Boy de Chanel: Η νέα αντρική σειρά μακιγιάζ

 

 

 

O οίκος Chanel λανσάρει την πρώτη συλλογή αντρικού μακιγιάζ με την ονομασία Boy de Chanel και τα προϊόντα θα παρουσιαστούν επίσημα την 1η Σεπτεμβρίου στη Νότια Κορέα.

 

Μια μικρή συλλογή που αποτελείται από ένα liquid foundation με SPF 25 σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις, ένα ενυδατικό lip balm και ένα μολύβι φρυδιών επίσης σε 4 αποχρωσεις.

 

Η σειρά Chanel “Boy”,  που περιλαμβάνει επίσης τσάντες και άρωμα εχει πάρει το όνομά της από τον Arthur Edward “Boy” Capel, διάσημο play boy της εποχής, που για μια περίοδο 9 ετών υπήρξε ο αγαπημένος αλλά και η «έμπνευση» της Gabrielle.

 

 

 

 

 

“Όπως ακριβώς η Gabrielle Chanel “δανείστηκε” στοιχεία από την αντρική γκαρνταρόμπα για να ντύσει τις γυναίκες έτσι και ο οίκος τώρα εμπνέεται από τον γυναικείο κόσμο και ξαναγράφει το λεξικό της αντρικής αισθητικής. Γραμμές, χρώματα, συμπεριφορές, χειρονομίες. Για μας δεν υπάρχει απόλυτα αντρικό ή γυναικείο προηγούμενο. Η ομορφιά δεν έχει να κάνει με το φύλο, αλλά με το συνολικό στυλ» ήταν η επίσημη δήλωση της εταιρίας για αυτή τη σειρά.

 

Παγκόσμιο online λανσάρισμα το Νοέμβριο και από τον Ιανουάριο του 2019 στις Chanel μπουτίκ.

 

Μιλώντας για αντρικό μακιγιάζ δεν ξεχνάμε την ολοκληρωμένη σειρά αντρικού μακιγιάζ του Jean Paul Gaultier πίσω στο 2008 η οποία όμως δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία. Άραγε πόσο  έχουν αλλάξει τα πράγματα μέσα σε μια δεκαετία;

 

Jean Paul Gaultier “Le Beau Male” μια αντρική σειρά μακιγιάζ με ομολογουμένως πολύ ωραία προϊόντα και star της συλλογής η bronzing powder.

 

 

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Πολύ ενδιαφέρον για τα bb boys..βέβαια το δικό μου μόνο για το άρωμα τον κόβω…

  2. @Μaryl: Πάντως η Chanel φέρθηκε πιο έξυπνα από τον JP Gaultier. Λίγα τα σημεία πώλησης, τουλάχιστον για την αρχή…

  3. Καλημερα και οι δικοι μου αντρες αποσμητικο και αρωμα….και πολλα τους πεφτουν

  4. Δεν μπορώ να φανταστώ καμιά που να χει ο καλός της αυτά τα Chanel και να μην τα “δανειστεί” 😉
    Μουτςς

  5. @Litsa Strantzali Αμα φτάσεις να δανείζεσαι το bronzer απ΄τον καλό σου…. πάει …το χασες….

  6. @Litsa & Stella: Πάντως εγώ το είχα τιμήσει δεόντως τότε το bronzer του JPG και έχω να σας πω ότι είχε και εξαιρετική ποιότητα!

  7. Και γω αυτής της απόψεως είμαι @MARIANNA! Δεν θα ήθελα με τίποτα να δω βαμμένο το αγόρι μου… Ούτε σαν σκέψη δεν μπορώ να το φανταστώ.💙💜❤💚💛💚❤💙💜💛💚❤💙💜

  8. Πολυ “προχω” για το δικό μου bb! Με το άρωμα και after shave είμαι απόλυτα ικανοποιημενη..!…κι αυτός επίσης!
    xx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.