L’Oreal Paris X Isabel Marant νέα συλλογή μακιγιάζ

 

 

 

Μετά την περσινή  επιτυχημένη συνεργασία της L’Oreal Paris με τον οίκο Balmain  και τον Olivier Rousteing,   σειρά έχει φέτος  η νέα συνεργασία της μάρκας με τη γαλλίδα σχεδιάστρια Isabel Marant.

 

 

Ετοιμαστείτε για μια κολεξιόν μακιγιάζ  easy –to –wear,  σύμφωνα με τα λεγόμενα της σχεδιάστριας, με προϊόντα make up  για εύκολα καθημερινά looks.

 

 

 

 

“Πάντα ερμήνευα το prêtaporter στη μόδα, κυριολεκτικά και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη που μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω το ίδιο και με μια σειρά on-the-go make up σε συνεργασία με τη L’Oréal Paris”  δηλώνει η Isabel Marant. “Ήταν όνειρό μου να ασχοληθώ με τον πρωτοποριακό κόσμο της ομορφιάς και του make up και να δημιουργήσω μια σειρά με τα every day makeup essentials, που μπορεί κάθε γυναίκα να τη φορέσει, από το πρωί μέχρι το βράδυ.” δήλωσε σε συνέντευξη τύπου η σχεδιάστρια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πέντε multi-purpose προϊόντα σκιές, μάσκαρα, highlighters, ρουζ και κραγιόν σε κολακευτικούς τόνους και αποχρώσεις, τα 5 βασικά προϊόντα  για κάθε νεσεσέρ που δεν θέλει να είναι «βαρύ» αλλά αποτελεσματικό έχοντας σαν γνώμονα το πιο «φυσικό» στυλ-  effortless Parisian chic θα μπορούσαμε να πούμε.

 

“Shine” any time glow

 

 

 

 

Σε απλό αλλά εκλεπτυσμένο μαύρο packaging με ονόματα για να ξεχωρίζεις εύκολα τι είναι τι, “Smoke” για τις σκιές, “Shine” για highlighter, “Amaze” ρουζ, “Wanted” για τη μάσκαρα και “Smile” για τα κραγιόν θα οποία θα βρείτε σε 7 Isabel Marant for Color Riche αποχρώσεις, τρία κόκκινα, δυο plum και δύο nude.

 

Smile!

 

 

 

 

 

Δημιούργησα αυτή τη συλλογή με το ίδιο σκεπτικό που σχεδιάζω τις ready-to-wear κολεξιόν μόδας: για να μπορούν να φορεθούν οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιαδήποτε περίσταση. Δεν θέλω να αλλάξω το προσωπικό στυλ της γυναίκας. Θέλω να ενισχύσω αυτό που ήδη έχει.

 

 

Το παγκόσμιο λανσάρισμα αυτής της νέας σειράς μακιγιάζ θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου στο Paris Fashion Week.

 

Smoke! (πρώτη φορά με θαυμαστικό η συγκεκριμένη προτροπή…)

 

 

 

 

Δεν ξέρω για σας αλλά εμένα πάντως,  μου έκλεισε το μάτι το  “Amaze” Gloss Rose που ενώ γράφει “Cheeks” είναι σε μορφή gloss, είναι Lip & Cheek tint,  αλλά αν θες φοριέται και στα μάτια και μου φαίνεται θα το  αξιοποιήσω θαυμάσια, ένα πέρασμα παντού και  έξω απ’ την πόρτα,  γιατί ξεκινάμε σχολείο και μου αξίζει να ετοιμάζομαι το πρωί στο 5 λεπτο, αλλά να είμαι και ευπαρουσίαστη. (δεν ξέρω αν τα μπέρδεψε λίγο με το συγκεκριμένο η Isabel,  αλλά multi purpose έγραψα παραπάνω και την ευχαριστώ).

 

 

 

 

 

 

 

36 Σχόλια
  1. Καλημέρα!
    Μου αρέσει πολυ το στυλ της!Και θα συμφωνήσω μαζι σου @Τζουλια για το προιον “Amaze”
    Γενικά τα bb girls λατρεύουν τα 2 σε 1 προιοντα!

  2. To θέλω και εγώ το Amaze κορίτσια!! Πότε θα το βρούμε στα καταστήματα;;;

  3. @SofiaT: Και τα 3 σε 1, μη σου πω και τα 5 σε 1 αγαπημένη, αν κυκλοφορήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Αχααχαχαχ!! (ειδικά τα μαμαδο-bb girls!!)

  4. @ΕΛΕΝΗ ΦΑΤΤΟΥ: Τέλος Σεπτεμβρίου Ελένη μου!

  5. @Julia κάτι σε ελβετικό σουγιά αλλα με καλλυντική άποψη!!! Χαχαχαχα
    Αυτο σίγουρα θα το αγόραζαν ολες!!!!

  6. Το amaze στα ματια θα θελει προσοχη φοβαμαι την γλοσυ αποτελεσμα…

  7. Αλλα η συλογη φαινεται υπεροχη ειδικα τα κραγιον εχουν καταπληκτικά χρωματα!!

  8. @Alkistis: Μια χαρά τα λες bb girl. Αφήνει ένα κάπως washed out αποτέλεσμα όχι τόσο glossy.

  9. @SofiaT: Καλέ!!! Τι καταπληκτική ιδέα!! Και να είναι και κάπως ενωμένα, το ένα κραγιόν, το άλλο μολύβι, το άλλο μάσκαρα, το άλλλο highlighter όλα σε tubes φυσικά για να τα παίρνεις μαζί σου εύκολα. Δεν θα μου κάνει καμμία εντύπωση να το δούμε ξαφνικά κάπου (και χάσαμε άλλη μια ευκαιρία φίλη μου, να γίνουμε millionaires!! χαχαχαχαχα!!)

  10. Τέλεια όλα τα κραγιόν και το smoke!!! Τι να πω το ερωτεύτηκα!!!

  11. @Julia εμείς θα πάμε κατευθείαν σε billionaires!!!! xaxaxaxaxa

  12. Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ έχω αρχίσει και ζαλίζομαι με όλες αυτές τις συνεργασίες και όλα αυτά τα limited edition. Νιώθω ότι βγάζουν αλύπητα συνεχώς προιόντα και ό,τι τους κάτσει.

  13. @SofiaT: Ε βάβαια, λάθος μου τραγικό!! Τι να μας κανουν εμάς τα millions?? 🙂 🙂 🙂

  14. @Eleytheria: Μεγάλη κουβέντα άνοιξες τώρα.. τεράστια… βασικά σε μια πρόταση περιέργαψες το μοντέρνο (και μοντέλο) marketing των εταιρειών καλλυντικών.

  15. Τέλεια είναι! Ειδικά, το κλασσικό κόκκινο κραγιόν το φαντάζομαι ήδη στα χείλη μου μες τη μουντάδα του χειμώνα!
    xx

  16. @Sofia Marga: Σε πληροφορώ ότι αυτό ακριβώς είπε η Marant. “Το κόκκινο το επέλεξα για την μουντάδα του Παρισινού Χειμώνα». Είσαστε μπροστά είπαμε τα bb girls, τι να κάνουμε;; 😀😀😀

  17. @Julia Αυτο με τα tubes 5 σε 1 νομιζω ειχε βγαλει η sephora.. Οποτε και εσυ και η @SogiaT το χασατε….

  18. @Julia λάθος οντως ηταν tubes αλλα ειχαν μονο λιπγλοςς!!! Να το κανετε παντετα και γρηγορα!!!

  19. Kαλησπερα. Μου αρεσε η πρασινη σκουρα σκια που πιστευω ταιριαζει σε πολλες ,και τα τελευταια δυο σκουρα κραγιον. Πιστευω παντως σε οτι με αφορα δεν αγοραζω γιατι το υπογραφει καποιος διασημος αλλα γιατι το συγκεκριμενο προιον μου αρεσει

  20. Θα συμφωνησω με την Τζουλια οτι ολα ειναι θεμα marketing των εταιρειών καλλυντικών. Συνηθως δεν βρισκουν κατι που δεν υπαρχει και οπως ειχε πει παλια η Στελλα.(νομιζω)…ποσα χρωματα να υπαρχουν πια για να βγαλουν κατι καινουργιο…..

  21. @Alkistis: Μα με άγχωσες προς στιγμήν αγαπημένη!! Είπα και εγώ έβγαλε κάτι τέτοιο η Sephora και κοιμόμουν;; Ωραία! Ωραία!! Θα σε βάλουμε και σένα με ποσοστό στην εταιρεία της @SofiaT που θα μας κάνει δις εκατομμυριούχες! Ακούει η SofiaT? Συμφωνεί;; Πατέντα!!!!!!

  22. @RANIA: Ακριβώς. Βέβαια έχουμε πολλές περισσότερες επιλογές, από ότι ας πούμε οι μαμάδες ή οι γιαγιάδες μας. Και να σου πω την αλήθεια περισσότερο λυπάμαι και νιώθω την αγωνία του ανθρώπινου δυναμικού των εκάστοτε εταιριών γιατί πρέπει να δείξουν νούμερα. Ενώ εμείς απλώς αγοράζουμε αυτό που μας τραβάει περισσότερο την προσοχή ή μας ταιριάζει, χωρίς κανένα άγχος.

  23. Ναι Τζουλια δυστυχως παντα ζητουν περισσοτερα απο το ανθρωπινο δυναμικο και για μεγαλυτερα νουμερα και περισσοτερες εισπραξεις

  24. @Julia εννοηται οτι συμφωνώ!! Τόσα δις θα βγάλουμε!!!Πρεπει όμως πρώτα να καταθεσουμε την πατέντα,να ανοίξουμε μια εταιρία ,να προσλάβουμε προσωπικο(έχουμε πολυ μεγάλο εργατικό δυναμικό,τόσα bb girls) θα έχουμε πολλές αιτήσεις να διαβάσουμε!!!!😀😀😀😀

  25. @SofiaT: Μίλησες Σοφία μου; Αχ συγνώμη είμαι λίγο απασχολημένη τώρα. Μετράω τα σαλόνια του γιωτ μας. 😂😂😂😂

  26. Πεθαίνω, χάνομαι, σβήνω! Αχ!

    Υ.Γ. Λυπηθείτε με, όχι άλλα τέλεια κόκκινα κραγιόν, έχω κάνει συλλογή – σε λίγο θα αρχίσω να τα πουλάω!

  27. Κοιτα μην τπ γελας να κανουμε συνεργασια με καμια μεγαλη εταιρεια και να υπογραφεις bbgirls!!!!!! @julia @sofiaT πότε είπατε ξεκινάμε μετα τις 12.9 να ανοιξουν τα σχολεια να κανω και τα 2α γενεθλια του γιου!!!!!

  28. @Τζουλια μετρα εσυ τα σαλονια😃να πεταχτω εγω να αγορασω κανενα νησακι😂😂😂😂😂

  29. @ΑΛΚΗΣΤΙΣ μην ανχωνεσαι εχουμε χρημα εεε χρονο ηθελα να πω😂😂😂😂😂😂😂

  30. Πολύ έξυπνη ιδέα με τις λέξεις.Τα χρωματάκια ωραία και διαχρονικά θα έλεγα.
    Μουτςς

  31. Πώς θα γίνει να βάζουμε σε ειδική κατηγορία τα post που τα σχόλια είναι ένα καινούργιο post;
    Αν και δεν έχω τη χαρ να βλέπω τις συλλογές αυτές, παρά ό,τι απομείνει κατά τα Χριστούγεννα, θα επιδιώξω να βρω αυτό το δεύτερο nude κραγιόν…

  32. Υπέροχη η πράσινη σκιά!!!!! Εχω πράσινα μάτια οπότε νομίζω είναι μια πολυυυ Καλή επιλογή!!!! 💚❤💙💜💛 είμαστε στα μέσα Σεπτεμβρίου..Πως θα αντέξουμε μέχρι τα τέλη για να γίνουν δικά μας;! ❤💙💜💚💛

  33. Ααααα Επίσης το κόκκινο κραγιόν που είναι στο κέντρο τα λέει Όλα!!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Αν είναι αυτό που φοράει στις φωτογραφίες η σχεδιάστρια τότε σίγουρα θα γινει δικό μου….οσονούπω!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.