Jean Paul Gaultier: Νύχτες σκανδάλου.

 

 

 

Ήταν 14 Σεπτεμβρίου του 2017 δηλαδή πριν σχεδόν ακριβώς ένα χρόνο, που ο Jean Paul Gaultier παρουσίασε το νέο του άρωμα “Scandal”.

 

Το λανσάρισμα  έγινε και στην Αθήνα για να γιορτάσουμε τον ερχομό του αρώματος στο υπέροχο νεοκλασικό στην οδό Αμαλίας 36 και μια βραδιά ήταν και “scandalous” και juicy και ένα από τα πιο fun λανσαρίσματα της περασμένης σαιζόν.

 

Απο το περσινό πάρτι για το λανσάρισμα του “Scandal”

 

 

 

Ακριβώς ένα χρόνο μετά ο Jean Paul «ξαναχτυπά» με το Scandalous by Night. Διότι αν οι μέρες μας ήταν σκανδαλώδεις τώρα ο Jean Paul μας προτρέπει για «αχαλίνωτες νύχτες» (πολλά  τα κέφια του…)

 

 

 

 

 

 

 

Η συνέχεια λοιπόν αυτής της αρωματικής ιστορίας – με την κυρία Υπουργό η οποία εκτελεί τα καθήκοντα της με συνέπεια κατά τη διάρκεια της μέρας αλλά είναι party girl κατά τη διάρκεια της νύχτας – γράφεται με άλλο ένα gourmand άρωμα με βασικές νότες βάσης  το μέλι, το πατσουλί και τα πολύτιμα ξύλα. Το άρωμα ανοίγει με ένα μπουκέτο από λευκά άνθη με το tuberose σε πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ οφείλει τον έξτρα αισθησιασμό του σε καραμελωμένα tonka beans.

 

 

 

Λοιπόν τι λέτε; Scandal ή Scandal by night?

 

 

8 Σχόλια
  1. Θέλω να το δοκιμάσω αλλά νομίζω ότι θα το νιώσω “βαρύ” με αυτό τον καιρό. Θα κάνω υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο και ίσως του δώσω μια ευκαιρία. Ωραίο πρέπει να ήταν το περσινό πάρτι για το άρωμα!

  2. Μ’ αρέσουν πολυ ολα αυτα τα… σκανδαλωδη, κσι ο Gaultier είναι ειδήμων! Θα το δοκιμάσω σιγουρα για να αποφασίσω πιο “κάθεται” καλύτερα πανω μου.
    χχ

  3. Δεν μας άφησε καμία ωρα χωρις να σκανδαλιστουμε ο κύριος Gaultier😜

  4. Φορεσα το Scandal ολη την περσινη σεζόν και το αγαπησα πολύ!!! Τωρα ομως θα ηθελα να δοκιμάσω και το Scandal by night

  5. Δεν μας αφήνει ν’αγιάσουμε,έλεος κάπου.( Scandal by night φυσικά)
    Μουτςς

  6. Με τα αρώματα του Gaultier δεν το έχω ιδιαίτερα….ποτέ κανένα τους δεν ”κάθησε” καλά επάνω μου!!!

  7. Λοιπον ειχα ερωτευτει την αρχικη του εκδοση δεν εχω δοκιμασει το νεο λανσαρισμα βεβαια !

  8. @CELIA και γω μια απο τα ίδια είμαι… Ακόμα δεν βρήκα αυτό το “κάτι” Που ψάχνω στα αρώματα του Gaultier!!!! Ελπίζω να το βρω κάποια στιγμή γτ τα μπουκαλάκια του μου αρέσουν πολύ!!! 💚❤💙💛💜💚❤💙💛💜💚❤💙💛💜💚❤💙💛💜💚❤💛💜❤💜💚💛💜💜💚💜💛💜💚💜💜💜💚💜❤❤❤❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.