Essie Fall 2018: Βερνίκια νυχιών για μια βόλτα στη Νέα Υόρκη.

 

 

 

Πως θα κάνω την ομαλή μετάβαση από το έντονο καλοκαιρινό κόκκινο πορτοκαλί βερνίκι νυχιών που φοράω, σε κάτι πιο φθινοπωρινό; Θα σας πω αμέσως. Με το “fall for new York”.

 

Πρώτον γιατί είναι σε μια υπέροχη μουσταρδί απόχρωση και αν το σκεφτείς θυμίζει έντονα τα φύλλα που πέφτουν τώρα το Φθινόπωρο στο Central Park και είναι  μια μαγεία.

 

 

 

 

Δεύτερον δεν είμαι ακόμα έτοιμη για πολύ σκούρο βερνίκι, στην Ελλάδα είμαι καλοκαίρι έχουμε ακόμα, έχω καιρό για τα dark. Από την Essie Fall Collection 2018,  θέλω να πιστεύω ότι θα καταλάβατε ποια είναι η δική μου αγαπημένη απόχρωση.

 

 

 

 

Ας δούμε τις δούμε όμως όλες σε μια συλλογή που όπως λέει η color designer φέτος το φθινόπωρο θα είναι … essie and the city!

 

(είπαμε) fall for New York, απίθανο μουσταρδί (κρεμώδες)

 

 

 

 

It takes a West Village, απαλό μοβ (κρεμώδες)

 

 

 

 

Stop, Drop & Shop κόκκινο berry (κρεμώδες)

 

 

 

 

 

Booties on Broadway, ναυτικό μπλε (κρεμώδες)

 

 

 

 

 

Say it ain’t Soho, χάλκινο (μεταλλιζέ)

 

 

 

Empire Shade of Mind γκρι (μεταλλιζέ)

 

 

 

 

17 Σχόλια
  1. Τζα! Να’μαι και εγώ! Μετά από μια πολυήμερη αναρρωτική άδεια και πάλι κοντά σας! Καλό φθινόπωρο και καλή “σχολική” χρονιά στη δασκάλα και στις συμμαθήτριες bbgirls!
    Τα μανό της Essie τα αγαπώ. Ιδίως το πινελάκι τους με τη στρογγυλεμένη άκρη. Αχ, New York! Ψηφίζω λοιπόν απαλό μωβ, κόκκινο berry και το (απίθανο) μπλε! Τζούλια, σε φαντάζομαι είτε με το μουσταρδί είτε με το χάλκινο (ελπίζω να μην πέφτω έξω)!

  2. Ερωτεύτηκα το μπλε. Περιμένω να αλλάξει λίγο ο καιρός όμως.

  3. @Sheena: ωωωω.. περαστικά αγαπημένη! Welcome back, γερή και δυνατή! Λοιπον θα σου πω τώρα κάτι. Ενώ μου αρέσουν πολύ οι ματ αποχρώσεις των Essie δεν μου αρέσουν οι μεταλλιζέ, οπότε δεν βλέπω να φορέσω το Soho- χάλκινο. Βέβαια για να μην αδικήσω τη μάρκα, γενικά τα μεταλλιζέ δεν μου αρέσουν σε οποιαδήποτε μάρκα, εκτός και αν είναι πάρα πολύ σκούρo το βερνίκι – τύπου black or very dark blue,, οπότε σε αυτή την περίπτωση κάνουν ένα στυλ, ένα statement.

  4. @Stella: Εμείς θα αναφωνήσουμε: Μουσταρδί Athens! Oh yes!

  5. @Εleytheria: Και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το μπλε αλλά και το berry red!

  6. Το μουσταρδι είναι τέλειο όντως όπως και το γκρι μεταλλιζε!!

  7. Εμενα με κέρδισε υο red Berry κσι το χάλκινο!
    xx

  8. @Julia: Ευχαριστώ πολύ, αγαπημένη! Για τις μεταλλιζέ αποχρώσεις θα συμφωνήσω, δε μου κάνουν κλικ και εμένα – μόνο ένα σκούρο μωβ μανό που είχα πάρει προ αμνημονεύτων αποτέλεσε την εξαίρεση στον κανόνα. Οι υπόλοιπες αποχρώσεις είναι πανέμορφες (ειδικά το μπλε)

  9. Υπέροχες όλες οι αποχρώσεις ιδιαίτερα οι μωβ κόκκινες και η γκρι μεταλλιζέ . Δεν ειμαι πολυ φαν του μουσταρδι βεβαια !

  10. Μουσταρδι ε;; 💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💚💚💛💛💛💛💛💛💛💛χμμμμμ δώστε μου χρόνο να το συνηθίσει το ματακι μου γιατι δεν είναι συνηθισμένο να το β λεπει σε νύχια! Ιιιισως να το τολμήσω και εγώ σαν καλο bbgirl! Προς το παρόν για εμένα θα επέλεγα το απαλό μωβακι 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

  11. Stop, Drop & Shop, έτσι και σαν παρότρυνση… πόσο μάλλον στη Νέα Υόρκη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.