Oκτώβριος: Ο Μήνας της Ροζ κορδέλας

 

 

 

Το πρόγραμμα φωταγώγησης σημαντικών κτιρίων-οροσήμων σε ροζ χρώμα πραγματοποιείται παγκοσμίως στο πλαίσιο της εκστρατείας των Estée Lauder Companies, κατά τον μήνα Οκτώβριο, μήνα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.

 

 

 

Με την συμβολική φωταγώγηση δύο σημαντικότατων μνημείων της πόλης των Αθηνών, του Ολυμπίειου και της Πύλης του Αδριανού, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, η εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού των Estée Lauder Companies μας υπενθυμίζει, για μια ακόμη χρονιά, τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

 

 

 

 

Πρωτοστατεί η Estee Lauder,  αλλά είναι και άλλα brands τα οποία ευαισθητοποιούνται και λανσάρουν pink ribbon  προϊόντα,  όπου μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις τους βοηθούν σε μια από τις πιο σημαντικές εκστρατείες ενημέρωσης παγκοσμίως.

 

 

Ρίξτε μια ματιά και αν πρόκειται να βγείτε για ψώνια διαλέξετε κάποιο από τα παρακάτω:

 

 

Avon True Color Nourishing Lipstick

 

 

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion

 

 

 

 

La Mer Micellar Water

 

 

 

 

Bumble and Bumble thickening spray Σπρέι για ογκο στα μαλλιά

 

 

 

Bobbi Brown, τα κραγιόν Pinks with Purpose

 

 

 

Aveda Hand Relief Κρέμα Χεριών

 

 

 

 

Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, προγραμματίστε άμεσα την μαστογραφία σας. Εγώ έκανα τον Ιούλιο, Δόξα το Θεό όλα καλά φαίνονται, αλλά πρέπει να ξαναπάω τον Δεκέμβριο για έναν υπέρηχο, για να είμαστε και 100% σίγουροι.

 

 

10 Σχόλια
  1. Απαραίτητα μαστογραφία και υπέρηχος κάθε χρόνο κορίτσια από τα 40,κάποιοι λένε και από 35.

  2. Tο φετινο βραχιολακι της estee lauder σχεδιασμενο απο τον Δουκα ειναι καταπληκτικο για ακομη μια φορα !! Tι ωραιο που τοσες εταιρειες λανσαρουν προιοντα με σκοπο να υπενθυμισουν σε μας τις γυναικες τη σημασια της προληψης !!

  3. Ευχαριστούμε για την υπενθύμιση.
    Μουτςς

  4. Πάντα η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία και όλες μας από 40 και πάνω και με τη συμβουλή του γιατρού μας πρέπει να κάνουμε μαστογραφια κάθε χρόνο και υπερηχο μαστού.. Εμένα ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που κάνω όλες μου τις προληπτικες εξετάσεις.. Ειδικά επειδή έχω ινοαδενωμα στο στήθος ο γιατρός μου με παραπέμπει δύο φορές το χρόνο σε υπέρηχο μαστού και οπωσδήποτε ετήσια ψηφιακή μαστογραφια.. Για άλλη μια φορά θα πω μπράβο στην προσπάθεια των εταιρειών να αφυπνισουν τις γυναίκες προς αυτή την κατεύθυνση, γιατί δυστυχώς υπάρχουν ακόμα και σήμερα γυναίκες που είτε από άγνοια ή από φόβο αποφεύγουν τις εξετάσεις με αποτέλεσμα κάποιες φορές να είναι αργά για θεραπεία..

  5. Θα συμφωνήσω βέβαια με όλα τα bbgirls!!! “Η πρόληψη, πάντα είναι καλύτερη από τη θεραπεια” Ανήκω στη κατηγορία που κάνω τις συγκεκριμένες εξετάσεις από τα 35 μου, και τη παραπάνω φράση τη ζω έμπρακτα!
    χχ

  6. Kαλσπερα. Μου συνεστσαν να ξεκινσω στα 35 μου χρονια χωρις να υπαρχει ιστορικο παθογενειας να κανω μαστογραφια. Το εκανα και εκτοτε καθε Μαρτιο μαζι με το τεστ ΠΑΠ ειναι στις προληπτικες εξετασεις που κανω…Καλο βραδυ

  7. Όμορφοι τρόποι υπενθύμισης του αυτονόητου…

  8. Μπράβο που το υπενθυμίσες @JULIA μου!!!💛💛💚💚❤❤💙💙💜💜 Εγώ ακόμα δεν έχω ξεκινήσει να κάνω αλλά βλέπω την μητέρα μου που τρέχει κάθε χρόνο και μου χει μπει για τα καλά στο μυαλό ότι μετά τα 35 μου είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε χρόνο!!!! ❤💙💜💚💛💚❤💙💜💙❤💚💛💚❤💙💙 εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όσες κάνουν!!!!!

  9. Εγώ τα έκανα τον Μάιο και βγήκαν ολα καλα.Αλλα παντα εχω τεράστια αγωνία μέχρι να πάρω τα αποτελέσματα.@Τζουλια Ευχαριστουμε που μας υπενθυμισες♥️

  10. Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά κάθε χρόνο από 1η Οκτώβρη βάζω πάντα μια ανάλογη φωτό προφίλ…. Για δείτε και διαδώστε το πιο κάτω…
    Δωρεάν προληπτική εξέταση μαστού και μαστογραφία από το ΓΝ ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
    Διοργάνωση δράσης στο Γ.Ν. «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» για το μήνα Οκτώβριο 2018, μήνα πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού
    Το Γ.Ν. «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ», Νοσοκομείο συνυφασμένο με την Υγεία της Γυναίκας, διοργανώνει από 29 Οκτωβρίου 2018 έως 2 Νοεμβρίου 2018, δράση στο πλαίσιο εβδομάδας προληπτικής εξέτασης του μαστού.
    Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί προληπτική εξέταση, από τις Α και Β Χειρουργικές Κλινικές, ενώ το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα θα διενεργήσει ψηφιακή μαστογραφία όπου αυτό κριθεί απαραίτητο από τον θεράποντα ιατρό.
    Οι ψηφιακές μαστογραφίες θα συνταγογραφούνται ηλεκτρονικά από τους ιατρούς των Χειρουργικών Κλινικών.
    Τα ραντεβού θα προγραμματίζονται από το Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας, από όπου θα παρέχονται οι αναγκαίες πληροφορίες προς το κοινό. (τηλέφωνο 2132051201, email: [email protected])
    Καλά απ[οτελέσματα σε όλες, κορίτσια μου!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.