Jo Malone: Ginger Biscuit άρωμα!

 

 

E, μα η αλήθεια είναι, ότι μόνο gingerbread δεν μας είχε βάλει να μυρίζουμε η αγαπημένη Jo, αλλά αυτό άλλαξε, αφού για τα Χριστούγεννα 2018 το limited edition άρωμα που λανσάρει είναι Ginger Biscuit!

Αν λοιπόν θέλετε να μυρίζετε σαν “μπισκοτάκι” έτοιμο για φάγωμα φέτος τα Χριστούγεννα- look no further.

To άρωμα έχει νότες από ginger, μοσχοκάρυδο, κανέλα και καραμέλα μαζί με tonka beans και βανίλια (έτσι κι αλλιώς δεν γίνεται ginger biscuit χωρίς βανίλια). To  συγκεκριμένο θα το βρείτε αποκλειστικά online.

 

 

 

Αν τώρα σας πέφτει too much όλο αυτό το «μπισκοτένιο», στη Jo Malone προτείνουν ένα ακόμα νέο limited edition άρωμα για φέτος τα Χριστούγεννα το White Moss & Snowdrop. Σαν χριστουγεννιάτικο όνειρο με πρωταγωνίστρια τη βασίλισσα του Χιονιού το λανσάρει η εταιρία με ένα άκρως ποιητικό δελτίο τύπου που πάει κάπως έτσι:

 

«Πέταλα από χιονονιφάδες, παίζουν κρυφτό με το βελούδινο χιόνι που πέφτει από τον ουρανό. Τα παγωμένα και ολόφρεσκα βρύα από τα βάθη του δάσους λαμπιρίζουν κάτω από τον χειμωνιάτικο ήλιο. Ένα θερμό άγγιγμα από χρυσαφένιο κεχριμπάρι, ολοκληρώνεται με ένα λαμπερό άγγιγμα κάρδαμου»  

 

 

 

Το άρωμα  θα συνοδευτεί με το all time classic αντικείμενο πόθου το μεγάλο Jo Malone κερί με τα τρία φιτίλια- δε νομίζω ότι υπάρχει πιο καλοδεχούμενο δώρο για τα Χριστούγεννα από αυτό.

 

 

 

 

Και, ας ρίξουμε και μια ματιά στο Jo Malone Advent Calendar X-Mas 2018.

 

 

 

 

 

 

(κουτσομπολιό: θα έχετε ίσως διαβάσει τα νέα  για την Ms Hajiyeva, από το Azerbaijan, η οποία σε μια δεκαετία ξόδεψε στο Harrods 16 εκατομμυριάκια λίρες. Πιστεύω ότι σίγουρα μέσα σε αυτά θα ήταν και το Advent Calendar της Jo Malone γιατί κάθε χρόνο το Advent πωλείται αποκλειστικά στο Harrods από την 1η Οκτωβρίου και από την 1η Νοεμβρίου μπορείς να το βρεις και στα άλλα καταστήματα. Περιττό να σας πω, ότι έχει ετήσια λίστα αναμονής. Δηλαδή μόλις τελειώνουν οι γιορτές οι πελάτισσες παραγγέλνουν το Advent της επόμενης χρονιάς για να είναι σίγουρες ότι δεν θα εξαντληθεί. ) 

 

Το έχετε καταλάβει ότι έχουμε μπει για τα καλά  στην pre-  xmas περίοδο έτσι; Αρκεί να σας πω ότι στις 25 Οκτωβρίου θα δούμε τις xmas συλλογές των Sephora – θα σας ενημερώσω πάραυτα όπως πάντα. Εγώ φέτος, θα στολίσω ακόμα πιο νωρίς το δέντρο- το προγραμματίζω  για Σάββατο 3 Νοεμβρίου για να έχω προλάβει να ξεστολίσω το σπίτι και από Halloween και από ελληνικές σημαίες- λόγω 28ης. Όλα μαζί τα στολίζουμε στο δικό μας σπίτι. Στόλισμα δώστε μας και πάρτε μας τη ψυχή.

 

 

27 Σχόλια
  1. Αγαπώ πάρα πολύ τη νότα Ginger στα αρώματα, αλλά σίγουρα όχι με τέτοια σύνθεση που οδηγεί σε μπισκοτάκια gingerbread…. anyway, το oak moss φαίνεται πιο ενδιαφέρον.
    @Julia Σιγα, σιγα τον μεταθέτεις τον στολισμό, λίγο λίγο και πιο πίσω… Μήπως να σκεφτείς του χρόνου τις 16 Αυγούστου, έτσι για να γλιτώνεις και το post Summer holidays’ depression? 😉

  2. @Stella: Μη γελάς καθόλου- το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά- αλλά δυστυχώς μάλον δεν μπορώ να το μεταθέσω τόσο νωρίς. Πάλι καλά πάντως από 10-15 Νομεβρίου, φέτος 3 Νοεμβρίου. Φυσικά θα έχετε καταλάβει ήδη όλες ότι εγώ πέφτω αντί για χειμερία σε καλοκαιρινή νάρκη που ξεκινάει Ιούνιο και “ξυπνάω” γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου, μες στην καλή χαρά!!

    (ε, ναι σιγά μη σου άρεσε εσένα το “μπισκοτένιο”- ξέρω, ξέρω..)

  3. Ειμαι μεγαλη φαν του ginger.
    Βάζω τη ρίζα παντού σε σουπες σαλάτες ακομα και σε ροφημα σοκολατας.
    Και εχω δαπανησει πολλά στην κυρία Jo Malone.
    Το oatmeal και το wood sage sea salt είναι αγαπημένα. Πόσο πολυ χαιρομαι για αυτη την spicy επιλογη !
    Μα πόσο θα ηθελα να ειχαν μσγαλύτετη διάρκεια.
    Ενταξει ας μην τα ζηταμε όλα.

  4. Καλημέρα! Πολύ ωραία σε βρίσκω bbg @Julia που κάνεις νωρίς νωρίς την εκκίνηση της Χριστουγεννιατικης περιόδου! Εγώ βέβαια , ενώ μ’ αρέσει πολύ να τα βλέπω όλα στολισμένα , βιτρίνες, δρόμους, σπίτια, καθυστερώ λίγο! Τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα μπισκότα μου ανακινουν γλυκές αναμνήσεις με τη μικρή μου κόρη (φοιτήτρια σήμερα..!) να τα φτιάχνει σε διάφορα μέρη που πηγαίναμε για παιδιά, με τα λιλιπούτεια χεράκια της, στη Νορβηγία. Έτσι, το άρωμα Ginger Biscuit θα γίνει σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου! Αυτό που με ενθουσίασε ιδιαίτερα , είναι το ημερολόγιο! Το βρήκα φανταστικό!
    χχ

  5. @Τζουλια μην μου βάζεις ιδέες και αρχίσω και εγώ νωρίς το στόλισμα μιας και κρατιέμαι με το ζόρι!
    Εχθές κιόλας κοιταγα για πρωτότυπες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δέντρα .Θελω φέτος να ξεφύγω απο το μεγαλοπρεπές δέντρο 2.10 μέτρων (να σου πω την αλήθεια τα εχω παίξει βάλε ενα ενα τα κλαράκια χαχαχαχ)
    Ψάχνω κάτι σε πιο μινιμαλ κ.λ.π 🤩

  6. @ΕΛΕΝΗ ΒΛΑΧΟΥ: Δεν θα μπορούσες να κάνεις κάτι καλύτερο για την υγεία σας.. θαυματουργό το ginger! Βέβαια, βέβαια, είσαι μεγάλη fan της κυρίας Jo, σωστά!! Ναι, ως “κολόνιες”¨και όχι τόσο “perfumes” δεν έχουν και πολύ μεγαλη διάρκεια, δίκιο έχεις.. Αλλά έχουν μοναδική φρεσκάδα!!

  7. @SOFIA MARGA: Νορβηγία?? Τι όνειρο για Χριστούγεννα πράγματι! Υπέροχες αναμνήσεις Σοφία μου, ευχαριστούμε που τις μοιράστηκες. (στόλισε δέντρο γρήγορα!!!) Το ημερολόγιο είναι από τα καλύτερα και ακριβότετα (300Ε) της αγοράς και είναι και κάπως λογικό αυτό

  8. @SofiaT: Τι είπες?????? Οχί! Όχι! Οχι! Μη διανοηθείς να πάρεις μικρότερο δέντρο!!! Ούτε πρωτότυπο!! Εδώ θέλει tradition!! 2’10 πολύ σωστή διάσταση!! Ασε που μέρος της χαράς είναι οι 2-3 μέρες που κάνει για να στολιστεί! Γι αυτό εγώ το κάνω πάντα κάποιο ΣΚ. 3 Νοεμβρίου είναι Σάββατο (μπορεί να κάνω και συγκέντρωση “στολισμός δέντρου” και να φωνάξω και φίλους να βοηθήσουν) και μέχρι τις 4 Νοεμβρίου (Κυριακή βράδυ) θα έχουμε τελειώσει.

    -Προσοχή!! Θα σε ρωτήσω!!

    (βάλε το μικρό και πρωτότυπο σε καμμιά κρεβατοκάμαρα- σε αφήνω… χαχαχχαχα)

  9. Καλάάάά…η Jennifer ξεπερνάει ακόμα κι εμένα στο εναρκτήριο λάκτισμα των εορταστικών στολισμών κλπ κλπ…
    Εγώ λέω να μην στολίσω φέτος…..αχαχαχα….. 🌲🌲🌲🌲🌲🌲🎄🎄🎄🎄🎅🎅🎅🎅🎅🎅

  10. Καλέέέέ, για το άρωμα δεν σχολίασα….JO MALONE μεγάλη αδυναμία αλλά δεν ξέρω αν με εξιτάρει και πολύ να μυρίζω μπισκοτάκι…περισσότερο για αρωματικό χώρου θα το προτιμούσα αυτό… οπότε μάλλον θα προτιμούσα το White Moss & Snowdrop….με το κερί φυσικά….Για το advent δεν ξέρω…εγώ είδα το exclusive advent των Harrods με 250 λίρες 🤓🤓🤓🤑🤑🤑😝😜😵😵🤪😳 και μου έκανε εντύπωση πως και τα 25 καλούδια ήταν σε λευκά υφασμάτινα πουγκιά με το λογότυπο…..ξετρελάθηκα…αλλά και οι 250λίρες δεν είναι και λίγες….βασικά, θέλω να βρω ένα advent που να μην έχει πολύ ψιλολόγι και να είναι και σε καλή τιμή….ζητάω πολλά, εεεε;;;;; Aναμένω και τις xmas συλλογές των Sephora …ίδωμεν!!!

  11. @Celia: Μα τι λες? Αφού σχεδόν μαζί στολίζουμε κάθε χρόνο- τι θα αλλάξει φέτος;

    (Κάνε υπομονή θα δούμε πολλά advent calendars ακόμα και θα διαλέξεις με την ησυχία σου)

    Συμφωνώ απολύτως για το αρωματικό χώρου- το σκέφτηκα και εγώ!

  12. @JULIA, έχω ανειλημμένες υποχρεώσεις στις αρχές του Νοέμβρη και μάλλον θα με κερδίσεις στη στροφή…
    Αλλά και σ’ αυτό που λέει η SOFIAT για τα κλαριά που πρέπει να μπουν στο δέντρο ένα ένα, δίκιο έχει….
    @SOFIAT ,για πες…τι είδες από ιδέες για πρωτότυπα δέντρα;;;

  13. Γεια σας. Μολις ειδα τον τιτλο καταλαβα. Η Τζουλια δεν κρατιεται φετος. Θελει αν ειναι δυνατον τα Χριστουγεννα να ηταν δυο φορες τον χρονο. Και εμενα θα με ξεπερασεις φετος. Σχεδιαζω γυρω στις 10 Νοεμβρη. Το κανω τα δυο τελευταια χρονια και το χαιρομαι παρα πολυ. Ανυπομονω να βαλω και τα στολιδια που αγορασα οταν τελειωσαν περυσι τα Χριστουγεννα για τον φετεινο στολισμο

  14. @ΡΑΝΙΑ: Μήπως να συντονιστούμε να στολίσουμε μαζί στις 3/11 όλα τα bb girls??🎀🎀🎀🎊🎊🎊🤶🤶🤶🎄🎄🎄🎄🎄

  15. Σχολιαζω και για το αρωμα.JO MALONE. Θα μου αρεσε να το φορεσω γιατι μου αρεσει η μυρωδια του μπισκοτου ειδικα τα Χριστουγεννα. Περιμενω να δω τα ημερολογια της KIEHLS και SEPHORA Της KIEHLS περυσι μου αρεσε πολυ. Οσο για την Ms Hajiyeva, από το Azerbaijan το ακουσα στις ειδησεις. Ε αν δεν επαιρνε και το Advent Calendar της Jo Malone θα μου φαινονταν περιεργο. Και σαν ρομαντικη ψυχη μου αρεσε πολυ το άκρως ποιητικό δελτίο τύπου

  16. Xωρις να το σκεφτω πολυ γιατι οχι ουτως η αλλως πλεον εχω πολυ χρονο ελευθερο. Γιατι οχι

  17. Θα σας πω κατι που μου μετεφερε γνωστος μου αστυνομικος. Πηγε σε σπιτι πολυ γνωστης τραγουδιστριας που ειχαν κλεψει για να παρει αποτυπωματα Η τραγουδιστρια ξερετε τι εκλαιγε περισσοτερο απο αυτα που της πηραν τα κερια JO MALONE Εκεινος βεβαια δεν τα ηξερε καν και του φαινονταν πολυ περιεργο. Ο κλεφτης ομως σιγουρα ηξερε τι επαιρνε. Και εμεις οι γυναικες σιγουρα καταλαβαινουμε την τραγουδιστρια

  18. @ΡΑΝΙΑ: Χαχαχαχα!! Τρομερή ιστορία δεν την ήξερα!!!

  19. Τζουλια ειναι αληθεια. Εγινε περυσι τον Μαιο αυτο που σας περιεγραψα. @Stella λες να ηταν γυναικα η καποιος συζηγος – φιλος που η κοπελλα του του ειχε μιλησει οτι τα θελει για δωρο και εγινε κλεφτης για να της τα φερει.

  20. Μπισκότα και βανίλια, ότι αγαπώ!!! Αχ 68 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα 🎄 άλλο ένα δώρο που θα ζητήσω από τον Αι – Βασίλη!

  21. ho ho ho!!! Σε μένα ο Άγιος ήρθε την Τρίτη και πήρα την Κολωνία mimosa&cardamom, το body cream και το body&hand wash!!!! 💖 ❣️ 💞 (βέβαια το bb boy ήταν σε oh oh oh mood γιατί τον έστειλα στο ταμείο… αλλά δεν τα λέμε αυτα😄)…

  22. Αντί για τραγανό μπισκοτάκι θα προτιμούσα να μύριζα σαν λαχταριστό μελομακαρονάκι (να τα λέμε αυτά).
    Μουτςς

  23. @AnastasiaV: Αυτά είναι!! bb boy Santa, we love you!! Στο μεταξύ το Mimosa Cardamon είναι και από τις δικές μου αγαπημένες σειρές της JM!

  24. Λυπηθείτε με, λίγο έλεος, βρε κορίτσια! Χριστούγεννά 365 μέρες το χρόνο, για πάντα! Μόνο κρύο, τζάκι, ζεστό κρασί, βιβλία, χιόνι και φωτάκια! Σας έφτιαξα Σαββατιάτικα? Γιατί προσωπικά ΔΕΝ κρατιέμαι!
    Υ.Γ. Πώς στέλνω επιστολή ευχαριστίας στη Jo?

  25. Πολυ μου αρεσει αυτη η γλυκια αναμονη των γιορτων !! Αγαπω και επιδιωκω να στολιζω απο νωρις !! Καθε χρονο περιμενω με ανυπομονησια να δω τι x mas προτασεις θα εχουν οι εταιρειες πριν αρχισω να επιλεγω δωρακια για τις φιλεναδες μου!! Χαιρομαι λοιπον που μας κρατας ενημερωμενες Julia !!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.