To Make Up Tutorial της Τρίτης, από τη Rihanna

 

Η RiRi υπόσχεται από ένα make up tutorial κάθε Τρίτη και σε αυτό που θα δούμε σήμερα, εμπνέεται από το εορταστικό μακιγιάζ Fenty Beauty  X-mas 2018, με την ονομασία Chill Owt.

 

 

Σταρ της limited edition συλλογής, είναι  η παλέτα Killawatt Foil Palette, με 7 έντονα χρώματα που μπορούν να φορεθούν και σαν σκιές στα μάτια αλλά και ως highlighters ή όπως θα δείτε παρακάτω στο video, οπουδήποτε θέλετε.

 

 

To  Chill Owl look σύμφωνα με τη RiRi, είναι ένα makeup look “icy and celebratory”.

 

Συμφωνείτε;

 

 

 

18 Σχόλια
  1. ΤΕΛΕΙΟ! Επιστροφή στα ’80s βέβαια, αλλά στην RiRi δείχνει τέλειο!

  2. Αχ, θα αναστενάξουμε πάλι – μα τι ωραία παλέτα είναι αυτή! Βέβαια, για να πω την αμαρτία μου, τα μεταλλιζέ κραγιόν δε μου αρέσουν καθόλου και δε θα το τολμούσα ποτέ, αλλά στη RiRi της πάει απίθανα.

  3. Τι άλλο θα κάνει αυτό το πανέμορφο κορίτσι! Η παλέτα φανταστική, λες και βλέπω τα χρώματα του ουράνιου τόξου!
    χχ

  4. Προβλέπονται ανοιξιάτικα Χριστούγεννα…

  5. @Stella: Πως λέμε “δώσε κι ‘άλλο πόνο; Με τη Riri θα λέμε “δώσε κι άλλο glitter!”.

  6. @Sofia Marga: Και εδώ που τα λέμε, σαν χρώματα είναι αρκετά “φορέσιμα” άσχετα αν η Rihanna ενέδωσε στο all over “purple power” που λέει και η @SofiaT.

  7. @Amalia: Ελπίζω να μην εννοείς τον καιρό… θέλω λίγο Χειμώναααααα!!

  8. @ΡΑΝΙΑ: Θα σκεφτόταν τα Barbados τον τόπο καταγωγής της που συνέχεια καλοκαίρι είναι.. (ωχ.. μήπως αυτό δεν ήταν politically correct?)

  9. Aπό δω και πέρα ότι παραγγελία θέλω δεν θα την κάνω στον λατρεμένο Santa αλλά στο λατρεμένο elf of our Xmas season…a.k.a. Julia 🧚‍♀🧚‍♀🧚‍♀🧚‍♀🧚‍♀🧚‍♀🧜‍♂🧜‍♂🧜‍♂🎅🎅🤶🌲🎄🎆🎇✨✨

  10. @Julia, το ίδιο ελπίζω κι εγώ. Θα με έπειθες αν μου έλεγες ότι η συλλογή είναι Spring 2019…

  11. Πολύ ωραίο και μου αρέσει ακόμα περισσότερο η ιδέα των “ανοιξιάτικων” Χριστούγεννων!! Τα χρώματα της παλέτας μου φέρνουν στο μυαλό την ταινία Frozen που λατρεύει η μικρή μου..Η Ριανα ασυζητητί πανέμορφη,έχει εκπληκτικό πρόσωπο!!

  12. Tι υπεροχες συσκευασιες για αλλη μια φορα στα προιοντα της!! Δεν τα εχω δοκιμασει αλλα δεν βλεπω να μπορω να αντισταθω για πολυ ακομα 😂
    Η παλετα μου αρεσει παρα παρα πολυ οπως επισης και τα metallic κραγιον . Σιγουρα θα προμηθευτω 1 – 2 για να ανανεωσω το νεσεσερ μου το χειμωνιατικο💙💙

  13. Μου αρέσει πολύ η Ριάνα,΄αλλά και το μακιγιάζ της είναι σούπερ!!!

  14. Κούκλα είναι η άτιμη για ακομα μια φορά!!! Ωραία παιχνιδιάρικα χρώματα!!!💙💙💚💚💛💛💜💜❤❤💜💜💛💛❤❤💚💚💙💙 Μου αρέσει ο συνδυασμός μωβ-μπλε στα μάτια!!!!! 💚💛❤💙💜💚💛❤💙💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.