Stella’s Recipy: Καταπολεμήστε αποτελεσματικά Πανάδες και Δυσχρωμίες.

 

 

Το φθινόπωρο και ο χειμώνας είναι οι καλύτερες εποχές για δραστική αντιμετώπιση των πανάδων.  Με σύμμαχο τη φύση μπορούμε να έχουμε δέρμα λαμπερό και χρωματικά ομοιογενές.

 

 

Mε τα προϊόντα που ακολουθούν θα βρείτε λύση όχι μόνο στο πρόβλημα των πανάδων, δυσχρωμιών και κηλίδων, αλλά και σε κάθε σας ανάγκη  για αντιγήρανση και ενυδάτωση.

 

Τα αιθέρια έλαια έχουν αυτό το μοναδικό πλεονέκτημα. Λειτουργούν σε πολλαπλό επίπεδο και αντιμετωπίζουν ταυτόχρονα θέματα ομορφιάς, ανάλογα τις ανάγκες,την χρήση και τον τύπο δέρματος.  Στα προιόντα Stella’s Recipy θα βρείτε τρεις διαφορετικές σειρές για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας συνήθειες και τρόπο ζωής.

 

  1. RADIANT PEARLS

 

 

 

Μία 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί ανά πάσα στιγμή και σε μάτια, λαιμό, ντεκολτέ, χωρίς τους περιοριστικούς χημικούς λευκαντικούς παράγοντες και ένα σερουμ νύχτας για να ενισχύσει και να ολοκληρώσει την βραδινή περιποίηση.

Στη σειρά αυτή υπάρχουν φυσικά συστατικά που αντιμετωπίζουν παράλληλα με την αντιγήρανση και τη σύσφιξη τις δυσχρωμίες, τις κηλίδες, τις πανάδες και τα σημάδια του χρόνου. Η σειρά Radiant Pearls προσφέρει μοναδική λάμψη και φωτεινότητα, λευκότητα και χρωματική ομοιογένεια στο θαμπό, άτονο, κουρασμένο, ταλαιπωρημένο και αφυδατωμένο δέρμα.  Με σκόνη αληθινών μαργαριταριών (fresh water pearls), πρωτεΐνες και έλαιο ρυζιού (rice bran oil).  H σκόνη αληθινών μαργαριταριών είναι ένα κορυφαίο όπλο ομορφιάς των γυναικών της Ασίας. Προσφέρει τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία στην επιδερμίδα, δίνει λάμψη, μειώνει τις κηλίδες και τις ατέλειες, ανοίγει το χρώμα της επιδερμίδας. Δίνει τα απαραίτητα αμινοξέα για την σύνθεση του κολλαγόνου. Το ρύζι στην Ιαπωνία, χρησιμοποιείται για λάμψη και φυσική κατάλευκη όψη, χωρίς σημάδια, κηλίδες και δυσχρωμίες. Τα  ένζυμα του ρυζιού συμβάλλουν στην ανάπλαση και την επούλωση των ρυτίδων κι είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικές ουσίες κι εξαιρετικές αντιγηραντικές, μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες.

 

24h Face & Eye Cream

Είναι η τέλεια κρέμα για κάθε στιγμή της ημέρας, χωρίς τους περιορισμούς των χημικών λευκαντικών προϊόντων κι εξαιρετική βάση για μακιγιάζ.  Ιδανική βάση για το μακιγιάζ, γιατί αντανακλά το φως, ενισχύοντας την φυσική λάμψη του δέρματος.  Δουλεύει ως primer και δεν χρειάζεστε κανένα επιπλέον προϊόν λάμψης, γιατί το πρόσωπο αποκτά φυσική φωτεινότητα.  Μπορεί να παρασκευαστεί για όλους τους τύπους και όλες τις ηλικίες.

Face & Eye Night Serum

Εξαιρετικά δραστικό για λάμψη, ομοιογένεια χρώματος, αντιγήρανση και βαθιά ενυδάτωση.  Ενισχύει την βραδινή δράση της κρέμας με συστατικά που δρουν σε συνδυασμό για ολοκληρωμένα αποτελέσματα.  Περιέχει επιπλέον βιτ. Α την φυσική μορφή ρετινόλης, καθώς και προβιταμίνη Β5 και καλύπτει όπως κι η κρέμα εξ ολοκλήρου, αφού φοριέται παντού σε μάτια, πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ.

 

  1. GOLDEN        

 

 

 

Tο βράδυ είναι η στιγμή που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα πλέον δραστικά συστατικά σε ότι αφορά την λεύκανση της επιδερμίδας, αλλά και τη σύσφιξη, την ανάπλαση και την αντιγήρανση.  Κάτι το οποίο δε γίνεται λόγω του ήλιου και του φωτός, στα προϊόντα που χρησιμοποιούνται και την ημέρα, όπως και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που το δέρμα μας είναι εκτεθειμένο πολλές ώρες στον ήλιο.   Η Golden είναι η αξεπέραστη σειρά αποκλειστικά για τη νύχτα για όσες θέλουν άμεσα και δραστικά αποτελέσματα και ολική επαναφορά της επιδερμίδας. Είναι η πρώτη σειρά που ενσωμάτωσε στη σύσταση της το πολύτιμο χρυσάφι της ελληνικής γης το σαφράν, μαζί με τον μαροκινό χρυσό το αργκάν.  Παρασκευάζεται για νεανικές, ευαίσθητες, λιπαρές, μεικτές ή ακνεικές επιδερμίδες, αλλά και για ενήλικες ή ώριμες επιδερμίδες που χρειάζονται επιπλέον αντιρυτιδική δράση, ανάπλαση, σύσφιξη.

 

 

 

Face & Eye Night Cream

Περιέχει κορυφαία αντιγηραντικά έλαια με βασικό συστατικό το  έλαιο αργκάν, αλλά και τριαντάφυλλο, νυχτολούλουδο, υλάγκ υλάγκ, πατσουλί, σανδαλόξυλο, γκρέιπφρουτ, γεράνι και ενεργά συστατικά για σύσφιξη, αντιγήρανση, λείανση των ρυτίδων, καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και ανανέωση του δέρματος. Βιταμίνες Ε και Α (την καθαρή μορφή ρετινόλης) και προπαντός τον “ελληνικό χρυσό” το πολύτιμο σαφράν ή κρόκο! Αγνός, καθαρός βιολογικός κρόκος Κοζάνης με σπάνιες και μοναδικές ιδιότητες για το δέρμα και την αντιγήρανση. Ο κρόκος είναι πλούσιος σε βιταμίνη C αλλά και σίδηρο, μαγνήσιο, μαγγάνιο και κάλιο που δρουν καθοριστικά στις πανάδες και τα σημάδια του χρόνου. Με μοναδική αντιοξειδωτική, αναπλαστική και αντιγηραντική δράση, δεσμεύει και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες αποτρέποντας την πρόωρη γήρανση.

 

Face & Eye Night Serum

Το ελιξίριο νεότητας που απογειώνει την δράση της κρέμας, με έναν πολύτιμο συνδυασμό από έλαια καρότου, αργκάν και εσπεριδοειδών που δίνουν λάμψη, εξάλειψη των σημαδιών του χρόνου και των κηλίδων, αντιρυτιδική ενίσχυση, σύσφιξη, βαθιά ενυδάτωση, δερματική εξισορρόπηση. Εξαιρετικά δραστικό για την περιοχή των ματιών.

 

  1. MIRACLE! Night FACE Mask

 

 

 

Μια μάσκα που προσφέρει λεύκανση αλλά παράλληλα συντηρεί και βελτιώνει το αποτέλεσμα για λαμπερό δέρμα, χωρίς πανάδες. Μια μάσκα που δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί σε συγκεκριμένο χρόνο, γιατί είναι overnight. Δρα ενώ εσείς κοιμάστε και δίνει ένα δέρμα σωστό … θαύμα!  Με κυρίαρχο συστατικό το αβοκάντο που δρα καταλυτικά στις πανάδες και στην επανόρθωση από τις φθορές της έκθεσης στον ήλιο, το καλοκαίρι. Επίσης συσφίγγει και ανορθώνει περίγραμμα και προγούλι, δρώντας ως ένα φυσικό «λίφτινγκ», αναπλάθει, τονώνει, λειαίνει τις ρυτίδες. Ιδανική για ώριμα δέρματα, κουρασμένα, αφυδατωμένα, με ανάγκη αντιρυτιδικής δράσης ή δέρματα που εμφανίζουν τάση για πρόωρη γήρανση. Φοριέται ως overnight mask, μόνο νύχτα σε όλο το πρόσωπο το λαιμό και το ντεκολτέ. Την φοράτε, κοιμάστε και το πρωί θα χαρείτε την διαφορά στο δέρμα σας.  Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα και θα δείτε το θαύμα να συμβαίνει.

 

Μπορείτε να διαλέξετε τα προϊόντα που σας ταιριάζουν ανάλογα με τις ανάγκες και τον τις συνήθειες σας, αλλά και να συνδυάσετε τις σειρές για maximum αποτελέσματα.

 

Stella

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Και το χθεσινό και το σημερινό post μας έμαθε πολλά. Για 33 ετών και αχνές πανάδες στο πηγούνι τι θα πρότεινες;

  2. @AnnaK θέλεις να μου στειλεις ένα mail ή να συμπληρώσεις ένα ερωτηματολόγιο στο http://www.stellasrecipy.gr για να το δούμε, γιατί είναι συνάρτηση κι άλλων παραμέτρων. Πάντως σε μια πρώτη εκτιμηση, θα μπορoύσες να ξεκινήσεις με Radiant Pearls.

  3. Δεν είναι καλλυντικά είναι θαύματα!
    Μουτςς

  4. Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από εσένα ΣΤΈΛΛΑ!!!

  5. @ZANIA: Καλησπέρα! Tα προιόντα είναι sur mesure και φτιάχνονται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε γυναίκας. Για κάθε πληροφορία σχετικά με τα Stella’s Recipy, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

  6. Συμφωνω απολυτα με τη Λιτσα! ! Πιστευω οτι προκειται για θαυματουργα προιοντα! Εντυπωσιαστηκα απο τα serum και τη miracle night mask

  7. Μπράβο Στέλλα για ακομα μια φορά!!!! 💙💜❤💚💛

  8. Νομίζω πως ο συνδυασμός 24ωρης και σέρουμ νύχτας στη σειρά Radiant Pearls για λάμψη και φωτεινότητα, λευκότητα και χρωματική ομοιογένεια θα μας εντυπωσιάσει όλες!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.