Preview: Radiant Look book Μακιγιάζ Φθινόπωρο Χειμώνας 2018-19.

 

 

 

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα. Ό, τι πρέπει ο καιρός και σήμερα για να δούμε σε preview τις φθινοπωρινές προτάσεις μακιγιάζ  της  Radiant Professional από το νέο lookbook που σύντομα θα κυκλοφορήσει στα σημεία πώλησης με μούσα την Βίκυ Καγιά.

 

Επίσης να σας ενημερώσω ότι στη μάρκα θα βρείτε τη νέα μάσκαρα  Twist Extreme Curl & Volume για βλεφαρίδες με έντονη καμπύλη και όγκο – χάρη στη φόρμουλά της και το εργονομικό της βουρτσάκι δημιουργεί έντονο curl ακόμα και στις πιο ίσιες βλεφαρίδες.

 

 

 

 

Νέες αποχρώσεις και στα Matt Lasting Lip Color Metallics αλλά και δυο νέες αποχρώσεις στα αγαπημένα μου Liquid Metals σε bronze και ασημί – περιμένω πως και πώς να βρω ευκαιρία  να τα κοτσάρω και φυσικά και τα δυο θα γίνουν must have για τα γιορτινά νεσεσέρ.

 

Ας δούμε τώρα τις προτάσεις της μάρκας και όπως πάντα από κάτω σας περιμένει το δημοψήφισμα – ποιο μακιγιάζ σας άρεσε περισσότερο για να κανονίσω την πορεία μου.

 

Bold & Beautiful– φανταστικά χείλη με το νέο Matt Lasting Lip Color Metallic No 65.

 

 

 

Purple Love– πρωταγωνιστεί το  μοβ με Professional Eye Color σκιές και το νέο Matt Lasting Lip Color Metallic No 64 στα χείλη.

 

 

 

Brown Sugar– εκλεπτυσμένες αποχρώσεις του καφέ και της σοκολάτας και το νέο Matt Lasting Lip Color Metallic No 62

 

 

 

 

 

Μetal Power– η μεταλλική τάση στα χείλη, πιο «ήσυχη» εδώ με το νέο Matt Lasting Lip Color Metallic No 61

 

 

 

 

Let it be Light– πρωταγωνιστούν τα βλέφαρα στο συγκεκριμένο look με το νέο Liquid Metal Νο 17 στην ασημί απόχρωση που σας έγραφα παραπάνω.

 

 

 

 

Grand Dame – αψεγάδιαστο δέρμα, λάμψεις σε σημεία κλειδιά με το Liquid Strobing και ruby lips με το  Matt Lasting Lip Color Metallic No 63.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Οκτωβρίου και το πρωί άκουσα ότι είναι η μέρα αφιερωμένη στον καφέ-  η International Coffee day. Όπως περιμέναμε με τον κύριο Ρωμανό κατά τις 7.00πμ να παραλάβουμε την μπόμπα του από τους αγαπημένους The Bakers, μου είπαν ότι κερνάνε καφέ 1+1 δώρο. Που έπεσαν οι άνθρωποι- αφού καφέ δεν πίνω. Τη μπόμπα την πήραμε γιατί εμείς είμαστε λίγο εναλλακτικοί και αντί να πάμε γλυκά στο σχολείο, κερνάμε sandwiches σήμερα. Κοπιάστε.

 

 

23 Σχόλια
  1. Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!! Να είναι πάντα γερος και χαρούμενος και αισιόδοξος και δημιουργικός και ταλεντάρα όπως είναι σήμερα!

    Μ΄άρεσαν αρκετά από το looks, το Brown Sugar , Metal power, let it be light… ψήφισα όμως Purple love για αλλαγή στο κόκκινο, αλλά και όσο νά ‘ναι το μωβ είναι πλέον στο dna μας! Επίσης μου άρεσε η μπλούζα της Καγια στο brown sugar. Θα της την ζητούσα, αλλά μάλλον δεν θα την εχει σε XL… χα χα χα χα ! 😉
    Επίσης θυμάσαι τι σου έλεγα για την μάσκαρα της Radiant, ε? Πρώτη φορά μάσκαρα ου δεν είναι high end,μου κράτησε χαλαρά πάνω από ενα χρονο μη σου πω κι ενάμιση, χωρίς να ξεραθεί, χωρίς να κομπιάσει, χωρις να παθει τίποτα με ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ χρήση. Εγω δεν είμαι της σχολής πετάω την μασκαρα στους τρεις μήνες. Αν την βλέπω να είναι σωστή, δεν πετάω τίποτα… Την χρησιμοποιώ μέχρι τελικής πώσεως. Ε, με την Radiant είχα βάλει στοίχημα αν θα περάσει το χρόνο και τον πέρασε νικήτρια!

  2. @Stella: Δεν ψήφισες τα ruby lips? “Ζορμπάς” στο μακιγιάζ σου φέτος!! Κυκλώνας λέμε! χαχαχα

    Oμολογουμένως έχει καλές mascara στη συλλογή και αν θυμηθείς πες μου αν η δική σου ήταν η Magna Lash, η Studio Perfect ή η Super Lash.

    Eυχαριστούμε! Ευχαριστούμε!!

  3. Για το Φθινόπωρο ψηφίζω Metal Power. Αργότερα όμως (να κρυώσει λίγο ακόμα ο καιρός) στα σίγουρα το Bold and Beautiful!

  4. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!! Να τον χαίρεστε Julia μου!! Πάντα γερός και χαμογελαστός με δημιουργικό και ανήσυχο πνεύμα!!

    Όλα τα looks είναι τέλεια ή μόνο εγώ τα βλέπω έτσι?? Πολύ δύσκολη επιλογή.. μου άρεσαν πολυ το let it be light και το purple love, αλλά λίγο παραπάνω το grand dame!!

  5. @OLGA MEN: Ευχαριστώ πολύ Όλγα μου!

    Όσο για τα μακιγιάζ, θεωρώ ότι έχει έρθει η ώρα αλλαγής εποχής- οπότε λογικό να μας φαίνονται όλα ωραία και φρέσκα!!

  6. @Julia Ε, όλο τα ίδια και τα ίδια? Να αλλάζουμε και λιγάκι να μην βαριόμαστε τους εαυτούς μας! Η Magna Lash ήταν! JUST PERFECT!

  7. Καλό μήνα ‘! Εκτός από ημέρα καφέ ή 1/10 είναι και ημέρα των ηλικιωμένων γιαυτό να μην ξεχνάμε γονείς και παππούδες -γιαγιάδες 💝💜. Όσο για το poll ήμουν μεταξύ purple love & grand dame και διάλεξα τελικά το αγαπημένο μου μοβ💜

  8. Καλημέρα! μήνα! Να είναι γερός και ευ-τυχης ο Bb της ζωής σου @Julia μου! <3
    Όλα τα μακιγιάζ μου άρεσαν πολύ, αλλά ψηφισα Grand Dame, γιατί ειναι πιο πολύ εγώ, σε γήινους τόνους, χωρίς υπερβολές. Τα κραγιόν είναι όλα υπέροχα!
    xx

  9. Να χαίρεσαι τον κούκλο σου!!! Παντα γέρος και ευτυχισμένος!!!
    Καλο μήνα να έχουμε😄😄😄😄😄

  10. Kαλό μήνα bb!!! Πόσο πολύ αγαπώ και εμπιστεύομαι αυτή τη μάρκα !!! Φανταστικά τα metallic lips !!! Υπέροχο το Look bold and beautiful αν και η δική μου ψήφος πήγε στο Grand dame !!!

  11. Ψηφίζω Let it be Light και για πρωινές και για βραδινές εμφανίσεις!

  12. @BB: γιορτάζει ο Κ.Ρωμανος σήμερα ?? Πολύχρονος και ευτυχισμένος πάντα με υγεία!

  13. Υπέροχο το Bold & Beautiful! Aν και θα το έκανα με πιο απαλό μακιγιάζ ματιών. Νομίζω με τέτοιο χρώμα κραγιόν είναι αρκετή μια mascara στα βλέφαρα. Και μόνο για βράδυ, φυσικά.

  14. Χρόνια πολλά για το γλυκό σου το αγόρι! Να είναι πάντα ευτυχισμένος και εσύ περήφανη bb mom!
    Grand Dame pour moi aussi!

  15. Nα ειναι γερος και ευτυχισμενος Θυμαμαι παντα τα γενεθλια του γιατι τα εχω συνδυασει με την γιορτη του καφε που λατρευω. Βρισκομαι ακομη σε διακοπες γιαυτο δεν θα επωφεληθω την προσφορα των αγαπημενων The Bakers,και σε μενα Οσο για το κραγιον Matt Lasting Lip Color Metallic No 63. μου αρεσε πολυ

  16. Χρόνια του πολλά!Σαν τα ψηλά βουνά!Μου άρεσαν παραπάνω από ένα looks και δυσκολεύτηκα.Επέλεξα το METAL POWER.Η μάσκαρα αξίζει για πείτε,για πείτε!

  17. @STELLA,κι εγώ την έχω πανω από χρόνο και δεν έχει πάθει τίποτα.Γι’αυτό ρωτάω για την καινούργια.Είναι καλή;Η τελευταία της estee που πήρα δεν με ενθουσίασε.

  18. Grand Dame για μένα.Τις ευχές μου στον κύριο Ρωμανό.Να τον χαιρόμαστε αγαπημένη μου.
    Μουτςς

  19. Χρόνια πολλά στον μοναδικό κύριο Ρωμανό, το αγόρι της καρδιάς μας! Γλυκειά σαν ζάχαρη να είναι η ζωή του… Brown sugar, λοιπόν, για σήμερα!

  20. Να χαίρεσαι το αγοράκι σου γλυκιά μου!!!!! Βρε παιδιά ποσό κούκλα η Καγια; Για ακομα μια φορά μας εντυπωσίασε!!!! 💙💜❤💚💛

  21. …εγώ πάνω απ’ όλα ξετρελάθηκα με τη μοβ μάσκαρα…ερωτεύτηκα,λέμε…
    Χρόνια πολλά στο λατρεμένο bb boy της καρδιάς μας!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.