10 αγαπημένα προϊόντα για ευαίσθητο δέρμα

 

 

 

Έχετε συχνά μια άβολη αίσθηση τραβήγματος στο δέρμα σας;  Ερεθίζεται εύκολα; Παρατηρείτε  κοκκινίλες και νιώθετε φαγούρα;

 

Αν απαντήσατε καταφατικά στα παραπάνω,  τότε έχετε αυτό που ονομάζουμε «ευαίσθητο» δέρμα. Ο συγκεκριμένος γενικευμένος όρος κατηγοριοποίησης  αυτού του τύπου δέρματος σηκώνει πολύ συζήτηση. Αν το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό τότε μόνο ο δερματολόγος μπορεί να διαγνώσει και να συνταγογραφήσει  τη  θεραπεία που θα βοηθήσει στο πρόβλημα.

 

Αν δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια τότε είναι δύσκολο να υπάρξει και κάποια ενδεδειγμένη θεραπεία. Παρόλα αυτά, εσείς οι ίδιες γνωρίζετε το δέρμα σας καλύτερα από κάθε άλλον- αφού ζείτε μαζί του.

 

Αν λοιπόν πιστεύετε ότι ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, ακολουθούν  αγαπημένα προϊόντα για καθαρισμό, ενυδάτωση και κάλυψη με άκρως απαλές υπο αλλεργικές συνθέσεις τα οποία μπορείτε να εμπιστευτείτε.

 

 

Bioderma Photoderm Mineral SPF 50+

Ένα ελαφρύ σπρέι χωρίς άρωμα, χωρίς parabens, μη φαγεσωρογόνο προσφέρει προστασία από τις ακτίνες UV και παράλληλα φροντίζει την επιδερμίδα με Βιταμίνη Ε.

 

 

 

 

Οrigins Clear Improvement Active Charcoal Mask

Ενεργός άνθρακας και λευκός άργιλος σε μια vegan approved μάσκα με δυο μόνο συστατικά για βαθύ καθαρισμό – καθαρίζει και συσφίγγει τους πόρους χωρίς να επιβαρύνει το δέρμα με πρόσθετα χημικά.

 

 

 

 

 

Clinique Acne Solution Liquid Make Up

Ένα foundation για όσες έχουν προβλήματα ακμής, προσφέρει μέτρια κάλυψη, δεν φράσσει τους πόρους, καταπολεμά τη λιπαρότητα και μειώνει τους ερεθισμούς.

 

 

 

 

 

Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado

 

Με φόρμουλα που βασίζεται στο αβοκάντο και το βούτυρο Karite, ενυδατώνει απαλά την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

 

 

 

 

Avene Hydrance Optimale Rich Hydrating Cream

Προσφέρει βαθιά και πλούσια ενυδάτωση είναι υποαλλεργική και μη φαγεσωρογόνα.

 

 

 

 

 

 

La Roche-Posay Cleansing Milk

Ένα άκρως απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού χωρίς σαπούνι, parabens και οινόπνευμα είναι υποαλλεργικό, μη φαγεσωρογόνο και εμπλουτισμένο με ιαματικό νερό από τις  πηγές της La Roche Posay.

 

 

 

 

 

 

Bioderma Sensibio

Κάποια νερά micellar μπορεί να τσούξουν ελαφρά την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια του καθαρισμού. Όχι αυτό. Καθαρίζει, τονώνει, απομακρύνει το μακιγιάζ και όλα αυτά με την πιο ελαφριά και υποαλλεργική φόρμουλα.

 

 

 

 

 

The Body Shop Aloe Soothing Rescue Cream Mask

 Η Αλόη είναι γνωστή για τις καταπραϋντικές της ιδιότητες και αυτή η μάσκα χαρίζει βαθιά θρέψη στην επιδερμίδα και ηρεμεί την αίσθηση τραβήγματος του ευαίσθητου δέρματος.

 

 

 

 

 

 

La Roche Posay Toleriane Sensitive Prebiotic Moisturiser

Ενυδατώνει, ηρεμεί, καταπραΰνει την ευαίσθητη επιδερμίδα είναι εμπλουτισμένη με το Ιαματικό Νερό La Roche-Posay και επαναφέρει την ισορροπία του μικροβιώματος για πλήρη επανόρθωση των σημαδιών ευαισθησίας. Ασφαλής ακόμα και για παιδικό ή βρεφικό δέρμα.

 

 

 

 

 

 

Vichy Dermablend 3D Correction SPF 25 oil-free

Χρησιμοποιήστε το αν θέλετε να καλύψετε σημάδια ακμής ή κηλίδες και πανάδες. Πολύ καλυπτικό με oil-  free φόρμουλα που δεν φράσσει τους πόρους και χωρίς προσθήκη αρώματος.

 

 

 

 

 

 

Έχετε κάποιο ακόμα να προσθέσετε στην παραπάνω λίστα;

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Ψηφίζω KIEHL’S και Avene….την τελευταία την ψηφίζει και το bb boy του σπιτιού που την χρησιμοποιεί περισσότερο κι από μένα 🤣🤣🤣🤣🤣😜😜😍😍😘🤩🤩

  2. Απο αυτές που εχω δοκιμάσει και εχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη ειναι της εταιρείας REN συγκεκριμένα η Evercalm😄.Και απο την Caudalie η moisture sorbet😊

  3. Δεν έχω καθόλου ευαίσθητο δέρμα ( ίσως είναι ένα καλό που έχουν τα λιπαρά δερματα) αλλά αν είχα,σίγουρα θα προτιμούσα την Avene ή τη La Roche-Posai

  4. Εχω δοκιμάσει αρκετα προϊόντα της Avene, και την ενυδατική της που βλεπω στο post, και εχω μείνει ευχαριστημένη.
    xx

  5. Την Avene την χρησιμοποιώ αρκετά το χειμώνα.Θα πρόσθετα την ενυδατική- καταπραϋντική μάσκα της Vichy τη γαλάζια που δεν θυμάμαι τώρα αν έχει κάποιο συγκεκριμένο όνομα.
    Μουτςς

  6. Avene θα πω και γω με την σειρά μου… χρησιμοποιώ και το αντηλιακό και είμαι πολύ ευχαριστημένη. 💚❤💙💜💛💚❤💜

  7. Αγαπω το mineral 89 της Vichy πριν την εφαρμογη της κρεμας ημερας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.