Review: Επίσκεψη στο stand Aveda στο Attica Golden Hall

 

 

 

“Όταν έμαθα ότι η Aveda, η πρωτοπόρος εταιρεία περιποίησης μαλλιών, προσώπου και σώματος ήρθε στην Ελλάδα, έσπευσα να την επισκεφθώ στο Attica στο Golden Hall.”

 

Αυτό που με ενθουσιάζει με την AVEDA είναι ο ολιστικός τρόπος αντιμετώπισης της ομορφιάς, κατά τον οποίο τα μαλλιά, το τριχωτό της κεφαλής, το σώμα και το δέρμα είναι ένα, οπότε τα προϊόντα και οι υπηρεσίες φροντίζουν τις ανάγκες των πελατών από “την κορυφή ως την ψυχή”

 

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι εισήγαγε στην φιλοσοφία της την αρχαία ινδική θεραπευτική παραδοσιακή ιατρική Αγιουρβέντα.

 

Τον όρο Αγιουρβέντα συνθέτουν οι σανσκριτικές λέξεις Ayu, που σημαίνει ζωή και Veda, που σημαίνει επιστήμη. Σύμφωνα με την Αγιουρβέντα κάθε άτομο αφήνει ένα μοναδικό αποτύπωμα στον χώρο, διαθέτει ένα μοναδικό ενεργειακό δυναμικό, αλλά και έναν, επίσης, μοναδικό τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται αυτή την ενέργεια.

 

 

 

 

Όταν έφτασα στο stand της  AVEDA διαπίστωσα, ιδίοις όμμασι, ότι ήταν μία όαση χαλάρωσης και ευεξίας. Τα χρώματα και οι ευωδιές σε παρακινούσαν να ενταχθείς σε ένα ήρεμο περιβάλλον προκειμένου να δεχτείς τις τελετουργίες ανανέωσης. Τα AVEDA RITUALS προσφέρονται σε κάθε επισκέπτη γιατί όπως λένε πρέπει να «αφήνουμε πίσω όλες μας τις ανησυχίες»!  

 

Αρχικά μου πρόσφεραν ένα φλιτζάνι από το βιολογικό τσάι τους, το οποίο όπως με ενημέρωσαν, δεν περιέχει καφεΐνη, ούτε πρόσθετα αρώματα αλλά ούτε γλυκαντικούς παράγοντες. Ήταν πραγματικά ότι έπρεπε για να χαλαρώσω!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολούθησε η διάγνωση των μαλλιών με την ειδική κάμερα της AVEDA όπου μπορεί να μεγεθύνει κατά 600% το τριχωτό της κεφαλής προκειμένου να εξακριβωθεί η ποιότητα του δέρματος, η πυκνότητα του τριχωτού, το πάχος της τρίχας αλλά και τυχόν προβλήματα.

 

Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα μου, η λιπαρότητα, έδειξε το αδυσώπητο πρόσωπό της στην οθόνη της κάμερας. Στη συνέχεια μέτρησαν το πάχος της τρίχας, και μου είπαν ότι πρόκειται για κανονική προς λεπτή και τέλος την πυκνότητα του τριχωτού που ήταν εξαιρετική μιας και έναν πόρο μπορεί να έβγαιναν και 3 τρίχες.

 

 

 

 

 

 

 

Αλήθεια, πως αντιμετωπίζει η Αveda το πρόβλημα της λιπαρότητας; Ο εύκολος και γρήγορος τρόπος είναι το shampure dry shampoo μου απάντησαν.  Εγώ δεν αγαπώ ιδιαίτερα τα ξηρά σαμπουάν μιας και αφήνουν κατάλοιπα ταλκ στο κεφάλι και χάνεται κάθε γυαλάδα της τρίχας.

 

 

 

 

 

 

«Aν δεν έχετε δοκιμάσει αυτό το ξηρό σαμπουάν»,  μου απάντησαν, ας το δοκιμάσουμε! Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε καμία, μα καμία σύγκριση με τα ξηρά σαμπουάν που ήξερα. Καμία θαμπάδα, κανένα ίχνος ταλκ! Αλήθεια! Τέλος, στις άκρες των μαλλιών χρησιμοποίησαν shampure thermal dry conditioner όπου άμεσα ενυδάτωσε τις άκρες των μαλλιών μου χωρίς να τα βαρύνει.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετά τη διάγνωση ξεκίνησε το επόμενο στάδιο της τελετουργίας ανανέωσης και αφορούσε ένα μασάζ της κεφαλής, λαιμού και ώμων! Χρησιμοποιήθηκε το shampure composition oil το οποίο περιέχει εκχυλίσματα από 25 διαφορετικά αιθέρια έλαια φυτών και λουλουδιών. Ένα εκπληκτικό γήινο άρωμα με νότες λουλουδιών με πλημμύρισε. Το έλαιο χρησιμοποιήθηκε τόσο στο σώμα όσο και στο κεφάλι χωρίς να αφήσει λιπαρότητα ή γυαλάδα. Ήταν μία μοναδική εμπειρία που συνδύαζε τη μεγάλη μου αγάπη το μασάζ με την αρωματοθεραπεία. Πιστέψτε με δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό!

 

 

 

 

 

 

 

 

Η φροντίδα συνεχίστηκε με ένα μασάζ στα χέρια. Τα καταπονεμένα μου χέρια από τη χρήση του υπολογιστή,  δέχτηκαν με ανακούφιση το ευεργετικό μασάζ με την καταπληκτική hand relief moisturizing crème με τους μοναδικούς τόνους πορτοκαλιού και λεβάντας. Και για να σας πω την αλήθεια, μου άρεσε τόσο πολύ που φεύγοντας την αγόρασα!

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να προσφέρεις στον εαυτό σου μικρές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας. Αυτό μου προσφέρθηκε με μοναδικό τρόπο και τόσο απλόχερα από την Aveda γιατί περιττό να σας πω ότι όλα τα παραπάνω τα έκανα δωρεάν!

 

 

Σε μέρες άγχους, έντασης, και κούρασης δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο από μια επίσκεψη στο Aveda stand στο Attica Golden Hall. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα bb girls!

 

 

Άννα.

 

 

 

 

16 Σχόλια
  1. Υπέροχα μαλλιά! Υπέροχα προιόντα! Αιθέρια έλαια και μασάζ στο κεφάλι… Ζήλεψα!!!! 😉

  2. Χαρούμενη και πανέμορφη Άννα! Την επόμενη φορά μαζί στο Aveda stand εύχομαι!

  3. @Stella: Ακούω ότι σύντομα θα βρίσκουμε τα Aveda και στο Attica Σταδίου άρα ετοιμάσου!

  4. Βλέπω να κλείνουμε ολα τα bb girls μαζι ενα ραντεβού στην Aveda😄
    @Αννα υπέροχο μαλλί!!

  5. Ευχαριστώ κορίτσια! Ήταν υπέροχη εμπειρία!! @Τζούλια πως και πως το περιμένω!!! ♥️

  6. Ki εγώ ζήλεψα το μασάζ σε κεφάλι,λαιμό,ώμους,χέρια…ευχαριστούμε την Άννα για το review…

  7. Υπέροχο review Αννα, το απόλαυσα λες και ήμουν εκεί!!

  8. Χαλάρωσα και μόνο που το διάβασα!
    Μουτςς

  9. Η απόλαυση αποτυπώνεται στο πρόσωπό σου!!! Και στα δικά μας!

  10. Κορίτσια ήταν υπέροχο! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!

  11. Α, τι ωραία πραγματάκια γίνονται εκεί κάτω! Θέλουμε και εμείς εδώ! Απολαυστικό το review!

  12. Τ α αγόρασα στο attica Τσιμισκή και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και μου έδωσαν και δωράκια!!

  13. Υπέροχο review! Ενθουσιάστηκα για άλλη μια φορά με αυτά τα προϊόντα!!! (Σχολίασα και χθες, αλλά για κάποιο λόγο δεν ανέβηκε το σχόλιο μου!)
    χχ

  14. Υπέροχα φαίνονται Όλα!!!! @ΑΝΝΑ τέλειο το review σου!!! Θέλω και γωωωωω 💚❤💙💙💜💛💛💚❤❤💙💜💜💙❤❤💚💛💛❤💙💙💚💚

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.