Happy Birthday Kat Von D! (ένας χρόνος στην Ελλάδα)

 

 

 

(Το πώς περνάει ο καιρός δεν είναι κάτι που θα το συζητήσουμε εδώ,  χρειάζονται πολλά posts και πολύ συζήτηση…) Και ενώ είχα την εντύπωση ότι η σειρά μακιγιάζ της Kat Von D, δεν ήταν παρά μερικούς μήνες στην Ελλάδα- στα Sephora φυσικά- χθες γιορτάσαμε τον ένα χρόνο παρουσίας της, στην Ελλάδα.

 

Σε ένα εντελώς Kat Von D σκηνικό στο κέντρο της Αθήνας στο “Faust”  τα χρώματα που κυριαρχούσαν στην διακόσμηση ήταν το μαύρο και το κόκκινο – τα αγαπημένα χρώματα της Kat ενώ τα φαγητά, τα ποτά και η εντυπωσιακή κατακόκκινη τούρτα ήταν vegan- σύμφωνα με τις διατροφικές της προτιμήσεις.

 

Tattoo station και φυσικά make up station δέσποζα στο χώρο- το make up station μάλιστα έπιανε όλο το χώρο της σκηνής του Faust.

 

Ελάτε μαζί μου σε μια φωτογραφική βόλτα, από το χθεσινό γιορτινό event.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tattoo artist

 

 

 

To highlight της βραδιάς, ήταν ο Γιάννης ο απίθανος make up artist που ζωγράφισε τα κόκκινα αστεράκια μου, tribute στα γενέθλια της μάρκας, φυσικά με το Ink Liner πού όχι μόνο είναι best seller της μάρκας, αλλά είναι best seller γενικά- αφού είναι το eyeliner που μονίμως ξεπουλάει- και πως όχι; Είναι εξαιρετικό. O υπέροχος Γιάννης που θα τον βρείτε στο κατάστημα Sephora της Ερμού στο stand της Kat Von D μου είπε ότι περιμένει με χαρά όλα τα bb girls για ένα make over.

 

 

 

 

 

 

 

16 Σχόλια
  1. Super event! Υπέροχο κόκκινο παντού! @Julia σου πάνε τα αστέρια!!! Like a star!!!

  2. @Sofia Marga: Εφυγα από το event με ταξί (γιατί είχα αφήσει το αυτοκινητό μου) και να δεις τι ωραία με κοιτούσε ο ταξιτζής.. θα με πέρασε για τρελή.. ο μόνος που εκτίμησε τα “αστεράκια” μου, ήταν ο κύριος Ρωμανός φυσικά.

  3. Υπεροχος στολισμος και υπεροχα προιοντα της Kat Von D . Μου αρεσει πολυ το rock – goth στυλ της !!!

  4. @Chris: Εχεις δοκιμάσει κάποιο προιόν Kat Von D?Εμένα εκτός φυσικά από το Ink Liner μου αρέσει πολύ το Everlasting Liquid Lipstick. Ματ τελείωμα με πολύ μεγάλη διάρκεια.

  5. Πολύ ωραίο φαίνεται να ήταν το πάρτυ και τέλεια τα αστεράκια σου αν και δεν φαίνονται πολύ! Στην επόμενη εξόρμηση στα Sephora θέλω οπωσδήποτε να δοκιμασω το Ink Liner!

  6. Αυτη η κόκκινη τούρτα και τα cupcakes με ξεσήκωσαν αν και προσπαθώ να σκέφτομαι για παρηγοριά….. “τι νοστιμιά να έχει η vegan τούρτα?”

  7. @Stella: Το σκέφτηκα και εγώ και μάλιστα στην αρχή ήμουν διστακτική να τα δοκιμάσω.. anyway, δεν μπορώ να σου περιγράψω τη νοστιμιά τους…

  8. Τέλειο σκηνικό!!Φανταστικη η τούρτα !!!αλλα πιο πολυ μου άρεσαν τα κόκκινα αστεράκια σου @Τζουλια😁

  9. H τούρτα όντως εντυπωσιακή…τα cupcakes ,επίσης!!! Ζηλεύουμεεεεε….

  10. @Julia και τα κραγιον της σειρας μου αρεσουν πολυ !! Εννοειται πως το ink liner ειναι απο τα καλυτερα eyeliner !! Λογικο μου φαινεται καθως ειναι πολυ ταλαντουχα tatoo artist !

  11. Αυτη η κόκκινη τούρτα και τα cupcakes με ξεσηκωσαν και εμενα. Ομορφο το αστερακι σου σε προετοιμαζει για τα Χριστουγεννα

  12. Τι πανέμορφα όλα, και σε αυτό το Gothic αλλά πολύ θηλυκό στυλ που μου αρέσει τόσο!! Δεν ξέρω τι να πρώτοθαυμασω. Αν κατέβω Ερμού θα επισκεφθώ οπωσδήποτε τον Γιάννη και θα ζητήσω ένα παρόμοιο αστεράκι 😋

  13. Αναρωτιέμαι πώς μπορεί να είναι μια vegan τούρτα.
    Μουτςς

  14. Προσεγμένη εκδήλωση! Απενοχοποιημένα γλυκά και μακιγιάζ που προκαλεί ενοχές…

  15. Σίγουρα θα σε πέρασε για τρελή ο ταξιτζής χαχαχαχα !!!! Σκέφτομαι έκφραση και πεθαίνω στο γέλιο!!!! 💙💚💛💜❤💙💚💛💜❤ υπέροχο σκηνικό!!!! Τρελάθηκα με τα cupcakes!!!!! Φαίνονται υπερτελεια!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  16. Πρέπει να πέρασες πολύ ωραία Τζούλια!Ο κ.Ρωμανός έχει γούστο,το ξέρουμε!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.