Τι είδαν τα μάτια μου στο επίσημο launch Fenty Beauty by Rihanna.

 

 

Ποια είναι τα 3 απολύτως απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ; Όσο αφορά εμένα – και παρά τις υπερβολές  των τελευταίων ετών- τα πράγματα εξακολουθούν και είναι απλά.

 

 

Ένα κόκκινο (κόκκινο – πορτοκαλί, όχι κόκκινο -μπλε) κραγιόν. Πασπαρτού. Το κάνεις ο,τι θέλεις. Κραγιόν στα χείλη, ταμποναριστά στα μάγουλα σαν ρουζ για κολακευτικό χρώμα υγείας, περνάς και ελάχιστα το βλέφαρο για λίγη λάμψη- έτοιμη.

 

 

Ένα πολύ καλό ( νέας τεχνολογίας) foundation- κατά προτίμηση με SPF. Ακόμα περισσότερο πασπαρτού και από το κραγιόν. Ομοιομορφία και λάμψη στην επιδερμίδα, κάλυψη στις ατέλειες, χρήση τοπικά και σαν concealer. Το καλύτερο το άφησα τελευταίο. Λειτουργεί και σαν ασπίδα  κατά των βλαβερών ακτίνων του ήλιου, είτε έχει είτε δεν έχει, δείκτη προστασίας.

 

 

Μια mascara για μήκος. ( αυτές τις  προτιμώ περισσότερο, από όσες δίνουν όγκο). Μη πω πολλά εδώ. Ας υποθέσουμε ότι κάνετε  το τέλειο μακιγιάζ. Αν οι βλεφαρίδες είναι άνευρες και άχρωμες, δεν θα καταφέρετε και πολλά. Όλες ξέρουμε  τι σημαίνει ζωηρό, έντονο  βλέμμα και αυτό το καταφέρνουμε μόνο με mascara. Ειδικά εκείνα τα πρωινά που δεν ξυπνάς και με την καλύτερη διάθεση. Ένα πέρασμα και  ξαφνικά όλα αλλάζουν προς το καλύτερο – και μαζί και εσυ, προς το πολύ καλύτερο.

 

 

Στο δια ταύτα. Αν ναυαγούσα σε ερημονήσι και μου έλεγαν ότι εκτός από μια ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη – (το μόνο βασικό) θα μπορούσα να έχω μαζί μου και ένα stand καλλυντικών ( προσοχή! μόνο από μια μάρκα) θα είχα  πρόβλημα.

 

 

 

 

Διότι ενώ το Fenty Beauty Lip Paint είναι μάλλον το πιο σταθερό -larger than stable- υγρό κόκκινο κραγιόν που έχω δοκιμάσει ever,  και το foundation Pro  Filt’r βάζει σοβαρή υποψηφιότητα να γίνει ένα από τα αγαπημένα μου, η γλυκύτατη make up artist που ανέλαβε το μακιγιάζ μου με προιόντα Fenty στην πρόσφατο επίσημο λανσάρισμα  της σειρά Fenty Beauty στην Ελλάδα μου είπε ότι η  Rihanna δεν έχει προβλέψει για mascara.

 

Από την άλλη, ψάχνοντας παλαιότερα είχε πάρει το μάτι μου μια mascara by Fenty Beauty όχι όμως στο επίσημο site της μάρκας. Να λοιπόν ένα beauty μυστήριο. (Αν και πολύ φοβάμαι ότι πρόκειται για τις γνωστές περιπτώσεις μαιμούδων που κυκλοφορούν ευρέως στο net. Να είσαστε πολύ προσεκτικές και να παραγγέλνετε πάντα από επίσημα sites. Δεν παίζουμε με προιόντα που εφαρμόζονται σε απόσταση αναπνοής από τα μάτια)

 

Anyway πλατιάζω και δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα μας είναι (είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει mascara στη συλλογή)  ότι τα προϊόντα Fenty  Beauty είναι πράγματι ποιοτικά. Δεν είναι «φθηνιάρικα»,  η super star δεν εκμεταλλεύτηκε  το αναμφισβήτητο stardom της,  απλά για να πουλήσει και να φέρει και πάλι εκατομμύρια στα ταμεία μια που ότι πιάνει γίνεται χρυσός.

 

 

 

 

 

 

Πολύ καλές συσκευασίες, πολύ καλές φόρμουλες, εντυπωσιακές αποχρώσεις, φανταστικές   παλέτες σκιών,  μια σειρά μακιγιάζ που δεν έχει να ζηλέψει πολλά από άλλες που βρίσκονται χρόνια στη βιομηχανία της ομορφιάς.

 

 

Προχθές στο χώρο που βρίσκεται στην Οδό Τζαφέρη 16 (έτσι ονομάζεται και το ίδιο το venue) έγινε το επίσημο λανσάρισμα της μάρκας και στην Ελλάδα. Δυστυχώς η Rihanna δεν μας τίμησε με την παρουσία της, αλλά δεν σταναχωρήθηκα και πολύ γιατί την έχω δει live στο ταξίδι για τα 100 χρόνια της Nivea.

 

 

Όπως έγραψα και παραπάνω, έκανα φυσικά και ένα μακιγιάζ με τα προϊόντα – επέλεξα σε συνεννόηση με τη make up artist –  το Killawatt Freestyle Highlighter σε χρυσή απόχρωση Trophy Wife (χαχαχαχα- έχει μεγάλη φάση η RiRi λέμε…) το οποίο απλώσαμε σε μάτια και ψηλά στα ζυγωματικά. Σταθερό, buildable, ενυπωσιακό.

 

 

Σε πρώτο πλάνο όπως βλέπετε τα Match Stix αλλά και  η margarita μου…

 

 

 

 

Fenty Beauty in Greece!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα αγαπημένα μου Fenty Beauty προιόντα:

 

 

Stunna Lip Paint -θέλω και άλλες πολλές αποχρώσεις από αυτό- και σύντομα please RiRi αν με ακούς.  Α-πι-θα-νο.

 

 

 

 

 

Pro Filt’r Foundation – ματ κάλυψη, απλώνεται εύκολα ακόμα και χωρίς primer και σε πολλές αποχρώσεις.

 

 

 

 

 

Invisimatte Blotting Powder – ξεχνάς γυαλάδα και λιπαρότητα.

 

 


Match Stix Foundation-  για εύκολο on the go, ρετους. Αυτά κολάνε και μεταξύ τους με μαγνητάκια οπότε αν πάρεις 3-4 δεν τα χάνεις.

 

 

 

 

 

Flyliner Liquid Eyeliner  με φανταστική διάρκεια και τέλεια μύτη για εφαρμογή ακριβείας.

 

 


Μια χαρά πάντως. Ήρθε και η  μάρκα μακιγιάζ Fenty Beauty στην Ελλάδα. Kαι μάλιστα ολοκληρωμένη,  όχι τσιγγουνιές. Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα , πάντως στο μακιγιάζ καλά  τα πάμε ως χώρα, δεν μένουμε και πολύ πίσω από τις εξελίξεις.

 

 

Για άλλη μια φορά λοιπόν πρέπει να πω δόξα τα  Sephora που πριν καμιά δεκαετία (και λίγο παραπάνω)  έκαναν την εμφάνιση τους και στην Ελλάδα και μόνο εκεί μπορούμε να βρούμε αγαπημένες μάρκες μακιγιάζ που δεν υπάρχουν άλλου. Αυτό είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί σε μας τις book and beauty addicts. Για φαντάσου.. και σε αυτό bb girls είμαστε τελικά.

 

 

Άντε και καλό σβ και αν τύχει, ρίξτε και καμία βουτιά σε καταγάλανα, κρυστάλλινα νερά και για μένα. ( εσύ ξέρεις, ότι κυρίως  για σένα μιλάω κυρία S μας)

 

 

 

 

 

29 Σχόλια
  1. @Julia μου! Εισαι σαν κοριτσακι! Αγαπω τρελα τα προϊόντα πασπαρτού & συμφωνω μαζι σου! Τα 3 must have κατ’εμέ είναι : το κόκκινο κραγιόν (κριαρακι γαρ!) το make up που φορώ 3σε 1 ( με αντηλιακό φίλτρο και κονσιλερ) ή BB cream (απίστευτα βολική) και μάσκαρα ή ρουζ, ανάλογα με τη διαθεση μου! Οσο τα καλλυντικά της σειράς πολύ όμορφα με πολυ girly συσκευασίες!

  2. @Julia αυτο με την μάσκαρα με έβαλες σε σκέψεις…Προφανώς η Rihanna η εχει τέλειες μεγάλες βλεφαρίδες η φοράει σίγουρα παντα ψεύτικες βλεφαρίδες! Γιαυτο δεν μπήκε στον κόπο να βγάλει κάποια μάσκαρα.
    Τα προιοντα μου άρεσαν πολυ κυρίως το Stunna Lip Paint εχεις δίκιο θα ήταν υπέροχο και σε άλλες αποχρωσεις😄

  3. @Julia πάντως το μακιγιάζ της Rihanna σου ταιριάζει πολυ!!
    Αλλα και τα σκουλαρίκια σουπερ!!!! Αν και δεν φοράω οπως εχω πει,θαυμάζω παντα ενα υπέροχο ζευγάρι οπως τα δικά σου!😍

  4. Kαλημερα Θα συμφωνησω και εγω οτι πολυ ομορφα σε κοριτσιστικα χρωματα ροζ – μωβ . Μου αρεσαν οι συσκευασιες φρεσκιες νεανικες και το Stunna Lip Paint εκπληκτικο

  5. @Sofia Marga: Αχ σε ευχαριστώ πολύ αγαπημένη μου! Ε, λίγο η ξεςκούραση, λίγο τα Fenty, λίγο ο καλός φωτισμός.. θα βγάζω selfie για να μου φτιάχνεις τη διάθεση με τα καλά σου λόγια!! 🙂 🙂

  6. @SofiaT: Απόλυτο δίκιο έχεις και εγώ αυτό πιστεύω. Οτι δηλαδή σιγά μη κάθονται οι stars σαν εμάς τις απλές θνητές να απλώνουν μάσκαρα (και δώστου και πάνω και κάτω και καμμιά μουτζούρα και φτου και απ την αρχή) από τη στιγμή που όλες πλέον βάζουν φυτευτές. Ε και μεταξύ μας θα σκεφτόταν η RiRi, “τι να βγάλω τώρα.. για όγκο, για μήκος, για διαχωρισμό, για καμπύλη; Πολλά ερωτηματικά μαζεμένα για το κορίτσι που προφανώς είναι της άποψης “μη μου τις βλεφαρίδες τάραττε”

    (τα σκουλαρίκια από Λονδίνο, τα έχω τουλάχιστον μια 10ετία αλλά με όλο αυτό το 80’ς τα “ξέθαψα” και τα φόρεσα)

  7. Λάμπεις στη φωτό! Αύριο θα κάνω μια βόλτα από Sephora να τα δω από κοντά. Είμαι και σε αναζήτηση foundation οπότε ίσως επιλέξω Fenty.

  8. @Τζουλα αυτο το θέμα με τις φυτευτές βλεφαρίδες εχω αρχίσει τελευταία να το ψάχνω.Πρεπει να ειναι πολυ καλη λύση απλά δεν γνωρίζω αν αυτο κάνει ζημιά στις κανονικές βλεφαρίδες.

  9. Τζούλια επειδή ειλικρινά η φωτογραφία σου με θαμπωσε με την ακτινοβολία και τη γλυκά που εκπέμπεις,αν και έχω δει το άρθρο από το πρωί, τώρα “ξεθαμπωθηκα” και κάθισα να το διαβάσω.. Πολύ χαίρομαι που ήρθαν και στην Ελλάδα αυτά τα πολυπόθητα (ειδικά για τη μεγάλη μου κόρη) καλλυντικά.. Ελυσαυτο πρόβλημα τι θα της κάνω δώρο για τη γιορτή της,αν και βλέπω να κάνω και στον εαυτό μου δώρο αυτή την πούδρα που διώχνει μακριά το αιώνιο πρόβλημα μου,γυαλαδα και λιπαροτητα..Και το κόκκινο εντυπωσιακό lip stain! Σας αφήνω τώρα γιατι με καλεί το καθήκον να κάνω τη βουτιά στα καταγαλανα νερά για όσα Bb girl δεν μπόρεσαν αυτό το ΣΚ 😋

  10. @SofiaT:τώρα διάβασα το σχόλιο πάνω από το δικό μου και επειδή ποτέ δε θέλω να είμαι απόλυτη σε τίποτα, μόνο θα σε συμβουλεψω το θέμα με τις φυτευτες βλεφαρίδες να το ψάξεις καλά γιατί ακόμα η μεγάλη μου κάνει θεραπεία για να τις ξαναφυτρωσουν οι δικές της,μετά από τις φυτευτες που της είχαν βάλει σε ένα από τα ‘καλα”ινστιτούτα με πολλά εισαγωγικά εντέλει.

  11. @SofiaT: Κοίτα ότι είναι εξαιρετικό το αποτέλεσμα και ξεχνάς τη mascara για 3 εβδομάδες και το βλέμμα είναι υπετοχο – αυτό είναι σίγουρο. Έχω βάλει και πραγματικά είναι εθιστικές. Θέλει όμως και προσοχή – που θα τις βάλεις και πόσο καλή είναι η τεχνίτρια- αλλά θέλει και φειδώ. Δεν μπορείς να τις φοράς συνεχόμενα γιατί τότε σίγουρα θα βλαψεις τις δικες σου.Τρεις τέσσερις φορές το χρόνο πχ στις διακοπές θα σου πρότεινα εγώ.

  12. @Martyl: Ήταν άτυχη η κόρη σου πράγματι. Κρίμα. Ένα δωράκι από Fenty σίγουρα θα είναι ευπρόσδεκτο λοιπόν! Ευχαριστώ αγαπημένη μου και καλες βουτιές!!

  13. @Julia@MARYL δεν διαφωνω καθολου! Γιαυτο το ψαχνω.Δεν θελω σε καμια περιπτωση να χασω και τις λιγες που εχω😃

  14. Το γεγονός ότι δεν έχει μάσκαρα κάτι σημαίνει.Ποιος ξέρει τι μας ετοιμάζει.Τι γλυκούλα που είσαι 🙂
    Μουτςς

  15. @Julia Η σειρά φαίνεται πολύ προσεγμένη κ ήδη έχω κάνει τη λίστα με αυτά που θέλω να δοκιμάσω… Μήπως ξέρεις εάν έχουν έρθει στην Ελλάδα κ limited edition προϊόντα, όπως το fairy bomb ????

  16. Αν μου δωθεί η ευκαιρία, θα δοκιμάσω το foundation. Πάντως, η απουσία μάσκαρα είναι εντυπωσιακή.
    @Julia, χρυσή εξωτερικά και εσωτερικά!

  17. @MARYOIKO:Τι ωραίο που ήταν αυτό το Pom Pom!! To die for, πραγματικά! Limited edition προϊόντα προηγούμενων μηνών είναι δύσκολο να έρθουν το πιο πιθανό να έχουν ήδη εξαντληθεί και στο εξωτερικό. Από εδώ και στο εξής όμως πιστεύω ότι και στην Ελλάδα θα έρχονται τα limited μόλις κυκλοφορήσουν- όπως γίνεται και σε άλλες μάρκες. Αν ξεκινήσεις αγορές, να σε ενημερώσω ότι προς το παρόν τα βρίσκουμε στο κατάστημα Sephora της Ερμού και φυσικά online http://www.sephora.gr

  18. Αχ αχ αχ τι τελεια προϊόντα είναι αυτά και ευκολα όπως φαινονται… Η πουδριτσα μου έχει τραβηξει το ματι αλλα και το κοκκινι κραγιον χειμώνα καλοκαίρι!!!! Και στην φώτο μια κούκλα!!!!

  19. Eγώ λάτρεψα τα Match Stix Foundation που κολλάνε και μεταξύ τους με μαγνητάκια ….
    @JULIA ,λαμπερή και φρέσκια!!
    Μάθατε τα νέα,εεεε;;;; Τα sephora.gr υποδέχονται την Δευτέρα τα Anastasia Beverly Hills….bb girls,ετοιμαστείτε!!

  20. @Celia: Πάω για ανασκαφές!! Ούτε θυμάμαι πόσα Anastasia προϊόντα έχω κρυμμένα! Έφτιαξε φρύδια πριν τα φρύδια!

  21. Ωραία παρουσίαση! Παρήγγειλα και εγώ τα πραγματάκια μου από Sephora και με ενημέρωσαν ότι θα αργήσει η παράδοση, λόγω μεγάλης ζήτησης στα προϊόντα Fenty!! Χαμός! Και εννοείται ότι αισθάνομαι σαν παιδάκι που περιμένει το δώρο του Santa!
    @Julia: Εκθαμβωτική! Με ιδιαίτερη εύφημο μνεία στα σκουλαρίκια και τα νύχια (ποιο μανό είναι, καλή μου κυρία;)
    @Celia: Με πρόλαβες! Ήθελα να το γράψω για τα Anastasia – καιρός ήταν! Sephora, shut up and take my money!

  22. @Sheena: Ευχαριστώ αγαπημένη! Το βερνίκι είναι το αγαπημένο μου καλοκαιρινό κόκκινο-πορτοκαλί Chanel Le Vernis No 634 Arancio Vibrante. Και με εξαιρετική διάρκεια!

  23. @Julia: Έπρεπε να το φανταστώ! Απλά, υπέροχο! Έχω δύο από την ίδια σειρά (Νο 195 Minuit και Νο 132 Caprice) και είναι φανταστικά – και σε διάρκεια και στο πώς “απλώνονται”.

  24. @JULIA μου κούκλα για ακομα μια φορά(υπέροχο και το χρώμα στο νυχακι σου!) Τα τρια must προϊόντα για μένα είναι:
    1) μάσκαρα 💚❤💛(γιατί ένα βλέμμα μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις)
    2) κόκκινο κραγιόν 💚❤💛(πόσες φορές μας έχει σώσει;!)
    3)πούδρα 💚❤💛(για ματ υφή και έλεγχο της λιπαρότητα ανά πάσα στιγμή)
    Είναι τα προϊόντα που έχω πάντα στην τσάντα μου !!!!! 💚❤💙💜💛💚❤💙💜💛

  25. Όσο για τα fenty προϊόντα δεν έχω να πω κάτι!!!! Με(θεσσαλονικια είμαι) έχουν πάρει τα μυαλά!!! 💚❤💙💜💛 υπέροχα χρώματα και άκρως καλοκαιρινά! Κορίτσια έχετε δίκιο για τις βλεφαρίδες, πρέπει να προσέχεις παρά πολυ Ποιος θα στις βάλει και τι προϊόντα θα χρησιμοποιήσει!!! Προσωπικά προτιμώ να βάλω μόνη βλεφαρίδες της μιας φοράς παρά να έχω ψεύτικες για 3 βδομάδες…ότι και να ναι ταλαιπωρούνται αρκετά οι δικές μου! 💚💚💚❤❤❤❤💙💙💙💙💜💜💜💜💜💚💚💚💛💛💛💛❤💙💜💙❤💚💛💛❤💙💜

  26. Μια κούκλα η Τζούλια μας!Δεν θα μου ξεφύγουν!

  27. Θελω παρα πολυ να δοκιμασω τα υγρα κραγιο , τα highlighter καθως και την παλετα ματιων την οποια ερωτευτηκα τοσο για τις αποχεωσεις σκιων οσο και για τη συσκευασια !!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.