Νέα Άφιξη: Η προσιτή σειρά ενυδάτωσης CeraVe (και σε οικογενειακές συσκευασίες)

 

 

 

 

Πάντα έχουν ενδιαφέρον οι νέες αφίξεις προϊόντων στην χώρα μας όπως αυτή που θα δούμε σήμερα, αν και για μένα η κρέμα CeraVE,  δεν είναι κάτι εντελώς νέο.

 

Πριν δυο χρόνια που είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα,  η γιαγιά του κυρίου Ρωμανού από USA και είχε φέρει μαζί της και ένα κατά τη γνώμη μου πολύ απλό, ταπεινό, πλαστικό βαζάκι με κρέμα.

 

Η εποχή  ήταν αρχές Σεπτεμβρίου  και ακόμα κάναμε μπάνιο στη θάλασσα και έβλεπα ότι είχε παντού μαζί της και το βαζάκι της. Και στη θάλασσα το είχε και  το χρησιμοποιούσε σαν after sun, το άπλωνε και μετά το βραδινό ντους, το έβαζε σε σώμα, πρόσωπο, φυσικά πάντα πριν κοιμηθεί στα χέρια της (τι μανία και αυτή με τις Αμερικανίδες..) επέμενε στους αγκώνες και σε οποιοδήποτε σημείο ένιωθε ανά πάσα στιγμή κάποια ξηρότητα, εν ολίγοις δεν το αποχωριζόταν – ήταν το προϊόν της πασπαρτού.

 

Δεν τίθεται θέμα- κάποια στιγμή  τη ρώτησα τι ακριβώς ήταν αυτή η κρέμα και μου απάντησε ότι της άρεσε πάρα πολύ, έκανε δουλειά, είχε μείνει πολύ ευχαριστημένη, ένιωθε απαλό και ενυδατωμένο το δέρμα της  και μάλιστα όταν έφυγε για USA μου την άφησε.

 

 

 

 

Εγώ από ευγένεια δεν ήθελα να την κρατήσω αλλά μου είπε ότι ήταν πάρα πολύ οικονομική- τύπου $15 το βαζάκι των 350ml – οπότε την κράτησα, τη χρησιμοποίησα, μου άρεσε,  αλλά επειδή χρησιμοποιώ πολλά λόγω δουλειάς- μετά από λίγο την ξέχασα.

 

Την ξαναθυμήθηκα βέβαια πολύ πρόσφατα αφού έμαθα ότι πριν κάποιους μήνες έγινε η εξαγορά της (το brand είναι Καναδικό και έχει κάνει πάταγο στην Αμερική) από τον κολοσσό L’Oreal.

 

Για να μη μακρηγορώ και για να το πούμε με απλά λόγια, η σειρά είναι ενυδατική και ιδανική για ξηρά ή πολύ ξηρά δέρματα ή τοπική ξηρότητα και σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση Δερματολόγων βοηθάει ακόμα και σε κάποιες ήπιες δερματικές παθήσεις.

 

Η καινοτομία της είναι ότι στη φόρμουλά της περιλαμβάνει 3 φυτικής προέλευσης Ceramides (κεραμίδι-α το μεταφράζουν στα Ελληνικά)  και το πολύ ενδιαφέρον είναι (αυτό το λέω από πρώτο χέρι) ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου λιπαρή- το αντίθετο θα έλεγα- την απλώνεις μετράς μέχρι το 3 και έχει απορροφηθεί εντελώς. Έλαιο σε νερό την ονομάζει η μάρκα και έχει απόλυτο δίκιο- κάπως έτσι τη νιώθεις όταν την απλώνεις.

 

 

 

 

Βοηθάει στην επανόρθωση του επιδερμικού φραγμού ενώ υπάρχουν και πολλές μαρτυρίες από δερματολόγους ότι βοηθά στο έκζεμα, την ατοπική δερματίτιδα  και τη ροδόχρου νόσο. Πολλές μελέτες τα τελευταία χρόνια  υποδεικνύουν ότι πολλές δερματολογικές παθήσεις, συνδέονται με την απώλεια συγκεκριμένων ceramides ή με την μεταβολή της αναλογίας τους. Η CeraVe εμπεριέχει έναν συνδυασμό 3 ceramides, όμοιο με του δέρματος: ceramide 1, ceramide 3, και ceramide 6-II, συν χοληστερόλη, λιπαρά οξέα και φυτοσφιγγοσίνη. Μαζί, τα συστατικά αυτά εξασφαλίζουν συνεργιστική δράση επανορθώνοντας τον δερματικό φραγμό.

 

Ενδιαφέρον είναι ότι η εφαρμογή των ενυδατικών προϊόντων CeraVe συνιστάται είτε σε συστηματική βάση μόνη της,  είτε σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή, για την αντιμετώπιση χρόνιων δερματικών παθήσεων που προκαλούν έντονη ξηρότητα.  Έρευνες της CeraVe δείχνουν ότι η τοπική εφαρμογή των προϊόντων μπορεί να συμπληρώσει τη δράση τοπικών θεραπευτικών αγωγών.

 

Η σειρά αποτελείται από Προϊόντα Καθαρισμού για Κανονικά- Ξηρά και Κανονικά Λιπαρά Δέρματα (φυσικά και Micellar Water), Ενυδατικές Κρέμες για Ξηρά – Πολύ Ξηρά Δέρματα για Πρόσωπο και Σώμα, από Ενυδατικές Λοσιόν (πιο ελαφριές από τις κρέμες) για Ξηρά – Πολύ Ξηρά Δέρματα Πρόσωπο και Σώμα, Facial Moisturizing Lotions για Κανονικό- Ξηρό Δέρμα, Eye Repair Cream για κάθε τύπο δέρματος και κρέμες για πολύ ξηρό δέρμα σε χέρια και πόδια.

 

 

 

 

Πάντως αναμφίβολα υπάρχει στην αγορά μια τάση για δερμοκαλλυντικά με φιλικές προς το δέρμα φόρμουλες, με καλά αποτελέσματα,  αλλά και πολύ φιλικές τιμές και εκεί έρχεται να ακουμπήσει  και η CeraVE.

 

Εξ άλλου το γεγονός ότι η Ενυδατική Λοσιόν στα 88ml κοστίζει 6Ε και στα  1000ml (τύπου 1 λίτρο) κοστίζει μόλις 23Ε ακουμπάει και  σε αυτό που έγραψα στον τίτλο για την οικογενειακή  συσκευασία διότι πρόκειται για ένα ενυδατικό προϊόν παντός καιρού, για bb girls, bb boys, bb children (ναι, τόσο φιλική είναι η φόρμουλα ακόμα και για παιδιά)  την έχεις εκεί και μια χαρά.  Οk δεν είναι και η διάσπαση του ατόμου, αλλά τη δουλειά της,  την κάνει και μάλλον με το παραπάνω.

Και εδώ που τα λέμε,  για 5 ευρώ δεν χάνουμε απολύτως τίποτα να τη δοκιμάσουμε.

 

(ακουμπάω- ακουμπώ= το ρήμα της μέρας)

 

 

“Ζορμπάς”, ο νέος κυκλώνας (γουστόζικες οι αρχές), κλειστά τα σχολεία,  Παρασκευούλα είναι, why not?

 

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Παρακολουθώντας καιρο την CeraVe(μια απο τις πολλές εταιρίες που ηθελα να έρθουν Ελλάδα)
    την ειχα κατάταξη στο μυαλό μου κάτι σαν must have προιον καθημερινής περιποίησης του δέρματος.
    Πιστευω στην Αμερική δεν θα υπάρχει σπίτι που δεν θα εχει έστω και ενα προιον CeraVe !
    Ειναι οπως έχουμε εδω την Nivea,Bebanthol αλλα σε πιο εξελιγμένη φόρμουλα!Εγω δεν υπάρχει να πάω διακοπές και να μην εχω μαζι μου την Bebanthol😀
    Όσο για τον καιρο τι να πω!Ποτε ήρθε και έφυγε το καλοκαίρι ούτε που κατάλαβα φέτος….
    Ποτε ανέβασα τα χειμερινά και βλέπω να αρχίζω να τα κατεβάζω άμεσα με εχει κάνει να νομίζω οτι ζω στην Ζώνη του λυκόφωτος 😛
    Να τώρα και τα ακραία καιρικά φαινόμενα σημάδι της γενικής αλλαγής του καιρού πάρε να εχεις και ενα κυκλώνα Ζορμπα για να ρίξεις και μια ζεμπεκια!!Το μόνο που φοβάμαι ειναι μην μας επισκέπτονται συχνά οι κυκλώνες και τότε μας βλέπω να χορεύουμε τον Χορό του Ζαλόγκου 😛

  2. @SofiaT: Το είπα εγώ! Είναι Παρασκευή και όλες έχουμε τα κέφια μας!! Αχαχαχαχ!! Τέλεια η τελευταία σου πρόταση!
    Οσο για τη CeraVE, ακριβώς αυτό είναι. Κάθε σπίτι στην Αμερική εχει και από μια και γι αυτό και η τεράστια επιτυχία της.

  3. @Τζουλια εχει χάρη που την παραδοσιακή στολή της γιαγιάς μου την χαρησα στο μουσείο ιστορίας/τέχνης του χωριού😊Αλλιώς πρωτη πρωτη θα ήμουν στον χορό χαχαχαχαχαχχαχαχα😛

  4. Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε γιατί σίγουρα μου τράβηξε την προσοχή και η φόρμουλα αλλά και η τιμή του.

  5. Η κρεμούλα ακούγεται δελεαστική.Η ονομασία του κυκλώνα ως ”Ζορμπάς” μου φαίνεται κρυάδα.Δεν ξέρω,μήπως είμαι παράξενη ή δεν έχω χιούμορ;;Στη Χίο το λέμε ξυκάδα!χαχα!!

  6. Και μόνο ότι δεν είναι λιπαρή φτάνει για να με κάνει να θέλω πολύ να τη δοκίμασω, όπως και οι καλές τιμές! Θα την παραγγείλω στον ξάδερφο μου που έρχεται σε λίγες μέρες από Αμερική.. Με τον Ξενοφών και τον Ζορμπα δεν θέλω πολλά πολλά,με ταλαιπωρησαν, όπως και πολύ κόσμο, και ήταν οι μόνοι υπαιτιοι που ακυρώθηκε το 3ημερο που είχα κλείσει πριν ένα μήνα για την αγαπημένη μου Σαντορίνη. 😥. Ελπίζω να μην τους γίνει συνήθεια να μας επισκέπτονται,αν και με όλες αυτές τις κλιματικές αλλαγές ποτέ δεν ξέρεις…

  7. Καλησπερα Ευτυχως εδω στην επαρχια που ειμαι δεν εχει τοσο ακραια φαινομενα. Γλυκια φθινοπωρινη μελαγχολια

  8. Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά για τη κρέμα – micro θαύμα! Θα τη δοκιμάσω, μάλιστα τώρα που μπήκε ήδη ο χειμώνας (!) κρίνεται απαραίτητη!!! 😉
    xx

  9. Θα τη δοκιμάσω κι αυτή.Αν και δεν είμαι σίγουρη έχω την εντύπωση πως την έχω σε δειγματάκι από το φαρμακείο.
    Μουτςς

  10. Σίγουρα θα τη δοκιμάσω, ειδικά μετά τη διαβεβαίωση ότι απορροφάται αμέσως. Δεν τις αντέχω τις λιπαρές υφές…
    Στη Ζάκυνθο δυο μέρες τον περιμέναμε με κλειστά σχολεία. Σήμερα το ρίξαμε, τελικά, στο χορό, αλλά ακόμα δεν έχει ανάψει το γλέντι (ευτυχώς)!

  11. Aγαπώ τα προ’ι’όντα τύπου πασπαρτού….για ξηρά χέρια και φτέρνες είναι ένα κι ένα ….η κρέμα ματιών είναι καταπληκτική(μειώνει μαύρους κύκλους και πρήξιμο)…υπάρχουν και μαντιλάκια που αφαιρούν το μακιγιάζ…
    Ελλάδα πότε φτάνει;;;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.