Marks & Spencer Fall 2018: «Ταξιδάκι» στο Λονδίνο!

 

 

Με έμπνευση τα London Mews”, τα μυστικά σοκάκια της βρετανικής πρωτεύουσας, τα Marks & Spencer δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό φθινοπωρινό σκηνικό και μας προσκάλεσαν να «εξερευνήσουμε» τη νέα συλλογή για το Φθινόπωρο 2018.

Όλοι οι καλεσμένοι βρεθήκαμε νοητά για λίγο στο Λονδίνο, καθώς τα πέτρινα δωμάτια ενός παλιού σπιτιού στην καρδιά της Αθήνας μεταμορφώθηκαν σε σοκάκια (mews), ώστε να φιλοξενήσουν τις τάσεις της φετινής συλλογής των Marks & Spencer.

 

Πρώτος σταθμός της εξερεύνησης ήταν η Poetic Str., όπου μια παλέτα από παλ και έντονες αποχρώσεις, όπως ροζ, φούξια και μπορντό, αναδείχθηκε μέσα από faux γούνες, ζεστά πλεκτά και βελούδινα κοτλέ.

 

 

Στη Soft Heritage Str., το layering είχε θέση πρωταγωνιστή, καθώς το animal print συνδυάστηκε με κάραμελ και λιλά αποχρώσεις, ανανεώνοντας τη φθινοπωρινή μας διάθεση.

 

 

Συνεχίζοντας την εξερεύνηση μας,  βρέθηκαμε στην Sartorial Str. όπου οι αποχρώσεις του έντονου μπλε και του σμαραγδί, σε συνδυασμό με αθλητικές λεπτομέρειες χάρισαν έναν αέρα ανανέωσης στα καθημερινά office looks.

 

 

Το διπλανό «σοκάκι» της Mens Str., ήταν αφιερωμένο στην ανδρική συλλογή των Marks & Spencer, η οποία αποτελείται από smart casual εμφανίσεις.

 

 

Στον τελευταίο σταθμό της εξερεύνησης τη Lingerie Str., ανακαλύψαμε τη νέα συλλογή εσωρούχων που χαρακτηρίζεται από δαντέλα, βελούδο και συνδυασμούς υφών και χρωμάτων, που αναδεικνύουν τη γυναικεία θηλυκότητα.

 

 

Τέλος,  χαλαρώσαμε απολαμβάνοντας το τσάι μας μαζί με λαχταριστά cakes & cookies από τα Marks & Spencer Food  στο café που μας περίμενε στο τελευταίο σοκάκι!

 

 

London and M&S,  we salute you!

 

 

12 Σχόλια
  1. @SofiaT: Πράγματι ήταν ωραία η έμπνευση των M&S φέτος. Καλό ΣΚ Σοφακι!

  2. Πολύ όμορφο “οδοιπορικό” 😋😋!! Αν πω ότι ζήλεψα το τελευταίο σοκάκι με τα κέικ και τα κουκις θα με πείτε κοιλιοδουλη? Ε μπορεί να είμαι λίγο..

  3. Τέλεια δείχνουν…πρωτότυπη η ιδέα των M&S….θα συμφωνήσω με τη MARYL …κι εμένα το τελευταίο σοκάκι μου άρεσε πιο πολύ απ’ όλα….χαχαχα….αλήθεια!!!

  4. Η απόλυτη M&S εμπειρία… Περιδιαβαίνοντας σε κλασικούς δρόμους…

  5. Τι υπέροχη ιδέα και τι καταπληκτικά σκηνικά!!!! 💙💚💛💛💜❤💙💚💛💜❤💙💚💛💛💜❤💙💚💜❤

  6. Παρεμπιπτόντως μου έβαλες στο μυαλό το ενδεχόμενο να ταξιδέψω στο Λονδίνο για τα Χριστούγεννα! Το είχα τελείως στην άκρη του μυαλού μου αυτό το Μέρος αλλά θα λέω να ρίξω μια ματιά για εισιτήρια και διαμονή! Χμμμμμ 💚💚💛💜❤💚💙💜💚💛❤💙💜💚💛❤❤❤💙💚🤕💜💙💙❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.