Η Φθινοπωρινή συλλογή της GAP για το 2018

 

Σε μία  εκδήλωση στον πολυχώρο Αθηναΐς, η Gap παρουσίασε τις προτάσεις της για τη φθινοπωρινή σεζόν 2018 με πρωταγωνιστή το denim και κεντρικό μήνυμα το σύνθημα Good Creates Good.

 

 

Φέτος το Φθινόπωρο η Gap πρωτοπορεί με τη συλλογή Soft Wear, που περιλαμβάνει  ανδρικά και γυναικεία denim και tops από  απαλά υφάσματα που  φοριούνται άνετα όλες τις ώρες της ημέρας.

 

 

 

Πιο συγκεκριμένα, η γυναικεία φθινοπωρινή συλλογή περιλαμβάνει άνετα Soft Wear denim παντελόνια σε όλα τα στιλ, από slim και skinny, έως jegging, παντελόνια Khakis, φθινοπωρινά φορέματα, πολύχρωμα Tshirts, αλλά και activewear κομμάτια της συλλογής GapFit.

 

Όλα τα παντελόνια της συλλογής προσφέρουν την άνετη αίσθηση ενός παλιού και αγαπημένου ρούχου που με το χρόνο γίνεται ακόμα πιο αυθεντικό, χάρη στην ειδική επεξεργασία των υφασμάτων. Πλάι στα κομψά khakis παντελόνια της Gap σε κλασικά χρώματα, προστέθηκαν νέες προτάσεις με patterns ή καρό που μπορούν άνετα να συνδυαστούν για απλές καθημερινές εμφανίσεις στο γραφείο, ή και πιο επίσημες εκδηλώσεις.

 

 

 

 

Ακόμα η συλλογή φθινοπωρινών φορεμάτων Gap ανανεώθηκε με επιλογές για κάθε γυναικεία σιλουέτα που περιλαμβάνουν  κρουαζέ φορέματα με floral prints, σε midi ή maxi μήκος.  Η φθινοπωρινή συλλογή περιλαμβάνει επίσης  μια μεγάλη ποικιλία από κολάν που επιτρέπουν στο σώμα να αναπνέει και προσφέρουν ταυτόχρονα μια απαλή αίσθηση.

 

 

 

Η ανδρική φθινοπωρινή συλλογή της Gap περιλαμβάνει άνετα Soft Wear denim παντελόνια σε slim και straight γραμμή που ξεχωρίζουν για το νεανικό look και την ποικιλία τους. Η συλλογή συμπληρώνεται με αγαπημένα hoodies, ζεστά jackets, κομψά πουκάμισα και crew necks μπλουζάκια, αλλά και τα κλασικά khakis παντελόνια για στιλάτες εμφανίσεις κάθε στιγμή της ημέρας.

 

 

 

 

Τέλος η Gap πρωτοπορεί με το μήνυμα Good Creates Good που προβάλει η φετινή φθινοπωρινή καμπάνια και γεννήθηκε μέσα από τις αξίες που τη χαρακτηρίζουν και τις πρωτοβουλίες της στο πλαίσιο του προγράμματος Gap for Good. Χάρη στις τεχνικές Washwell™ που χρησιμοποιεί η Gap για την παραγωγή των ρούχων της καταφέρνει να εξοικονομεί πολύτιμους υδάτινους πόρους, περιορίζοντας παράλληλα την περιβαλλοντική ρύπανση, χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα και το cool denim look.

 

9 Σχόλια
  1. Από τις αγαπημένες του άντρα μου,ρούχα με άριστη ποιότητα και ωραίο στυλ,ειδικά για άντρες νομίζω… Δεν έχω ψωνίσει ποτέ δικά μου ρούχα, αν και το σκέφτομαι σοβαρά τώρα που διάβασα παραπάνω για τα κολάν και τα skinny jeans

  2. Eιναι μια εταιρεια που αγαπω πολυ το ανετο καζουαλ στυλ της

  3. Επισης πρεπει να πω οτι ψωνιζω συχνα παιδικα ρουχα για την ποιοτητα τους και το μοντερνο στυλ

  4. Θεε μου οταν κλεινω ενα ποστ θυμαμαι και κατι αλλο. Ξεχασα να πω οτι οι τιμες ειναι πολυ προσιτες Πολλα δωρα που κανω σε βαφτισεις η γιορτες παιδιων ειναι απο εκει

  5. Τα παιδικά τους είναι τέλεια.
    Μουτςς

  6. Πολύ καλή ποιότητα,έχουμε αγοράσει πολλές φορές ανδρικά.Ώρα για γυναικεία!

  7. Τα παιδικά ρουχαλάκια τα έχουμε ευχαριστηθεί. Ποιοτικά και ανθεκτικά.

  8. Aγαπώ τα jeans της GAP (skinny κι όχι μόνο)….την πρωτογνώρισα από τα παιδικά και τα εφηβικά….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.