Η Kim Kardashian όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Δηλαδή, ντυμένη.

 

 

Και όμως. Το να βλέπεις την Kim ντυμένη και μάλιστα «παραντυμένη» με άκρως συντηρητικά συνολάκια είναι πιο σοκαριστικό πλέον από το να τη βλέπεις γυμνή.

 

Πρόσφατα η KKW έδωσε μια συνέντευξη και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό CR Fashion Book και τη Jackie Nickerson (άκουσον- άκουσον)-  καλύπτοντας εντελώς τα assets που την έκαναν παγκόσμια περσόνα.

 

Με έμπνευση από Midwest America και haute couture ντύσιμο που παραπέμπει όμως σε κάποια φάρμα βγαλμένη από  το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι»,  η Kim μίλησε για πολλά και διάφορα όπως για παράδειγμα ότι αν και είναι πολύ άνετη με τη σεξουαλικότητα και τη γύμνια της,  βαθιά μέσα της είναι ένα συντηρητικό κορίτσι κάτι που γνωρίζουν οι πιο στενοί της φίλοι.

 

 

Επίσης είπε,

 

«Κάποιες φορές είμαι προληπτική, όπως για παράδειγμα πριν ανέβω σε αεροπλάνο. Και εγώ και η οικογένειά μου μπαίνουμε μέσα στα αεροπλάνα με το δεξί. Επίσης πιάνουμε τα μαλλιά μας, κάθε φορά που ακούμε σειρήνες ασθενοφόρων. Κάνω πάντα την προσευχή μου για τον ασθενή. Γενικά προσεύχομαι πολύ και είμαι και αρκετά προληπτική.»

 

και συνέχισε

 

 

«Πιστεύω ότι αν παρατηρήσουμε θα δούμε πολλά σημάδια από τον άυλο πνευματικό κόσμο. Όταν ο μπαμπάς μου αρρώστησε από καρκίνο του είπα «αν πεθάνεις, θέλω να γυρίσεις σαν πουλί. Τη μέρα της κηδείας του, λίγο πριν φτάσουμε στο κοιμητήριο, ξαφνικά πέταξε πάνω από το αυτοκίνητό μας ένα μεγάλο σμήνος πουλιών. Είπα από μέσα μου «εδώ, κοντά μου είσαι, μπαμπά»

 

 

Φόρεμα Coach 1941

 

 

 

Φόρεμα Balenciaga

 

 

 

Φόρεμα  Αndreas Κronthaler  για τη  Vivienne Westwood

 

 

 

 

Φόρεμα  Αndreas Κronthaler  για τη  Vivienne Westwood

 

 

 

 

Φόρεμα  The Row, top  loveshackfancy

 

 

 

 

Σύνολο Max Mara

 

 

 

Φόρεμα Valentino, Ποδιά  Helen Uffner Vintage Clothing

 

 

 

 

Φόρεμα Calvin Klein

 

 

 

Σακάκι και φόρεμα  Andreas Kronthaler για την Vivienne Westwood

 

 

 

 

Έχουν έρθει τα πάνω κάτω.

9 Σχόλια
  1. Καλημερα. Αν και δεν ειμαι φαν της συμφωνω με καποια που λεει Μου αρεσε στην φωτω και εκεινη αλλα πιο πολυ το φορεμα Balenciaga..Ομορφη Κυριακη για ολους ευχομαι

  2. Ευχαριστω πολυ αντευχομαι να ειναι πολυ ομορφη και η δικη σου

  3. Πάντως και ντυμένη έστω και με τόσα ρούχα δεν παύει να είναι πανέμορφη κοπέλα.. Εμένα από όλα αυτά μου άρεσε μόνο το σύνολο Max Mara

  4. Εγω πιστευω δεν ειναι καθολου τυχαιες οι κινησεις της Kim ,μαλλον το ζευγος εχει βαλει πλωρη για μεγαλα αξιοματα ,ετσι χρειαζεται να δειξει και ενα κλασικο αμερικανικο στυλ στο ολο πακετο του!!😃😃😃😃
    Παντως το συνολο Max Mara ειναι τελειο!!! Και η Kim το υποστηριζει μια χαρα!!!!!

  5. Έχω πεθάνει με το τίτλο του ποστ χαχαχαχχχαχα.Μου είναι άκρως συμπαθητική η Kim και μπράβο της που αυτό που κάνει το κάνει τόσο καλά και που δεν έχω εντοπίσει ακόμα τι ακριβώς είναι αλλά δεν πειράζει.Εύχομαι μόνο να μην χρειαστεί να ντυνόμαστε κι εμείς βοσκοπούλες με ποδιές και πλεξουδάκια.Δεν έχουμε και τόσα λιβάδια για να τρέχουμε ανέμελες.
    Μουτςς

  6. Την Κιμ την αγαπώ αλλά η στροφή αυτή στο παρα-ντυμένο δε μου αρέσει καθόλου…
    Μελαχροινή πότε έγινε πάλι;;;Ξανθιά δεν ήταν τελευταία;;
    SOFIAT ,για πες τι ξέρεις…τι αξιώματα;;;Πάει η Κιμ για κυρία κυβερήτου ή για πιο ψηλά ακόμα;;;

  7. Συμφωνω με την @SOFIAT …Το φορεμα Coach μου αρεσε πολύ.
    xx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.