Le Défilé L’ Oréal Paris: Ποια ελληνίδα θα μας εκπροσωπήσει στο Παρίσι;

 

 

 

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου διάσημες spokespersons αλλά και γνωστοί  και ανερχόμενοι designers,   θα βρεθούν στις όχθες του Σηκουάνα στο Παρίσι, για την επίδειξη μόδας της  L’ Oréal Paris.

 

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη εξ’ ολοκλήρου από την αυθεντική ερμηνεία του La Parisienne, ενώ τα looks θα είναι από την επερχόμενη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2018-’19, δημιουργίες δώδεκα διάσημων Οίκων Μόδας. Σημειώστε: Ami, Atlein, Balmain, Elie Saab, Esteban Cortazar, Giambattista Valli, Isabel Marant, Jacquemus, Miu Miu, Off White, Pierre Hardy, Poiret, και Sonia Rykiel.

 

 

 

Η L’Oréal Paris θα συνεργαστεί επίσης με το Οίκο Chopard, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στο κοινό, μια μοναδική συλλογή κοσμημάτων.

 

Επίσης,  η αποκλειστική συλλογή L’Oréal Paris x Isabel Marant που είδαμε πριν λίγες μέρες και εδώ, θα κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στο Paris Fashion Week SS19, στις 27 Σεπτεμβρίου 2018.

 

Το Le Défilé L’Oréal Paris θα πραγματοποιηθεί σε ένα custom-made catwalk, 60 μέτρων, μια once-off πλωτή κατασκευή που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά. Σχεδιασμένη έτσι ώστε να είναι ορατή σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό από τις όχθες του ποταμού, για λίγες ώρες και κατά τη διάρκεια της επίδειξης θα σταματήσει την κυκλοφορία στο Σηκουάνα.

 

 

 

 

Για πρώτη φορά στο Le Défilé L’ Oréal Paris θα υπάρχει ελληνική συμμετοχή, με τη Δούκισσα Νομικού, να περπατά στην πασαρέλα του PFW. H Δούκισσα Νομικού, πρόκειται να ταξιδέψει στο Παρίσι και να συμμετέχει δίπλα σε παγκοσμίου φήμης Spokespersons της L’Oréal Paris, όπως οι Bianca Balti, Sonam Kapoor, Doutzen Kroes, Eva Longoria, Andie McDowell και πολλές άλλες

 

Δεν ξέρω αν θυμάστε αλλά πέρυσι στο ίδιο L’Oreal Paris fashion show την παράσταση είχαν κλέψει η Ellen Mirren και η Jane Fonda που είχαν ενθουσιάσει με την παρουσία τους. Είμαι περίεργη τι θα σκεφτεί φέτος ο οίκος αλλά πιστεύω δεν θα μας απογοητεύσει.

 

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Μπράβο στη Δούκισσα Νομικού! Είναι μια κούκλα εξάλλου.

  2. @Eleytheria: Και μένα μου αρέσει. Και αυτή και μου αρέσει πολύ και η Ευαγγελία Αραβανή και δεν καταλαβαίνω καθόλου γιατί αντικαταστάθηκε στο My Style Rocks.

  3. @Julia: Συμφωνώ απόλυτα!! Μου αρέσει πάρα πολύ η Ευαγγελία Αραβανή και καθόλου η αντικατασττριά της που είναι τόσο “λίγη” σε όλα, για να μη πω εντελώς άκυρη.

  4. @Τζουλια θα συμφωνήσω μαζι σου και για την Νομικού και για την Αραβανη😄

  5. @SofiaT: Συγκλίνουν οι απόψεις έως τώρα, αλλά όπως πάντα, όλες είναι σεβαστές! 🙂

  6. Πάντα μου άρεσε η Δούκισσα.Και η Αραβανή μου αρέσει αλλά η Δούκισσα είναι top για μένα.Η Σπυροπούλου δε,καθόλου.

  7. Πόσο πολύ θα ήθελα να ήμουν και γω στο Παρίσι! Φοβερό event! Μπραβο στη Δούκισσα! Κριμα που απουσιάζει η Αραβανη φετος απο το My Style Rocks… για μενα, εχσσε απο τη λαμψη της.
    xx

  8. @Μarianna & Sofia Marga: Συμφωνώ απολύτως και με τις δυο σας. Το δε τελευταίο σου σχόλιο Sofia, to the point!

  9. Πανέμορφη η Δούκισσα και πολυ γλυκιά ! Θα μας εκπροσωπήσει επάξια

  10. Μου αρεσει πολυ και εμενα η Δουκισσα. Οσο για την Αραβανη ομορφη πολυ, ταιριαζε με το My Style Rocks αλλα μονο που ” νιαουριζει ” Δεν μιλαει σαν φυσιολογικη γυναικα και πιστευω οτι θελει να αντιγραψει στην ομιλια την Μακρυπουλια που επισης ” νιαουριζει ” αντι να μιλαει

  11. Πολύ καλή επιλογή η Δούκισσα!
    Μουτςς

  12. Μου αρέσει πολύ και με να η πανέμορφη Δούκισσα!!!!💚💚💚❤❤❤💙💙💜💜💜💛💛💛💛💚💚❤❤💙💙💙❤💚💚 Συμφωνώ απόλυτα με όσα λέτε για το καινούριο my style rocks!!! Ήταν υπέροχη πέρσυ η Αραβανή… 💛💚❤💙💜❤❤💚💛💚❤💙💜Η Σπυρόπουλου δεν το χει καθόλου, δεν μπορώ να την ακούω να μιλάει…

  13. @Julia, δεν μας λυπάσαι; Παρίσι, Νέα Υόρκη, κι ύστερα απαίτηση για συμμάζεμα του μυαλού…

  14. Η Δουκισσα είναι μια τέλεια επιλογή!! Όπως και τέλεια θα ήταν μια απόδραση στο Παρίσι… 💝

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.