Μακιγιάζ Smashbox για το Φθινόπωρο 2018 (και ποιο προϊόν ερωτεύτηκα)

 

 

 

Open day τις προάλλες από τη Smashbox,  στο κέντρο της Αθήνας για να δούμε από πρώτο χέρι τι έχει να μας προτείνει η γνήσια LA μάρκα,  γι αυτό το Φθινόπωρο.

 

Λέω open day γιατί το event είχε διάρκεια από τις 12.00 έως τις 17.00  – καλή ιδέα γιατί μπορείς να οργανώσεις τη μέρα σου αναλόγως και είχε αυτή τη laid back χαλαρότητα, άκουγες μουσική, χάζευες το μεγάλο video wall και φυσικά σε όλο το χώρο υπήρχαν make up stations για να κάνεις ένα μακιγιάζ της αρεσκείας σου.

 

 

 

 

 

 

Εγώ ήμουν τυχερή η δική μου make up artist ήταν η απίθανη Δώρα και το αποτέλεσμα της δουλειάς της θα το δείτε παρακάτω αφού το ρεπορτάζ είναι πολύ φωτογραφικό (μαϊντανός έχω γίνει τον τελευταίο καιρό- θα βαρεθείτε να με βλέπετε από δω και από κει – ένεκα της νέας σαιζόν και των νέων λανσαρισμάτων)

 

 

 

Star  προϊόντα για τη φετινή σαιζόν είναι οι παλέτες Cover Shot Prism και η mascara SuperFan αλλά το προϊόν που ερωτεύτηκα τρελά ήταν το foundation Studio Skin 15 Hour Wear και θα μου πείτε αν έχω δίκιο.

 

 

 

 

Η Δώρα με ρώτησε τι μακιγιάζ θα ήθελα και εγώ φυσικά ζήτησα ένα full on μακιγιάζ ματιών γιατί το απόγευμα θα είχα after office drink με αγαπημένες φίλες, οπότε θα ήμουν έτοιμη από πριν.

 

 

 

 

 

 

Τελειώνοντας το μακιγιάζ η Δώρα αποφάσισε ότι ήθελε να ανανεώσει λίγο και τη βάση του προσώπου μου η αλήθεια είναι πως το πρωί είχα απλά περάσει μια στρώση πούδρας με SPF- οπότε το χρειαζόμουν. Nα σας πω ότι το προιόν που δεν αλλάζω από τη Smashbox είναι το primer Photo Finish το θεωρώ το καλύτερο primer της αγοράς και δεν έχω δοκιμάσει και λίγα. Εξ άλλου η Smashbox, smashes εδώ  που τα λέμε σε προιόντα βάσης. Τώρα στα αγαπημένα μου της μάρκας έρχεται να προστεθεί και το Studio Skin Foundation No. 2.35 Light Medium, Warm Golden.

 

 

Φωτό πριν την εφαρμογή του Studio Skin foundation

 

 

 

Φωτό μετά την εφαρμογή του Studio Skin foundation.

 

 

 

 

Η διαφορά είναι θεαματική στην κάλυψη των ατελειών, τη λάμψη και την  υφή του δέρματός μου και φυσικά στις φωτογραφίες δεν έχει χρησιμοποιηθεί κανένα φίλτρο, αλλιώς δε θα είχε νόημα το post. Δεν έχω δίκιο που ερωτεύτηκα;

 

 

Το μακιγιάζ ολοκληρώθηκε με λίγη bronzing powder, “Bronze Lights” σε απόχρωση Deep Matt,

 

 

 

και το κραγιόν Be Legendary στην απόχρωση Headliner – φανταστικό κόκκινο- καρπουζί!

 

 

 

Στο απογευματινό κρασάκι τα τσίμπησα τα κοπλιμέντα μου και φυσικά είπα τον λόγο της λάμψης του προσώπου και τους έδειξα και τις φωτό που είδατε και εσείς παραπάνω.

 

Να σας ενημερώσω ότι η Δώρα σας περιμένει στο stand της Smashbox στο Attica City Link για να κάνει και σε σας ένα μακιγιάζ – οπότε μη χάσετε την ευκαιρία- θα χάσετε.

 

 

 

27 Σχόλια
  1. Kαλημερα bb girls !! Πραγματικα υπεροχο μακιγιαζ και τελειο foundation και καρπουζι κραγιον!! Δεν εχω δοκιμασει ποτε προιοντα smashbox αν και θα το ηθελα !! Πρεπει να το δρομολογησω καποια στιγμη γιατι ακουω πολυ καλες κριτικες !!

  2. Καλά αυτο το foundation δεν υπάρχει και μπορώ να το επιβεβαιώσω! Εννοείται, οτι θα περάσω από τη Δώρα όχι μόνο για να τσεκάρω πάνω μου το συγκεκριμένο, αλλά γιατι κόβω φλέβες για την συγκεκριμένη παλέττα σκιών (και τη σκιά στα μάτια σου φυσικά)! Επίσης χθες έλαβα μήνυμα από τη smashbox για το lip party από 20-29/9 στο Αττικα, όπου τα lipsticks είναι σε προσφορά 1 + 1 δώρο!!!! Θα πάρω λοιπόν παραμάσχαλα την κουμπαρούλα μου και θα πάμε να τινάξουμε την μπάνκα στον αέρα!!!!! Τώρα που το σκέφτομαι το καρπουζί κραγιόν είναι μια χαρά και για το φθινόπωρο, γιατί όχι?
    ΥΓ Εγω μπορώ να επιβεβαιώσω, ότι το αποτέλεσμα του μακιγιάζ σου είναι πιο εντυπωσιακό από κοντά…. Καρακουκλάρα, λαμπερή και φρέσκια!

  3. Εγω παντως ερωτευτηκα και το μακιγιαζ της Δωρας !!

  4. @Chris: Καλημέρα αγαπημένη! Ευκαιρία να τα δοκιμάσεις λοιπόν γιατί κακά τα ψέματα, μόνο αν δοκιμάσουμε κάτι, μπορούμε να είμαστε σίγουρες για το αποτέλεσμα πάνω μας!

  5. @Stela: Ωχ, βαστάτε Τούρκοι τ’ άρματα! Προβλέπω να το σηκώνεις το μαγαζί!! Αχαχαχχαχ!! Θα τρελαθείς με το κραγιον και είχα και μια συζήτηση με τη Δώρα όπου συμφωνήσαμε ότι αν και στις σκιές μπορείς εύκολα να παίζεις με τις τάσεις με το κραγιόν καλό είναι να επιλέγεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο- ανεξάρτητα από τάση ή εποχή του χρόνου. Απίθανη και η παλέτα- πράγματι! Όταν πάτε, δώστε στη Δώρα και τα φιλιά μου!

  6. @Chris: Ναι! Ακριβώς αντίθετη παλέτα χρωμάτων από τη δική μου! Εγώ ζεστές αποχρώσεις στα μάτια η Δώρα ψυχρές! Και το κραγιόν της απίθανο πράγματι! Δεν ξέρω ποια απόχρωση φορούσε (δεν σκέφτηκα να τη ρωτήσω) αλλά θα σου πει η ίδια, αν της δείξεις τη φωτό του post από το κινητό σου!

  7. Φανταστικό το αποτέλεσμα του foundation! Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε γιατί είμαι και σε διαδικασία αναζήτησης νέου make up.

  8. Πολύ φωτεινό το πρόσωπο σου @Julia, με το foundation! Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τα προϊόντα, αλλά σίγουρα θα δοκιμάσω το foundation!
    xx

  9. Φοβερό το foundation πραγματικά, εκπληκτική η λάμψη!! Θέλω να το δοκιμάσω οπωσδήποτε!! Επιπλέον ξετρελάθηκα με την καφέ χρυσή σκιά, τη βρήκα απίθανη και νομίζω ότι είναι ακριβώς το χρώμα που σου ταιριάζει Τζούλια μου.

  10. A και ξέχασα να σας πω, ότι εχω βρει στην smashbox ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ nude κραγιόν! Ειναι το LATER απο τα Be Legendary και κανει ενα αδιόρατο ροζουλι, πολυ πολυ αδιόρατο. Δηλ. δεν μπεζίζει στο εκρού του νεκρού… Ειναι τελειο σας λεω! Σκεφτομαι το ενα που θα χτυπήσω να είναι αυτό για να έχουμε και το στοκ μας!!!

  11. @Julia εξαιρετικο το foundation ❤️❤️❤️❤️Φοβερή λάμψη!!!!
    @Στελλα θα κοιτάξω σίγουρα για το κραγιον! Αγαπώ τα ροζουλι💕Ευχαριστουμε για την πληροφορια😄😄😄

  12. @Maryl: Και παρόλο που ήταν αρκετά χρυσή- όπως βλέπεις και στη φωτό της παλέτας- το αποτέλεσμα δεν ήταν υπερβολικό, γιατί “χτίζεται” όσο θέλεις. Ε και επειδή η ώρα ήταν και 3.00 το μεσημέρι- πόσο λάμψη πια στα βλέφαρα?? χαχαχχα.
    Πάντως έχεις δίκιο. Αν απλώσω σκιά, τα αγαπημένα μου χρώματα είναι τα χρυσαφί- μπρονζέ- καφέ ή τα μοβ.

  13. @Stella: Σοβαρά;Νόμιζα ότι δεν το άλλαζες το nude της Radiant- το Matt Lasting. Ενδιαφέρον αυτό, θα το ψάξω.

  14. Τελικά διαβάζω πολλά και πολύ ωραία γι αυτή τη μάρκα. Αφού είδα και το θεαματικό αποτέλεσμα πάνω σου- νομίζω έχει έρθει η ώρα να “συστηθούμε” με τη μάρκα

  15. @Julia το nude της Radiant, το Matt Lasting είναι απόλυτα ματ και προς το μπεζουλι αλλα χωρίς να είναι το εκρου του νεκρού. Αυτο της smashbox παει προς το ροζουλί και ειναι ελαφρως κρεμώδες. Αμα είσαι ΒB girl δεν αρκείσαι μόνο σε ένα και αναζητάς τις λεπτομέρειες που κάνουν την τελειότητα… 😉

  16. Πανεμορφη εισαι Τζουλια μου. Δειχνεις πολυ φρεσκια και φυσικη Εκπληκτικη καλυψη και συμφωνω υπεροχο πανω σου το κραγιον

  17. Νομίζω πρέπει να φοράς συχνότερα χρυσή σκιά.ΚΟΥΚΛΑ!
    Μουτςς

  18. @Stella: Nude- μπεζουλί VS nude- ροζουλί;;;; Θεά ρε φίλε Θέα!! Το επόμενο βήμα στις εταιρείες καλλυντικών για μα τους τα εξηγήσεις καλύτερα!! Υποκλίνομαι!! 😘😀❤️❤️

  19. @Rania: Είδες τι κάνει το σωστό προϊόν αγαπημένη;;

  20. @Litsa: Αχ αν μπορούσα ( εγώ με τα δυο αριστερά χέρια) θα το έκανα αγαπημένη! Προς το παρόν, αφήνομαι στα χέρια της Δώρας!! 😀😀😀

  21. Θα συμφωνήσω για το Photo Finish, είναι μέσα στο top-3 των primers που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Αλλά έχω πάθει πλάκα με το Studio Skin foundation! Απίστευτη η διαφορά στο πρόσωπό σου, Ju! Λάμψη και ζωντάνια! Απίθανο αποτέλεσμα! Και θα συμφωνήσω για τις γήινες αποχρώσεις στις σκιές, είναι πολύ κολακευτικές γενικά!

  22. @JULIA μου τέλειο το foundation!!!! ❤❤❤❤❤❤❤Φώτισε αμέσως το πρόσωπο σου!!! 💚❤💙💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙💜
    Βρε με όλα αυτά που ακούω από τα αγαπημένα μου bbgirls θα με κάνετε και μενα να δοκιμάσω προϊόντα smashbox!!!!💚❤💙💜💛💚❤💙💜
    Ατιμουτσικες πάλι σε έξοδα με βάζετε αλλά χαλάλι σας!!! (Μην με πιέζετε δεν θέλω!!! Χαχαχαχαχα) ❤💙💜💛💚❤💙💜💙❤💚💛💚❤💙💜💙❤💚💛

  23. Παντα το σωστο προιον ειναι εκπληκτικο αλλα πρεπει να εχει και ομορφο προσωπο για να αναδειχθει

  24. Το brand έχει μακράν τα καλύτερα primers κατά την άποψή μου…Μαντέψτε ποια ζήλεψε την Jennifer και γυρνώντας σήμερα από το Attica δεν μπόρεσε να αντισταθεί…..

  25. Τζούλια,δεν βαριόμαστε ποτέ να σε βλέπουμε!Πολύ όμορφη και γλυκιά!Φέτος,αγόρασα δύο κραγιόν smashbox,τέλεια χρώματα και υφές.Ειδικά το υγρό μένει αναλλοίωτο ακόμα και μετά από φαγητό.Το makeup που σου άρεσε είναι για όλους τους τύπους δέρματος;

  26. @Celia: Μη μας αφήνεις σε αγωνία φίλη μου! Γνώρισες τη Δώρα; Έκανες μακιγιάζ; Αγόρασες κάτι; Έλα πες μας!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.