Κατερίνα Δημητρόγλου: Ένα bb girl επιστρέφει στις οθόνες μας!

 

 

 

Η αλήθεια είναι, ότι με την τηλεόραση δεν πολυασχολούμαστε στο beautyblog.gr & more. Όταν όμως ένα bb girl συμμετέχει σε μία από τις πολλά υποσχόμενες φετινές τηλεοπτικές παραγωγές, στην καθημερινή σειρά «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» στον ΑΝΤ1, τότε δε γίνεται να μείνουμε αμέτοχοι.

 

H αγαπημένη μας Κατερίνα Δημητρόγλου, μας μιλάει για τη νέα της συνεργασία και τα φετινά της σχέδια.

 

E: Επέστρεψες στις οθόνες μας με την «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ».  Πως είναι η νέα σου δουλειά;

 

A: Ναι είναι αλήθεια! Επέστρεψα στον ΑΝΤ1 μετά από αρκετά χρόνια, με την «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»! Καταρχάς να πω, ότι χαίρομαι πολύ που φέτος γίνονται πολλές καινούργιες δουλειές, σε όλα τα κανάλια. Η μυθοπλασία έχει και πάλι την τιμητική της και αυτό είναι πολύ αισιόδοξο για όλους μας. Η «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» είναι μια κοινωνική σειρά μυστηρίου, που προβάλλεται καθημερινά στον ΑΝΤ1. Το σενάριο μου κέντρισε το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή. Είπα  «θα πάμε πολύ καλά»! γεμάτη ενθουσιασμό!

 

 

E: Μίλησε μας για το ρόλο σου.

 

A:Φέτος θα με φωνάζετε Χλόη! Η Χλόη έχει ένα μαγαζί με είδη σερφ και ερωτεύεται το Χάρη, τον έναν από τους δυο γιούς της οικογένειας Κορωναίων. Έξυπνη, δυναμική, αποφασιστική, αντιδραστική πολλές φορές, με έντονη προσωπικότητα, εμπλέκεται στην υπόθεση με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

 

 

 

 

E:Τι είναι αυτό που σου αρέσει στη σειρά και στο ρόλο σου;  

 

A: Πριν πω το «ναι» σε μια νέα δουλειά εξετάζω πολλούς παράγοντες όπως το σενάριο, το ρόλο μου, τους υπόλοιπους συνεργάτες. Φέτος, λοιπόν, μου ήταν πολύ εύκολο! Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί δουλεύω με δυο αγαπημένους σκηνοθέτες με τους οποίους έχω ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν, με το Σπύρο Μιχαλόπουλο και τον Αλέξανδρο Πανταζούδη. Επίσης, συμμετέχουν πολλά νέα ταλαντούχα παιδιά, ανερχόμενοι ηθοποιοί και αυτό είναι πολύ όμορφο! Το σενάριο είναι πολύ καλό όπως προείπα και ο ρόλος που καλούμαι να κάνω φέτος, είναι διαφορετικός από ό,τι έχω κάνει ως τώρα. Αυτό με ιντρίγκαρε από την αρχή, γιατί είναι ένα νέο στοίχημα για μένα. Η Χλόη είναι μια «εναλλακτική τύπισσα», καθημερινή και απλή. Αυτό πρέπει να φανεί στο παίξιμο μου. Αυτό προσπαθώ να κάνω και εύχομαι να τα καταφέρω!

 

 

 

E:Παρότι δεν είναι καινούργιο για σένα ωστόσο, πόσο δύσκολο είναι να παίζεις σε μια καθημερινή σειρά; 

 

A:Το καθημερινό είναι δύσκολη υπόθεση γιατί όλα γίνονται πολύ γρήγορα. Πρέπει να έχεις γρήγορη αντίληψη, κάτι που το αποκτάς με τα χρόνια. Ευτυχώς, εγώ έχω ξανακάνει καθημερινό οπότε δεν αντιμετωπίζω πολλές δυσκολίες. Όλα μια συνήθεια είναι εξάλλου! Η επανάληψη οδηγεί στη μάθηση.

 

 

E: Πληροφορήθηκα, ότι φέτος ετοιμάζεις κάτι στο θέατρο. Είναι αλήθεια;  

 

A:Ναι! Φέτος είναι μια καλή χρονιά για μένα και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό! Θα είμαι στο θέατρο Χυτήριο με την παράσταση: «Τι τραβάμε και εμείς οι μάνες». Ένα υπέροχο βιβλίο της Κατερίνας Μανανεδάκη που έγινε best seller, σε διασκευή του Πάνου Αμαραντίδη και σκηνοθεσία του ίδιου και της Βάσιας Παναγοπούλου. Με τη Βάσια είχα ξαναδουλέψει πριν δύο χρόνια στην παράσταση Μπαμ Μπαμ και είμαι πολύ χαρούμενη που συναντιόμαστε φέτος ξανά. Μια κωμωδία που πιστεύω θα σκίσει! Περισσότερα θα σας αποκαλύψω την επόμενη φορά και φυσικά σας περιμένω όλες και  όλους!

 

 

 

 

E:Με τις υπόλοιπες δραστηριότητες σου, πως τα καταφέρνεις;

 

A:Με πολύ τρέξιμο και πείσμα! Χαχαχα! Μου αρέσει να κάνω πολλά πράγματα! Ανέκαθεν το είχα αυτό! Η δημιουργικότητα είναι δώρο και ευλογία. Σε εξελίσσει και σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Παράλληλα λοιπόν με το θέατρο και την τηλεόραση, έχω μια online boutique με δερμάτινα σανδάλια, κοσμήματα και αξεσουάρ, τα οποία σχεδιάζω. Όλα boho style! Εξ’ ου και το όνομα: Let’s Boho!  Λατρεύω το bohemian style εξ’ άλλου!  Αποπνέει μια αίσθηση ελευθερίας και μου φέρνει στο μυαλό χαρούμενα πρόσωπα και πολύχρωμες εικόνες. Με εμπνέει και με καθοδηγει!

 

 

Πάντα δημιουργική και αεικίνητη είσαι Κατερίνα! Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα όσα κάνεις και θα έρθουμε να σε δούμε στην παράσταση, από κοντά. Σε ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σου!

 

Κι εγώ ευχαριστώ! Φιλιά σε όλα τα bb girls!

 

 

 

 

Η σειρά, «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»

 

Πριν από 20 χρόνια μια οικογένεια έζησε το χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού. Ο Μάνος, ο 4χρονος γιος του Ορέστη (Αντώνης Καρυστινός) και της Έλενας (Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους), εξαφανίζεται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες της οικογένειας και της τοπικής κοινωνίας το αγοράκι αγνοείται.

 

Στα βασανιστικά χρόνια που ακολουθούν η Έλενα είναι η μόνη η οποία ελπίζει, ότι ο γιος της θα βρεθεί και είναι ζωντανός. Κανείς άλλος στην οικογένεια δεν ελπίζει μαζί της. Η ίδια κλείνεται στον εαυτό της και παραμελεί τον άνδρα και τα παιδιά της που μεγαλώνουν με μοναδικό στήριγμα τον πατέρα τους, Ορέστη, που προσπαθεί να κρατήσει την οικογένεια ενωμένη. Ξαφνικά, είκοσι χρόνια μετά, ένας νεαρός άντρας εμφανίζεται και ισχυρίζεται ότι είναι ο Μάνος, το παιδί που όλα αυτά τα χρόνια αναζητούσαν. Όλοι θα τον αμφισβητήσουν εκτός από την μητέρα του, η οποία είναι σίγουρη ότι οι προσευχές της εισακούστηκαν.

 

Η επιστροφή του Μάνου διχάζει την οικογένεια και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Είναι άραγε εκείνος; Τι πραγματικά συνέβη πριν από είκοσι χρόνια; Πού ήταν ο Μάνος;

 

Στη νέα κοινωνική σειρά μυστηρίου του ΑΝΤ1, «Η Επιστροφή» κανείς δεν είναι αυτό που δείχνει και τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται… Κάθε βράδυ στις 21:00.

 

 

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Την έχω δει και μου αρέσει!! Και εφόσον είναι και bb girl, θα γίνω φανατική της θαυμάστρια!

  2. @TZENI 123: Φυσικά Tzeni μου! Όλες φανατικές θαυμάστριες της Κατερίνας! Που είναι ταλαντούχα, όμορφη, γλυκιά και “δικιά” μας!!

  3. @ΤΖΕΝΙ123 @JULIA Kαι όχι μόνο ΒΒGirl! Είναι και φανατικό Stella’s Recipy girl! Εγω να δείτε πόσο την καμαρώνω και πόσο περήφανη είμαι!!! Χώρια που είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και πολύ ζεστός άνθρωπος!

  4. Πανεμορφη κοπελλα Οσο αφορα την σειρα εκπληκτικη κολλησα και την βλεπω καθημερινα

  5. Υπέροχη η Κατερίνα, και πολύ καλή ηθοποιός.. Η σειρά είναι πολύ ενδιαφέρουσα, όταν είμαι σπίτι δεν τη χάνω,παίζουν αγαπημένοι μου ηθοποιοί , συνταρακτικη υπόθεση! Ειδικά στο πρώτο επεισόδιο πήραν κ εμένα τα κλάματα με την εξαφάνιση του μικρού αγοριού..

  6. Πολύ bbgirl η Κατερίνα, πολύ καλή η νέα σειρά!
    χχ

  7. Δεν την έχω δει τη σειρά αλλά αφού παίζει κι η δικιά μας Κατερίνα, σίγουρα θα την τσεκάρω.

  8. Πολυ γλυκιά και όμορφη ηθοποιός!!!💚❤
    Της εύχομαι τα καλύτερα!!! 💚❤💙
    Πολύ χάρηκα που είναι και αυτή bbgirl!!!! 💙💙💙💙💙💙💙💜💜💜💜💜💜💜❤❤❤❤❤❤❤💚💚💚💚💚💚💚💛💛💛💛💛💛💛

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.