Περιποίηση με jelly, είναι η νέα πρόταση ομορφιάς.

 

 

“Ζελεδάκι μου” εσύ! Παύει να είναι μεταφορική και χαριτωμένη η πρόταση, αφού αρκετές εταιρίες  πλέον,  ορκίζονται στα ευεργετικά αποτελέσματα της υφής ζελέ για την εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας.

 

Και όπως σχεδόν πάντα,  η αρχή και γι αυτό το ας πούμε νέο beauty trend έγινε στην Κορέα και ακολούθως στην Ιαπωνία- δυο χώρες που εδώ και αρκετά χρόνια έχουν εντάξει τη jelly φόρμουλα  σε προϊόντα ομορφιάς.

 

 

 

(Από την άλλη πλευρά, μη νομίζετε ότι είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί και έκαναν οι Κορεάτισσες την παρθενογένεση. Για πολλές δεκαετίες, πάρα πολλές γυναίκες με ξηρή επιδερμίδα -και αυτό σας πληροφορώ ισχύει ακόμα- ορκίζονταν στα αποτελέσματα που είχε ένα σούπερ διάσημο jelly στην ομορφιά τους. Φυσικά μιλάω για το Vaseline Petroleum Jelly- πολύ πιο λιπαρό και βαρύ, πάντως jelly. Το αγαπώ και δεν λείπει ποτέ από το σπίτι μου)

 

Τώρα, αν κάτσεις και το σκεφτείς λίγο, έχει λογική. Ποιο είναι το επιδόρπιο με τις λιγότερες θερμίδες  μια που στη σύνθεσή του περιλαμβάνει περί το 90% μόνο νερό; Το ζελέ φυσικά γι αυτό και σε περιόδους που προσέχουμε το βάρος μας είναι και ένα επιδόρπιο που μπορείς να απολαύσεις  χωρίς τύψεις.

 

Νερό λοιπόν: καταλαβαίνουμε όλες ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ευεργετικό και για το «διψασμένο» για  ενυδάτωση δέρμα . Οι υφές ζελέ όμως υπόσχονται και κάτι παραπάνω από εξαιρετικά πλούσια ενυδάτωση: άμεση απορρόφηση των ευεργετικών συστατικών χωρίς να φράσσουν οι πόροι και χωρίς να «βαραίνει» η επιδερμίδα.  Καμία λιπαρότητα, καθόλου γυαλάδα ακόμα και σε περιόδους με έντονη ζέστη και ηλιοφάνεια.Σκεφτείτε το, σα να πίνει η επιδερμίδα σας ένα μεγάλο ποτήρι δροσερό νερό και να «ξεδιψάει» εκ των έσω.

 

Εταιρίες όπως η Shiseido με το «Waso Fresh Jelly Lotion» και η Κορεάτικη J.One “Jelly Cream” έχουν λανσάρει προϊόντα με υφή jelly και πρόσφατα και η Clinique μας σύστησε το Dramatically Different Hydrating Jelly.

 

 

H Clinique  πάει ένα βήμα παρακάτω και υπόσχεται εκτός από όλα τα παραπάνω και προστασία από την περιβαλλοντική ρύπανση χάρη στην Τεχνολογία Clean-ShieldTM. Αυτό το 100% διάφανο,  ανάλαφρο, oil-free υδάτινο jelly,  ενυδατώνει σε βάθος και επανορθώνει την ενυδατική ασπίδα της επιδερμίδας ενώ στη σύνθεσή του περιλαμβάνει Γλυκερίνη,  Υαλουρονικό Οξύ, σύμπλοκα από Σπόρο Ηλίανθου, Εκχυλίσματος Κριθαριού και Εκχύλισμα από Αγγούρι που βοηθούν στην αποκατάσταση της ενυδατική ασπίδα της επιδερμίδας έτσι ώστε να είναι ισχυρότερη και πιο ανθεκτική σε εξωτερικούς παράγοντες.

 

 

Το προϊόν είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος και μου άρεσε το γεγονός ότι κυκλοφόρησε σε 3 μεγέθη και 3 διαφορετικές τιμές (το δοκιμάζεις και αν σου κάνει,  την επόμενη φορά αγοράζεις το μεγαλύτερο μέγεθος)

 

9.90€,  για τη συσκευασία 15ml

27.00€, για τη συσκευασία 50ml

52.50€, για τη συσκευασία 125ml

 

Πως σας φάνηκε αυτή η νέα πρόταση φροντίδας;

 

21 Σχόλια
  1. Μου έχει τραβήξει πολύ την προσοχή αυτό το προϊόν της Clinique και θα το δοκιμάσω σίγουρα. Θα ξεκινήσω με τη μικρή συσκευασία αλλά νομίζω ότι θα μου αρέσει και θα το συνεχίσω. Το βρίσκω πολύ αναζωογονητικό και νιώθω ότι θα είναι και αποτελεσματικό!

  2. @AnnaK: Συμφωνώ. Επίσης να προσθέσω κάτι που δεν έγραψα στο post – ότι ειδικά για το δικό μας Καλοκαίρι το ζελέ είναι η τέλεια φόρμουλα για προιόν περιποίησης και ενυδάτωσης.

  3. Εγώ θα προσθέσω και κάτι που γνωρίζω χρονια οταν μια παρά πολυ καλη δερματολόγος( διευθύντρια αν δεν κανω λαθος και στο Νοσοκομειο Συγγρος)μου είχε πει χαριτολογώντας να τρώω ζελέδακια η το κλασικό ζελέ γιατι ειναι (κολλαγόνο ) άρα κάνει πολυ καλο στο δερμα και στα μαλλια!!
    Απο την άλλη σκέφτηκε δεν ειναι τυχαίο που το σερβίρουν στα νοσοκομεία 😄

  4. Δηλώνω ενθουσιασμένη, και θα το δοκιμάσω σίγουρα! Πράγματι η Clinique πήγε ένα βήμα παρακάτω! Μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός με υαλουρονικο και η προοπτική μιας ενυδατωμενης & ανθεκτικότερης επιδερμίδας.
    χχ

  5. Γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ καλο και για λιπαρα δερματα?? Εχω χρησιμοιποησει μασκα αλλα και υδατικη σε τζελ απο Οριφλειμ και το δερμσ μου που ειναι πολυ λιπαρο τις καλοδεχτηκε, νιωθοντας μια ευχαριστη δροσια και υδατωση χωρις καθολου εξτρα λιπαροτητα..

  6. Ωραία ιδέα (και η Clinique είναι αγαπημένη εδώ και καιρό, καθώς δεν αλλάζω την ενυδατική της). Και οι τιμές πολύ καλές. Ξέρουμε πότε περίπου θα κυκλοφορήσει;
    Επίσης, αυτό που γράφει η SofiaT είναι αλήθεια. Να συμπληρώσω πως πρόσφατα έμαθα από συγγενικό πρόσωπο που δουλεύει ως διατροφολόγος σε νοσοκομείο μεγάλης πόλης ότι τα ζελεδάκια σερβίρονται στα νοσοκομεία για την επουλωτική τους δράση, αλλά και επειδή βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού και στις αρθρώσεις. Δεν το ήξερα και με εξέπληξε ιδιαίτερα, γιατί δεν το είχα σκεφτεί ποτέ! Καλή εβδομάδα!

  7. @Sofia Marga: Όπως έγραψε και η AnnaK παραπάνω – με αυτή την τιμή αξίζει πράγματι μια δοκιμή.

  8. @Maryl: Όχι απλά αποτελεσματικό αλλά «σωτήριο» για λιπαρά δέρματα. Ενδιαφέρον της Oriflame, δεν το έχω δοκιμάσει.

  9. @Sheena: Έχει ήδη κυκλοφορήσει αγαπημένη λογικά θα το βρεις στα καταστήματα καλλυντικών. Νομίζω ότι θα εντάξω πάλι καθημερινά τα ζελέ στη διατροφή μου!

  10. Καλημερα Ενδιαφεροντα τα νεα για το ζελε. Μαλλον θα τα αρχισω και εγω για την διατροφη και φυσικα για το προσωπο αρχιζοντας απο το μικρο μεγεθος Clinique…καλη εβδομαδα

  11. @ΕΙΡΗΝΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ: Ακριβώς αυτό Ειρήνη! Καλή επιτυχία!

  12. Όσες κρέμες με υφή τζελ δοκίμασα ένιωθα πως δεν με κάλυπταν.Θα δοκιμάσω κι αυτή.
    Μουτςς

  13. Θα το δοκιμάσω! Θυμάμαι ακόμα τη δροσιά και την απορροφητικότητα από μια κρέμα ματιών σε υφή gel της The Body Shop καμιά εικοσαριά χρόνια πριν.

  14. Eίναι άραγε μόνο για ξηρά δέρματα;;; Έξυπνη η ιδέα της διαβάθμισης της περιεκτικότητας της συσκευασίας. Βγαίνει και σε σωληνάριο και με δοσομετρητή;;;

  15. @Celia:Ίσα, ίσα! Αυτή η φόρμουλα είναι ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες γιατί δεν τις “βαραίνει!”

  16. Mου αρεσουν πολυ τα προιοντα σε υφη jel !! Επειδη εχω μικτη επιδερμιδα τα προτιμω γιατι με κρατουν ενυδατωμενη χωρις ομως να βαραινουν την επιδερμιδα μου !! Απορροφωνται πολυ ευκολα !!

  17. Πολύ ωραίο αυτό με τις τρεις διαφορετκές τιμές ανά μεγεθος.

  18. Χμμμ ενδιαφέρον ακούγεται!!! ❤❤❤💚💚💚💜💜💜💛💛💛💙💙💙💙 Θα του δώσω μια ευκαιρία…. αρκετά δελεαστικές οι προσιτές του τιμές!!!!💙💚💛💜❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.