Givenchy Midnight Skies: το limited edition μακιγιάζ Φ/Χ 2018-19.

 

 

 

Midnight Skies: Αυτό είναι το όνομα της νέας limited edition Φθινοπωρινής συλλογής μακιγιάζ 2018, του οίκου Givenchy με έμπνευση από τα λαμπερά αστέρια του ουρανού και πλούσιες αποχρώσεις του βυσσινί.

 

 

To καλύτερο με τις εποχικές συλλογές μακιγιάζ είναι ότι μας δίνουν ιδέες για ευφάνταστα μακιγιάζ  που σε άλλη περίπτωση ίσως να μην είχαμε σκεφτεί να υιοθετήσουμε. Όπως αυτή η μίξη στα βλέφαρα του ασημένιου με βυσσινί,  που κατά την ταπεινή μου άποψη είναι από τις πιο κολακευτικές που έχω δει τον τελευταίο καιρό.

 

 

 

 

Εξ άλλου είναι αυτή η βελούδινη σκούρα μαύρο- κόκκινη βυσσινί απόχρωση που κάνει τη διαφορά στα συγκεκριμένα  limited edition προϊόντα. Τη συναντάμε παντού. Στην τετραπλή παλέτα σκιών, στο κραγιόν, στο βερνίκι νυχιών, στο υγρό eyeliner αλλά και στη μάσκαρα.

 

Σαν γνήσιες femme fatale ο οίκος προστάζει να βγούμε από τα συνηθισμένα και να αντιμετωπίσουμε το μακιγιάζ όπως ένα couture Givenchy φόρεμα: με τη διάθεση μιας femme fatale. Και με τα προϊόντα που ακολουθούν- κλεισμένα σε αυτό το unique και άκρως πολυτελές  leather packaging-  αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα.

 

 

Ιδού:

 

MIDNIGHT SKY PALETTE  Limited Edition: αποχρώσεις του βυσσινί, ασημένιο γκρι, χρυσαφί και σοκολατένιο καφέ κλεισμένες σε μια  υπέροχη δερμάτινη παλέτα.

 

 

 

 

Rouge Interdit No.26 MIDNIGHT RED Limited Edition: σχεδιασμένα αστέρια σε ένα κραγιόν εμπλουτισμένο με ροδέλαιο, που αφήνει βελούδινο τελείωμα και ταυτόχρονα θρέφει τα χείλη.

 

 

DARK RED  Noir Interdit Mascara No.2 Limited Edition σε σκούρα βελούδινη βυσσινί απόχρωση.

 

 

 

 

 

RED NIGHT,  Liner Vinyl No.7Limited Edition σε σκούρα βελούδινη βυσσινί απόχρωση.

 

 

 

 

 

COSMIC Nail Polish No.11 Limited Edition απίθανη μαύρο-κόκκινη απόχρωση το ψηφίζω από τώρα ως το φετίχ βερνίκι νυχιών που φετινού χειμώνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

(Έλεγα να περιμένω λίγο ακόμα αλλά δεν αντέχω οπότε να ένα sneak peak από την limited edition x-mas παλέτα του οίκου)

 

Givenchy X-mas surprise!

 

 

 

 

16 Σχόλια
  1. Mας ξεσήκωσες πολύ σήμερα. Δηλώνω τρελά ερωτευμένη με την παλέτα και το βερνίκι.

  2. Yπέροχα προιόντα !! Πάντοτε ο οίκος givenchy λανσάρει luxurius συσκευασίες ! Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα η συλλογή αυτή με έβαλε λίγο σε χριστουγεννιάτικο mood !!! Νομίζω εν μέρει ευθύνεται ο συνδυασμός χρωμάτων αλλά και το packaging !

  3. Kαλημερα Τι ομορφια ειναι αυτη που μας παρουσιασες. Εξαιρετικο χρωμα στο κραγιον και το βυσσινι στην μασκαρα. Επισης σταθηκα στην δερματινη παλετα σκιων Πολυ σικατη Καλη εβδομαδα

  4. Το βυσσινί είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα…το leather packaging ομολογουμένως πολυτελές κι άκρως εντυπωσιακό….
    Πιο πολύ απ’ όλα ερωτεύτηκα την DARK RED Noir Interdit Mascara No.2 Limited Edition σε σκούρα βελούδινη βυσσινί απόχρωση….λατρεύω αυτές τις αποχρώσεις μάσκαρα για τον χειμώνα….

  5. Έρχονται Χριστούγεννα, ε? Γιατί και εγώ (όπως και η Chris) κάπως έτσι αισθάνθηκα! Ψηφίζω το βυσσινί liner και το βερνίκι! Oh la la!

  6. Εντυπωσιακότατα όλα!! Άνετα φοριουνται Χριστούγεννα και όλο το Χειμώνα, όχι μόνο φθινόπωρο.. Υπέροχη η αντίθεση του ασημί με το βυσσινι!

  7. Πάρα ωραία!Το βυσσινί eye liner λείπει.Ασημένια υγρή σκιά της radiant έχουμε,εκείνη που μας χάρισε το bb!!!

  8. Haute Couture μακιγιάζ με όλη τη σημασία της λέξης. Μπράβο στον Givenchy που μας ξεσήκωσε. Τα θέλω όλα, αλλά προς το παρόν, αρκούμαι στην παλέτα.

  9. Φανταστικό χρώμα το βερνίκι.
    Μουτςς

  10. Μου άρεσαν τα σχεδιασμένα αστεράκια πάνω στο κόκκινο κραγιόν(τι προσέχει ο ανθρωπος;!) Χαχαχαχαχ!!!💚💛❤💙💜 Επίσης υπέροχο το βερνίκι για τα νύχια!!!! ❤💙💜💚💛❤💙💜❤💚💛💙💜 Εγώ κορίτσια μου με τίποτα δεν μπορώ να σκεφτώ τα Χριστούγεννα γιατί ακομα τριγυρνάω με κοντομάνικο μέσα και έξω από το σπίτι… 💙💙💜💜❤❤💚💚💛💛💚💚❤❤💙💙💜💜💛💛💚💚❤❤💙💙💜💜

  11. Ερωτεύτηκα το κραγιον♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.