ενυδατωμένα.

 

Όλα πήγαιναν μια χαρά στην αρχή, με τα λάδια, τις μάσκες, τα αντηλιακά, τη φροντίδα και τις συμβουλές του beautyblog.gr & more που ακολουθούσαμε κατά γράμμα. Μετά όμως, κάπου το χάσαμε… Λίγο η ανεμελιά των διακοπών, λίγο η βαρεμάρα…  Κάπου που η μια μέρα έμοιαζε με την άλλη κι ο ήλιος μας ζάλιζε, μας έκανε να ξεχνάμε πότε κάναμε τι….

 

Τι να κάνουμε; Συνέβη!  Γυρίσαμε από τις διακοπές με μαλλιά φθαρμένα, θαμπά, ξηρά, φριζαρισμένα, ταλαιπωρημένα από τον ήλιο και τη θάλασσα.  Το χρώμα μοιάζει με κάτι άλλο από εκείνο που είχαμε όταν φύγαμε, το μοιραίο μας κόκκινο έγινε ροζουλί και το εκτυφλωτικό ξανθό μας… αχυρέ…

 

Ας μην χάνουμε χρόνο! Χρειαζόμαστε ολική επαναφορά στα μαλλιά μας για υγεία, λάμψη, απαλότητα, πειθαρχία!

 

 

 

 

Τρία αξεπέραστα συστατικά μπορούν να επαναφέρουν την υγεία στα μαλλιά. Μπορείτε να τα βρείτε συνδυαστικά, μόνο στο MORE THAN PERFECT! Beautifying Hair Serum των Stella’s Recipy της σειράς Hair & Body Bliss:

 

Η  πανθενόλη / προβιταμίνη Β5 το «άγιο δισκοπότηρο» της κοσμετολογίας των μαλλιών, χάρη στην συνάφεια της με την κερατίνη της τρίχας. Ανήκει στο σύμπλεγμα βιταμινών Β, το οποίο βρίσκεται σε όλα τα ζωντανά κύτταρα.  Απελευθερώνει τη βιταμίνη Β5 και μετατρέπεται σε παντοθενικό οξύ, το θεμελιώδες συστατικό του συνένζυμου- Α, μιας ουσίας με ζωτικό ρόλο στο μεταβολισμό των υδατανθράκων, των λιπών και των πρωτεϊνών. Έχει εξαιρετικές διεισδυτικές και αναπλαστικές ικανότητες κι είναι πλούσια ενυδατική.

 

 

 

 

Τα  ένζυμα του ρυζιού που είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά. Εντυπωσιακές είναι οι αντιγηραντικές, μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες του για την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών, καθώς ενισχύουν την ελαστικότητα και την πυκνότητα της τρίχας.

 

Η γαρδένια των Ίνκας με ευωδιά μοναδική, παραδεισένια, σε εκχύλισμα από έλαιο Brazil Nut γεμάτο φυσικές βιταμίνες εξαιρετικές για την τριχόπτωση και την ενδυνάμωση της ρίζας των μαλλιών.  Ω6-λιπαρά κι αντιοξειδωτικά, προορισμένα να χαρίσουν μαλλιά ελαστικά, απαλά, λαμπερά, με κίνηση και νεύρο, υγεία, δύναμη και φυσικά ξεχωριστό άρωμα! Τα ξηρά, κατεστραμμένα, θαμπά, τραχιά, φριζαρισμένα, άτονα μαλλιά αναγεννιούνται και γίνονται λεία και δυνατά από την άκρη ως τη ρίζα.

 

 

Το MORE THAN PERFECT! Beautifying Hair Serum είναι το ιδανικό προϊόν που έχουν ανάγκη τα μαλλιά μας για να επανέλθουν. Χρησιμοποιείται τόσο ως σέρουμ, όσο και ως μάσκα.

 

Ως σέρουμ αρκούν δυο – τρεις σταγόνες μετά το λούσιμο και πριν το στέγνωμα (για μετρίου μήκους μαλλιά, αποφεύγοντας τις ρίζες) και όσο είναι ακόμα νωπά. Τα μαλλιά γίνονται απαλά, γερά και λαμπερά, ενώ αντιμετωπίζεται το φριζάρισμα. Σε περίπτωση που χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη πειθαρχία στα μαλλιά, προσθέτουμε μια, δυο σταγόνες και σε στεγνά μαλλιά, στο χτένισμα.

 

Ως μάσκα μαλλιών, για ενδυνάμωση και θρέψη απλώνεται σε όλο το μήκος των μαλλιών και στις ρίζες, βοηθώντας σημαντικά στην τριχόπτωση και την ενδυνάμωση.  Αφήνουμε για όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε και λουζόμαστε στη συνέχεια.

 

 

 

 

Ιδανικά, το MORE THAN PERFECT! Beautifying Hair Serum διατηρείται στο ψυγείο για ακόμα περισσότερη διάρκεια ζωής, μακριά από τους υδρατμούς και την υγρασία του μπάνιου.  Δεν λαδώνει τα μαλλιά,  δεν περιέχει ίχνος από χημικό πρόσθετο ή σιλικόνη και δε μοιάζει με κανένα κοινό λάδι μαλλιών.

 

 

Είσαστε έτοιμες να επαναφέρετε την υγεία και τη λάμψη των μαλλιών σας;

 

Stella

 

 

 

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Ένα καλό προϊόν ,όπως το συγκεκριμένο, είναι απαραίτητο για να επαναφέρουμε τα μαλλιά μας στην προτεραία κατάσταση.Βέβαια,πρέπει να προλαμβάνουμε και όχι πάντα να θεραπεύουμε.Έχω σταματήσει εδώ και 5-6 χρόνια να βρέχω τα μαλλιά μου με θαλασσινό νερό-τι να κάνουμε-και τα έχω πάντα καλυμμένα στην παραλία.Εκτός από τα σωστά προϊόντα και αυτά τα tips είναι σημαντικά.

  2. Πολυχρηστικο προϊόν ιδανικό για να γλιτώνουμε το παραγεμισμα του καλοκαιρινου νεσεσερ και προσωπικά τέτοια προϊόντα προτιμώ.. Που είναι ποιοτικά και συνδυάζουν πολλές δράσεις, έτσι είναι και οικονομικοτερα.

  3. @Marianna: Και εγώ τα τελευταία 2 χρόνια προσπαθώ να μην τα βρέχω ούτε σε θάλασσα, ούτε σε πισίνα. Πιασμένα πάνω και καπελάκι και μαύρα γυαλιά ηλίου.. Είμαι βέβαια incognito- μη αναγνωρίσιμη- αλλά τι να κάνουμε; Προσέχουμε για να έχουμε.

  4. @Maryl: Αγαπημένα τα πολυχρηστικά προιόντα- ειδικά αν έχουν καλη ποιότητα όπως αυτό το serum

  5. @JULIA,γέλασα με το σχόλιο σου γιατί και σε μένα το ίδιο συμβαίνει!!!Βγάζω τα γυαλιά για να με γνωρίσουν!

  6. Αν είμαστε λέει?Εννοείται πως ναι.
    Μουτςς

  7. Αυτή η περίοδος μετά τις διακοπές είναι άσ’ τα να πάνε για τα μαλλιά…εγώ πάντα ρίχνω κι ένα κουρεματάκι…λίγο στις άκρες…

  8. @Rania & Sofia Marga: Καλημέρα bb girls και προσοχή στα μαλλάκια σας!! Φιλιά!

  9. @MARIANNA Και @JULIA πραγματικά σας θαυμάζω που καταφέρνετε και δεν βρεχετε τα μαλλιά σας… Εγώ δεν αντέχω να είμαι στην παραλία και να μην κάνω έστω μια βουτιά να δροσιστω! Εγώ αυτό που κάνω το καλοκαίρι είναι να μην χρησιμοποιώ πιστολάκι (προφανώς γτ ιδρωνω και πρέπει να ξανακάνω μπανιο) και μασια… Συνήθως στο τέλος των διακοπών μου πηγαίνω για κούρεμα και χρησιμοποιώ λάδι για τα μαλλιά… 💚💛❤💙💜💙❤❤💛

  10. Και στην ιδια κατασταση ειμαι! Δηλαδη καπελο κ.λ.π αλλα στο τελος ολο και κατι γινεται μια το κυμα μια τα κατα “λαθος” παιχνιδια του γιου μου δεν το γλιτωνω το βρεξιμο 😂

  11. Πώς τα καταφέρνετε, κορίτσια! Εγώ δεν μπορώ να ευχαριστηθώ θάλασσα αν δεν βουτήξω και το κεφάλι.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.