Η Mac συνεργάζεται με τους “The Blonds”

 

 

 

 

O Philippe και ο David Blond, είναι  οι “The Blonds”. Ένα gender neutral fashion duet γνωστό για τα εκρηκτικά του σχέδια σε body suits κεντημένα με κρυστάλλους και έξτρα δόσεις bling τα οποία τιμούν πολύ συχνά οι αγαπημένες μας larger than life pop stars.

 

 

 

 

 

Με αυτό το σχεδιαστικό ντουέτο συνεργάστηκε η Mac σε άλλη μια limited edition συλλογή που θα κάνει το παγκόσμιο λανσάρισμά της στις 6 Σεπτεμβρίου αν και εγώ θα περίμενα με τόσο sparkle να γίνει το λανσάρισμα κοντά στα Χριστούγεννα.

 

Η συλλογή θα περιλαμβάνει δυο κραγιόν, δυο lip glosses, ένα eyeliner, μια πούδρα, ένα πινέλο και ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες με στρας.

 

Ιδού:

 

Η πούδρα (to dazzle for…)

 

 

 

 

 

Tα Κραγιόν

 

 

 

 

 

Τα Lip Glosses

 

 

 

 

 

To Eyeliner

 

 

Οι βλεφαρίδες

 

 

Από τη μια το 80’ς revival φέτος στη Μόδα, από την άλλη βλεφαρίδες με στρας,  σα να μπήκαμε στο time machine του Mr Peabody  και βγήκαμε στο Studio 54 της Νέας Υόρκης κάτω από τη ντισκομπάλα και τους Jackson’s να εμφανίζονται με τόνους χρυσόσκονης, από το υπερπέραν.

 

 

Can you feel it, ή μόνο εγώ;

 

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Αχ τι μου κάνει κάθε φορά αυτή η Mac!! Καλά η πούδρα είναι τo κάτι άλλο. Σκέφτομαι να την αγοράσω και να τη βάλω κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!!

  2. @TZENI 123: Χχαχααχαχαχαχ!! Πολύ καλή ιδέα αγαπημένη!!

  3. @SofiaT: Δεν το λες και άσχημο Σοφάκι!! (για λίγο τουλάχιστον..)

  4. I feel it badly 😋 εξαιρετικά όλα αλλά έχω χάσει τον “μπούσουλα” με τόσες συνεργασίες που έχει κάνει η Mac

  5. Εγώ πάντως πούδρα sparkling δεν περιμένω μόνο τα Χριστούγεννα για να την φορέσω και με τις στραφταλιζέ βλεφαρίδες μπήκα σε πειρασμό,να το ξέρετε….κραγιόν και lip glosses, τα ερωτεύτηκαααα!!! 💋💋💋💋💄💄💄💄

  6. Γενική αλήθεια είναι οτι σ’ολα τα bbgirls αρέσουν τα προϊόντα της Mac…! Η πούδρα υπέροχη..και η συσκευασία της, τέλεια!
    xx

  7. @Celia: Καλά τα λες φίλη μου, που να έβλεπες εμένα χθες στην παρουσίαση Fenty που βγήκα με χρυσόσκονες παντού, από τα μάτια έως τα μάγουλα. Αλλά νομίζω ότι το packaging είναι φουλ χριστουγεννιάτικο- όχι τόσο τα προιόντα.

  8. Βλεφαρίδες με στρας;;;;; Εεεε θα τρελαθώ!!! 💚💚💚💚💚Τελευταία έχω ξεκινησει να φοράω βλεφαρίδες σε γάμους κτλπ και ομολογώ πως αλλάζει οοοολο το βλέμμα! Ίσως δοκιμάσω και αυτές με στρας αν και μου φαίνονται κάπως υπερβολικές… ❤💙💙💜💚💛 Αγάπησα το κόκκινο κραγιόν, ειδικά τώρα που έχω ακομα μαυρισμενη επιδερμίδα!!!! Όσο για την πούδρα…. ΑΧ ΑΧ ΑΧ!!!! ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΤΩΡΑ!!!!! 💚❤💙💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙💜 πάντα η mac μας ξετρελαινει!!!!❤💙💜💛💚

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.