Clarins Fall 2018: To μακιγιάζ Jolie Rouge & Noir.

Ζουμερά χείλη, smoky μάτια, μακριές ακαταμάχητες βλεφαρίδες. Αυτή είναι η πρόταση του μακιγιάζ Clarins Fall  2018.

 

H Clarins προτείνει τα ακόλουθα τρία βασικά προϊόντα για να έχει το look επιτυχία:

 

To κραγιόν Jolie Rouge Gradation έχει δύο αποχρώσεις σε ένα κραγιόν.  Είναι πανεύκολο στη χρήση και μπορείς να το απλώσεις όπου βρίσκεσαι ακόμα και χωρίς να κοιτάς σε καθρέφτη- το τέλειο on-the-go κραγιόν. Η μεσαία απόχρωση  δίνει λάμψη στο κέντρο των χειλιών ενώ με την πιο σκούρα απόχρωση της ρίγας κάνεις το περίγραμμα των χειλιών και δημιουργείς αντίθεση με αποτέλεσμα τα χείλη να δείχνουν πιο σαρκώδη. Στη σύνθεσή του περιλαμβάνει έλαιο mango για έξτρα ενυδάτωση και το βρίσκουμε σε 3 (δηλαδή 6) υπέροχες αποχρώσεις :

801 Coral Gradation, 802 Rose Gradation  και 803 Plum Gradation

 

 

 

Το Eyeliner Gel,  είναι για «επαγγελματικό» σούπερ sexy μακιγιάζ ματιών. Mε αδιάβροχη φόρμουλα, εμπλουτισμένο με πολύ έντονες μαύρες χρωστικές, είναι ανθεκτικό ακόμα και στον ιδρώτα και την υγρασία και έχει μοναδική διάρκεια 12 ωρών.

 

 

Η Supra Volume Mascara σε πολύ έντονη μαύρη απόχρωση δίνει το final touch στο look. Εκτός από εξαιρετικά πυκνές βλεφαρίδες χάρη στη σύνθεσή της που περιλαμβάνει «volume booster” βοηθάει στην πύκνωση των βλεφαρίδων κατά 17% μετά από 1 μήνα χρήσης σύμφωνα με in vivo μελέτες.

 

 

Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και το πραγματικά πανέμορφο packaging όλων των προϊόντων αυτής της limited edition συλλογής.

Αγαπημένη η πρόταση της Clarins, κάποιες φορές less is more και το μόνο που λείπει από τα παραπάνω για ένα απλό αλλά άκρως πετυχημένο τέλειο make up look,  είναι το πραγματικά εξαιρετικό foundation Skin Illusion για το οποίο θα σας μιλήσω σε άλλο post- είναι ένα προϊόν που του αξίζει ένα post μόνο του.

 

16 Σχόλια
  1. Ενα υπέροχο Brand, υψηλής ποιότητας, που στη Γαλλία όπως γνωρίζω κι από τους συγγενείς μου εκεί, είναι εξαιρετικά αγαπημένο και δημοφιλές ανάμεσα στις Γαλλίδες. Ηταν από τα πρωτα καλλυντικά που χρησιμοποίησα στην εφηβεία μου, φερμένα από κει και μετά συνε΄χισα να τα αγοράζω με το χαρτζηλίκι μου ακόμα. Δυστυχως στην Ελλάδα δεν έτυχε ποτέ της αναγνώρισης και της δημοφιλίας που του αξίζει.

  2. @Stella: Χωρίς να είμαι 100% σίγουρη νομιζω ότι είναι η Νο1 μάρκα σε πωλήσεις στη Γαλλία. Επίσης από τις πιο αγαπημένες γαλλικές μάρκες και στην Αγγλία. Την αγαπώ πολύ έχει και συναισθηματική αξία για μένα, γιατί η πρώτη ενυδατική κρέμα που μου αγόρασε η μαμά μου στο Λονδίνο, στο Selfridges σε ηλικία 18-19 ετών ήταν Clarins.

  3. @Julia Κι εμενα η πρώτη μου ενυδατική ήταν Clarins!!!!! 😉

  4. Εμένα πάντως με ξετρέλανε η μάσκαρα μα 17% πύκνωση!!!καταπληκτικα!!
    Νομίζω εχει και κάποιες προσφορες το Attica beauty στην Clarins!
    Εγώ πάντως αγαπημένα προιοντα απο την Clarins ειχα μια διπλή πουδρα και ενα
    προιον αδυνατιστικο/κυτταρίτιδας εξαιρετικο!!

    @Τζουλια να κανεις και ενα αθρο με αγαπημένα προιοντα(όλων των κατηγοριών ) παλαιά η νεα
    και να γράψουμε ολες ποια ειναι τα δικά μας ,θα εχει πολυ ενδιαφέρον!😄

  5. Εμένα πάντως με ξετρέλανε η μάσκαρα μα 17% πύκνωση!!!καταπληκτικα!!
    Νομίζω εχει και κάποιες προσφορες το Attica beauty στην Clarins!
    Εγώ πάντως αγαπημένα προιοντα απο την Clarins ειχα μια διπλή πουδρα και ενα
    προιον αδυνατιστικο/κυτταρίτιδας εξαιρετικο!!

    @Τζουλια να κανεις και ενα αθρο με αγαπημένα προιοντα(όλων των κατηγοριών ) παλαιά η νεα
    και να γράψουμε ολες ποια ειναι τα δικά μας ,θα εχει πολυ ενδιαφέρον!😄

  6. H Clarins πράγματι δεν χαίρει της δημοφιλίας που της αξίζει…
    Από τα Jolie Rouge Gradation ψηφίζω το 803 / Plum Gradation…πάντως να ξέρετε πως εγώ έχω εξασκηθει τόσο πολύ να φοράω οποιοδήποτε κραγιόν χωρίς καθρέφτη…σας πάω και μια κόντρα ,αν θέλετε!!

  7. Καλημερα. Η Clarins ταν η αγαπημενη μου πρωτη εταιρεια που αγοραζα παλια την κρεμα νυχτας και το αδυνατιστικο σωματος. Μετα βρηκα αλλες εταιρειες αγαπημενες και εφυγα Οχι ομως οτι δεν ημουν ευχαριστημενη

  8. Καλημερα. Η Clarins ταν η αγαπημενη μου πρωτη εταιρεια που αγοραζα παλια την κρεμα νυχτας και το αδυνατιστικο σωματος. Μετα βρηκα αλλες εταιρειες αγαπημενες και εφυγα Οχι ομως οτι δεν ημουν ευχαριστημενη

  9. Τελικά όλες έχουμε δοκιμάσει τη Clarins την αγαπημένη! Ναι, στη Γαλλία, συμφωνώ, είναι η πλέον αγαπημένη μάρκα καλλυντικών! Είναι το πρώτο αποσμητικο που αγόρασα στις κόρες μου – κάτι συμβαίνει μήπως με τις μαμάδες & τη Clarins?- σε μορφή roll on, και εξακολουθούν να το χρησιμοποιούν! Εγώ το προϊόν που ξεχώρισα από το post είναι το φανταστικό on the go κραγιόν!
    xx

  10. H Clarins ήταν από τις πρώτες αγαπημένες μου μάρκες καλλυντικών, τόσα χρόνια πριν και συγκινουμαικάθε φορά όταν βλέπω προϊόντα της γιατί θυμάμαι την εφηβεία μου και πως μαζευα ότι χαρτζιλικι μου έδιναν για να αγοράσω από τα Hondos ένα κραγιόν η μία κρέμα της(είχε θυμάμαι μια τέλεια ελαφριά υδατικη που ταιριαζε πολύ στο πάντα λιπαρο και τότε ακνεικο μου δέρμα) . Α,και είχε και ένα τέλειο πηλινγκ! Χαίρομαι που και άλλα bb girls τη χρησιμοποιουσαν όπως εγώ..

  11. Ξέχασα να γράψω ότι τότε στην ηλικία από 18 έως 22 περίπου οι μόνες κρέμες και καλλυντικά που χρησιμοποιούσα ήταν Clarins & Payot.. Θα μου άρεσε πολύ και ένα αφιέρωμα στα Payot ( η πρώτη μου κρέμα ματιών)

  12. Έχω χρόνια να τα χρησιμοποιήσω.Πάντως,η σειρά αυτή φαίνεται εξαιρετική!

  13. Φανταστικο packaging !!! Τα κραγιον φαινονται φανταστικα !! Ειδικα η αποχρωση plum

  14. Το Eyeliner Gel είναι ότι πιο βολικό έχει εφευρεθεί για την γραμμή που δυσκολεύει όλες Μας! 💛💜💜❤❤💚💚💙💙Χρησιμοποιώ ένα παρόμοιο εδώ και κάτι μήνες και έχω ξετρελαθει! 💚💚💛💛💜💜💙💙❤❤❤

  15. @LITSA όντως το μεσαίο κραγιόν φαίνεται καταπληκτικό!!!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Ότι πρέπει για τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν σιγά σιγαααα ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.