Tom Ford: νέες αφίξεις, με τα χείλη σε πρώτο πλάνο.

 

 

 

Η αλήθεια είναι ότι όλες λίγο πολύ έχουμε καταλάβει ότι όσο αφορά τη σειρά Tom Ford Βeauty ο αγαπημένος Tom έχει αδυναμία στα κραγιόν.  Και ο ίδιος εξ άλλου έχει δηλώσει στο παρελθόν, ότι «δεν υπάρχει πιο σαγηνευτικό χαρακτηριστικό από τα τέλεια χείλη».

 

Άκρως ολοκληρωμένες συλλογές, πολλές επιλογές κραγιόν και εκτός από τα βασικά  Lip Colors Matt,  Satin Matt, Sheer, Shine, Ultra Rich Lip Color, Lumiere Lip, Ultra Shine, το Lip Slick, τα Lip Lacquers, τα Lip Contour Duo, (το απίθανο) Patent Finish Lip Color και φυσικά τη συλλογή Boys & Girls με κραγιόν σε clutch size. Tη τεράστια συλλογή για τα χείλη συμπληρώνουν το lip exfoliator, το lip balm και το lip sculptor για τέλειο περίγραμμα.

 

 

 

 

Lip Exfoliator απαλό scrub με φόρμουλα από ζάχαρη κάνει ελαφριά απολέπιση, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα  και προετοιμάζει τα χείλη για το κραγιόν.

 

 

 

 

Lip Lock Priming Balm, «σφραγίζει» το κραγιόν για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια και  περιέχει Βιταμίνη Ε που ενυδατώνει τα χείλη μειώνοντας το ξεφλούδισμα.

 

 

 

 

Lip Sculptor, ένα lip pencil μολύβι για το περίγραμμα των χειλιών με τριγωνική άκρη για ακρίβεια και ευκολία στην εφαρμογή με διπλής όψης συσκευασία που περιλαμβάνει και πινέλο για τέλεια εφαρμογή και στις άκρες των χειλιών. Θα το βρείτε σε 21 αποχρώσεις.

 

 

 

 

 

 

Νέες limited edition αφίξεις και στη σειρά Boys & Girls 15 νέα Boys και 15 νέα girls   έχουν δημιουργηθεί, ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν μόνα τους ή σε στρώσεις. Με Κρεμώδη, Ματ, Metallic, Ultra-Rich και Sheer αποτέλεσμα και τόσο μικρά και χαριτωμένα που να χωράνε και στο μικρότερο clutch. Συσκευασίες μαύρο με χρυσό για τα ονόματα των Boys και λευκό και χρυσό για τα ονόματα των Girls.

 

 

 

 

Τέλος,  δυο νέα – όπως πάντα- unisex  αρώματα,  στη σειρά Private Blend  στην αρωματική κατηγορία Fougere όπως και το όνομά τους: Fougere Platine με δροσερά ξύλα, περγαμόντο, μέλι, λιβάνι και ξύλο κέδρου και Fougere D’Argent με νότες από μανταρίνι, γαλλική λεβάντα, γεράνι, κουμαρίνι και σπόρους tonka.

 

 

 

 

Τα παραπάνω θα τα βρείτε στα Tom Ford stands τέλος Σεπτεμβρίου.

 

 

11 Σχόλια
  1. To πρόβλημα με τα συγκεκριμένα καλλυντικά είναι ότι δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις. Απλά τα θες όλα αλλά δεν μπορείς να τα έχεις και όλα.

  2. @Tina συμφωνω μαζι σου!…Μεγάλη μας αδυναμία -και- τα καλλυντικά!
    xx

  3. Το Lip Sculptor άκρως ενδιαφέρον.
    Μουτςς

  4. Θα συμφωνήσω με τον Tom… 💛💚❤💙💜💙❤💚💛💚❤💙💜💙❤💚💛💚❤💙💜Όντως «δεν υπάρχει πιο σαγηνευτικό χαρακτηριστικό από τα τέλεια χείλη».!!!! Νομίζω είναι ένα από τα γυναικεία “οπλα”… 💚❤💙💜💛❤❤❤❤❤❤❤❤

  5. Χρονια πολλα σημερα σε ολες τις Σοφουλες,Ελπιδες,Αγαπες

  6. Και τώρα, ποιο Fougere να ονειρεύομαι ότι θα σποκτήσω;

  7. @Litsa: Ναι από τα καλύτερα μολύβια χειλιών- θα συμφωνήσω.

  8. @Maryl: Το δεύτερο όνομα της μαμάς μου- Σοφία. Ευχαριστούμε αγαπημένη!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.