Μαλλιά: Έκανα την θεραπεία Invati στο κομμωτήριο Aveda Teo!

 

 

 

O Σεπτέμβριος είναι ο μήνας ολικής αναδόμησης και ολικής επαναφοράς. Δέρμα, σώμα, μαλλιά, τώρα θέλουν ό, τι καλύτερο για να επανέλθουν από την καλοκαιρινή ταλαιπωρία. Εγώ ξεκίνησα από τα μαλλιά  στο κομμωτήριο Aveda Teo κάνοντας κάτι παραπάνω από μια απλή θεραπεία ενυδάτωσης και αναδόμησης.

 

Η μέρα μου στο κομμωτήριο Aveda Teo ήταν μια υπέροχη ολιστική εμπειρία και την απόλαυσα στο έπακρο. Μιάμιση ώρα pampering μιάμιση ώρα αποκλειστικά αφιερωμένη σε μένα- κάτι που όλες μας – γιατί οι υποχρεώσεις δεν σταματούν- έχουμε ανάγκη από καιρό εις καιρό.

 

 

 

 

Μπαίνοντας στο Aveda Teo με υποδέχτηκε η καταπληκτική Ιωάννα γιατί πριν ξεκινήσει η οποιαδήποτε θεραπεία το σημαντικό είναι να γνωρίζεις εκ των προτέρων ποιες είναι οι ανάγκες των μαλλιών σου τη συγκεκριμένη εποχή.

 

Η θεραπεία στο κομμωτήριο Aveda Teo δεν είναι  το σύνηθες- δηλαδή κάθομαι στον λουτήρα  κάνω τη θεραπεία και έξω από την πόρτα. Είναι μια  ιεροτελεστία που περιλαμβάνει 3 βήματα:

 

Step 1: H διάγνωση

 

Ξεκινήσαμε λοιπόν με τη διάγνωση για να δούμε την γενική εικόνα του τριχωτού και με τη βοήθεια της Ιωάννας αλλά το τεχνολογικά εξελιγμένο μηχάνημα έμαθα τα εξής:

 

-Αυτή την εποχή έχω μια τάση ξηροδερμίας και μια ελαφριά ερυθρότητα που θα μπορούσε να είναι και εποχική (3 μήνες κάτω από τον καυτό ήλιο)

-Τα μαλλιά μου δεν είναι ξηρά αλλά ούτε λιπαρά, κατηγοριοποιούνται στα κανονικά ίσως με μια μικρή τάση λιπαρότητας στο κέντρο του κεφαλιού.

-Σε κάθε θύλακα φυτρώνει 1 τρίχα, (θα μπορούσαν να φυτρώνουν 2 ή και 3) πράγμα που αποδεικνύει ότι τα μαλλιά μου είναι λεπτά και γι αυτό   απαλά στην αφή.

 

Η θεραπεία που μου σύστησε η Ιωάννα ήταν η Ιnvati με τη δύναμη του κουρκουμά (έχουμε δει εδώ τα ευεργετικά αποτελέσματα του κουρκουμά στα μαλλιά μας). Η φόρμουλα των Invati θρέφει τον θύλακα των μαλλιών με φυσικό τρόπο και δίνει σώμα και όγκο στην τρίχα (κάτι που ήθελα) ενώ παράλληλα αναδομεί και αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής (επίσης κάτι που ήθελα πολύ)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τώρα ήμουν έτοιμη να περάσω στον 2ο όροφο για την θεραπεία.

 

 

 

 

Step 2: Στον λουτήρα

 

Σε έναν χώρο που θύμιζε περισσότερο spa παρά κομμωτήριο, με χαμηλό φωτισμό, απαλή ατμοσφαιρική μουσική και υπέροχη μυρωδιά με υποδέχτηκε η Εύα η οποία ανέλαβε την θεραπεία στον λουτήρα. Η υπέροχη αναπαυτική πολυθρόνα γίνεται σχεδόν κρεβάτι και ταυτόχρονα σου κάνει απαλό μασάζ στο σώμα και την πλάτη όσο εσύ απολαμβάνεις την θεραπεία. Η θεραπεία μου περιλάμβανε τα εξής:

 

-Δύο χέρια λούσιμο με ταυτόχρονο μασάζ κεφαλής  με το σαμπουάν Invati για αναζωογόνηση της τρίχας (δεν ήθελα να τελειώσει ..)

 

– Μετά η Εύα άπλωσε στα μαλλιά μου τη μάσκα Dry Remedy για τις αφυδατωμένες άκρες των μαλλιών και τύλιξε τα μαλλιά μου με ζεστή πετσέτα για 5 λεπτά για να απορροφήσουν καλύτερα οι άκρες μου τα ευεργετικά οφέλη της μάσκας.

 

– Μετά τη μάσκα σειρά είχε το Invati Thickening Conditioner που δίνει σώμα και όγκο στην τρίχα και πολύ καλό ξέβγαλμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Step 3: Brushing

Δεν μου αρέσουν τα τυπικά χτενίσματα κομμωτηρίου και αυτό το είπα εξ’ αρχής στη Μαίρη που με παρέλαβε για να καθίσω μπροστά από τον καθρέπτη και να περάσουμε στο στέγνωμα. Θέλω ένα απλό brushing για να μη φύγω με βρεγμένα μαλλιά από το κομμωτήριο. Αυτό το κατάλαβε απόλυτα η Μαίρη και αφού ψέκασε τα μαλλιά μου με το star product της σειράς Invati το Sculpt Revitalizer απλά μου αναποδογύρισε το κεφάλι, τα στέγνωσε και τέλος λείανε λίγο τις άκρες τους με το ψαλίδι ισιώματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Ήμουν έτοιμη και περιττό να σας πω ένιωθα άλλος άνθρωπος. Kαι δεν εννοώ καθόλου την εξωτερική εμφάνιση.

 

 

Στο ισόγειο με περίμενε και πάλι η Ιωάννα για να απαντήσει σε κάθε απορία μου , να μου προτείνει κατάλληλα προϊόντα για τις δικές μου ανάγκες και να με αποχαιρετήσει με τον καλύτερο τρόπο με ένα απαλό μασάζ αυχένα με το αιθέριο έλαιο της δικής μου προτίμησης. Το τέλειο κλείσιμο μιας υπέροχης μέρας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Και εγώ υποσχέθηκα στον εαυτό μου, ότι το λιγότερο μια φορά το μήνα θα μου κάνω δώρο μια επίσκεψη στο κομμωτήριο Aveda Teo και μια θεραπεία με προϊόντα Aveda.

 

 

To καλύτερο το άφησα για το τέλος.  Όλα τα παραπάνω που σας έγραψα,  η διάγνωση, η θεραπεία στο λουτήρα, το λούσιμο και το brushing κοστίζουν μόλις  20,50 ευρώ. Αλλά η φιλοξενία, τα χαμόγελα, η ευγένεια, η  περιποίηση, ο πανέμορφος χώρος  και το γεγονός ότι για 1,5 ώρα ένιωσα την απόλυτη ηρεμία σε συνδυασμό  με μια υπέροχη pampering εμπειρία,  είναι ανεκτίμητο. Επίσης να σας ενημερώσω ότι αν έως τις 30 Σεπτεμβρίου κλείσετε ραντεβού για χρώμα, βαφή ή ανταύγειες η θεραπεία θα είναι δωρεάν.

 

 

Και έχει πάρει το αυτί μου, ότι και κάποια από εσάς τα bb girls είχε πρόσφατα μια Aveda εμπειρία. Περιμένω να ακούσω εντυπώσεις.

 

Το κομμωτήριο Aveda Teo βρίσκεται Ηρώων Πολυτεχνείου 6,  Νέα Ερυθραία, Αθήνα. Τηλ. 210 6204084

 

 

Tα προιόντα Aveda τα βρίσκετε επίσης και στο Attica Golden Hall όπου σας περιμένουν και πολλές δωρεάν θεραπείες και ιεροτελεστίες ομορρφιάς όπως έχουμε ξαναγράψει εδώ.

 

 

ΥΓ: Μετά από λίγο που ανέβηκε το post στον αέρα έλαβα το εξής σχόλιο από τη SofiaT (μπορείτε να το διαβάασετε και παρακάτω, αλλά το δημοσιεύω και εδώ γιατί αξίζει:)

…..Θα αρπάξω εδω την ευκαιρία μιας και ειχα κερδίσει την συγκεκριμένη σειρα (Σε ευχαριστω ξανά για το υπέροχο δωρο)και θα πω ενα πράγμα.Αν θέλεις να μάθεις τον κόσμο της Αγιουβερδα το καλητερο εισιτήριο ειναι η σειρα Invati😍μόνο έτσι θα αποκτήσεις πλούσια γεμάτα όγκο μαλλια που κρατάει το χτένισμα για μερες!!!
@Julia σου στέλνω φωτο στο messenger 😁

 

Φυσικά μπήκα αμέσως στο messenger και η φωτό παρακάτω είναι αυτή που έλαβα, αν και δεν φαίνεται τόσο καλά. Μαλλιά τα οποία σύμφωνα με τη SofiaT ήταν ταλαιπωρημένα από βαφές κλπ, δείχνουν τώρα έτσι:

 

 

 

Ευχαριστούμε SofiaT μας,  για το feedback!

29 Σχόλια
  1. Super το μαλλί δεν το συζητώ, αλλά και μ΄ένα ωραίο bob σε φαντάζομαι άψογη και πολύ σικάτη. Ορμώμενη από την πρώτη σου φωτο το λέω… Το έχεις καθόλου σκεφτεί?

  2. Φαίνεται ότι το ευχαριστήθηκες πολύ από την ηρεμία στο προσωπό σου. Στο μεταξύ διάβαζα και σκεφτόμουν κάποια τιμή γύρω στα 50Ε που και πάλι βέβαια θα άξιζε για όλα αυτά.. Αλλά 20,50Ε; Παίρνω τώρα τηλέφωνο να κλείσω για αύριο ραντεβού!! Θα βρω λες;

  3. @Stella: Καλέ, δεν βλέπεις πόσο τα έκοψα! Σχεδόν lob έχω τώρα! Ακόμα πιο κοντά; Λες ε; Καλά θα το σκεφτώ. Ποτέ δεν ξέρεις…

  4. @Eleytheria: Ναι και εγώ εντυπωσιάστηκα πολύ θετικά από την τιμή. Φυσικά και θα μπορέσεις να κλείσεις ραντεβού, αλλά εγώ στη θέση σου δεν θα προτιμούσα Σάββατο. Μια καθημερινή απόγευμα με λιγότερο κόσμο ίσως να ήταν καλύτερα. Φυσικά έχει να κάνει με το χρόνο σου.

  5. @Julia: έχεις δίκιο Julia αλλά πράγματι είναι και θέμα χρόνου.Μια καλή ιδέα, είναι Σάββατο απόγευμα πριν από μια έξοδο. Συμφωνείς;

  6. Καταπληκτική θεραπεία, καταπληκτική εμπειρία! Ζήλεψα με την καλή έννοια!

  7. @Julia υπέροχο τα μαλλια σου σου παει πολυ το Lob!!!
    Θα αρπάξω εδω την ευκαιρία μιας και ειχα κερδίσει την συγκεκριμένη σειρα (Σε ευχαριστω ξανά για το υπέροχο δωρο)και θα πω ενα πράγμα.Αν θέλεις να μάθεις τον κόσμο της Αγιουβερδα το καλητερο εισιτήριο ειναι η σειρα Invati😍μόνο έτσι θα αποκτήσεις πλούσια γεμάτα όγκο μαλλια που κρατάει το χτένισμα για μερες!!!
    @Julia σου στέλνω φωτο στο messenger 😁

  8. @SofiaT: Σοφιααααααα!!!!!! Δεν το θυμόμουν ότι είχες κερδίσει τη σειρά!!! Τι μαλλιά είναι αυτά;;;;;;;; Aχ θα τρελαθώ!! Glass Hair στο καλύτερό τους!! Please, please με αφήνεις να ανεβάσω και εδώ τη φωτό???

  9. Μιλάμε για κανονικό spa για τα μαλλιά μας! Κσι πολύ οικονομικό, με κορυφαία προϊόντα & εξαιρετικούς ειδικούς! Παρ’ οτι δεν μένω Αθήνα, θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε & μάλιστα σύντομα!
    xx

  10. Τέλειο το μαλλί!!!! Και στο χρώμα (στη φώτο βγαίνει bronde) που είναι υπέροχο και στο κούρεμα!!!!!

  11. @Sofia Marga: Είναι στα βόρεια προάστια το κομμωτήριο για σένα που μένεις στην αγαπημένη Χαλκίδα (πλέον σχεδόν προάστιο της Αθήνας) δεν είναι παραπάνω από 45 λεπτά. Κάνω πολύ περισσότερο να φτάσω από Μελίσσια στο κέντρο κάποιες φορές. Αν τελικά πας, πρέπει να μου το πεις και μπορεί να σου κάνω έκπληξη!!

  12. @AnastasiaV: Τίποτα δε σου ξεφεύγει “διαβασμένο” μου bb girl! Πράγματι τα μαλλιά μου είναι λίγο περισσότερο bronde από blonde. Στο μεταξύ όταν έκανα τη διάγνωση η Ιωάννα μου είπε και το φυσικό χρώμα της ρίζας μου (εννοώ προ βαφών, ανταυγειών κλπ κλπ). Είναι σαντρέ με αρκετό κόκκινο- όπως ακριβώς όταν ήμουν νήπιο!!

  13. Φανταστικό αποτέλεσμα και η αλήθεια είναι Τζούλια, ότι και από σένα αλλά και από bloggers του εξωτερικού, διαβάζω τα καλύτερα γι αυτή τη μάρκα. Και η τιμή πολύ προσιτή!

  14. Mε εντυπωσίασε πολύ θετικά η τιμή…πίστευα πως κάτι τέτοιο δεν θα κόστιζε λιγότερο από 60 με 70 ευρώ(και μάλιστα στα Β.Π.)
    Σαφώς και πρέπει να προσφέρουμε στον εαυτό μας τέτοιες μικρές πολυτέλειες γιατί το αξίζουμε…

  15. @Celia: Αν σου πω ότι το πενηντάρικο το είχα μες στο νερό θα με πιστέψεις; Αφού όταν άκουσα την τιμή δεν το πίστευα. Στο λέω κάθε μήνα εκεί θα είμαι. Πρέπει να το ζήσεις για να το νιώσεις. Το αξίζουμε 100%, φίλη μου.

  16. Καλησπερα. Ενα πραγμα θα πω οτι και κοντο καρε που φαινεται στην πρωτη φωτογραφια οπως λεει και η STELLA θα σου πηγαινε πολυ. Φυσικα και αξιζουν τα μαλλια μας το καλυτερο. Μετα απο αυτα που διαβασα πειστηκα και εγω ….καλο απογευμα

  17. @Julia εγω σε ευχαριστω γιατι χάρη σε σένα γνώρισα αυτά τα υπέροχα προιοντα!!
    Οταν τα χρησιμοποιείς ειναι σαν να εχεις αποτελεσμα κομμωτηρίου στο σπιτι!!!
    Και να σκεφτείς το ίσιωμα ήταν μονο με σεσουάρ/βούρτσα (χωρις να επιμένω,πολυ γρήγορα)δεν χρησιμοποίησα για πρώτη φορά καθόλου ψαλίδι μαλλιων και το χτένισμα κράτησε για μέρες κάτι
    που στα δικά μου λεπτά μαλλιά αυτο δεν υπαρχει☺️
    Κανονικά πρέπει να το ονομάσουν selfie shampoo γιατι οταν τα χρησιμοποιήσεις μετα θέλεις να βγάζεις συνέχεια φωτο τα μαλλιά σου😍

  18. Πραγματικα εμπειρια spa και οχι κομμωτηριου !! Ποσο σημασια εχει και το περιβαλλον στο να απολαυσουμε αυτη τη 1.30 ωρα αποκλειστικα αφιερωμενη στον εαυτο μας !!

  19. Και ποσο σημαντικο ειναι η προσιτη τιμη . Αφου οσο διαβαζα το αρθρο σου , συνδυαστικα με τις φωτο , περιμενα πανω απο 50€

  20. Μόνο που διάβασα αυτή την τελετουργια χαλάρωσα! Και η τιμή τέλεια! Υπέροχο το μαλλί Τζούλια μου σου πάει πολύ αυτό το κόψιμο! Μου έκανε εντύπωση που σου κάνουν διάγνωση πρώτα για να δουν τι θεραπεία χρειάζεται το μαλλί σου,αυτό δε νομίζω να το είχα ξανακούσει και το βρίσκω πολύ επαγγελματικο, μπράβο τους!

  21. Θα σε ενημερώσω σιγουρα αγαπημενη μου @Julia!
    xx

  22. Κούκλα!Σου πήγαν απίστευτα.
    Μουτςς

  23. Μετά από όλα αυτά εύχομαι κατά την επόμενη επίσκεψή μου στην Αθήνα να βρω το χρόνο να πάω. Το χαμόγελό σου τα λέει όλα!

  24. 20 ευρω μόνο για αυτό το εκπληκτικό αποτελεσμα;;;;;!!!💛💚❤💙💜💙❤💚💛💚❤💙💜💙❤💚💛 Βρε @JULIA θα μας τρελανεις εμάς τις Θεσσαλονικιες και θα μας αναγκάσεις να κατέβουμε στα μέρη σου!!!! 💛💚❤💙💜💙❤💚💛💚❤💙💜💙❤💚💛Πολυ χαίρομαι όταν το αποτέλεσμα σε οτιδήποτε(μαλλιά,νύχια,αποτρίχωση κτλπ) είναι αυτό που περιμένω και καλύτερο και το βασικότερο ότι μου μένουν χρήματα στην τσέπη!!!! 💚❤💙💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙💜 πολύ βασικό γιατί γυναίκα ειμαι και γω…θέλω να το κανω ξανά και ξανά και ξανά και ξανά!!!! Ειδικά αν είναι να λάμπουν τα μαλλάκια μου!!!!

  25. Επισης…. @SOFIAT τα μαλλιά σου είναι υπέροχα!!!! Λάμπουν πραγματικά!!!! 💛💛💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💚💚💚❤❤❤❤❤❤❤💙💙💙💙💙Είναι σαν κάτι βιντεάκια με μαλλιά που βλέπω στο ινστα και λέω “μπαααα ψεύτικα θα Ναι!”…. πραγματικά μοιάζουν σαν ψεύτικα!!! 💚❤💙💛💟💚❤💙💛💜💚❤💙💛💜💚❤💜💛💟💚

  26. Κι εγώ Τζούλια μου αγόρασα προϊόντα aveda για αναδόμηση ,damage remedy και μου άρεσαν πολύ.Αφού εσύ επιμένεις κάτι ξέρεις.Παρεμπιπτόντως,ωραία τα μαλλιά σου,πολύ γλυκιά,να χαμογελάς συνέχεια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.