Ένα κόκκινο Chanel No 5.

 

 

H φράση limited edition χρησιμοποιείται τόσο πολύ και με τέτοια συχνότητα στον κόσμο της ομορφιάς,  που κάποιες φορές χάνει το νόημα της.

Limited edition δεν θα έπρεπε να είναι απλά ένα one off προϊόν. Λανσάρει η εταιρεία κάποια λίγα κομμάτια, πωλούνται  και that’s all. Limited  edition πρέπει να ονομάζεται ένα προϊόν που ακόμα και αν το χρησιμοποιήσεις και τελειώσει κρατάς τη συσκευασία του για πάντα.

Και πείτε μου την αλήθεια: θα μπορούσατε ποτέ να αποχωριστείτε αυτό το Chanel No 5 σε αυτή την κόκκινη φλογερή απόχρωση; Εγώ πάντως όχι. Tα limited editions κανονικά πρέπει να απευθύνονται σε πραγματικούς συλλέκτες.

 

 

 

Chanel. Φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του πιο διάσημου οίκου μόδας,  το πλέον εμβληματικό άρωμα του κόσμου, «ντύνεται» στα κόκκινα για τα Χριστούγεννα του 2018 και οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει online.

Το κόκκινο χρώμα εξ άλλου είχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Mademoiselle, αφού σύμφωνα με τα δικά της λεγόμενα είναι «το χρώμα της ζωής, το χρώμα του αίματος» ενώ και η ίδια ήθελε να ντύνει τις γυναίκες μόνο με 5 χρώματα: μαύρο, λευκό, μπεζ, χρυσό και κόκκινο.

Τα αρώματα θα κυκλοφορήσουν στο γνωστό γυάλινο μπουκάλι στα 100ml το Eau de Toilette και το Eau de Parfum, αλλά και σε μια έκδοση των 900ml μέσα σε κρύσταλλο Baccarat μόνο 55 τεμάχια σε όλο τον κόσμο.

 

Στα καταστήματα θα τα βρούμε στις 2 Νοεμβρίου.

 

 

23 Σχόλια
  1. Άραγε το κρυστάλλινο μπουκάλι Baccarat των εξαιρετικά μεγάλου μεγέθους 900ml ποσο θα κοστίζει??😍😍

  2. @SofiaT: πολλά, αλλά τι μας νοιάζει; Ξέχασες ότι θα γίνουμε δις – εκατομμυριούχες; (χαχαχαχχαχαχα!! πάντως και το κανονικό μπουκάλι, υπέροχο είναι..)

  3. Ε, ναι 55 κομμάτια σε όλο το κόσμο είναι πραγματικά συλλεκτικό! Αναρωτιέμαι αν υπάρχει γυναίκα που δεν έχει δοκιμάσει Chanel…! Το κόκκινο.μπουκαλι το λάτρεψα, όπως αγαπώ πολύ και το κόκκινο χρώμα! Τα μπουκάλια από τα αρώματα που φορώ τα κρατώ, γιατί τα περισσότερα από αυτά είναι κομψοτεχνήματα! Όμως, αυτό το κόκκινο συλλεκτικό Chanel αν και πολύ θα το ήθελα νομίζω,πως η τιμή του θα απευθύνεται σε άλλο κοινό!
    χχ

  4. @Sofia Marga: Τo Baccarat φυσικά θα έχει άλλη τιμή, το κανονικό, όχι. Στις ίδιες τιμές με το διάφανο.

  5. Αααααααχ, έρχονται Χριστούγεννα….τι καλύτερο σκέφτεστε από CHANEL no 5 7 ltd edition να σας περιμένει κάτω από το δέντρο;;;; Santa , ακούς;;;; 🎅🌲🎁🎄❤❤❤❤💓💖💖💖

  6. 🎅🌲🎁🎄❤❤❤❤💓💖💖💖 Λέτε να παραγγείλω το 900άρι στον Santa;;; Μήπως το παρακάνω,μωρέ….δε θέλω να τον εκμεταλλευτώ 😛😛😜🙃🙃🤑🤑😲🤩🤩

  7. Υπεροχο κοκκινο χρωμα στη συσκευασια !! Αν αναλογιστουμε πως ηταν το αρωμα της Monroe τοτε νομιζω του ταιριαζει γαντι η limited edition εκδοση !!!

  8. Το Chanel 5 διαχρονικα αγαπημενο μου αρωμα. Μου αρεσει πολυ και η κοκκινη συσκευασια Ερχονται τα Χριστουγεννα

  9. Αληθεια πως θα μυριζει αυτη η limited edition θα εχει μεσα και κατι αλλο η το ιδιο αρωμα σε συλλεκτικο μπουκαλι

  10. Εντυπωσιακότατο και πραγματικά Χριστουγεννιατικο το κατακοκκινο μπουκάλι, θα γράψω νομίζω γράμμα στον Σάντα μετά από πολλά χρόνια 😋

  11. @Celia: Στην Xmas wish list – εννοείται!! Και αν ο Santa σου, σου φέρει το Baccarat- τι να λέμε!!!!!

  12. @ΡΑΝΙΑ: Φόρμουλα ίδια! Η συσκευασία αλλάζει!

  13. @Maryl: Εγώ ως χαζό παιδί χαρά γεμάτο γράφω κάθε χρόνο και μάλιστα σε αυτά που πουλάει γνωστό παιγνίδο- κατάστημα. Το γράφω συνήθως Παραμονή Χριστουγέννων και το καίω στο τζάκι! 🤶🤶🤶🤶

  14. Πόσο διαφορετικό δείχνει το κόκκινο μπουκάλι από το διάφανο.
    Μουτςς

  15. Εντυπωσιακή η εναλλαγή του λείου γυαλιού με τη σαγρέ εσωτερική επιφάνεια!

  16. @Τζουλια μα πως μου διεφυγε αυτο!!!!Δεν το καταλαβαινω χαχαχαχαχ😄

  17. Το αγαπημένο άρωμα της μαμάς μου! Και για αυτό το λόγο δεν το έχω αγοράσει ποτέ, παρά μόνο έχω καβατζώσει από εκείνη ένα μπουκάλι και το έχω στο ντουλάπι που φυλάω όλα τα μπουκάλια από τα αρώματα που είχα κατά καιρούς.
    @Sofia Marga: Δεν είσαι η μόνη! Να μαζευτούμε να ανταλλάξουμε (όπως κάναμε παλιά με τα αυτοκόλλητα και τις αλληλογραφίες).
    Επίσης, λέτε για Χριστούγεννα (μιας και εκεί παραπέμπει και η limited edition) και εδώ ο ήλιος καίει!

  18. Καλημερα Ευχαριστω Τζουλια για την απαντηση. Εγω παλι εχω κρατησει γραμματα των παιδιων στον Αγιο Βασιλη. Εχουμε στειλει ομως κανονικα τα γραμματα μας μεσω ταχυδρομειου και μας απαντησαν τα ΕΛΤΑ στελνοντας μας και δωρακια

  19. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΎΡΓΗΜΑ;;;;❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  20. ΑΧ ΒΡΕ ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΊΧΝΕΙΣ ΑΥΤΑ;;;;; 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 ΤΟ ΕΡΩΤΕΎΤΗΚΑ!!!!!!!! ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ !!!!!!!

  21. ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ BBBOY ΠΑΡΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 💛💛💛💛💛💛💜💜💜💜💜💜💜💚💚💚💚💚💚💚

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.