5 συν 1, καλύτερα micellar waters για τον καθαρισμό του προσώπου.

 

 

 

Αγαπώ τα micellar waters τα «νερά» καθαρισμού προσώπου και έχω κατά καιρούς χρησιμοποιήσει αρκετά κάποια από τα οποία,  θα δούμε σήμερα.

 

 

Για να πω ακριβώς πως έχουν τα πράγματα τα χρησιμοποιώ ή το βράδυ,  ή όταν εξοικονομώ λίγο παραπάνω χρόνο για την ιεροτελεστία του καθαρισμού, αλλιώς προτιμώ τους αφρούς καθαρισμού που είναι μια και έξω.

 

 

Πριν λίγες μέρες δοκίμασα τον νέο μικκυλιακό (έτσι το λένε στα ελληνικά) αφρό καθαρισμού της Nuxe Eau de Mousse Micellaire που ήρθε να προστεθεί στην ολοκληρωμένη σειρά καθαρισμού και ντεμακιγιάζ της Nuxe  με ροδοπέταλα.

 

 

Είναι εμπλουτισμένο με λάδι καρύδας και βαμβακέλαιο, κατάλληλο και για ευαίσθητο δέρμα, φυσικά δεν περιέχει σαπούνι και εφαρμόζεται και σε πρόσωπο και σε λαιμό.

 

 

Οφείλω να πω ότι μου άρεσε, αφήνει μια δροσερή αίσθηση στο πρόσωπο- χωρίς ίχνος «τραβήγματος»- το οποίο ένιωσα ενυδατωμένο και έτοιμο για την κρέμα ημέρας.

 

 

 

 

Παρακάτω  5 ακόμα micellar waters που έχω δοκιμάσει και προτείνω.

 

Garnier Micellar Cleansing Water All Skin Types και Micellar Cleansing Water in Oil

 

Μεγάλη συσκευασία στα 400ml πολύ προσιτή τιμή, αφαιρεί εύκολα τους ρύπους και θα το βρείτε  σε 3 τύπους- για όλα τα δέρματα, για ευαίσθητο δέρμα και για μικτό – λιπαρό δέρμα. Το «αδερφάκι» του, το water in oil αφαιρεί ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ, αλλά μην το χρησιμοποιήσετε αν έχετε φυτευτές βλεφαρίδες γιατί θα τις χάσετε.

 

 

 

 

 

 

 

 

La Roche-Posay Effaclar

 

Μάρκα εγγύηση ποιότητας για οικογενειακή χρήση. Το συγκεκριμένο ανήκει εξάλλου σε μια από τις πιο αποτελεσματικές και αγαπημένες σειρές της La Roche Posay την Effaclar. To συγκεκριμένο είναι ιδανικό για δέρματα με λιπαρότητα και τάση ακμής αφού εξισορροπεί την έκκριση σμήγματος.

 

 

 

 

 

 

 

Avene

Ιδανικό ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα, με απαλή μεν, αλλά πολύ αποτελεσματική φόρμουλα. Με ιαματικό νερό από την πηγή της Avene.

 

 

 

 

 

Vichy 3 in 1 Purete Thermale και Mineral 89  (combo ενυδάτωσης)

Τις μέρες που κοιμάμαι αργά και ξυπνάω νωρίς και νιώθω ότι δεν έχω χορτάσει ύπνο ο συνδυασμός που κάνω για άμεση αναζωογόνηση είναι πρωινός καθαρισμός με το 3 σε 1 Purete Thermale και από πάνω το Mineral 89. Δεν γίνεται πιο φουλ και αναζωογονητική ενυδάτωση για να «ξυπνήσει» ευχάριστα το πρόσωπό μου.

 

 

 

 

 

 

Έχετε δοκιμάσει κάποιο micellar water; Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο;

 

 

18 Σχόλια
  1. Χρησιμοποιω εδω και πολλα χρονια το Bioderma Sensibio και δεν το αλλαζω με κανενα. Αυτο ομως της Nuxe μου κεντρισε το ενδιαφερον να το δοκιμασω…

  2. @Eva Diama: Συμφωνώ απόλυτα. Δεν υπάρχει beauty addict που να μη λατρεύει Bioderma. Το είχαμε γράψει και εδώ https://beautyblog.gr/2015/06/02/dokimh-ke-vathmologia-4-micellar-waters-gia-katharis/

    Για τη Nuxe να αναφέρω επίσης ότι έχει και πολύ ωραία μυρωδιά σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει (το λέω, γιατί κάποιες προτιμούν άοσμα προιόντα για καθαρισμό και ντεμακιγιάζ)

  3. Αν και εγώ προτιμάω τον αφρό καθαρισμου και κατα καιρούς εχω βολευτεί πολυ της Caudalie ο οποίος βγαίνει έτοιμος αφρός και ειναι πολυ πρακτικό.Θα συμφωνήσω με την @EVA DIAMA αν διάλεγα κάποιο micellar water θα ήταν της Bioderma!

  4. Καλησπέρα! Παρότι είμαι fun στη χρήση σαπουνιου/αφρου για το ντεμακιγιαζ μου, τα micerall waters υπαρχουν κατα καιρούς στο μπάνιο μου.
    Εχω δοκιμάσει της Avene, της La Roche Posay και της Vichy. Με έχει κερδίσει της Vichy. Καθαρίζει, αναζωογονεί και μυρίζει υπέροχα! Απο τη περιγραφη σου @Julia της Nuxe πρέπει να έχει πολύ όμορφο άρωμα (όπως και ολα τα προϊόντα της) Οπότε, θα ήθελα να το δοκιμάσω στο μέλλον.
    xx

  5. Εχω δοκιμάσει το Garnier All Skin Types και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Άκρως value for money προιόν.

  6. Κάθε πρωί καθαρίζω το πρόσωπο μου με το micellar nutri effects από την Avon και είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτό το προϊόν.. Το βράδυ βέβαια μόνο με αφρό καθαρισμού γιατί έχω πολύ λιπαρο δέρμα και με τον αφρό νιώθω ότι καθαρίζει τέλεια..

  7. Kαλημερα Τα εχω χρσιμοποιησει ολα εκτος το προιον της NUXE Βρισκω παρα πολυ καλα τα προιοντα Bioderma Sensibio Avene, της La Roche Posay και της Vichy. Εχω κατασταλαξει στην κρεμα καθαρισμου FINE FLOWERS CREAM της LOREAL και στην τονοτικη λοσιον της ιδιας σειρας. Ταιριαξαν στο προσωπο μου και τα βρισκω εξαιρετικα πολυ..καλο απογευμα

  8. Αν και αυτήν την περίοδο χρησιμοποιώ το Garnier Micellar Cleansing Water All Skin Types, ξεχωρίζω της Vichy. Πολύ παλιά που είχα ένα πρόβλημα ευαισθησίας στα μάτια μου λόγω φακών επαφής (πριν επιλέξω μηνιαίους και ησυχάσω), χρησιμοποιούσα κάτι υπέροχες αμπούλες της La Roche Posay. Ήταν από τα πιο ωραία προϊόντα που έχω δοκιμάσει ποτέ. Ούτως ή άλλως τα “νεράκια” δεν τα αλλάζω με τίποτα!

  9. Δεν αλλάζω με τίποτα το Bioderma,το θεωρώ κορυφαίο.Από τα παραπάνω έχω δοκιμάσει το avene και το vichy με το vichy να το αγαπώ λίγο παραπάνω λόγω μυρωδιάς.
    Μουτςς

  10. Εγώ έχω δοκιμάσει μόνο της Garnier και με έχει βολέψει αρκετά. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι Γενικά δεν τα πολυχρησιμοποιω,προτιμώ και γω το σαπούνι που καθαρίζει τέλεια την επιδερμίδα… ❤💚💛💙💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙💜

  11. 💛💚❤💙💜💙❤💚💛💚❤💙💜💙❤💚💛💚❤💙💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙💜 σημερα εχω κέφια και είπα να σας βάλω πολλές καρδούλες!!!! 💚💛❤💙💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙💜

  12. Κ γω BIODERMA θα πω σε ολα τα χρώματα!! Μου χουν κάτσει ολα κ το πηρα κ στη μαμα μου που δεν βάφεται καθόλου, ετςι για να βάζει κατι πριν την ενυδατική … θα δοκιμάσω όμως κ το nuxe γιατί χωρις δοκιμές δε γινεται…

  13. Αδυναμία στο Micellar water της La Roche Posay . Value for money είναι και της bioten το νεράκι. Εγώ το χρησιμοποιώ και ως τονωτική λοσιόν μετά τον καθαρισμό για να απομακρύνει τα υπολείμματα make up . Το mineral 89 της vichy πολυαγαπημένο όπως επίσης και το νεο ξηρό λαδάκι της fresh line με έλαιο πορτοκαλιού !!!!

  14. @Εlsa: Καλά έκανες και της το πήρες γιατί δεν είναι μόνο για ντεμακιγιάζ είναι για ολοκληρωμένο καθαρισμό προσώπου από ρύπους, σκόνη, περιβάλλον γιατί ο σωστός καθαρισμός είναι απαραίτητο στάδιο πριν απλώσει οποιαδήποτε κρέμα περιποίσης

  15. @Chris: Ενδιαφέρον το Bioten. Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.

  16. Το αγαπημένο μου είναι το bioderma το ροζ.Θέλω πολύ να δοκιμάσω και nuxe.Προτιμώ τα άοσμα,ειδικά για τα μάτια,αλλά όχι πάντα.γιατί με ελκυει μια ωραία μυρωδιά!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.