Happy 9th Birthday!

 

 

 

27 Σεπτεμβρίου! Σήμερα είναι μέρα γιορτής, σήμερα γιορτάζουμε 9 χρόνια παρέας!

Happy Birthday bb! Ακούς εκεί εννέα ολόκληρα χρόνια. Δεκαετία θα κλείσουμε του χρόνου. Είναι σχεδόν απίστευτο.

 

Ειδική μνεία στη Litsa η πρώτη που μας ευχήθηκε, δικαιωματικά της ανήκει ο τίτλος της Επίτιμης bb Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου. Να έχετε μια υπέροχη μέρα, είτε με, είτε χωρίς Ξενοφών!

 

Πολλά φιλιά and keep counting bb girls!

 

(καλά, πότε έγινε 2018, το 2009;)

35 Σχόλια
  1. Αδύνατον να το πιστέψω! Εννιά ολόκληρα χρόνια! Ενα παιδί εννιά χρόνων όπως περίπου ο Ρωμανός. Μια δεκαετία παρά κάτι…. Αν σκεφθώ πως ήταν η ζωή μου 9 χρόνια πριν τέτοιο καιρό… Τέλη Σεπτεμβρίου – αρχές Οκτωβρίου… καρμικα όλα!
    Να είμαστε όλες και όλοι μας πολύ, πολύ καλά, υγιείς εμείς και οι οικογένειες μας, ισορροπημένες με τα μέσα μας, λαμπερές με τα έξω μας, χαμογελαστές απ΄την ψυχή μας, αισιόδοξες και γαληνεμένες! Χρόνια πολλά σε όλες μας, γιατί όλες μας είμαστε το ΒΒ! Χρόνια Πολλά Τζούλια γιατί χωρίς εσένα δεν υπάρχει ΒΒ! Αλλαξες κι ομόρφηνες την καθημερινότητα μας!

  2. Χρονια πολλα αγαπημενο μου @beautyblog.com!!!!!❤❤💚💚💛💛💙💙💜💜💙💙💜💜❤❤💚💚💛💛 Είσαι πλέον η καθημερινή μου στάση για ενημέρωση σε θέματα μακιγιάζ,ομορφιάς,ταξιδιών κτλπ!!!!💜❤💙💚💛Εγώ σας ξέρω τα τελευταία 4(αν δεν κάνω λαθος) χρονια πολύ χαίρομαι που έχω μπει στην παρέα σας !!! ❤💙💜💚💛 Σας λατρεύω!!!!!!! 💙💙💜💜❤❤💚💚💛💛 περναω υπεροχα μαζι σας!!! Χρόνια πολλά bbgirls!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤ keep walking @JULIA!!! Σε ευχαριστούμε για Όλα!!!!

  3. Την περίμενα πως και πως αυτή την ΗΜΕΡΑ!!!!
    Χρονια πολλα σε ολες μας!!!!
    Χρονια πολλα ΤΖΟΥΛΙΑ μου ♥️♥️😍😍😍😍😍♥️♥️♥️♥️♥️
    Σε ευχαριστω που δημιούργησες το BB😁😁😁😁😁😁😁😁

  4. Xρόνια μας πολλά bb girls!! Μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε!!

  5. Εγώ δεν μπορώ να πω ψέματα ότι είμαι μαζί σας 9 χρόνια αλλά τα τελευταία 3, δεν αρχίζει η μέρα μου καλά, χωρίς την παρέα σας!! Σας ευχαριστώ όλες!! Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας!!!

  6. Να τα εκατοστησετε και να μας κρατάτε πάντα τόσο όμορφη παρέα!
    Φιλιά σε όλες και όλους!

  7. Χρόνια μας πολλά! Μακάρι οι εμπειρίες μας να γίνονται όλο και περισσότερες, όλο και ομορφότερες και να τις μοιραζόμαστε στον υπέροχο bb κόσμο.
    Μαγικός αριθμός το 9, μαγική η διαφικτυακή μας επαφή!

  8. …διαδικτυακή… Το λάθος ήταν για το γούρι… 😉

  9. Εντάξει πέραν της χαράς γι αυτή τη μοναδική παρέα, αρχίζω να φοβάμαι με το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός.9 χρόνια;;;; Βέβαια αν πέρναγε πάντα τόσο χαρούμενα όσο εδώ μέσα ποιός θα το συζητούσε; Happy Birthday beauty blog και BB girls!

  10. Χρόνια πολλά στην ωραία παρέα!! Συνεχίστε έτσι!

  11. Happy Birthday to us!!
    Happy Birthday to us!!
    Happy Birthday dear BB!!

  12. Χρονια πολλα δημιουργικα ευτυχισμενα!και στα 15 και στα 20 κλπ!

  13. Xρόνια πολλά !!! Να τα εκατοστήσει το blog , να μας κρατά συντροφιά και να μας ενημερώνει για πολλά πολλά ακόμη χρόνια !!!

  14. Χρόνια πολλά και όμορφα! Ευχή μου να ανακαλύπτουμε τις μικρές χαρές και ομορφιές που κρύβει η κάθε μας μέρα και με αυτές να χρωματίζουμε ό,τι μας στενοχωρεί και μας πληγώνει με το πέρασμα του χρόνου…

    ΧΧΧ

  15. 9;;;; Κοντά μια δεκαετία, ολόκληρο παιδάκι δηλαδή! Wow! Χρόνια μας πολλά λοιπόν, υγιή, όμορφα, ταξιδιάρικα και λαμπερά! Μαζί σου, bb blog, μεγαλώνουμε και εμείς!

  16. Καλησπερα Χρονια Πολλα να εχει το ΒΒ. Τζουλια να εισαι παντα καλα ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  17. Συγχαρητήρια!! Happy Birthday! Ευχαριστούμε για την υπεροχη καθημερινή παρέα!

  18. Nα περνάνε τα χρόνια και να είμαστε πάντα υγιείς, χαρούμενες και μαζί! Happy Birthday στο bb και στην παρέα του!!

  19. Χρόνια πολλά και επιτυχημένα πάντα!! Δεν είναι τυχαίο που το ΒΒ είναι Ζυγός το ζώδιο που σχετίζεται με την ομορφιά και την καλλιτεχνια!

  20. Xρόνια πολλά στην πιο φοβερή digital παρέα!!!

  21. 9 χρόνια; Απίστευτο και όμως αληθινό και υπέροχο! Happy Birthday beautyblog!

  22. Από το πρωί κάνω αναδρομή στο παρελθόν μας.Πόσα σχόλια πόσα γέλια και κλάματα μπροστά στην οθόνη.Κάποια τα θυμόμουν σαν να έγιναν την περασμένη εβδομάδα κάποια τα θυμήθηκα σήμερα.Σε καμία περίπτωση δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω πώς πέρασαν τόσα χρόνια.Κι αν εκτός διαδικτύου δεν ακούγεται τόσο πολύ το 9 χρόνια για εντός θα έλεγα είναι αιώνας.Άνθρωποι,γυναίκες,εμείς, γινόμαστε καθημερινά μια ζεστή παρέα με αρκετά κοινά και ανησυχίες ,μια αγκαλιά ,κι ας μην έχουμε συναντηθεί ποτέ.Δεν χωράει αμφιβολία πως η επιτυχία οφείλεται στην απλοϊκότητα του χαρακτήρα σου αγαπημένη μου Τζούλια.(Δεν το αναλύω… τα γλυκανάλατα ξέρεις εσύ)
    Χρόνια πολλά σε σένα πρώτα,να έχεις υγεία ηρεμία και έμπνευση.Χρόνια πολλά σε όλα τα Bbgirls που ήταν,είναι,δεν είναι ή θα έρθουν στην παρέα μας.
    Χρόνια πολλά σε όλες μας γιατί μία φορά Bbgirl για πάντα Bbgirl.
    Μουτςς
    ΥΓ.Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ αγαπημένη μου για τον τίτλο.
    Δεν με προειδοποίησες να σου ρθω στολισμένη με φτερά και πούπουλα(ως άλλη Ζωζώ Σαπουντζάκη,επίσης επίτιμης) στην κοπή της τούρτας.
    (Μα επίτιμη?χαχαχαχα Έκλαψα )

  23. Χρόνια πολλά Bb!!!! 💝💝💝 Χρόνια πολλά, όμορφα και εμπνευσμένα!!! Αν και ξεκίνησα να γράφω εδώ ένα χρόνο πριν, το Bb είναι στη ζωή μου καθημερινά, πολύ πολύ περισσότερο..! Ευχαριστώ για την όμορφη παρέα εσενα @Julia και όλα τα bbgirls!
    χχ

  24. Ηappy Birthday! Να είσαστε πάντα καλά να μας ενημερώνετε και να μας ψυχαγωγείτε!! Πολλά φιλιά!

  25. Xρόνια πολλά στο αγαπημένο μας bb! Ακόμα και αν δεν σχολιάζουμε συχνά, είμαστε πάντα εδώ!! Να τα εκατοστήσεις beautyblog!

  26. Είμαι και εγώ bb girl και μέλος αυτής της μοναδικής, έξυπνης και ενδιαφέρουσας παρέας που έχετε δημιουργήσει όλες μαζί και κάθε μια ξεχωριστά. Κορίτσια μου φτιάχνετε τη μέρα!! Χρόνια πολλά και καλά!!

  27. Χρόνια Πολλά! Happy Birthday!! Συνεχίστε να μας φτιάχνετε τη μέρα για πολλά πολλά ακόμα χρόνια!

  28. Χρόνια μας Πολλά bbgirls!! Αν και γράφω πολύ λίγο τελευταία διαβάζω τα νεα και τα σχόλιά σας ! Ο φετινός χρόνος πραγματικά δεν ξέρω που έχει πάει και τα χθεσινά γεννέθλια τα είχα στο ημερολόγιό μου πολύ καιρό πριν έχοντας σκοπό να είμαι εγώ η πρώτη που θα πει χρόνια πολλά αλλά εννοείται ότι πάλι πήγαν όλα στραβά και όταν μαζεύτηκα στο σπίτι το είχα ξεχάσει! Σήμερα πάλι κάπου ο χρόνος εξαφανίστηκε αλλά κατάφερα να μπω και να διαβάσω τις ευχές σας. Τζούλια ένα μεγάλο ευχαριστώ ακόμη μια χρονιά για αυτή την υπέροχη αγκαλιά που έχεις δημιουργήσει και χωράει όλες μας!
    Φιλιά πολλά!!!

  29. 9 χρόνια… απίστευτο μου φαίνεται. Μπορεί να μη γράφω συχνά, αλλά το bb δεν είναι μόνο η αγαπημένη καθημερινή μου συνήθεια, αλλά και μια πιστή συντροφιά που μέσα σε αυτά τα χρόνια έγινε δάσκαλος και οδηγός μου. Με έμαθε και εξακολουθεί να με μαθαίνει και να με ενημερώνει για θέματα ομορφιάς και υγείας αλλά πάνω απ’όλα με έμαθε να φροντίζω και να αγαπώ περισσότερο τον εαυτό μου!!

    Χρόνια πολλά bb!! Χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και ομορφιά bb girls!! Julia, σε ευχαριστούμε για όλα!!

  30. Καλέέέέ, πώς ξέχασα εγώ τα γενέθλια του bblog φέτος;;; Ασυγχώρητη είμαι….Τα καλύτερα εύχομαι…και του χρόνου να είμαστε πάλι όλες εδώ και να τα λέμε….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.