Trend Alert: Εμείς θα φορέσουμε καφέ; (and more)

 

 

Θα πούμε και για το καφέ χρώμα,  αλλά πρώτα θα σας διηγηθώ μια ιστορία.

 

Πριν από αρκετά χρόνια- νομίζω το 2000 πρέπει να ήταν- έτυχε να γνωρίσω έναν διάσημο African American basket ball player του NBA.  Τι δουλειά θα μου πείτε είχα εγώ τώρα με μπασκετμπολίστα- σωστό και αυτό.

 

Δε θα πω πολλά- θα σας πω ότι γνωριζόμουν με τον manager του- ο οποίος manager τον έφερε για μια σαιζόν να παίξει στον Άρη Θεσσαλονίκης.  Ήταν ο Gary “The General” Grand.

 

Ιδού ο Gary με παρατσούκλι το General – ήταν «αρχηγικός» παίχτης, με καριέρα στους  Los Angeles Clippers, New York Nicks,  κλπ κλπ

 

 

 

 

Έφτασε λοιπόν στην Ελλάδα, τον προϋπαντήσαμε στο αεροδρόμιο- κάμερες- τηλεοράσεις- φλας – ήταν πολύ διάσημος τότε στον τομέα του ο Gary και να μην τα πολυλογώ, εκείνο το βράδυ είχαμε κλείσει τραπέζι να φάμε στο Ιταλικό εστιατόριο “Casa di Pasta” στο Κολωνάκι (όσες είσαστε κοντά στα 40 θα ξέρετε ότι εκείνη την εποχή ήταν από τα καλύτερα Ιταλικά ρεστοράν της πόλης) ε, και θέλαμε να τον περιποιηθούμε.

 

Φυσικά υπήρχε και άλλος λόγος που τον πήγαμε εκεί, αφού Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του ρεστοράν δεν ήταν άλλη από την κολλητή μου, τη Vicky και έτσι θα ήμασταν σίγουροι για την περιποίηση, το σέρβις και την εξαιρετική βραδιά.

 

 

 

 

Η Vicky -όπως άλλωστε θα έπρεπε – κάθισε μαζί μας για φαγητό και έτσι στο τραπέζι ήμασταν τετράδα.  Δε θα σας πω ψέματα, στη αρχή ήταν κάπως αμήχανο το κλίμα, αλλά αυτό άλλαξε μέσα στο πρώτο 5άλεπτο γιατί ο Gary ήταν ο ορισμός του cool τύπου, χαλαρός, άνετος, με αίσθηση του χιούμορ, down to earth,  απλά άψογος.

 

Gentleman και ιδιαίτερα περιποιητικός με τις κυρίες (να μας βάζει κρασί, να μας σερβίρει τα antipasti) ε και με τη Vicky και ένα τσακ παραπάνω στα όρια του διακριτικού φλερτ. Και όπως και να το κάνεις, ένα star quality το είχε ο άνθρωπος  και για να λέμε και του στραβού το δίκιο,  μας είχε συνεπάρει όλο αυτό.

 

Κάποια στιγμή τελείωσε το φαγητό και ήρθε η ώρα για το επιδόρπιο. Η Vicky (ως γνωστή σοκολατομανής) είχε συνεννοηθεί με τον σεφ να σερβιριστεί σουφλέ σοκολάτας- ένα καταπληκτικό σουφλέ- φημιζόταν  το εστιατόριο για το συγκεκριμένο dessert και μετά από λίγο κατέφθασε το γλυκό στο τραπέζι και μαζί του γράφτηκε και ένα inside story/ joke που είναι σίγουρο ότι και εγώ και η Vicky θα το κουβαλάμε μαζί μας για πάντα.

 

Οι ατάκες ήταν ως εξής:

 

Vicky: “Time for dessert, I hope you will like it”

Gary: “Yea, I’m looking forward to it’

Vicky (περιχαρής) “ Ιt’s our specialty! Chocolate soufflé! I hope you like chocolate!”

Gary (πιάνοντας το χέρι του και ανεβάζοντάς το σιγά – σιγά από τον πήχη έως τον ώμο, κοίταξε τη Vicky κατάματα και είπε:

 

«I’m all chocolate babe….”

 

(δεν θέλετε να σας πω για τις τσιμπιές και το κλωτσίδι κάτω από το τραπέζι που έφαγα από τη Vicky η οποία μετά από αυτή την ατάκα, του γοητευτικού Gary,  ήρθε στα πρόθυρα λιποθυμίας… δεν τον ξαναείδαμε από εκείνη τη βραδιά τον Gary αλλά εύχομαι να είναι καλά, όπου και αν είναι, ό, τι και αν κάνει. Θα μας μείνει αξέχαστος,  ο «σοκολατένιος Gary.»)

 

 

Και με αυτά και με αυτά, φέτος το καφέ χρώμα έχει την τιμητική του,  είναι το απόλυτο color trend για F/W 2018 αν και για μένα (όταν δεν σκέφτομαι τον Gary) είναι λίγο βαρετό χρώμα εκτός και αν είμαι επηρεασμένη από τη μαμά μου- είναι το μόνο χρώμα που δεν φοράει ποτέ- ούτε να το βλέπει μπροστά της.

 

Από την άλλη μου αρέσουν πολύ τα δερμάτινα καφέ jackets και παλαιότερα (όχι πια) είχα ένα καφέ μεταξωτό πουκάμισο με γιακά μάο και χρυσά κουμπιά που κούμπωναν στο πλάι – ομολογουμένως ήταν ωραίο κομμάτι (δεν ξέρω που βρίσκεται μάλλον  σε κάποια ξεκαθάριση θα το πέταξα/ χάρισα).

 

 

Επίσης το καφέ το λες και 50 shades of brown- είναι πάρα πολλές οι αποχρώσεις του,  και είναι λογικό αφού είναι  μίξη του μαύρου και του πορτοκαλί και το πορτοκαλί έχει επίσης πολλές αποχρώσεις. Καφέ λοιπόν, σκούρο, ανοιχτό, καμηλό, σκούρο μπεζ, μπρονζέ, καφέ ολέ, κεραμιδί, κανελί, σοκολά,  ίσως βρεθεί κάποια απόχρωση που να μας αρέσει περισσότερο από κάποια άλλη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kαφέ poncho με οικολογική γούνα από το Forever 21 και εδώ έχεις με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια αφού και τα ponchos είναι big trend φέτος.

 

 

 

 

 

Στο δρόμο των trends φυσικά και η  Fenty Beauty   Πρόσφατα  στη σειρά κραγιόν Stunna Lip (θυμάστε όταν σας έγραφα γι αυτό το κραγιόν εδώ) ήρθε να προστεθεί το “Unvail” ένα πλούσιο καφέ χρώμα όπως βλέπετε παρακάτω.

 

 

 

 

 

Άρα είτε το επιλέξετε αγοράζοντας ένα κομμάτι για την γκαρνταρόμπα σας,  είτε το απλώσετε στα χείλη – με το καφέ φέτος θα είσαστε απολύτως μέσα στα πράγματα. Και αν κάποιος σας κάνει και κομπλιμέντο για το καινούργιο σοκολά παλτό σας , ξέρετε τι θα πείτε έτσι;

“I’m all chocolate babe”.

 

 

Brown sugar by the Rolling Stones

 

 

 

30 Σχόλια
  1. Απίθανη ιστορία!! Θα βλέπω πλέον το καφέ, με άλλο μάτι!

  2. Μου έφτιαξες το κέφι! Εγώ πάλι αγαπώ πολύ το καφέ τον Χειμώνα είτε είναι, είτε δεν είναι trend. Εξ άλλου δε νομίζω ότι είναι χρώμα που φεύγει και ποτέ από τη Μόδα. Φοβερός ο Mr Gary!!

  3. Χαχα χα! Τι ωραία ιστορία με τον κύριο Σοκολάτα! @Julia μου μας έκανες και γέλασαμε! Και γω, λατρεύω τη σοκολάτα (έχω πλουτίσει τις σοκολατοβιομηχανιες!) αλλά, και το καφέ χρώμα (φορώντας το) στις περισσότερες εκδοχές του.
    χχ

  4. @ANNAK: Δίκιο έχεις φυσικά. Ένα καμηλό παλτό θα είναι πάντα σικάτο και all time classic.

  5. @Stella: Αχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχα!!!!

  6. @Sofia Marga: Σοκολατομανείς όλου του κόσμου ενωθείτε!! 🙂 🙂 🙂

  7. Αχαχαχαχαχαχαχα! Έβαλα δυνατά τα γέλια στη δουλειά και οι άλλοι με κοιτάνε παράξενα! Εν τω μεταξύ, τον θυμάμαι τον παίκτη, καθ’ ότι φανατική μπασκετόφιλη, αν και οπαδός του αντίπαλου δέους. Μα να μην τα ξέρουμε αυτά νωρίτερα? Χαχαχαχα! Επίσης, το καφέ χρώμα ενδυματολογικά δε μου αρέσει καθόλου για κάποιο λόγο, αλλά στις σοκολάτες δεν μπορώ να πω όχι με τίποτα!

  8. @Sheena: Το φαντάστηκα ότι εσύ μπορεί και να θυμόσουν τον Gary ως κορίτσι της συμπρωτεύουσας! 🙂

    Όσο για το καφέ χρώμα θα σε βάλω να κάνεις παρέα με τη μαμά μου. Τα ίδια λέει!

  9. Super η ιστορία με τον
    Μr Gary!!( και ποιος κοντά στην ηλικία των 40 δε θύμαται το Casa do pasta με το τέλειο ιταλικό φαγητό)! Το καφέ είναι το πιο αγαπημένα χειμωνιατικο χρώμα μου,το φοράω σχεδόν σαν το μαύρο! Από ρούχα μέχρι μακιγιάζ

  10. Χαχαχαχαχ ωραία ιστορία.Καφέ φοράω συνδυασμένο με έντονα χρώματα.
    Μουτςς

  11. Πολύ μου άρεσε το σημερινό post- αναδρομή! Στο μεταξύ έχω και εγώ ένα δερμάτινο καφέ jacket και λέω να το βάλω απόψε!

  12. @Maryl: Α, βέβαια, βέβαια!! Ξέρω πολύ καλά την αδυναμία σου στο Ιταλικό φαγητό- πολύ λογικό που το θυμάσαι αγαπημένη!

  13. @Julia: Την αγάπη μου στη bb mom!
    (παραδόξως, δεν έχω ούτε ένα καφέ ρούχο στην ντουλάπα, εκτός από μια καφέ βελούδινη φούστα, η οποία πρέπει να έχει να φορεθεί από το λύκειο, χαχαχαχα)

  14. Το μόνο καφέ που επιτρέπω στη ντουλάπα μου είνσι το καμηλό σε μία ζακέτα και ένα παλτό, καθώς ταιριάζουν με το μαύρο… Κατά τ’ άλλα, σοκολατένιες απολαύσεις μας εύχομαι…

  15. Χαχαχαχαχαχ @JULIA εχω διαβάσει το μισο ποστ με την ιστορια και έχω λυθεί στα γέλια!!!! Χαχαχαχαχαχαχα 💙💜❤💚💛💚❤💙💜💙❤💚💚💙💙💚💚 να δω πως θα συνεχίσω να ολόκληρωσω όλο το ποστ!!!! Αχαχαχαχαχαχαχχχαζαχαχαχχαχα σοκο σοκο λατα σοκο σοκο λατα για σένα λιωωωωνω σαν την σοκολατα!!!! Πως μου ήρθε Τώρα αυτο;! 💛💛💚💚❤❤💙💙💜💜💙💙❤❤💚💚💛💛💚💚❤❤💙💙💜💜💜💜💙💙❤❤💚💚💛💛💛

  16. Και γω δεν έχω πολλά καφέ κομμάτια στην ντουλάπα μου…βέβαια το ποντσο θα το φορούσα ανετοτατα!!!! 💙💜❤💚💛💚❤💙💜💙❤💚💛💚❤💙💜💙❤💚💛 Κρίμα που δεν υπάρχουν καφέ καρδούλες να στολισω αυτό το ποστ!!!! 💜💜💙💙❤❤💚💚💛💛

  17. @Julia πωπω με πηγές πολυ πισω με το Casa di pasta στο Κολωνάκι ωραίες εποχές!!
    Τωρα τι να πω εγω για την σοκολάτα που μου αρεσει η μαύρη σοκολάτα χαχαχαχαχαχα διπλό το κακό!!😀

  18. @Nikol & SofiaT: Αχαχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ!!!! Να’στε καλά!!!!!

  19. …λατρεύω το καφέ στις περισσότερες αποχρώσεις του…το θεωρώ το απόλυτο φθινοπωρινό χρώμα🍁🍁🍁🍂🍂🍂🌺🌸💮 ….συνδυασμένο ειδικά με ροζ αξεσουάρ(τσάντα ή/και παπούτσι/μαντήλες-κασκόλ-πασμίνες), τα σπάει!!
    Το Casa di Pasta έχει αφήσει εποχή με το σουφλέ σοκολάτας του…κι όχι μόνο…

  20. …kαι το poncho από το F21, καταπληκτικό….δεν ήξερα πως τα πόντσο είναι της μοδός φέτος….κι έχω αρκετούτσικα….έχω κι ένα καφέ με γραμμικά σχέδια ,τύπου Aztec τώρα που το θυμήθηκα.
    Bb girls, εσείς θα συνδυάζατε poncho σε καφέ απόχρωση με ανοιχτόχρωμο τζην ,καφέ μπότες και γκρι sport τσαντικό ή μπαααα;;;;;

  21. @Celia: Καφέ με washed out denim είναι από τους πιο ωραίους συνδυασμούς κατά την άποψή μου. Η γκρι τσάντα δεν ξέρω… πρέπει να τη δω για να καταλάβω απόχρωση.

  22. @Celia: Kαφέ χρώμα με washed out denim είναι πολύ ωραίος συνδυασμός. Για την τσάντα δεν μπορώ να πω- θέλω να δω απόχρωση

  23. @JULIA ,η τσάντα στην απόχρωση του jean είναι περίπου….γκρι ανοιχτό …όχι σκούρο!!

  24. Πραγματικά σοκολατένιος ο Gary αλλά και η φετινή μόδα επιτάσσει σοκολατι!Μου αρέσει πολύ σαν χρώμα και για πολλά χρόνια λείπει από την αγορά.Μου άρεσε πάντοτε και μου πήγαινε.Το μόνο που δεν συμπαθώ,αν και ειναι all time classic,είναι το καμηλό.Το περιμένω λοιπόν!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.